Menu

Hokejbal

Alpa European Cup (U16)

Česko White – Česko Red

1:3

konec (1:2)

02.07.2022, 11:30 • Denisa Józsová

Od mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:31:01)
Je konec! Tým Česko Red byl v zápase už od začátku tím lepším a zaslouženě bere výhru o dvě branky. V druhém poločase jsme viděli jediný gól, o který se postaral Michael Mikšovský, který určil konečný stav zápasu, a to 3:1 pro hráče Red.

Konec zápasu.

29:00

Minuta do konce duelu!

28:38

Tým Česko White tentokrát přežil své oslabení a hraje v plném počtu! Na srovnání stavu už ale moc času nemá a vypadá to, že v tomto duelu bude poražen.

27:59

Hráči ve vedení sice drží míček na svých hokejkách, ale další branku se jim nedaří vstřelit. Litovat toho zatím ale moc nemusí, jelikož utkání za chvilku končí.

27:12

Hokejbalisté v modrých dresech mohou nyní definitivně rozhodnout o vítězství v tomto duelu. První přesilovku se jim využít povedlo, jak to bude nyní?

26:38

Vyloučení v týmu Česko White:
Jan Křivánek – 2 min., podražení.

26:20

Nyní ale poslali míček jen na zakázané uvolnění, a tak budou muset čelit buly v obranné třetině.

25:30

Do konce utkání nám chybí poslední čtyři a půl minuty a nevypadá to, že by se mělo prodlužovat. Hráči v modrých dresech mají zápas zatím jasně pod kontrolou.

24:48

Hráči v bílém se snaží být trochu aktivnější než dosud, avšak bude jim to stačit? Soupeři celkem dobře brání a nepouštějí je do větších šancí.

24:00

Zápas nám plyne jako voda, avšak mnoho zajímavých akcí nyní k vidění není.

22:23

Hráči v bílém dresu se již radovali, ale míček nakonec brankovou čáru nepřekročil, a tak je to stále o dva!

21:35

Moc hezká akce, která ovšem nekončí vstřelenou brankou! Poslední přihrávka už byla trochu navíc a Jakub Růžička se navíc stihl přesunout!

20:52

Vojtěch Šlechta zachytil míček na modré, a tak zkusil vypálit. Jeho pokus ale nebyl úplně přesný, a tak tentokrát mohl zůstat gólman celkem v klidu.

20:14

A tlak týmu Česko Red zatím nijak nepolevuje. Růžička si musel připsat další úspěšný zákrok.

19:40

A mohlo to být dokonce o tři góly! Jeden z hráčů v modrém se dostal jako první k odraženému míčku a pelášil ze strany sám na Růžičku. Ten jeho pokus ale vyrazil ramenem!

18:25

Česko Red právě vstřelilo branku! A už je to znovu o dvě branky! Česko Red zatím ukazuje svou převahu i vstřelenými brankami, i když jich rozhodně mohlo být více. Tentokrát se trefil po pasu Mikuly MICHAL MIKŠOVSKÝ. Asistence: Jakub Mikula.

18:10

Osamocený hráč v bílém dresu si nahodil míček a pelášil za ním. Je z toho ale jen zakázané uvolnění, následuje tedy další vhazování před Jakubem Růžičkou.

Česko White – Česko Red

1:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Stoulil – 9. Jedelský (Daníček), 9. Pavlík (Žežulka), 19. Mikšovský (Mikula)

Česko White: Růžička (Fleischman) – Číž, Puzder, Křivánek, Kumpan, Malý, Koudela, Kliment, Houška – Svatoň, Trajer, Dráb, Šimůnek, Vacek, Stoulil (C), Hlaváček, Popp, Kučera, Šťástka, Halouzka, Chán.
Trenér: Michal Koza.

Česko Red: Kočka (Štráberger) – Havlík, Sedlák, Pavlík, Palán, Kučera, Král, Martínek, Mikšovský – Jedelský, Šmídek, Daníček, Šlechta, Rod, Vela, Kachlík (C), Žežulka, Mikula, Krbec, Kantor, Lux.
Trenér: Michal Edl.

Rozhodčí: David Gráca, Petr Rybon

Průběh zápasu
1. třetina
07:23 CWI 2 Trajer, vysoká hůl
08:05 CRE 0:1 Jedelský (Daníček)
08:45 CRE 0:2 Pavlík (Žežulka)
12:20 CWI 1:2 Stoulil
Po 1. třetině
2. třetina
18:25 CRE 1:3 Mikšovský (Mikula)
26:38 CWI 2 Křivánek, podražení
Konec