Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Pardubice – FK Dukla Praha

0:0

konec (0:0)

16.07.2022, 17:00 • Semín • Vendula Zdražilová

Tipsport: 2.13 3.73 2.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Díky za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit opět na shledanou. (18:47:39)
Dnešní utkání sledovalo 525 diváků.
Je dobojováno. Ani ve druhé půli se skóre nezměnilo a duel tak skončil bez branek. Oba celky si vypracovávaly dost šancí, ty ale zůstaly buď nevyužity nebo je kryli pozorní brankáři.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Volný přímý kop ještě i pro hosty. Ale z této standardní situace se také skóre nemění. Už to vypadá, že se oba celky z tohoto duelu rozejdou smírně.

90

Domácí zahrávali volný přímý kop, po jeho centru pak hrudí míč zneškodnil jeden z hostů a rázem bylo po šanci pro domácí Pardubice.

88

88. Pěkná šance Kima

88

Hosté zahrávali rohový kop, poté se ke střele dostal Kim a míč mířil k bližší tyči, nakonec skončil vedle i díky zásahu Markoviče. Velká šance hostů v závěru zápasu.

87

Lee dostal balon skrze obranu Dukly až do pokutového území, tam si ale o míč křikl brankář Pražanů a hned ho poslal na opačnou stranu.

85

Po nepřesném zakončení Leeho se k míči dostal hostující brankář a poslal ho dlouhým nákopem na polovinu Pardubic.

84

Oba týmy stále mají snahu otevřít skóre zápasu, ale ani v závěrečných minutách se jim to nedaří. Teď jsou u balonu hosté a kombinují na polovině soupeře.

82

Lee si potáhl balon u hranice velkého vápna, poté ho nacentroval pro Petra Kurku, ale ten pravačkou trefil pouze soupeře před sebou.

81

Jakub Markovič si hlídal své brankoviště a poté zneškodnil další pokus soupeře. Následně pak rukou balon vyhodil dopředu a do akce jdou Pardubice.

80

Jdeme do poslední desetiminutovky zápasu, uvidíme, zda hlavní sudí nějakou tu minutku navíc nastaví. U míče jsou hosté a snaží se dostat do zakončení před Markovičem.

78

Adam Zapletal na vlastní polovině získal balon a hned ho dostal za půlku. Poté se hosté dostali do akce, ale zakončení Kima šlo vedle.

76

Ondřej Chvěja dostal do běhu přihrávku od Leeho a z levé strany pak centroval míč do pokutového území, nakonec pak došlo ke střele, ale pro brankáře Dukly to byla lahůdka.

75

Nyní zahrozili zase hosté, zblízka na Markoviče dotíral Adam Zapletal, ale neuspěl. Následně pak Markovič odkopává balon pryč od své svatyně.

74

Hostující brankář po dalším obléhání své branky sebral míč a poté ho poslal dlouhým nákopem na opačnou stranu.

73

Znovu agilní Kamil Vacek vystřelil, tentokráte z pravé strany, ale jeho pokus zastavil jeden z beků Dukly.

71

Kamil Vacek se dostal v pokutovém území do zakončení, jeho tvrdá rána ale skončila jen vysoko nad.

69

Kamil Vacek pravačkou poslal míč do pokutového území, ale tam nebyl nikdo, kdo by ho usměrnil mezi tři tyče.

68

Střídání v týmu FK Pardubice:
ze hřiště odchází Vlček, přichází Hrnčíř.

67

Domácí se ubránili další nebezpečné akci Dukly, získali míč a následně pak na druhé straně šel do skluzu Lee, ale míč nakonec nevybojoval.

64

Lee sprintoval po pravé straně dopředu, ale dobře mu sekundoval soupeř, který ho nakonec o míč obral.

62

Další rohový kop pro domácí, ten do bezpečí poslal jeden z hostů a ti se už přesouvají směrem před domácí branku.

60

Střídání v týmu FK Pardubice:
ze hřiště odchází Helešic, přichází Lee.
ze hřiště odchází Jabá, přichází Kurka.

60

Hodina hry minulostí a stále se hraje bez branek. Šance si ale oba týmy připisují i ve druhé půli.

59

Pardubičtí zahrozili před Radou a vybojovali další rohový kop.

57

Po pravé straně unikal Jabá, na míč se sice dostal, ale špičkou kopačky se mu nepovedlo překonat hostujícího brankáře.

54

Autové vhazování pro Duklu, míč se dostal až k Markovičovi, u kterého dotíral Jiří Hrubeš, ale s celou situací si domácí gólman dobře poradil.

52

Z vlastní poloviny zahrávali domácí volný kop, bylo to nakrátko a poté šli domácí do pozvolného útoku. Ale míč jim utekl k zadní čáře.

51

Leandro Jabá poslal míč na malou domů Markovičovi, aby nepustil do akce soupeře. Následoval pak další odkop od jeho brány.

49

Po nebezpečném zakončení Dominika Mareše jistil míč hostující brankář a následně pak ho odkopl hodně daleko od své branky.

48

Aktivita Pardubic pokračovala dál a kopal se rohový kop. Nakonec se z této standardky nic nestalo a do akce jdou hosté.

47

Po změně stran zaútočili domácí hráči a jejich pokus zamířil jen vedle protější tyče.

46

Střídání v týmu FK Pardubice:
ze hřiště odchází Budinský, přichází Markovič.
ze hřiště odchází Černý, přichází Huf.
ze hřiště odchází Sychra, přichází Mareš.
ze hřiště odchází Hlavatý, přichází Chvěja.
ze hřiště odchází Solil, přichází Vacek.
ze hřiště odchází Tischler, přichází Janošek.
ze hřiště odchází Rosa, přichází Lupač.
ze hřiště odchází Toml, přichází Svoboda.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 18:02.
Střely na branku: 1:2
Sudí nenastavil ani minutu navíc a první poločas je tedy u konce. V něm byli ze začátku hodně aktivní hosté a brzy se dostali do šance, ovšem Pardubičtí se dokázali osmělit a poté hýřili větší aktivitou a i oni se začínali dostávat do šancí. Nicméně ani jedna z nich v síti neskončila a první poločas tak skončil bez branek. Uvidíme, co nám oba týmy ukáží v tom druhém a zda se konečně nějaké přesné trefy dočkáme.

45

První poločas skončil.

45

Dalekonosný centr pak mířil přímo do rukavice Viktora Budinského a ten tak znovu rozehrává balon svým spoluhráčům.

44

A další volný kop pro Duklu, tentokráte z pravé strany.

43

Z levé strany kousek od velkého vápna zahráli hosté nebezpečný volný přímý kop, Jiří Hrubeš pak centrem chtěl najít nabíhajícího spoluhráče u malého vápna, ale tohle se mu nepovedlo. Následuje jen odkop od Budinského brány.

42

Hostující brankář odkopl balon od své branky a poslal tak svůj tým znovu do akce.

41

Martin Toml si zpracoval míč a v těsné blízkosti Šťovíčka vystřelil, následně pak obrana Dukly balon poslala za čáru a domácí mají další roh.

41

Nakonec se Pardubičtí dostali hned na půlku Dukly a vybojovali další rohový kop.

40

Jabá si došel pro míč na své polovině a poté ho nacentroval pro Martina Tomla, který o něj ale záhy přišel a útočit tak jde zase soupeř.

39

Proti pokusu hostujícího hráče se nyní ve svém brankovišti vyznamenal Viktor Budinský a vleže jistí balon, který z rukavic rozhodně nepustí.

38

Dlouhý nákop domácích šel až za postranní čáru, to znamená, že hosté zahrají další autové vhazování.

37

Aktivita Pardubic nabrala znovu na síle a Dukla se musela bránit další akci. Následně pak střelou v pokutovém území poslal Jabá míč nad branku soupeře.

35

Leandro Jabá vyzval přihrávkou do běhu Tomáše Solila, ten střílel z těžkého úhlu a u své tyče si pak s touto střelou poradil Jan Šťovíček.

34

Pardubičtí zahrávali další volný přímý kop, ovšem znovu z této standardní situace nezapršelo.

33

Domácí notně ožili, dostali se znovu do další akce, ale nakonec ji zneškodnil soupeř, jenž přebírá míč a spěchá s ním až na území pardubického týmu.

31

Rodila se další šance domácích, Michal Hlavatý vystřelil, ale obrana hostů zakročila. Následně pak zblízka sklepl míč Leandro Jabá a Šťovíček byl připraven.

31

Po nepřesném zakončení Součka získal míč Viktor Budinský a hned ho odkopl po zemi za polovinu hřiště.

30

Ani po půlhodině hry se ještě skóre neměnilo, oba celky si ale vypracovaly několik zajímavých šancí, které však skončily na pozorných brankářích obou týmů.

29

Na druhé straně se dostali do zakončení hosté, ale ve svém brankovišti byl zase připraven Viktor Budinský.

27

Pardubičtí znovu zahrozili před hostující svatyní, ovšem obrana Dukly byla na místě a notně pomohla svému brankáři.

26

26. Jabá střelou protáhl hostujícího brankáře

26

Leandro Jabá znovu ukázal svůj tah na branku a už z toho byla největší šance pro pardubický tým. Jeho pokus pořádně protáhl Šťovíčka, který jeho nebezpečnou střelu zneškodnil!

25

Bernardo Rosa si řekl o přihrávku, ale té se nedočkal. Jabá byl totiž hlídán obranou Dukly a znovu se tak nedostali Pardubičtí do žádné střelecké pozice.

24

Leandro Jabá se pokusil obrat o míč protihráče, ten však udělal kličku a poté nasměroval balon opět opačným směrem.

23

Z dalšího nepřesného útoku domácích odkopával míč od svého zařízení Sťovíček, ale nakonec ho znovu zachytil soupeř a pokračuje tak opět v ataku.

22

Faul hostů a Pardubičtí jsou u míče. Po pravé straně se dostal k centru Bernardo Rosa, ale ten zastavila pozorná obrana pražské Dukly.

21

Autové vhazování zahráli domácí ze své poloviny a už se derou znovu do blízkosti soupeřovy brány. Znovu byl hodně vidět Leandro Jabá, ale centr na jeho kopačku byl spíše nepřesný.

20

Pardubičtí se nyní otrkali a už se dostali do nebezpečného útočení, ale před Šťovíčkem se domácí hráči neprosadili. Po dvaceti minutách hry jsme se tak stále nedočkali úvodního gólu.

18

Leandro Jabá sprintoval sám před branku soupeře, ale nakonec si z branky vyběhl Jan Šťovíček a míč sebral. Domácí hráč se tak nedostal do žádného zakončení.

18

Viktor Budinský si srovnal míč a poté ho odkopl od své branky do hry. Ale spoluhráči ho nedostali až k brance soupeře. Dukla tak znovu pádí do útoku.

17

Jakub Hodek z levé strany nacentroval míč do pokutového území, kde se ho snažil skluzem zastavit Toml, ovšem nakonec měl na pravé straně prostor jeden z hostů, ale jeho pokus se neujal.

16

Nepovedená akce Dukly a toho využil Bernardo Rosa, jenž balon odkopl daleko od Budinského branky.

15

Pavel Černý zastavil unikajícího soupeře i za cenu míče v zámezí. Dukla tak rozehraje míč od pravé postranní čáry.

14

Další vybojovaný míč na hostující straně a obrana Pardubic se už chystá k případnému zakročení. Domácí jsou zatím spíše na své polovině a brání, zatímco soupeř více útočí.

13

Tomáš Vlček velmi rychle spěchal za míčem, který se nebezpečně blížil brance Pardubic. Nakonec ho pak domácí dostali za zadní čáru a následuje tedy další rohový kop pro Pražany.

11

Po pravé straně unikl Jabá a dostal i přihrávku do běhu, ale jeho následný střelecký pokus zaletěl pouze k obraně Dukly.

9

Nyní se nedostali do akce hráči Pardubic, po chvilce už hru roztáhli směrem před velké vápno, ovšem tam byla zase připravena obrana Dukly.

8

Aktivnější jsou zatím stále hosté, po předchozí velké šanci se dostali znovu před branku Pardubic, ale tentokráte vše dobře jistil jeden z beků domácích a také brankář Budinský.

6

6. Velká šance hostů na úvod zápasu

6

A znovu donutili hosté svého soupeře poslat míč za zadní čáru a následoval další rohový kop pro Duklu a byla z toho velká šance. Jiří Hrubeš napálil balon, který se odrazil od břevna zpět před brankoviště!

5

První rohový kop zahrála Dukla, míč ale v pokutovém území odhlavičkoval do bezpečí Matěj Helešic a nedovolil soupeři ohrozit brankáře pardubického FK.

4

Dlouhý nákop Budinského šel až doprostřed hřiště, tam ale míč sebrali znovu hráči Dukly a spěchají s ním znovu až před pardubickou bránu.

3

Následně pak Šťovíček odkopával balon daleko od své branky a do útoku se tak hrnuli jeho spoluhráči. Nakonec ale Budinského vůbec neohrozili.

2

Po faulu jednoho z hráčů hostů byl nařízen volný přímý kop z velmi dobré pozice. K jeho exekuci se postavil Matěj Helešic a jeho následná střela pak zaletěla jen vysoko nad branku Pražanů.

1

Zápas začal, o úvodní výkop se postarali hráči pražské Dukly a nyní se pokoušejí projít poprvé na polovinu Pardubic.

1

Utkání právě začalo.
Oba celky už nastupují na hrací plochu a utkání tak bude moci za malou chvíli začít.
Úvodní sestavy:

FK Pardubice: Budinský – Rosa, Toml, Vlček, Helešic, Tischler, Jabá, Hlavatý, Solil, Sychra, Černý
Náhradníci: Markovič – Vacek, Chvěja, Lee, Mareš, Svoboda, Kurka, Huf, Hrnčíř, Lupač, Janošek
Trenér: Jiří Krejčí

FK Dukla Praha: Šťovíček – Uhlíř, Piroch, Holiš, Červenka, Souček, Hrubeš, Kozel, Hodek, Barac, Buchvaldek
Náhradníci: Rada – Mládek, Zapletal, Moulis, Šebrle, Matoušek, Kim, Ullman, Matějka
Trenér: Petr Rada

Rozhodčí: Starý – Vodrážka, Novák.
Vzájemná utkání

Oba týmy se spolu střetly v lednu. V zimní přípravě vyhrály Pardubice 4:1.
FK Dukla Praha

Rovněž Dukla má za sebou už pět odehraných přátelských zápasů. Hned v tom prvním padla v pražském derby se Spartou těsně 1:2. Následně pak přišla prohra 1:3 s Českými Budějovicemi. Se Slovanem Liberec duel skončil remízou 1:1. V posledních dvou odehraných duelech už se ale Dukle dařilo a dvakrát vyhrála. Nejprve to odnesla Chrudim – 4:0 a 3:2 pak Dukla zvítězila nad Hradcem Králové.
FK Pardubice

Pardubičtí fotbalisté sehráli v přípravném období pět zápasů. V tom prvním proti Jihlavě se jim dařilo, když vyhráli 3:1. Poté následovala výhra 2:1 nad Příbramí. Na německý Fürth pak ale nestačili a poprvé padli – 0:1 a ani s Mladou Boleslaví to nevyšlo. Ta Pardubice porazila vysoko 4:0. Naposledy se pak Pardubičtí rozešli smírně s béčkem Olomouce po výsledku 2:2.
Hezké sobotní odpoledne přeji všem příznivcům fotbalu. Příprava před novou sezónou je v plném proudu a dnes změří síly prvoligový tým FK Pardubice s druholigovou Duklou Praha.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

FK Pardubice – FK Dukla Praha

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

FK Pardubice: Budinský (46. Markovič) – Rosa (46. Lupač), Toml (46. Svoboda), Vlček (68. Hrnčíř), Helešic (60. Lee), Tischler (46. Janošek), Jabá (60. Kurka), Hlavatý (46. Chvěja), Solil (46. Vacek), Sychra (46. Mareš), Černý (46. Huf)
Náhradníci: Markovič – Vacek, Chvěja, Lee, Mareš, Svoboda, Kurka, Huf, Hrnčíř, Lupač, Janošek

Trenér: Jiří Krejčí

FK Dukla Praha: Šťovíček (46. Rada) – Uhlíř, Piroch, Holiš, Červenka, Souček, Hrubeš, Kozel, Hodek, Barac, Buchvaldek
Náhradníci: Rada – Mládek, Zapletal, Moulis, Šebrle, Matoušek, Kim, Ullman, Matějka

Trenér: Petr Rada

Rozhodčí: Starý – Vodrážka, Novák

Diváci: 525