Menu

Tenis

Wimbledon - ženy (tráva)

Anna Sisková – Louisa Chiricová

1:2 6:1, 1:6, 0:6

konec

21.06.2022, 12:06 • Kurt č. 7, Roehampton (GBR) • 1. kolo kvalifikace • Milan Huppert

Tipsport: 3.95 1.21 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Anna Sisková končí v kvalifikaci Wimbledonu v prvním kole. Česká tenistka bojovala, ale favorizované Američance Louise Chiricové nakonec podlehla po setech 6:1, 1:6 a 0:6.

Utkání mělo dvě fáze. Ta první patřila Anně Siskové, která soupeřku k ničemu nepouštěla, především skvěle zkracovala hru a první set ovládla s přehledem 6:1, v úvodu toho druhého hned získala k dobru brejk. Od té doby ovšem úřadovala Louisa Chiricová. Bleskově ztrátu brejku smazala a nejen to, dokonce opanovala všech zbývajících jedenáct gemů. Zlepšení výkonu Američanky bylo, jak ostatně výsledek napovídá, enormní, zatímco pod čím dál větším tlakem hrající Sisková postupně začala chybovat víc a víc.

Louisa Chiricová se ve druhém kole kvalifikace utká s Maďarkou Rekou-Lucou Janiovou.

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (13:42:31)

Konec zápasu

1:2; 0:6 - Louisa Chiricová

0:6

Je konec! Louisa Chiricová zvolila servis ven z dvorce a Anna Sisková nezvládla nasměrovat bekhendový return do vymezeného prostoru.

30-40

Americká tenistka má mečbol! V nečekanou chvilku sáhla ke zkrácení hry, za nímž česká soupeřka vzdala snahu doběhnout.

30-30

Šestadvacetiletá rodačka z Morristownu si protihráčku připravila, aby ji znovu dokončila u sítě. Sisková bránila statečně, ale na smeč opět neměla nárok.

30-15

Louisa Chiricová se po kratším úderu soupeřky vydala k síti, kde si vedla nekompromisně, proti nepovedenému lobu smečovala do volného prostoru.

30-0

Česká tenistka bojuje alespoň o odvrácení kanára. A na konto získává další fiftýn, když vytěžila z nečistě trefeného forhendu konkurentky.

15-0

Servisem si Louisa Chiricová připravila dobrou pozici pro útok, ale vzápětí zaváhala a forhend napálila do území pro čtyřhru.

0:5

Konec přestávky, podávat bude Louisa Chiricová.

0:5

Následuje přestávka a výměna stran.

0:5

1:1; 0:5 - Louisa Chiricová

0:5

Louisa Chiricová získává jedenáctý gem v řadě a je jedinou hru od postupu. Sokyni zaskočila kratším bekhendovým slajzem, Sisková na dlouhou ruku usměrnila míček za základní čáru.

30-40

Nepříjemný return pod nohy českou tenistku viditelně rozhodil, a to na tolik, že sama hrála do zámezí. Brejkbol pro Američanku.

30-30

Anna Sisková byla v tlaku a vydala se k síti, kde ovšem nezvládla ideálně bekhend a za prohozem po pravé lajně natahovala raketu marně.

30-15

Po delší době vyšlo české hráčce zkrácení hry. Ta americká sice ještě zabojovala, leč balónek nasměrovala mimo vymezený prostor.

15-15

Louisa Chiricová returnovala a ihned mohla slavit získaný bod, protože Anna Sisková se vyhodila forhendem do území pro čtyřhru.

15-0

Přímý bod po servisu na kříž.

0:4

1:1; 0:4 - Louisa Chiricová

0:4

Louisa Chiricová potvrzuje i druhý brejk a udělala další důležitý krok směrem k proniknutí do druhého kola kvalifikace. Po podání ven z dvorce vyslala vítězný forhend na opačnou stranu.

15-40

Čistá hra se nekoná, Američanka zaznamenala dvojchybu.

0-40

Do třetice sice Anna Sisková returnovala, ale pak se vydala na střed, zatímco Louisa Chiricová hrála chytře do jejího protipohybu.

0-30

Ani napodruhé se Siskové nepovedl return.

0-15

Přímý bod po podání na téčko.

0:3

Konec přestávky, podávat bude Louisa Chiricová.

0:3

Následuje přestávka a výměna stran.

0:3

1:1; 0:3; 0-0 - Louisa Chiricová

0:3

Dvacetiletá Anna Sisková chtěla převzít otěže výměny do svých rukou, jenomže forhendový úder poslala do deblového koridoru, takže znovu přichází o podání a je ve ztrátě dvoj brejků.

30-40

Bekhendový return skončil v deblovém koridoru.

15-40

Další chyba české tenistky, nyní z forhendu a do sítě. Louisa Chiricová má další dva brejkboly a a ni se na ně moc nenadřela.

15-30

Dvacetiletá Češka trefuje čtvrtou dvojchybu.

15-15

Vzápětí ovšem olomoucká rodačka chybuje úderem hned po servisu, když zkusila zkrátit hru, ale míček skončil v síti.

15-0

Česká tenistka se po podání vydala na síť, kde byla úspěšná. Bekhend napálila mimo dosah konkurentky do pravého rohu.

0:2

1:1; 0:2 - Louisa Chiricová

0:2

Anna Sisková nasměrovala bekhendový return těsně za základní čáru, a proto je ve ztrátě dvou gemů. Postup je zase o něco dál.

30-40

Forhendový return skončil v síti.

30-30

Teď si Američanka věřila až příliš. Vysoko letící míček zkusila smečovat bez odrazu míčku od země, balónek poslala daleko za základní čáru.

15-30

Přímý bod po servisu na téčko.

15-15

Tentokráte přišla chyba. Náběh k síti byl v podání Louisy Chiricové v pořádku, avšak bekhendový volej zastavila páska.

0-15

Jízda americké tenistky pokračuje i na podání. Forhendy rozběhala sokyni ze strany na stranu, nakonec jí donutila kapitulovat.

0:1

Konec přestávky, podávat bude Louisa Chiricová.

0:1

Následuje přestávka a výměna stran.

0:1

1:1; 0:1 - Louisa Chiricová

0:1

Čistá hra na příjmu, Louisa Chiricová si jde tvrdě za svým cílem. Kousek od sítě si troufla na těžký forhendový volej, který zvládla, Češka vzápětí chybovala.

0-40

Poté, co Anna Sisková sice zvládla servis, ale chybovala z bekhendu, má rodačka z Morristownu výhodu tří brejkbolů.

0-30

Také druhý bod míří na konto americké tenistky, česká hráčka si zadělává na problémy.

0-15

Do třetího setu vstoupila lépe Louisa Chiricová.

0:0

Začíná třetí set.

1:6

1:1; 1:6 - Louisa Chiricová

1:6

O postupující se rozhodne ve třetím setu. Česká tenistka si poradila s forhendovým returnem, avšak za bekhendem Chiricové po levé lajně se jenom ohlédla.

40-A

Anna Sisková vyzkoušela v těžké pozici zkrácení hry, leč míček se zastavil v síti a česká tenistka tak bude čelit setbolu.

40-40

Přímý bod po podání na téčko.

40-30

Louisa Chiricová má solidní náskok, proto si může dovolit, i vzhledem k nepříznivému stavu v gemu, riskovat. Dělový forhend spadl před základní čáru, soupeřka hledala odpověď marně.

40-15

Třetí nevynucená chyba v řadě v podání Američanky znamená dva brejkboly pro Češku, která zkontrolovala let balónku mimo vymezený prostor.

30-15

A Anna Sisková rázem získává vedení v gemu. Znovu počkala na chybu konkurentka, ta přišla znovu z bekhendové strany.

15-15

Chybovat umí i Američanka. Přestože opět tahala za pomyslný delší konec provazu, tak vyslala bekhend do středu sítě.

0-15

S returnem si olomoucká rodačka poradila, totéž bohužel nelze říci o následném forhendu, míček doputoval těsně za základní čáru.

1:5

Náběh k síti ihned po podání se nepovedl, Anna Sisková si prohrává další podání. Dostala nepříjemný míček pod nohy a volej nepřehodila přes pásku.

15-40

Rodačka z Morristownu má výhodu dvou brejkbolů. U bekhendu Siskové by nejspíše nebyla, o to větší měla štěstí, že míček doletěl do autu.

15-30

Přímý bod po servisu na téčko.

0-30

Američanka je v posledních minutách jasně lepší tenistkou. Zapisuje do statistik další vítězný bekhend, tentokráte hned z returnu.

0-15

Přestože Louisa Chiricová zaškobrtla, tak se po returnu vrátila na nohy a nejen to, dokonce zvládla vyprodukovat vítězný bekhend do pravého rohu.

1:4

Konec přestávky, podávat bude Anna Sisková.

1:4

Následuje přestávka a výměna stran.

1:4

1:0; 1:4 - Louisa Chiricová

1:4

Brejk potvrzen, americká hráčka disponuje vedením o tři gemy. Češka zkoušela chytrý kratší bekhend, leč míček spadl do těsného autu.

40-A

Anna Sisková se srdnatě bránila, ale proti dělovému forhendu konkurentky u sítě hrála lob těsně za základní čáru.

40-40

Uvidíme shodu. Chiricové nevyšlo zkrácení hry. Anna Sisková zkontrolovala její postavení a vyslala vítězný forhend po pravé čáře.

30-40

Bekhendový return zastavila páska.

30-30

Přímý bod po servisu ven z dvorce.

30-15

Rodačka z Morristownu vzápětí trefuje další dvojchybu.

15-15

Anna Sisková se špatně postavila k forhendu, který hrála příliš před tělem, míček proto napálila až za základní čáru.

15-0

Američanka zapisuje čtvrtou dvojchybu.

1:3

1:0; 1:3 - Louisa Chiricová

1:3

Americká tenistka je psychicky nahoře, a to se odráží i na jejím aktuálním výkonu! Konkurentku dostala pod tlak a brejkbol využila bekhendem vyslaným do jejího protipohybu.

30-40

Tak pozor, Američanka má další brejkbol! Umpirový rozhodčí opravil čárového a zahlásil return jako dobrý, a protože Sisková hrála do pásky ještě před výkřikem, tak přiřkl bod Chiricové.

30-30

U zkrácení hry byla Louisa Chiricová včas. Zahrála sokyni nepříjemně za tělo, aby následně sama vítězně zvládla těžký volej přes hlavu.

30-15

Olomoucká rodačka se vydala na síť, kde zahrála nepovedený bekhendový slajz. Američanka míček stihla a křižným forhendem zprava protihráčku prohodila.

30-0

I druhý fiftýn v gemu míří na konto české hráčky, která soupeřka dostala pod tlak, Louisa Chiricová chybovala bekhendem.

15-0

Bekhendový return zastavila páska.

1:2

Konec přestávky, podávat bude Anna Sisková.

1:2

Následuje přestávka a výměna stran.

1:2

1:0; 1:2 - Louisa Chiricová

1:2

Je to vůbec poprvé, co si šestadvacetiletá rodačka z Morristownu v utkání podržela servis. Podání s vysokým odskokem vrátila Češka do pásky.

15-40

Dočká se Američanka prvního získaného gemu na servisu? Tři údery, včetně servisu, zvládla, Sisková ukončila výměnu bekhendem do území pro čtyřhru.

15-30

Tentokráte dopadl return těsně za pásku a Louisa Chiricová si s ním nevěděla rady, sama poslala míček za základní lajnu.

0-30

Přímý bod po podání ven z dvorce.

0-15

Forhendový return vyletěl za základní čáru.

1:1

1:0; 1:1 - Louisa Chiricová

1:1

Máme vyrovnáno. Američanka se bránila slajzy, což jí nakonec přineslo kýžené ovoce, Anna Sisková se totiž vyhodila forhendem.

40-A

Brejkbol pro Louisu Chiricovou, která využila nepovedeného zkrácení hry sokyně a nadvakrát u sítě zapsala vítězný úder.

40-40

Shoda. Anna Sisková uspěchala svůj druhý úder ve výměně, bekhend hrála brzy po odskoku za základní čáru.

40-30

Opět jsme měli možnost vidět zkrácení hry, které dopadlo těsně za pásku. Louisa Chiricová přesto balónek doběhla, posléze ovšem hrála volej za tělem do sítě.

30-30

Další výborné počínání olomoucké rodačky, jež doběhla včas ke kratšímu forhendu Američanky a odpověděla nechytatelným kraťasem.

15-30

Pod tlakem si Anna Sisková poradila bravurně. Zpevnila ruce a bekhendem zaskočila protihráčku úderem po levé lajně.

0-30

Smůla na straně české tenistky, po jejímž bekhendu se míček odrazil od pásky do vzduchu, načež zůstal na její polovině.

0-15

Louisa Chiricová zvládla bekhendový return, načež sledovala, jak protihráčka střílí bekhend daleko za základní čáru.

1:0

Konec přestávky, podávat bude Anna Sisková.

1:0

Následuje přestávka a výměna stran.

1:0

1:0; 1:0 - Anna Sisková

1:0

Zkrácení hry se Louise Chiricové nepovedlo, ta tak stále čeká na první vyhraný gem na servisu! Anna Sisková míček bez problémů doběhla a po pravé lajně Američanku prohodila.

40-15

Češka pokračuje ve výborné hře, má k dispozici další dva brejkboly! V delší výměně udržela pevnější nervy a přesnější ruku, soupeřka se vyhodila bekhendem.

30-15

Anna Sisková returnovala zhruba do středu kurtu, čehož Američanka nevyužila, naopak vyslala forhend do sítě.

15-15

Dvojchyba znamená srovnání skóre.

0-15

Louisa Chiricová se na úvod druhého setu vydala k síti, kde si poradila na jedničku, proti lobu vyprodukovala vítěznou smeč.

0:0

Začíná druhý set.

6:1

1:0; 6:1 - Anna Sisková

6:1

Úvodní dějství je minulostí! Louisa Chiricová vsadila všechno na jednu kartu a útočný forhendový return napálila do pásky. Anna Sisková byla před utkáním pasována do role outsiderky, přesto je to ona, kdo má po prvním setu blíže k postupu.

A-40

Forhendový return zastavila páska. Druhý setbol.

40-40

Sada ještě pokračuje. Louisa Chiricová naběhla k síti po nepříjemném bekhendovém slajzu, po němž hrála soupeřka do autu.

40-30

Přímým bodem získala dvacetiletá rodačka z Olomouce první setbol!

30-30

To bylo těsné. Anna Sisková viděla volný prostor u pravé lajny, kam také směřovala forhend, avšak balónek poslala do těsného autu.

30-15

Technická výměna míří na konto Češky. Louisa Chiricová podcenila odskok míčku od trávy a poslala úder daleko za základní čáru.

15-15

Přímý bod po podání na téčko.

0-15

Prudký return pod nohy vracela Anna Sisková kousek za síť. Američanka pak měla snadnou pozici, z forhendu se nemýlila.

5:1

0:0; 5:1 - Anna Sisková

5:1

Dvacetiletá česká tenistka je jediný gem od zisku úvodního dějství! Return k základní čáře slavil úspěch, odstupující Chiricová vyslala forhend za základní lajnu.

40-30

První příležitost je minulostí. Anna Sisková se dostala do výměny, bohužel zdánlivě jednoduchý forhend napálila do sítě.

40-15

Fantastické zkrácení hry v podání olomoucké rodačka, ta má na kontě další dva brejkboly! Louisa Chiricová jenom bezmocně rozhodila rukama.

30-15

Kratší slajz Američance přinesl kýžené ovoce. Překvapená Češka chtěla zkracovat hru, ale míček doletěl do středu sítě.

30-0

A další nevynucená chyba Louisy Chiricové. Pro změnu z forhendu, balónek poslala jenom do deblového koridoru.

15-0

Šestý gem zahajuje lépe Anna Sisková, která zvládla return, načež Američanka minula z bekhendu.

4:1

Konec přestávky, podávat bude Louisa Chiricová.

4:1

Následuje přestávka a výměna stran.

4:1

0:0; 4:1 - Anna Sisková

4:1

Dlouhý gem nakonec putuje na konto Anny Siskové, to by klidně mohl být klíčový faktor prvního setu! Louisa Chiricová kraťas doběhla, ale balónek sama poslala do autu.

A-40

Konečně gembol! Byla to americká tenistka, která útočila, jenomže chybovala, když přestřelila z bekhendové strany.

40-40

Opět zkrácení hry, další shoda! Američanka tentokráte balónek doběhla s rezervou, ale napálila přímo soupeřku, jež poslala bekhend do odkryté části kurtu.

40-A

Avšak gembol ne a ne přijít, místo toho budeme sledovat další brejkbol. Dvacetiletá rodačka z Olomouce poslala forhend těsně za základní čáru.

40-40

Kraťasy proti brejkbolu jsou oblíbenou činností Siskové, máme tu opět shodu! Louisa Chiricová míček doběhla, ale nepřehodila přes pásku.

40-A

Bude šestadvacetiletá rodačka z Morristownu úspěšná napočtvrté? Protihráčku rozběhala ze strany na stranu, na forhend po pravé lajně už neměla nárok.

40-40

Ovšem česká tenistka ho odvrátila i do třetice! A znovu hrál důležitou roli kraťas, Američanka vrátila míček do autu.

40-A

Louisa Chiricová měla obrovské štěstí, protože její obranný slajz přizvedla na polovinu soupeřky páska. Vzápětí dostihla kratší bekhend a Siskovou prohodila, má tedy opět brejkbol.

40-40

Je zřejmé, že Anna Sisková má ráda zkracování hry. Opět jej vyzkoušela a byla úspěšný, překvapená soupeřka vzdala snahu míček dostihnout.

40-A

Dvojchyba a další brejkbol pro Američanku.

40-40

Bekhendový return skončil v síti.

40-A

Brejkbol je na světě. Anna Sisková zkusila protihráčku zaskočit okamžitě po servisu kraťasem, leč hrála do zámezí.

40-40

Další shoda. Americká tenistka má viditelně větší sílu v ruce, což opět ukázala. Forhendovými ránami držela soupeřku pod tlakem, aby ji nakonec přiměla k chybě.

40-30

Na další brejkbol si ještě Chiricová musí počkat. Češka totiž skvěle zvládla přechod k síti, nalitý bekhendový volej přetavila ve vítězný balón.

30-30

Anna Sisková hrála v hluboké defenzivě vysoké kopce, které jí štěstí nepřinesly. Američanka ve finále vyslala nechytatelný forhend kros zleva.

30-15

Louisa Chiricová zariskovala a tato volba se jí vyplatila. Dělový forhendový return po pravé lajně skončil v kurtu a mimo dosah sokyně.

30-0

Přímý bod po servisu ven z kurtu.

15-0

Američanka zatím nepotvrzuje roli favoritky. Znovu tlačila, ale přesnou ruku až do konce neudržela, znovu trefila území vymezené pro čtyřhru.

3:1

0:0; 3:1 - Anna Sisková

3:1

A ten využívá! Return proti těžkému servisu zvládla, Louisa Chiricová posléze nasměrovala bekhend pouze do deblového koridoru.

A-40

Vzápětí přichází dvojchyba a česká tenistka má rázem brejkbol!

40-40

Další nepovedené zkrácení hry znamená shodu. Anna Sisková vrátila míček, dalším úderem zabila výměnu nekompromisní smečí.

30-40

Čtvrtý gem ještě pokračuje. Louise Chiricové se vůbec nepovedl kraťas a Češka vyslala tvrdý bekhend, jímž prolomila bloky sokyně.

15-40

Bekhendové přestřelka končí vítězně pro tenistku z USA. Česká hráčka přidala na razanci, ale i na délce, míček proto nespadl do vymezeného prostoru.

15-30

Kraťas výborná, jenže Louisa Chiricová s ním viditelně počítala, navíc šikovně zahrála Siskové za tělo a bod tak bere ona.

15-15

Po kratším returnu americká tenistka zkontrolovala pohyb soupeřky a balónek forhendem napálila do jejího protipohybu.

15-0

Louisa Chiricová chtěla přejít do ofenzivy, ale tento krok jí vůbec nevyšel, forhendový kros z pravé strany skončil v síti.

2:1

Konec přestávky, podávat bude Louisa Chiricová.

2:1

Následuje přestávka a výměna stran.

2:1

Bohužel, olomoucká rodačka zaznamenala proti brejkbolu dvojchybu, a to znamená, že o výhodu brejku okamžitě přišla. Stále však zůstává ve vedení.

30-40

Američanka získává třetí bod v řadě a rázem má na kontě brejkbol! Anna Sisková hrála slajzovaný bekhend až za základní lajnu.

30-30

Úmysl dobrý, realizace pokulhávala. Česká tenistka viděla sokyni za základní čárou, avšak míček při kraťasu zastavila páska.

30-15

Také Anna Sisková už má na kontě dvojchybu.

30-0

Po kratším returnu sáhla dvacetiletá Češka ke zkrácení hry, Louisa Chiricová běžela za balónkem marně.

15-0

Přímý bod po podání ven z dvorce.

2:0

0:0; 2:0 - Anna Sisková

2:0

Parádní výměna s vítězným koncem pro Annu Siskovou, která se tak dostává do výhody brejku! Jjímu slajzovanému bekhendu pomohla páska, Chiricová posléze zvolila náběh k síti. Jednalo se o špatné rozhodnutí, protože Češka ji okamžitě ukázkově přelobovala.

40-15

Olomoucká rodačka disponuje dvěma brejkboly! Poradila si s bekhendovým returnem a sledovala, jak konkurentka hraje ze stejné strany do sítě.

30-15

Američanka zapisuje premiérovou dvojchybou celého utkání.

15-15

Nyní se Louisa Chiricová vydala k síti dobrovolně a byla úspěšná. Lehce zacouvala proti lobu a nelehkou smeč nasměrovala do protipohybu Češky.

15-0

To se povedlo. Anna Sisková hned po returnu zkrátila hru a mohla slavit fiftýn, protože Američanka nepřehodila míček přes pásku.

1:0

Konec přestávky, podávat bude Louisa Chiricová.

1:0

Následuje přestávka a výměna stran.

1:0

0:0; 1:0 - Anna Sisková

1:0

Úvodní gem střetnutí míří za servírující Annou Siskovou. Servis ven z dvorce její protihráčka zreturnovala mimo vymezené území.

A-40

Zpomalení průběhu výměny v podání Češky bylo dobrou volbou. Rozhození konkurentka zavrávorala a vyhodila se bekhendem.

40-40

Jdeme do shody. Šestadvacetiletá rodačka z Morristownu volila zkrácení hry, které sice Sisková doběhla, avšak pouze nahrála sokyni na vítězný volej.

40-30

Varianta servis – síť byla úspěšná. Louisa Chiricová ještě zabojovala, avšak na volej k levé lajně byla krátká.

30-30

Forhendy americké hráčky budou, zdá se, nebezpečné. Hned z returnu vyslala další povedenou ránu do levého rohu. Sisková nereagovala.

30-15

Přímý bod po podání ven z dvorce.

15-15

Rychlé vyrovnání stavu. Returnem k základní čáře Louisa Chiricová dostala soupeřku pod tlak, načež vypálila nechytatelný forhend do levého rohu.

15-0

První výměna míří na konto české tenistky. Američanka byla v tlaku, jenže nabíhaný forhend přizvedla páska, následný volej zamířil za základní čáru.

0:0

Utkání právě začalo.
Na kurtu probíhá tradiční předzápasové rozpinkávání. Na podání začne Anna Sisková.
Vzájemné zápasy

Tenistky proti sobě odehrají první utkání.
Podobně jako Sisková, tak i Louisa Chiricová okupuje místo ve třetí stovce žebříčku, aktuálně jí náleží 227. pozice. Američanka strávila většinu letošní sezóny na domácí půdě v USA. Zde odehrála sedm turnajů, a dokonce zvládla jednou triumfovat, ve městě Charlottesville nepovolila ve finále favorizované Číňance Si-jü Wang ani jeden set. V květnu se rodačka z Morristownu zkusila kvalifikovat do hlavního pavouka French Open, avšak po vítězství nad Fettovou prohrála ve druhém kole kvalifikace s jinou Chorvatkou Vekićovou.
Anna Sisková se v žebříčku WTA nachází ve třetí světové stovce, konkrétně na 262. příčce. Dvacetiletá česká tenistka objíždí, vzhledem k postavení v žebříčku, turnaje nižší kategorie. Nejdále se letos probojovala ve švédském Varbergu, v semifinále jako nasazená jednička nestačila na Samavatiovou. Naposledy se olomoucká rodačka představila v rakouském Pörtschachu, kde došla do čtvrtfinále, v němž prohrála s domácí Krausovou.
Všem fanynkám a fanouškům tenisu přeju krásné úterní poledne. Vítám vás při sledování 1. kola kvalifikace žen na Wimbledon, u zápasu mezi Annou Siskovou a Louisou Chiricovou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

A. Sisková – L. Chiricová

1:2 6:1, 1:6, 0:6

konec

Zpět na online

Statistiky:
Čas utkání: 1:19
3. set: 0:18
Sisková - Chiricová
3. set Utkání 3. set
Čas
0:18 1:19 0:18
Získané body celkem
9 61 76 24
Nejdelší série získaných bodů
2 6 9 5
Setboly
0 2 2 1
Mečboly
0 0 1 1
Vítězné údery *
13 26
Nevynucené chyby *
34 34
Úspěšnost na síti *
5 / 11
45 %
14 / 29
48 %
Statistiky na podání
Čas her při vlastním podání
0:04 0:34 0:30 0:09
Esa **
0 0 0 0
Dvojchyby **
1 4 6 1
Udržená podání
0 / 2
0 %
3 / 9
33 %
6 / 10
60 %
3 / 3
100 %
Odvrácené brejkboly
1 / 4
25 %
6 / 13
46 %
3 / 7
43 %
0 / 0
0 %
Body při vlastním podání
4 / 16
25 %
32 / 75
43 %
33 / 62
53 %
12 / 17
71 %
Body po 1. podání *
26 / 54
48 %
18 / 33
55 %
Body po 2. podání *
6 / 21
29 %
15 / 29
52 %
Úspěšnost 1. podání *
72 %
53 %
Úspěšnost 2. podání *
0 %
0 %
Průměrná rychlost 1. podání *
Průměrná rychlost 2. podání *
Nejrychlejší podání *
Statistiky na příjmu
Proměněné brejkboly
0 / 0
0 %
4 / 7
57 %
6 / 13
46 %
2 / 4
50 %
Body při soupeřově podání
5 / 17
29 %
29 / 62
47 %
43 / 75
57 %
12 / 16
75 %
Body po příjmu 1. podání *
15 / 33
45 %
28 / 54
52 %
Body po příjmu 2. podání *
14 / 29
48 %
15 / 21
71 %
Informace ke statistikám

Aktuálnost statistik označených *: po 3. setu

Ostatní statistiky jsou počítány průběžně automaticky.

** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.