Menu

Fotbal

MOL Cup

SK Aritma Praha – FK Olympie Březová

3:2

po prodl. (1:1)

16.08.2022, 18:00 • SK Aritma Praha, Praha – Vokovice • 1. kolo • Petr Peleška (@PetrPeleska)

Tipsport: 1.68 3.85 3.98 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

117

Aritma právě vstřelila branku! A máme pravděpodobně rozhodnuto! Na jeden z centrů do pokutového území Březové si skvěle naskočil ONDŘEJ JAKOUBEK, který balon umístil přesně do odkrytého místa Martincovy brány.

108

Žlutá karta pro tým SK Aritma Praha (Míka).

107

Žlutá karta pro tým SK Aritma Praha (Hořt).

104

Žlutá karta pro tým FK Olympie Březová (Kovář).

90+1

Obrovská šance v závěru pro hostující tým! Kryštof Kýček dostal pardání balon za obranu domácího týmu a snažil se přehodit brankáře Rouba, ovšem balon skončil těsně nad bránou!

89

Aritma právě vstřelila branku! A máme znovu vyrovnáno! Domácí zahrávali standardní situaci od vlastní střídačky, parádně načechraný balon se naservíroval přesně na hlavu METODĚJE KOMÁRKA, který nekompromisně hlavičkou poslal balon na vzdálenější tyč – 2:2!

88

Žlutá karta pro tým FK Olympie Březová (Kýček).

83

Václav Míka měl na noze vyrovnání, když se dostal před bránícího obránce, ovšem z voleje trefil pouze břevno branky Martince!

81

Žlutá karta pro tým FK Olympie Březová (Dubnický).

79

Březová právě vstřelila branku! KRYŠTOF KÝČEK poslal balon po levé ruce brankáře Rouba a poslal svůj tým do jednobrankového vedení – 1:2!

78

Žlutá karta pro tým SK Aritma Praha (Roub).

78

Penalta pro hostující klub! Dan Martinec si posunul balon před brankáře, který ho rukama podrazil. Hlavní arbitr Michal Štefan nekompromisně ukázal na pokutový puntík!

75

Žlutá karta pro tým FK Olympie Březová (Kravar).

73

Domácí tým má možnost standardní situace, kdy to domácí rozehráli parádně. Ke střele se nakonec dostal Daniel Kortiš, který svoji levačkou prověřil brankáře Martince, ovšem ten balon vytěsnil mimo tři tyče!

71

Žlutá karta pro tým SK Aritma Praha (Trenkwitz).

68

Žlutá karta pro tým SK Aritma Praha (Pivrnec).

65

Střídání v týmu SK Aritma Praha:
ze hřiště odchází Body, přichází P. Peterka.

54

Střídání v týmu FK Olympie Březová:
ze hřiště odchází Nimrichter, přichází Rusňák.

32

Skvělá střela Davida Macháčka z nějakých 20 metrů mířila přímo do šibenice, ovšem brankář Martinec se vyšvihl parádním zákrokem a vytěsnil míč na břevno, od kterého se odrazil do bezpečí.

22

Březová právě vstřelila branku! A máme vyrovnáno! Už to vypadalo, že z rohového kopu žádná šance nevznikne, ovšem po pársekundové skrumáži se dostal balon přímo na kopačky ROMANA BODYHO, který nártem poslal balon nekompromisně do sítě – 1:1!

19

Aritma právě vstřelila branku! Rychlá nenápadná akce domácího týmu! Centr z pravé strany propadl až na zadní tyč, kde byl zcela volný ALEX TRENKWITZ, který již neměl sebemenší problém doklepnout balon do poloprázdné brány – 1:0!

SK Aritma Praha – FK Olympie Březová

3:2

po prodl. (1:1)

Zpět na online

Branky: 19. Trenkwitz, 89. Komárek, 117. Jakoubek – 22. Body, 79. Kýček (pen.)

Karty:   68. Pivrnec (ARI), 71. Trenkwitz (ARI), 78. Roub (ARI), 107. Hořt (ARI), 108. Míka (ARI) – 75. Kravar (BRZ), 81. Dubnický (BRZ), 88. Kýček (BRZ), 104. Kovář (BRZ)

SK Aritma Praha: Roub – Kortiš, Kraus, Štěpánek (69. Jakoubek), Macháček (46. Ling), Míka, Novotný (69. Komárek), Pivrnec /K/ (86. Hořt), Racocha (86. Šedivý), Rada, Trenkwitz
Náhradníci: Stareček

Trenér: Ladislav Prošek

FK Olympie Březová: Martinec – D. Peterka, Nimrichter (54. Rusňák), Kýček, Neudert /K/, Martinec, Kursa, Dubnický, Body (65. P. Peterka), Veselý (46. Kovář), Kravar (80. Poupě)
Náhradníci: Kasl

Trenér: Petr Schneider

Rozhodčí: Štefan – Zoufalý, Nejedlo

Diváci: 200