Menu

Hokej

Hlinka Gretzky Cup

USA – Německo

8:1

konec (2:0, 3:1, 3:0)

31.07.2022, 23:15 • Skupina B • Tomáš Kubečka

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a přeji příjemný vstup do prvního srpnového týdne. (01:41:54)
Američané se v dalším duelu utkají s Finskem, zatímco Německo narazí na český výběr.
Střely na branku: 49 – 15
Je dobojováno! Američané na úvod turnaje potvrdili roli favorita a poráží Německo vysoko 8:1. I ve třetí třetině si Američané s chutí zastříleli. Hned v úvodu periody se prosadil Strathmann. Následně svůj důraz využil ke vstřelení branky Erdman a tečku za dnešním soubojem napsal tři minuty před koncem Whitelaw.

Konec zápasu.

59:23

Vyloučení v týmu USA:
Joe Connor – 2 min., hákování.

59:06

Německý brankář si dal pozor na zakončení z levé strany a jednoduše schoval puk do lapačky. Vhazovat se bude před jeho brankou.

58:57

USA hrají v plném počtu.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:29

Cooper Pierson se vzápětí dostal do úniku při vlastním oslabení, jenže pokus o bekhendový blafák se mu vůbec nepovedl!

57:15

Němci se v úvodu přesilovky usadili v útočném pásmu, ale jejich kombinace je zatím hodně statická. Američané se dobře brání.

56:57

Vyloučení v týmu USA:
Griffin Erdman – 2 min., podrážení.

56:53

56:53 William WHITELAW - 8:1

56:53

Spojené státy právě vstřelily branku! Američané využívají další přesilovou hru! WILLIAM WHITELAW se šikovným průnikem dostal do útočného pásma a překvapivou střelou z pravého kruhu procedil puk do sítě. Německý brankář tady nebude mít čisté svědomí. Asistence: Andrew Strathmann, A. J. Lacroix.

56:19

Gavin McCarthy následně uspěl v souboji na levé straně, nicméně přihrávkou mezi kruhy zahnal spoluhráče do těžké pozice.

56:02

Gavin McCarthy si našel na modré čáře kousek prostoru pro zakončení, jenže jeho dělovka prolétla kolem pravé tyčky.

55:03

William Whitelaw se chytrou stahovačkou na pravém křídle zbavil obránce a zakončil zápěstím. Zakončení se mu ale vůbec nepovedlo.

54:54

Vyloučení v týmu Německo:
Lars Bosecker – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.

54:29

Andrew Strathmann dostal po rychlé kombinaci skvělou přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově střílel forhendem, ale nezamířil mezi tři tyče.

54:03

William Whitelaw dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila vedle zadní tyčky.

53:30

Německý brankář vyjel za svou klec, kde zastavil nepovedené nahození soupeře. Němci už by se nejraději viděli v kabině po zápase.

52:03

Brown po rychlé akci Američanů zakončoval z pravého kruhu bekhendem, nicméně jeho pokus schoval brankář do lapačky.

51:26

Další vyložená šance Američanů! Griffin Erdman si sjel na přihrávku na levou stranu, dobře si puk srovnal na forhend, jenže zápěstím těsně minul vzdálenější horní roh!

51:06

Německo se po dlouhé době dostalo do útočného pásma, jenže tam se hráči v bílém dlouho neohřáli.

50:39

Musty si prodloužil pobyt na ledové ploše a pobavil diváky individuálním průnikem po pravém křídle. Aktivní hráč USA tentokrát nedokázal zakončit.

50:06

Quentin Musty dostal přihrávku do prostoru před brankou, kde nebyl nikým atakován, ale zápěstím poslal kotouč těsně nad horní tyč!

49:35

Ryan Smith si sjel na přihrávku do útočného pásma, kde si nepotykal se zpracováním a důrazný obránce jej od puku ihned odstavil.

49:12

Jonas Fischer získal puk v obranném pásmu, okamžitě se otočil a rozehrál na pravou stranu. Německý útok však neměl dlouhého trvání.

48:45

Will McDonough se i za tohoto stavu vydal dotírat za odraženým kotoučem před německou branku. Důrazný obránce jej od brankáře ihned odstavil.

48:06

Němci uspěli na vhazování v obranném pásmu a bez váhání kotouč poslali obloučkem do pásma středního.

47:53

47:53 Griffin ERDMAN - 7:1

47:53

Spojené státy právě vstřelily branku! Američané se dočkali sedmého zásahu! Po tlaku v útočném pásmu vyrazil brankář ránu od modré čáry jen před sebe. Ke skákavému puku se dostal GRIFFIN ERDMAN a pohotově jej dorazil do branky! Asistence: Joe Connor, Zack Sharp.

47:26

Ryan Smith se parádně dostal přes modrou čáru, ale v klíčovou chvíli mu scházela podpora dalších spoluhráčů. Hraje se hodně dlouho bez přerušení.

47:06

Tanner Adams dojel přihrávku do rohu útočného pásma, kde ustál souboj s důrazným soupeřem a ještě stačil přihrát na modrou čáru.

46:35

Raphael Jakovlev se po levém křídle vrhl do útočného pásma, kde se zbavil obránce a dostal se k zakončení. Jeho pokus ale minul branku.

46:02

Ryan Smith si s pukem vyjel mezi kruhy, kde se efektně dokázal otočit a vypálil. Jeho rána jen zaduněla o zadní mantinel.

45:29

Ryan Smith vybojoval puk v rohu obranného pásma a bez problémů zakombinoval s kolegou z obranného páru. Německo už rozehrávku soupeře prakticky nenapadá.

45:03

Andrew Strathmann nabral rychlost ve středním pásmu, dostal se do pásma útočného, jenže jeho rána zápěstím nemířila mezi tři tyče.

44:35

Joe Gramer dostal prostor na modré čáře, jenže místo zakončení ještě hledal prudkou přihrávkou spoluhráče před brankou soupeře.

44:12

Andrew Kuzma číhal na levém kruhu na přihrávku do střelecké pozice, ale jeden z německých obránců před ním vypíchl puk k hrazení.

43:42

Michael Burchill dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud pohotově střílel příklepem, ale jeho rána nebyla z kategorie přesných.

43:03

Joe Gramer uspěl v souboji za americkou brankou a vybojoval kotouč pro favorizovaný celek. Ani Američané už do toho nešpalou jako v první a druhé třetině.

42:36

Carey Terrance nabral rychlost na levém křídle a dostal se do útočného pásma. Jeho dělovka ale skončila na mantinelu.

42:12

Noah Samanski poslal z rohu útočného pásma přihrávku mezi kruhy, ale tam kralovala americká defenziva. Němci už působí hodně otráveně.

41:38

Andrew Strathmann dostal znovu nabito do skvělé pozice, odkud zakončil příklepem, ale tentokrát trefil prvního obránce v německém dresu.

41:10

Tanner Adams vyslal chytrou přihrávku do prostoru před brankovištěm, ale dojíždějící spoluhráč na jeho pobídku nedosáhl.

40:52

40:52 Andrew STRATHMANN - 6:1

40:52

Spojené státy právě vstřelily branku! Američané využívají další přesilovku a i do třetí části vstupují rychlou brankou. Přihrávku na pravý kruh dostal ANDREW STRATHMANN, který si puk připravil a poslal jej do horního rohu! Asistence: A. J. Lacroix.

40:10

Američané uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Hráči v modrém se ihned vydali vpřed, ale kotouč na hokejkách dlouho neudrželi.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 1:04.
Střely na branku: 32 – 13
Druhá třetina končí! I po čtyřiceti minutách jsou na tom lépe Američané. Hned v úvodu druhé třetiny se totiž prosadil Connor a o tři minuty později se dělovkou od modré trefil Gramer. Německo se úspěchu dočkalo ve 29. minutě, kdy se v oslabení prosadil Brandl. Ve 34. minutě ale navýšil americké vedení McDonough. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 5:1.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:17

Vyloučení v týmu Německo:
Lars Bosecker – 2 min., sekání.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny.

38:27

Connor Brown získal puk v obranném pásmu, otočil se a rozehrál do pásma středního. K jeho pobídce se ale nikdo v modrém dresu nedostal.

38:03

Andrew Kuzma dostal přihrávku do rohu útočného pásma, odkud přiklepnutím hledal spoluhráče, ale ten zakončit nestačil.

37:29

Andrew Kuzma si našel prostor v útočném pásmu a vypálil zápěstím. Jeho ránu německý brankář skvěle viděl a se zákrokem neměl problém.

37:02

Na opačnou stranu se prodral Robin Rieke, který prudkou brzdou nechal projet obránce a zakončil zápěstím. Jeho pokus ale skončil nad břevnem.

36:26

Německý gólman měl čistý výhled na ránu od modré čáry a jen kontroloval směr letu nepřesného projektilu.

36:00

Quentin Musty po chybě německého obránce na modré čáře získal volný kotouč a dostal se do zakončení. Jeho pokus ale prolétl těsně vedle zadní tyčky!

35:27

Joe Gramer napadal soupeře v jeho obranném pásmu. Zadáci Německa si na jeho pohyb dali pozor a jednoduše rozehráli.

35:03

Kevin Bicker projel po levém křídle do dobré pozice, odkud hledal spoluhráče mezi kruhy, ale tam zasáhla defenziva.

34:28

William Whitelaw si našel prostor na modré čáře, odkud vyslal jedovatou ránu zápěstím. Jeho pokus ale zaduněl pouze o zadní mantinel.

34:06

Carey Terrance projel po levém křídle do útočného pásma a hledal spoluhráče mezi kruhy. Na jeho pobídku ale nikdo v modrém nedosáhl.

33:18

Američané pokračují v ofenzivním koncertu. Střelec páté branky McDonough pálil z pravého kruhu, ale jeho další pokus srazil k mantinelu obránce.

33:03

33:03 Will MCDONOUGH - 5:1

33:03

Spojené státy právě vstřelily branku! Američané přidávají svůj pátý zásah v utkání! Do útoku se hnali hned dva hráči v modrém. Nakonec vzal odpovědnost na sebe WILL MCDONOUGH a nekompromisně poslal puk pod víko! Bez asistence.

32:27

Na opačné straně se před brankou Německa zjevil osamocený hráč v modrém, který míchal kotoučem tak dlouho, až mu puk ujel mimo palebnou pozici.

32:06

Robin Rieke si na modré čáře přehodil kotouč na forhend a vypálil. Jeho projektil ale prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.

31:39

Američané se z tlaku soupeře vymanili obloučkem do středního pásma a jednoduše odjeli střídat.

31:23

Německo se dostalo do útočného pásma, ale kombinace hráčů v bílém skončila nepřesnou přihrávkou mezi kruhy.

30:36

Německo hraje v plném počtu.

30:00

Je za námi polovina základní hrací doby a zatím sledujeme parádní ofenzivní hokej. Američané už v přesilovce opět uzamkli soupeře před jeho klecí.

29:28

Další zásah brankáře v bílém dresu. Ten měl proti ráně z velké dálky naprosto čistý výhled a jednoduše schoval kotouč do lapačky.

29:16

Američané působí po obdržení branky zdravě naštvaným dojmem a tlačí se do ofenzivy. Gólman Německa si musel dát pozor na ránu z levé strany.

28:52

28:52 Linus BRANDL - 4:1

28:52

Německo právě vstřelilo branku! Německo dokázalo udeřit při vlastním oslabení! Němci tentokrát předvedli parádní rychlost přechodu do útočného pásma. Kevin Bicker sice na gólmana nevyzrál, ale k puku se dostal dojíždějící LINUS BRANDL, který už měl snadnou práci!

28:36

Vyloučení v týmu Německo:
Lua Niehus – 2 min., vysoká hůl.

28:12

A.J. Lacroix dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud přihrál mezi kruhy, jenže jeho pobídka skončila u prvního obránce.

27:43

Německo hraje v plném počtu.

27:16

O několik sekund později se už Jakovlev skutečně hnal sám na amerického brankáře, ale střelou zápěstím trefil jen beton!

27:06

Raphael Jakovlev se při vlastním oslabení málem dostal do úniku, jenže jeden z obránců v modrém se s ním na poslední chvíli stáhl.

26:25

Znovu se hokejistům v bílém podařilo získat puk před vlastní brankou. Američané se v úvodu další početní převahy nemohou usadit v útočném pásmu.

26:06

Němci v úvodu dalšího oslabení vybojovali kotouč v obranném pásmu a pohotově jej dokázali vyhodit přes celé kluziště.

25:44

Střídání v týmu Německo:
ze hřiště odchází Nico Pertuch, přichází Dean Döge.

25:43

Vyloučení v týmu Německo:
Luca Kinzel – 2 min., hákování.

25:06

Německý brankář si tentokrát dal pozor na nahození z levé strany a jednoduše puk vyrazil k mantinelu.

24:30

Američané ve druhé třetině soupeře doslova mačkají. Němci se jen těžko dostávají na kotouč a jsou všude o krok později.

23:57

23:57 Joe GRAMER - 4:0

23:57

Spojené státy právě vstřelily branku! Vynikající výkon USA pokračuje. Griffin Erdman získal kotouč v rohu útočného pásma a poslal jej na modrou čáru. Po kombinaci obránců nakonec vypálil JOE GRAMER a jeho projektil zapadl do horního rohu! Asistence: Charlie Kinsman, Griffin Erdman.

23:19

Německo hraje v plném počtu.

23:06

William Whitelaw projel středem útočného pásma až před branku, ale při pokusu o bekhendový blafák mu puk přeskočil přes čepel.

22:29

Andrew Strathmann s vypětím všech sil udržel kotouč na modré čáře a sám se dostal do zakončení. Jeho rána ale trefila hned prvního soupeře.

22:03

Němci se po solidním vstupu soupeře do přesilové hry dostali ke kotouči a jednoduše jej vyhodili až za americkou branku.

21:19

Vyloučení v týmu Německo:
Robin Rieke – 2 min., podrážení.

21:05

Rozhodčí má zdviženou pravici a bude vylučovat na německé straně.

20:38

20:38 Joe CONNOR - 3:0

20:38

Spojené státy právě vstřelily branku! Američané vstupují do druhé části ve velkém stylu a ihned se prosazují! Po tlaku v útočném pásmu neudržel německý brankář kotouč ve výstroji. K dorážce se dostal JOE CONNOR a bez problémů puk uklidil do branky! Asistence: William Whitelaw, Andrew Strathmann.

20:10

Američané uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Favorit utkání bude chtít navázat na přesvědčivý výkon z úvodní periody.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina končí! Úvodní dvacetiminutovku dnešního souboje zvládli podle očekávání o něco lépe favorizovaní Američané. O úvodní branku se po pěti minutách postaral William Whitelaw a o dvě minuty později přetavil přečíslení v druhý zásah Carey Terrance.

20:00

První třetina skončila.

19:29

Američané v závěru třetiny zkusili rychlý přechod středem ledové plochy, ale německá defenziva se stačila dobře srovnat.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny.

18:29

Německo chtělo zaskočit favorita rychlým přechodem do útoku, nicméně akce skončila kotoučem vyhozeným na zakázané uvolnění.

18:06

Raphael Jakovlev zajímavou přihrávkou mezi kruhy hledal spoluhráče, nicméně ten si nepotykal se zpracováním a puk mu utekl.

17:47

Linus Brandl se hnal vpřed po levém křídle, jenže si posunul kotouč daleko před sebe a pod tlakem už nestačil nebezpečně zakončit.

17:06

Joe Gramer v obranném pásmu zariskoval přihrávkou zadovkou a málem pustil soupeře do zajímavé možnosti. Americký brankář však dával pozor a stačil rychle zareagovat.

16:29

Gavin McCarthy si sjel na přihrávku do středního pásma, obhodil si napadajícího soupeře a přihrál na pravou stranu.

16:06

Andrew Strathmann střílel od modré čáry, jenže jeho ránu obětavým zákrokem zablokoval dobře postavený obránce v bílém dresu.

15:22

Quentin Musty se pustil do menší potyčky s jedním ze soupeřů. Sudí oba kohouty rychle odehnali. Výměna názoru se obešla bez trestů.

15:06

Německo se snaží zvýšit aktivitu směrem vpřed, ale hráčům v bílém zatím absolutně nevychází přechod přes útočnou modrou čáru.

14:33

Jonas Fischer napadal rozehrávku Američanů v jejich obranném pásmu, ale defenziva USA si dala dobrý pozor.

14:12

Michael Hagens si sjel na přihrávku mezi kruhy, kde zkrotil skákavý kotouč a následně vypálil příklepem. Jeho pokus ale minul zařízení.

13:29

Andrew Strathmann si dal pozor na napadajícího soupeře a bekhendem před ním odehrál kotouč mimo nebezpečné území.

13:03

Americký brankář si opět musel dávat pozor na prostor u levé tyče, kam směřovalo nepříjemné nahození. Gólman USA byl připraven.

12:26

Tanner Adams dostal kousek prostoru na pravé straně ledové plochy a tlačil se do zakončení. Obětavý soupeř mu ale zamezil ve střele.

12:06

Quentin Musty objel s pukem na čepeli útočné pásmo a efektně nahodil puk před branku Německa. Na jeho pobídku nikdo v modrém nezareagoval.

11:26

Němci uspěli na vhazování v útočném pásmu, jenže dělovku od modré čáry v mezikruží obětavě zastavil jeden z amerických zadáků.

11:06

Až nyní musel americký brankář zasahovat. Jeden z německých útočníků se zkoušel otočit kolem branky, ale gólman mu nenechal prostor k zakončení.

10:29

Michael Burchill si sjel na přihrávku z druhé vlny, zpracoval si puk a pohotově zakončil zápěstím. Jeho ránu ale brankář v bílém vykopl betonem.

10:00

Je za námi polovina první třetiny a zatím sledujeme hokej na jednu branku. Německo je směrem dopředu prakticky bezzubé.

09:35

William Whitelaw se hnal za přihrávkou na útočnou modrou čáru, jenže německý obránce měl ke kotouči o krok blíže a odehrál jej do bezpečí.

09:06

Griffin Erdman si klepl hokejkou o přihrávku, bleskově se s pukem otočil a rozehrál vpřed. Jeho pobídka ale skončila na zakázaném uvolnění.

08:29

Connor Brown projel z vlastní třetiny až do útočného pásma, kde se šikovně zbavil soupeře a zakončil z úhlu. Německý gólman si mezírku u tyče pohlídal.

08:06

Američané hrají v naprostém klidu a soupeři prakticky nepůjčují kotouč. Další akce ale skončila nepřesnou přihrávkou na levou stranu.

07:25

07:25 Carey TERRANCE - 2:0

07:25

Spojené státy právě vstřelily branku! Američané bleskově přidávají také druhou branku a potvrzují roli velkého favorita! Hráči v modrém se dostali do přečíslení. Na skákavou přihrávku před branku si sjel CAREY TERRANCE a forhendovým blafákem nedal gólmanovi šanci! Asistence: Quentin Musty, Tanner Adams.

07:06

Cooper Pierson se po pravém křídle hnal do útočného pásma, nicméně důrazný obránce v německém dresu jej čistým hitem přilepil k mantinelu.

06:29

Cooper Pierson z pravé strany nahodil puk před branku Německa, kam spěchali hned dva hráči v modrém, ale ani jeden z nich puk do sítě netečoval.

06:09

Po delší době Německo naznačilo přechod do útoku, ale ten skončil nepřesnou přihrávkou na útočnou modrou čáru. Američané otáčejí směr hry.

05:43

Německý brankář se rozhodně nenudí. Nico Pertuch si tentokrát povyjel proti zakončení z pravého kruhu a udržel puk mezi tělem a lapačkou.

05:07

05:07 William WHITELAW - 1:0

05:07

Spojené státy právě vstřelily branku! Tak branka nakonec platí! Rozhodčí dlouho zkoumali situaci na videu. WILLIAM WHITELAW se z levé strany efektně prosmýkl až na brankoviště, kde důrazem procedil kotouč za brankovou čáru. Bez asistence.

05:06

Ryan Smith vyvezl puk zpoza vlastní branky do středního pásma a nahodil kotouč do pásma útočného. Američané následně dokonce dotlačili puk za brankovou čáru, ale sudí ihned ukazuje, že branka platit nebude.

04:26

Cooper Pierson se po pravém křídle tlačil do útočného pásma, jenže jeden z jeho spoluhráčů byl příliš netrpělivý a projel do třetiny ještě před kotoučem.

04:12

Andrew Strathmann projel středem ledové plochy do útočného pásma, přehodil si puk na forhend, ale příklepem trefil brusle prvního rivala.

03:26

Norwin Panocha vypíchl puk za modrou čáru a německá letka stačila vystřídat. Od úvodních minut je ale dobře vidět, že Američané jsou všude o krok rychleji.

03:04

První zakázané uvolnění na straně Německa. Mladíci v bílých dresech ale ustáli vstup do utkání a nepustili favorizované Američany do šancí.

02:29

Charlie Kinsman si v obranném pásmu kličkou poradil s napadajícím soupeřem a odrazem o mantinel odehrál kotouč za modrou čáru.

02:03

Americký brankář vyjel za svou klec a pomohl spoluhráčům zrychlit rozehrávku. Američané se ale následně dopustili zakázaného uvolnění.

01:35

Charlie Kinsman střílel od modré čáry, ale jeden z německých obránců před vlastní brankou srazil kotouč k hrazení.

01:12

Německý brankář musel poprvé v utkání zasahovat. Ránu od modré čáry sice rozhodně neviděl čistě, ale vyrazil puk pravým betonem.

00:36

Sharp posunul kotouč do středního pásma, kde měl hned tři spoluhráče. Američané se v modrém dostali vpřed, ale zatím nezakončili.

00:10

Američané uspěli na úvodním vhazování a ihned se vydali do útoku. V rohu ledové plochy ale získali puk Němci.

00:01

Utkání právě začalo.
Již v neděli startuje v Kanadě letošní ročník Hlinka Gretzky Cupu. V kanadském městě Red Deer zahájí program duel Česka s Finskem. My se ale společně podíváme na souboj mezi USA a Německem. Jedná se o druhé utkání české skupiny. Favoritem utkání je nepochybně výběr Američanů. Ti v přípravě rozstříleli vysoko 8:0 Slovensko. Naopak Němci padli 2:4 se Švýcarskem. Americkou kanonádu nad Slovenskem dirigovali Connor Brown a Zack Sharp.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 23:00.

USA – Německo

8:1

konec (2:0, 3:1, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Whitelaw, 8. Terrance (Musty, Adams), 21. Connor (Whitelaw, Strathmann), 24. Gramer (Kinsman, Erdman), 34. McDonough, 41. Strathmann (Lacroix), 48. Erdman (Connor, Sharp), 57. Whitelaw (Strathmann, Lacroix) – 29. Brandl

USA: Vachon (Slukynsky) – Strathmann, St. Louis, Sharp, Kinsman, Gramer, McCarthy, Hagens – Adams, Terrance, Musty – Whitelaw, Smith, Lacroix – Erdman, Brown, Connor – McDonough, Burchill, Kuzma – Pierson.

Německo: Pertuch (26. Döge) – Niehus, Mayer, Bosecker, Lemke, Kühnhauser, Vladelchtchikov, Peukert – Ruckdäschel, Brandl, Bicker – Rieke, Sumpf, Jakovlev – Renner, Schreiner, Samanski – Bauhof, Kinzel, Fischer – Panocha.

Průběh zápasu
1. třetina
05:07 USA 1:0 Whitelaw
07:25 USA 2:0 Terrance (Musty, Adams)
Po 1. třetině
2. třetina
20:38 USA 3:0 Connor (Whitelaw, Strathmann)
21:19 GER 2 Rieke, podrážení
23:57 USA 4:0 Gramer (Kinsman, Erdman)
25:43 GER 2 Kinzel, hákování
25:44 GER -Pertuch +Döge (Střídání)
28:36 GER 2 Niehus, vysoká hůl
28:52 GER 4:1 Brandl
33:03 USA 5:1 McDonough
39:17 GER 2 Bosecker, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
40:52 USA 6:1 Strathmann (Lacroix)
47:53 USA 7:1 Erdman (Connor, Sharp)
54:54 GER 2 Bosecker, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu
56:53 USA 8:1 Whitelaw (Strathmann, Lacroix)
56:57 USA 2 Erdman, podrážení
59:23 USA 2 Connor, hákování
Konec