Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga - baráž o Chance Národní Ligu

SK Zápy – SK Slavia Praha B

2:3

konec (0:2)

18.06.2022, 17:00 • Michal Luxa (@MisakMispulin)

78

Zápy právě vstřelily branku!
Psychická výhoda se přesouvá zcela na stranu Záp, které přidávají další trefu! Zpoza šestnáctky se napřáhl FILIP ZOUBEK, který zamířil přesně k levé tyči. Domácí mužstvo nyní ovládá situaci na hrací ploše – 2:3.

74

Zápy právě vstřelily branku!
K pokutovému kopu se postavil TOMÁŠ MATĚJKA, který nechytatelnou střelou vykřesal pro Zápy alespoň naději. Domácí útočník totiž nekompromisně zavěsil doprostřed branky a pod horní tyčku!

58

Tým Slavia B právě vstřelil branku!
Dámy a pánové, máme tu hattrick! DANIEL TOULA se z obtížemi dostal na pravou stranu šestnáctky, kde měl proti sobě soupeře i vybíhajícího brankáře. Útočník sešívaných zachoval klidnou hlavu a Hrubeše přesně přeloboval – 0:3.

39

Tým Slavia B právě vstřelil branku!
To je panečku efektivita! Slávisté už vedou o dvě branky poté, co skvěle využili rychlý brejk. DANIEL TOULA dostal míč do běhu, trknul do něj špičkou kopačky a poslal míč kolem vyběhnuvšího Hrubeše do sítě – 0:2!

13

Tým Slavia B právě vstřelil branku!
A pozor! Hned po první velké šanci domácích přichází slávistická – gólová – odpověď! DANIEL TOULA dostal ideální pas do běhu, obešel gólmana Hrubeše a střelou z ostrého úhlu dokázal balon odrazem o tyč procpat do brány!

SK Zápy – SK Slavia Praha B

2:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 74. Matějka (pen.), 78. Zoubek – 13. Toula, 39. Toula, 58. Toula

Karty:   5. Petrlák (ZAP), 82. Matějka (ZAP)

SK Zápy: Hrubeš – M. Jelínek (C), Duben (18. Zoubek), Růžek, Mikor, Woitek (46. Matějka), Petrlák, Janko, Putz, Kubů, J. Jelínek.
Náhradníci: Durov, Doležal, Matějka, Zoubek

Trenér: Petr Vrabec

SK Slavia Praha B: Kolodziej – Fatrdle, Hunal (61. Hájek), Konečný, Beránek – Žitný – Novák (81. Jinoch), Planka (81.Zelenka) , Kolář – Šubert (C)(61. Behenský), Toula (66. Zachoval).
Náhradníci: Slavata – Hájek, Jinoch, Behenský, Zachoval, Zelenka.

Trenér: Marek Jarolím

Rozhodčí: Jansa – Ježek, Schmeiser

První zápas: Slavia B - Zápy 2:1