Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

Malmö FF – Víkingur Reykjavík

3:2

konec (2:1)

05.07.2022, 19:00 • Malmö New Stadium, Malmö • 1. předkolo • Info o změnách stavu (Tomáš Lysý (@tomaslysy86))

Tipsport: 1.24 5.81 12.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

Þordur Ingason, gólman hostí, vidí za několikeré zdržování při odkopu žlutou kartu.

66

Kartonek žluté barvy vidí také záložník Malmö Erdal Rakip.

41

Útočník Veljko Birmančevic se dopustil útočného faulu a k uklidnění všeobecných emocí po červené kartě vidí za nijak nebezpečný přestupek žlutý kartonek.

39

Hrdina Víkinguru vzápětí jde z placu ven. Při velké oslavě gólu, která proběhla pod kotlem Malmö, se trošku postrkal se soupeřem a jelikož šarvátku začal, vidí druhou žlutou a tudíž i červenou kartu. V prvním předkole Ligy mistrů tak dohrál, i co se odvety týče.

34

Pablo Punyed se nechal trošku unést. Po tom, co Rakip přihrál míč na spoluhráče, mu rukama vystavil strom, což neušlo pozornosti sudímu Munteanovi. Další žlutá karta pro Víkes.

32

Se žlutými kartami se nyní roztrhl pytel. Po faulu na útočníka Birmančeviće vidí kartonek téže barvy jako Krístall Máni Ingason i záložník Viktor Örlygur Andrason. A pokud se nemýlím, tak ve 25. minutě dostal žlutou kartu i švédský stoper Víkinguru Peter Oliver Ekroth, ale v systému UEFA zatím tento trest nesvítí.

29

Krístall Máni Ingason se dvakrát stal příjemcem celkem tvrdého zákroku. První nebyl odpískán, druhý ano. Potřetí se spíše uhýbal skluzu, kterým ho chtěl zbavit míče Sergio Peña, jenže vzápětí si chtěl získat faul a vidí žlutou kartu za nesportovní chování – nafilmovaný pád.

23

Švédská posila Víkinguru, stoper Peter Oliver Ekroth, fauloval na půlce hřiště útočníka Birmančeviće a poté, co sudí důsledně prozkoumal, jaké má číslo, mu ukázal také žlutou kartu.

12

12. Žlutá karta pro Christiansena

12

Anders Christiansen fauloval na ose hřiště Krístall Máni Ingasona, který měl dostatek volného prostoru. Ukázková kosa, jasná žlutá karta a přímý volný kop z poměrně dobré vzdálenosti.

Malmö FF – Víkingur Reykjavík

3:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 16. Olsson, 42. Toivonen (Berget), 84. Brimančević (Larsson) – 38. Ingason (Punyed), 90+3. Gudjonsson

Karty:   12. Christiansen (MLM), 41. Birmančevic (MLM), 66. Rakip (MLM) – 23. Ekroth (VKR), 29. K. M. Ingason (VKR), 32. Andrason (VKR), 34. Punyed (VKR), 83. Þ. Ingason (VKR)   39. K. M. Ingason (VKR)

Střely na branku: 14:2. Střely mimo: 6:1. Rohy: 10:2. Fauly: 12:7.

Malmö FF: Dahlin – Berget, L. Nielsen, Hadzikadunic, Moisander (56. Beijmo), Olsson (72. Knudsen) – Rakip, Christiansen (C) (71. Nanasi), Peña – Toivonen (72. Sejdiu), Birmančević
Náhradníci: Diawara, Andersson – E. Larsson, Knudsen, Beijmo, Abubakari, Chaluš, Edvardsson, H. Larsson, Adrian, Sejdiu, Nanasi

Trenér: Miloš Milojević

Víkingur Reykjavík: Þ. Ingason – Gunnarsson, Ekroth, Sigurdsson, Tómasson (57. Atlason) – Agnarsson, Punyed, Magnusson (C), Andrason – Hansen (80. Gudjonsson), K. M. Ingason
Náhradníci: Jónsson – Douglas McLagan, Gudjonsson, Þórðarson, Gudjohnsen, Sigurpálsson, B. S. Ingason, Atlason, Gunnarsson

Trenér: Arnar Bergmann Gunnlaugsson

Rozhodčí: Dumitri Muntean – Vlad Lifciu, Victor Mardari (vš. Moldavsko)

Diváci: 11830

Odveta: Víkingur Reykjavík - Malmö 3:3