Menu

Fotbal

Přípravný zápas

SK Slavia Praha – Puskás Akadémia FC

1:0

konec (1:0)

10.07.2022, 17:00 • Mauth Stadion, Wels • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 1.27 5.26 9.49 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

89. Zajímavá kombinace sešívaných skončila centrem Holeše a málem vlastním gólem.

89

Tohle nebylo vůbec špatné! Tecl v šestnáctce narazil míč Holešovi, který odcentroval před bránu. Tam byl Petr Ševčík, ale byl to zřejmě bránící hráč, od jehož hlavy šel balón těsně nad břevno!

81

Alen Skribek, který byl před chvílí ošetřován, nakonec nebude moci pokračovat. Nahrazuje ho hráč s číslem 27, který není uveden v zápise. Jménem tedy zatím nemohu posloužit.

70

Střídání v týmu Puskás Akadémia FC:
ze hřiště odchází Tamás Markek, přichází Ármin Pécsi.

69

Další hromadné střídání Slavie. Ze hry jdou Oscar, Tiéhi, Usor, Ewerton a Sor. Místo nich si zahrají Stanislav Tecl, Václav Jurečka, David Jurásek, Peter Olayinka a Matěj Valenta.

59

Hromadné střídání Slavie. Do hry jdou Kačaraba, Lingr, Ševčík, Douděra a Holeš. Naopak odcházejí Schranz, Provod, Traoré, Ousou a Eduardo Santos.

55

Střídání v týmu Puskás Akadémia FC:
ze hřiště odchází Alexandru Baluta, přichází Alen Skribek.

52

52. Ewerton z přímého kopu protáhl brankáře.

52

Další přímý kop po dalším faulu na Provoda. Ewerton z 25 metrů vystřelil přímo a pořádně protáhl Markeka, který míč vytáhl nad břevno!

51

Další faul Baluty. Slávisté rozehrávali standardku z levé strany, udělali to nakrátko. K nebezpečné střele se pak dostal Yira Sor. Markek vyrazil míč trochu nejistě před sebe a pomáhat mu musela obrana.

41

Právě Shahab Zahedi si teď prohlédl žlutou kartu.

40

40. Mandous podržel Slavii při šanci Zahediho.

40

Eduardo Santos prohrál souboj se Slagveerem a balón se tak dostal k Shahabovi Zahedimu, který střílel z pravé strany šestnáctky. Íránský útočník mířil na vzdálenější tyč, ovšem Mandous vyškrábl balón mimo svou bránu!

32

32. Moses USOR - 1:0

32

Slavia právě vstřelila branku!
Český vicemistr se ujímá vedení! Yira Sor nahrál MOSESOVI USOROVI, který si míč srovnal na levačku a z pravého rohu šestnáctky ho umístil do vzdálenějšího horního rohu Markekovy brány. Krásná střela.

30

30. Šarvátka, kterou rozpoutal zákrok Oscara na Mezghraniho.

30

I Slávisté teď ukázali, že umějí v soubojích přitlačit. Oscar si počkal na Mezghraniho, který pak po levém obránci sešívaných vystartoval. Sudí musel uklidňovat menší šarvátku.

27

27. Dobrá střela Ewertona z přímého kopu.

27

Z přímého kopu to zkoušel velmi dobře Ewerton! Jeho povedenou ránu přizvedával konečky prstů nad břevno Markek.

18

Lukáš Provod směřoval s míčem dopředu a od Yoella van Nieffa inkasoval naprosto zbytečný skluz. Provod přitom velkou část minulé sezóny absentoval kvůli vážnému zranění kolene. Tohle trenéři Slavie nevidí rádi. Van Nieff inkasoval žlutou kartu.

11

11. Ewertonovo zakončení bylo zablokováno, další střela pak skončila vedle tyče.

11

Slávisté poprvé výrazněji zahrozili! Yira Sor se na pravé straně zbavil protihráče a nahrál do dobré pozice Ewertonovi. Jeho střela byla zablokována, ovšem odražený balón si našel tuším Christ Tiehi, jehož rána prosvištěla decimetry vedle levé tyče!

6

Stoper Slavie Eduardo Santos byl hned v úvodu zápasu potrestán žlutou kartou.

SK Slavia Praha – Puskás Akadémia FC

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 32. Usor

Karty:   6. Santos (SLA) – 18. van Nieff (PUK), 41. Zahedi (PUK)

SK Slavia Praha: Mandous – Schranz (59. Douděra), Ousou (Kačaraba), Santos (59. Holeš), Oscar (69. D. Jurásek) – Tiéhi (69. Valenta), Provod (59. Lingr) – Usor (69. Jurečka), Traoré (59. Ševčík), Ewerton (69. Olayinka) – Sor (69. Tecl).
Náhradníci: Kolář – Holeš, Olayinka, Tecl, Jurečka, Douděra, Ševčík, Valenta, Kačaraba, Lingr, D. Jurásek.

Puskás Akadémia FC: Markek (70. Pécsi) – Mezghrani, van Nieff, Urblík, Baluta (55. Skribek), Slagveer (46. Colley), Stronati, Zahedi (46. Komáromi), Szolnoki, Spandler, Nagy.