Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (B)

FK Pardubice B – Slovan Liberec B

3:1

konec (1:0)

22.05.2022, 10:15 • Stadion Pod Vinicí • 26. kolo • David Klier

Tipsport: 1.35 5.0 4.79 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Zápas je u konce! Domácí rezerva Pardubic dokázala porazit rezervu Liberce, když ve druhé půli po bláznivé pětiminutovce dokázala navýšit své vedení na rozdíl dvou gólů. Hosté sice poté měli daleko více ze hry, se skóre ale už nic dokázat neudělali. (12:06:39)

90+3

Konec zápasu.

90+2

Domácí stoper vyvezl balón jen k soupeři a nabídl mu tak velkou šanci. V pokutovém území se k odraženému míči dostal Adam Holub, jeho střelu Jiří Letáček vytáhl na tyč!

90+1

Střídání v týmu FC Slovan Liberec B:
ze hřiště odchází Andrij Juzvak, přichází Adam Holub.

90

Nastavuje se jedna minuta

90

Střídání v týmu FK Pardubice B:
ze hřiště odchází Pavel Černý, přichází Ondřej Vítek.

88

Střídání v týmu FC Slovan Liberec B:
ze hřiště odchází Mohamed Doumbia, přichází Ondřej Valenta.

88

Jan Šulc (FC Slovan Liberec B) špatně načasovaným skluzem sestřelil Dominika Mareše a po zásluze dostává žlutou kartu.

87

Pardubice měly možnost jít do protiútoku. Ten ale nebyl zakončený poté, co centr z pravé strany skončil u brankáře.

84

Jan Šulc na levém křídle prostrčil balón k Diamému. Ten vyslal technickou střelu, kterou chtěli obstřelit brankáře. Místo toho ale poslal střelu jen do míst, kde stál Jiří Letáček.

81

Jan Šulc nejprve vybojoval rohový kop. Ten hosté rozehráli nakrátko, to ovšem k ničemu nevedlo. Obránce Jan Halász si totiž poté vykoledoval nedovolený zákrok.

78

Hráči Pardubic jsou v posledních minutách v obraně poněkud laxní a hosté se snadno dostávají do šancí. Jan Málek se nyní dostal k odraženému balónu v pokutovém území, zakončil však mimo.

77

Dominik Mareš se z ničeho nic ocitl tváří v tvář s brankářem. Toho chtěl přehodit, Pešl ale zůstal stát a míč v klidu ukryl do rukavic.

75

Hosté nešikovně darovali soupeři balón ve svém pokutovém území. Měli ale štěstí, protože Matěj Vít střelou trefil jen soupeře.

73

Střídání v týmu FK Pardubice B:
ze hřiště odchází David Huf, přichází Tomáš Kubart.

73

Kapitán hráčů v bílých Tomáš Polyák to vzal na sebe a napřáhl ke střele z velké dálky, zamířil vysoko nad břevno.

72

Liberec se nevzdává. Adama Diamé se pět minut po naskočení z lavičky náhradníků zapojil o útočné akce na pravé straně, po jeho sraženém centru se bude kopat roh.

70

Hosté znovu dostali balón na pravé křídlo k Halászovi. Ten přesným centrem našel Lukáš Matějku, jehož zakončení skončilo kousek vedle pravé tyče.

67

Střídání v týmu FC Slovan Liberec B:
ze hřiště odchází Kristian Michal, přichází Jan Málek.
ze hřiště odchází Jakub Winkler, přichází Adama Diamé.

64

Střídající obránce Ondřej Hajník se hned musel zapojit do akce, Juzvak totiž vyslal centr, který mířil za domácího obránce. Hajník na poslední chvíli prodloužil alespoň na roh.

62

Střídání v týmu FK Pardubice B:
ze hřiště odchází Vojtěch Sychra, přichází Dominik Mareš.
ze hřiště odchází Sedrik Řehák, přichází Ondřej Hajník.

61

Domácí mohli dát další gól! Jan Halász odcentroval z brankové čáry a na zadní tyči se k balónu dostal Jakub Rezek, ten ale ve stoprocentní šanci přestřelil!

59

59. Vojtěch SYCHRA - 3:1

59

Tým Pardubice B právě vstřelil branku!
Třetí gól během posledních pěti minut! VOJTĚCH SYCHRA završuje svůj dnešní výkon skvělou brankou! Nejprve naznačením položil obránce na zem a následně levou nohou obstřelil brankáře Pešla!

56

56. David VYČÍTAL - 2:1

56

Tým Liberec B právě vstřelil branku!
Netrvalo to dlouho a hosté snižují zpět na rozdíl jediné branky! Rychlá akce po pravé straně vyústila v přízemní centr před branku, který z bezprostřední blízkosti namířil za záda Letáčka DAVID VYČÍTAL!

56

Útočné snažení béčka Pardubic pokračuje. Centr Jana Halásze na zadní tyč skončil u Jakuba Rezka, který trefil jen obránce.

54

54. Pavel ČERNÝ - 2:0

54

Tým Pardubice B právě vstřelil branku!
Teď už se domácí prosazují a navyšují své vedení! Centr z levé strany skončil na hlavě velezkušeného PAVLA ČERNÉHO a ten ho dokázal nasměrovat mezi tři tyče!

53

Ihned poté musel zasahovat brankář i na druhé straně, Lukáš Pešl si poradil s přízemním zakončením Jakuba Rezka na přední tyč.

52

Hosté měli velkou šanci, kterou Jiří Letáček konečky prstů vytáhl na tyč. Na konec je ale veškeré vzrušení zbytečné, všemu totiž předcházel ofsajd.

50

Poprvé po přestávce zaútočili také fotbalisté Liberce. Andrij Juzvak obešel brankáře, poté ale byl ve velkém úhlu. Hledal tak lépe postaveného spoluhráče, bohužel pro hosty neúspěšně.

49

Aktivní vstup do druhé půle v podání hráčů v červeném. Matěj Vít rozehrával rohový kop z levé strany, David Huf hlavičkoval vedle.

47

Velká šance Pardubic! Brankář Lukáš Pešl udělal obrovskou chybu, když přihrávkou našel před pokutovým územím jen Vojtěcha Sychru. Ten se tak ocitl ve velké šanci, v té byl ovšem úspěšnější právě brankář Liberce!

46

Hned v první minutě druhé půli domácí šli do útoku. Lukáš Matějka udržel obránce na zádech a vystřelil, trefil jen jeho nohu.

46

Začal druhý poločas.
Po první půli vede na Stadionu Pod Vinicí rezerva Pardubic proti béčku Liberce 1:0. Postaral se o to v 18. minutě David Huf, který zužitkoval centr z levé strany. V samotném závěru mohl vedení navýšit Pavel Černý, ten ale přečíslení nedokázal zakončit přesně.

45+1

První poločas skončil.

45

Roh pro domácí nebezpečný nebyl, naopak Pardubice mohly udeřit z protiútoku! Jakub Rezek vedl přečíslení po pravé straně a předal míč Pavlu Černému, který trefil jen obránce!

45

Tlak Liberce se vztupňuje. Z pravé strany krátce před poločasem odcentroval Kytka a po odvrácení Hanče se bude kopat rohový kop.

43

Po delší době střela v podání hráčů v bílém. Andrij Juzvak si navedl z levé strany míč na střelu a vyslal technickou střelu, která skončila nad břevnem.

42

Domácí hráči jsou v posledních minutách poměrně pasivní a nechávají svého soupeře hrát, to zatím neznamenalo žádné nebezpečí pro Jiřího Letáčka.

38

Martin Toml chtěl pomoct v útočné fázi, dobře to ale nedopadl. Balón si dal až příliš daleko od nohy a následuje odkop od brány.

36

Na pravé straně měl šanci zahrozit Jakub Winkler, ten ale v moment kdy chtěl přihrávat podklouzl a tak je akce pozastavena.

35

Vojtěch Sychra je dnes se svými náběhy hodně aktivní. Nyní po jednom takovém dostal pas od Řeháka, skluzem ho ale zastavil obránce.

31

Přetažený centr Sychry na zadní tyči vracel před branku Rezek. David Huf už se napřahoval na střelu, ve správný moment ale špičkou kopačky zasáhl Doumbia.

28

Domácí nyní sérií nedostatečně přesných přihrávek dostali sami sebe do problémů. Sedrik Řehák (FK Pardubice B) dostal míč na dlouhou nohu, na který chtěl dosáhnout skluzem, kterým ale trefil jen protihráče a dostává žlutou kartu.

27

Liberec měl k dispozici dva rohové kopy rychle za sebou, Mohamed Doumbia ovšem ani v jednom případě nedokázal přesně odcentrovat.

26

Aut za obranu letěl směrem k Jakubu Winklerovi, toho ale chytře tělem odstavil Matěj Vít a ten tak získal balón pro svůj tým.

23

Rezek si nedokázal pokrýt balón a tím začala rychlá akce Slovanu. Kytka táhl balón po pravé straně a podobně jako před pár minutami na druhé straně Sychra vyslal přízemní centr, tentokrát zasáhl brankář.

20

Další střelecký pokus Davida Hufa. Tentokrát se dostal do zakončení z dobrých 25 metrů, tentokrát mezi tři tyče nezamířil.

20

Mohamed Doumbia nejprve dobře vybruslil z těžké situace na soupeřově polovině, poté ale nepřesně přihrál. To vyústilo v protiútok Pardubic, který skončil faulem na Rezka.

18

18. HUF - 1:0

18

Tým Pardubice B právě vstřelil branku!
Domácí jdou do vedení! Vojtěch Sychra znovu ukázal svou rychlost a utekl obraně soupeře po levé straně. Následně vyslal přízemní centr do pokutového území, který obrana nezachytila a do sítě ho uklidil DAVID HUF!

16

Po delší době se do útoku dostala i rezerva Liberce, David Vyčítal ale na pravém křídle neprošel přes Řeháka.

14

Lukáš Matějka znovu v akci. Tentokrát v pokutovém území chtěl vystřelit, na poslední chvíli ho ale dobrým zákrokem odzbrojil Kristian Michal.

11

Pardubáci nyní kombinovali na levé straně. Černý prostrčil na Matějku, který odcentroval, trefil ale jen před ním stojícího Winklera.

9

Vzápětí nebezpečí také před druhou bránou. Po sraženém centru z levé strany vystřelil z voleje Pavel Černý, z hranice vápna jen prověřil pozornost brankáře Lukáše Pešla.

8

Centr z levé strany si na úrovni penalty před bránou Pardubic našel Jiří Maximilián Kytka, jeho střela levačkou skončila vysoko nad.

7

Pěkné sólo Vojtěcha Sychry. Ten dostal přihrávku na pravé straně a s balónem u nohy prosprintoval obranou Liberce, následný centr odvrátil protihráč.

5

Hra se zatím odehrává v bezpečné vzdálenosti od dvou branek. Pavel Černý nyní napadal na útočné polovině, míč nezískal.

2

Hosté se s balónem dostali až zpět ke svému gólmanovi. Pešl dlouhým nákopem našel spoluhráče, jeho zpracování ale nebylo ideální.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FK Pardubice B: Letáček – Hanč, Řehák, Halász, Toml (C), Sychra, Černý, Matějka, Rezek, Huf, Vít.
Náhradníci: Hrnčíř – Hajník, Vítek, Mareš, Kubart, Stýblo, Řezníček.
Trenér: Pavel Němeček.

FC Slovan Liberec B: Pešl – Doumbia, Juzvak, Winkler, Michal, Šulc, Polyák (C), Kytka, Kranthove, Horňáček, Vyčítal.
Náhradníci: Musil – Málek, Valenta, Diamé, Holub.
Trenér: Petr Myslivec.

Rozhodčí: Paták – Kříž, Havránek.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

FK Pardubice B – Slovan Liberec B

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 18. Huf, 54. Černý, 59. Sychra – 56. Vyčítal

Karty:   28. Řehák (PCB) – 88. Šulc (LBB)

FK Pardubice B: Letáček – Halász, Toml (C), Hanč, Řehák (62. Hajník) – Sychra (62. Mareš), Vít, Matějka, Rezek – Huf (73. Kubart), Černý (90. Vítek).
Náhradníci: Hrnčíř – Hajník, Vítek, Mareš, Kubart, Stýblo, Řezníček.

Trenér: Pavel Němeček.

Slovan Liberec B: Pešl – Doumbia (88. Valenta), Juzvak (90+1 Holub), Winkler (67. Diamé), Michal (67. Málek), Šulc, Polyák (C), Kytka, Kranthove, Horňáček, Vyčítal.
Náhradníci: Musil – Málek, Valenta, Diamé, Holub.

Trenér: Petr Myslivec.

Rozhodčí: Paták – Kříž, Havránek.

Diváci: 170