Menu

Fotbal

Divize skupina C

SK Benátky nad Jizerou – FC Horky nad Jizerou

5:1

konec (3:1)

18.06.2022, 13:30 • Městský stadion, Benátky nad Jizerou • 30. kolo • Ondřej Nejedlo

70

Benátky právě vstřelily branku! Benátečtí vyšachovali horeckou obranu, na hranici pokutového území se chopil míče TOCHUKWU MBAH a poslal ho přesně k levé tyči.

58

Benátky právě vstřelily branku! Pěkná akce domácího PEREMENE GIDION JIMMYHO, který si ťukl míč s Bodlákem a poté ho uklidil kolem brankáře Fülöpa do sítě.

34

Benátky právě vstřelily branku! Hosté však neodehráli míč do bezpečí. Na zadní tyči zabíhající Milan Macek vrátil míč před bránu, kde se do něho opřel RADEK KOPA a Fülöp se natahoval marně.

20

Horky právě vstřelily branku! Po nepřesné přihrávce na útočné polovině podnikli hostující hráči rychlý brejk, který táhl MICHAL PÁNEK, ten si udělal prostor ke střele, na kterou si sice Straka sáhl, míči v cestě do brány ale nezabránil.

19

Benátky právě vstřelily branku! Na levé straně se uvolnil Komma, který posadil svůj centr na hlavu naskakujícího PETRA VOBOŘILA, jenž mířil přesně k tyči.

10

Benátky právě vstřelily branku! Z první střely na bránu se domácí ujímají vedení a branka to byla vskutku výstavní! Zpoza vápna se s míčem otočil MILAN MACEK a nádhernou střelou za tyč překvapil brankáře Fülöpa.

SK Benátky nad Jizerou – FC Horky nad Jizerou

5:1

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 10. M. Macek, 19. Vobořil, 34. Kopa, 58. Jimmy, 70. Mbah – 20. Pánek

Střely na branku: 13:2. Střely mimo: 9:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 7:4.

SK Benátky nad Jizerou: Straka – Bodlák (61. Zabilanský) , Borovička, Kopa, Komma – Mbah, Šimeček, Boček (61. Slicho), Vobořil, M. Macek (78. Šimek) – Jimmy.
Náhradníci: Slicho, Šimek, O. Macek, Zabilanský, Košek, Glöckner, Ulrich

FC Horky nad Jizerou: Fülöp – Tarasiuk, Foungala, Šlehofer, Horák (58. Bičiště) – Livora (72. Prokorát), Pecháček, Pánek, Plucha – Madi Rama, Tsykalo (72. Dudla).
Náhradníci: Prokorát, Bičiště, Dudla, Dittrich

Rozhodčí: Svoboda – Tryzna, Stieber