Menu

Fotbal

MOL Cup

RMSK Cidlina Nový Bydžov – TJ Dvůr Králové nad Labem

3:1

konec (1:0)

31.07.2022, 17:00 • Městský stadion Nový Bydžov • Předkolo • Libor Štěpán (@libstep73)

90+1

Nový Bydžov právě vstřelil branku!
Bratrská spoluprácve nakonec slaví úspěch a definitivně rozhoduje o postupu Cidliny! Po centru Nikolase se prosazuje SEBASTIÁN BEKERA, který v zakončení prokázal chladnou hlavu a jemným obloučkem přehodil Matulu! Asistence: Nikolas Bekera.

73

Nový Bydžov právě vstřelil branku!
Neuvěřitelná chyba brankáře Matuly darovala jeden z nejjednodušších gólů v životě střídajícímu MARTINU HOLCOVI! Matula totiž před vápnem podběhl nákop, nechal se míčem přeskočit a ani ho nedokázal v nouzi odkopnout, takže Holec střílel z rohu šestnáctky do prázdné branky!

50

Dvůr Králové právě vstřelil branku!
Zničehonic je vyrovnáno! Po nesmírně jednoduché akci na pravé straně proběhl do šestnáctky s míčem MILOŠ MOČKOVSKÝ a střelou na přední tyč poněkud překvapil Lehkého, který se skládal k zemi nezvykle pomalu!

34

Nový Bydžov právě vstřelil branku!
Krásná akce domácích otevírá skóre zápasu! Voldánův pas si posunul do běhu Bekera, z levé strany pokutového území přihrával zpátky na hranici šestnáctky, kam si naběhl ŠTĚPÁN BLAŽEK, zbavil se obránce a prostřelil brankáře Matulu! Asistence: Nikolas Bekera.

RMSK Cidlina Nový Bydžov – TJ Dvůr Králové nad Labem

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 34. Blažek, 73. Holec, 90+1. S. Bekera – 50. Močkovský

Karty:   64. Vincour (NBY)

RMSK Cidlina Nový Bydžov: Lehký – Novák (46. Holec), Pokorný, Mokošín (K), Vincour – Štajer – Hruška D. (74. Schober), Blažek, Voldán (88. Bekera S.), Zvěřina (61. Marek) – Bekera N.
Náhradníci: Strýhal – Schober, Holec, Marek, Mejstřík, Bekera S.

Trenér: Petr Průcha

TJ Dvůr Králové nad Labem: Matula – Picha,Hospedales (78. Zivr), Močkovský, Hruška M. (K) – Prokůpek (46. Reichl), Prokš – Riley (33. Machač), Suleiman, Allen – Vitebský
Náhradníci: Šenfeldr – Sojka, Reichl, Machač, Formánek, Zivr, Hák

Trenér: František Šturma

Rozhodčí: Tryzna – Ježek, Haleš

Diváci: 175