Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Sociedad San Sebastian – Cádiz CF

3:0

konec (1:0)

12.05.2022, 19:00 • Reale Arena (San Sebastián) • 36. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.62 3.86 6.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 4:9. Rohy: 2:12. Ofsajdy: 1:7. Fauly: 13:11. (21:02:07)
Je konec! Real Sociedad zvládl domácí duel s Cádizem a vítězí jednoznačně 3:0. Baskický celek byl prakticky celou první půli lepším týmem. V 19. minutě z první velké šance udeřil Alexander Sörloth. Diváky následně svými výkony bavil hlavně šikovný David Silva, jenže jeho spoluhráči buď pálili nepřesně nebo je vychytal Ledesma. Krátce po změně stran navíc přidal druhou branku Januzaj, který proměnil penaltu. Od té doby domácí celek držel pohodlný náskok. V závěru nastavení navíc obdržel možnost kopat další penaltu, kterou pro změnu proměnil Portu.

90+8

Konec zápasu.

90+8

Real Sociedad právě vstřelil branku! Domácí celek přidává i třetí branku! K penaltě se postavil PORTU a s přehledem proměnil!

90+6

Další penalta pro domácí! Tentokrát ve vápně fauloval Chust a sudí měl ihned jasno!

90+5

Cádiz se ještě usadil na polovině soupeře, ale kombinace na levé straně skončila obloučkem do autu.

90+3

Domácí celek se v závěru nikam nežene. Zdá se, že Sociedad přeruší sérii nepříznivých výsledků.

90+1

Nastavuje se šest minut.

90

Alexander Sörloth se dostal do vyložené šance, ale Ledesma vyběhl a skvěle zasáhl.

89

Domácí brankář Remiro si dal pozor na centr z levé strany, nicméně následnou rozehrávkou daroval míč soupeři.

87

Hosté jsou v závěru aktivnější. Defenzíva domácího celku zatím brání pozorně.

86

Cádiz mohl snížit. Z ostrého úhlu zakončoval z voleje Fernández, jehož rána prolétla nad břevnem.

85

Merino centroval z pravé strany do vápna, ale důrazný David Silva se přes urostlého obránce nedostal ke střele.

84

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian:
ze hřiště odchází Diego Rico, přichází Aihen Muñoz.
ze hřiště odchází Igor Zubeldia, přichází Jon Pacheco.

82

Vpřed se hnal Lozano, ale nepohlídal si postavení a byl lapen v ofsajdu.

78

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian:
ze hřiště odchází Adnan Januzaj, přichází Portu.

77

Na nákop za obranu Cádizu si naběhl Mikel Merino, jenže pod tlakem důrazného strážce se neprobil k zakončení.

76

Střídání v týmu Cádiz CF:
ze hřiště odchází Rubén Sobrino, přichází Álvaro Negredo.

75

Adnan Januzaj poslal nadýchaný centr na zadní tyč, nicméně tam neměl nikoho v modrobílém dresu. Cádiz nyní brání solidně, jenže potřebuje útočit.

74

Víctor Chust v přetlačované s Adnanem Januzajem použil zatažení za dres soupeře, což neuniklo zraku rozhodčího. Real Sociedad bude kopat přímý kop.

73

Merino se na polovině hrací plochy povedenou kličkou zbavil obránce a přenesl hru do vápna. Jeho pobídka ale spoluhráče neoslovila.

72

Střídání v týmu Cádiz CF:
ze hřiště odchází Iván Alejo, přichází Isaac Carcelén.

71

Cádiz se dostal na polovinu soupeře, nicméně kombinace hostujícího celku tentokrát skončila příliš dlouhým přenesením hry na křídlo.

70

Po další standardní situaci se hosté dostali do zakončení. Lozano si naskočil na povedený centr, jenže jeho hlavičce scházela razance.

69

Iván Alejo to po svém příchodu na trávník nemá vůbec snadné. Domácí hráči střídajícího šikulu v barvách Cádizu poctivě okopávají.

68

Lozanovi předchozí moment vůbec nevadil. Střídající hráč se dostal do pokutového území, ale jeho ránu srazil obránce ve skluzu na roh.

67

Lozano byl faulován na hranici velkého vápna, nicméně sudí tentokrát neposoudil akci jako nedovolený zákrok, což se hostům nelíbí.

66

Žlutá karta pro tým Real Sociedad San Sebastian (Igor Zubeldia).

65

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian:
ze hřiště odchází Rafinha Alcântara, přichází Jon Guridi.

64

Žlutá karta pro tým Real Sociedad San Sebastian (David Silva).

63

Na pravé straně hrací plochy napadal rozehrávku domácího celku Alejo, jenže ten si v souboji pomohl šlapákem, což neuniklo asistentu rozhodčího.

62

Hosté zahrávali přímý kop v blízkosti pokutového území domácích. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno přímo do rukavic brankáře.

61

Střídání v týmu Cádiz CF:
ze hřiště odchází José Mari, přichází Rubén Alcaraz.
ze hřiště odchází Tomás Alarcón, přichází Iván Alejo.
ze hřiště odchází Oussama Idrissi, přichází Anthony Lozano.

61

Žlutá karta pro tým Real Sociedad San Sebastian (Rafinha Alcântara).

60

Je za námi hodina hry zatím sledujeme vynikající výkon domácího Realu Sociedad. Cádiz se musí pouze bránit.

59

Mikel Merino podpořil akci domácího celku náběhem na zadní tyč, jenže tam nedosáhl na přízemní centr z levé strany hrací plochy.

58

Cádiz se po pravé straně tlačil k odcentrování do vápna, nicméně přízemní pobídka skončila na hrudi prvního obránce.

57

Espino poslal přihrávku na hranici velkého vápna, nicméně tam se k jeho pobídce nedostal nikdo ze spoluhráčů.

56

Domácí fanoušci si dnešní utkání skutečně užívají a hlasitým skandováním ženou své oblíbence za vstřelením dalších branek.

54

Real Sociedad právě vstřelil branku! Domácí celek krátce po změně stran odskakuje na rozdíl dvou branek! K penaltě se postavil ADNAN JANUZAJ a zkušeně poslal brankáře na opačnou stranu!

53

Pokutový kop pro domácí celek! David Silva byl faulován na hranici vápna. Sudí měl souboj před očima a posoudil jej jako zákrok v pokutovém území.

52

Domácí útočník Alexander Sörloth si z předchozího souboje odnese šrám v citlivých oblastech, ale bude nadále pokračovat ve hře.

51

Ledesma prokázal fantastické čtení hry, vystartoval daleko z branky a před dobíhajícím soupeřem míč nekompromisně odkopl do bezpečí.

50

Ani další roh Cádizu nepřinesl nebezpečí pro domácí celek. Zakončení Alexe Fernándeze totiž bylo tečované mimo tři tyče.

48

Cádiz v úvodu druhého poločasu zahrával svůj šestý rohový kop v utkání. Centr přiletěl na zadní tyč, odkud míč vyboxoval Álex Remiro.

47

Cádiz se dostal vpřed středem hrací plochy, nicméně José Mari si nepotykal se zpracováním a míč mu utekl daleko od nohy.

46

Baskický celek obstaral výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Real Sociedad se ihned vydal do útoku a bude chtít navázat na výkon z první půle.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce je na tom lépe domácí Real Sociedad. Baskický celek byl prakticky celou první půli lepším týmem. V 19. minutě z první velké šance udeřil Alexander Sörloth. Diváky následně svými výkony bavil hlavně šikovný David Silva, jenže jeho spoluhráči buď pálili nepřesně nebo je vychytal Ledesma. V závěru poločasu hosté dostali míč do sítě, ale branka neplatila pro ofsajd.

45+3

První poločas skončil.

45+2

Lucas Pérez mohl v závěru prvního poločasu odcentrovat do vápna, jenže si nepohlídal své postavení a byl lapen v ofsajdové pasti.

45+1

Nastavují se dvě minuty!

45

Cádiz v závěru prvního poločasu zahrával rohový kop. Do vápna přiletěl nadýchaný centr, ale Remiro míč přizvedl do bezpečí.

44

Adnan Januzaj si pokryl míč tělem, ale důrazný obránce Villarrealu jej masíroval tak dlouho, až belgického hráče odstavil od míče.

43

Branka skutečně neplatí! Alarcón byl v ofsajdu!

42

Tak pozor! Branku ještě řeší VAR! Zkoumá se, zda Tomas Alarcón nebyl v ofsajdu.

41

Cádiz právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Cádiz odpověděl z ojedinělého ofenzivního výpadu a byla to opravdu krásná branka! Přihrávku na hranici ofsajdu dostal Alarcón, který přihrál pod sebe a OUSSAMA IDRISSI dělovkou pod břevno vyrovnal!

40

Remiro parádně zablokoval centr z pravé strany a odehrál míč hlavou mimo nebezpečí.

39

Adnan Januzaj se srdnatě dostal do pokutového území, kde si jej vzal do parády obránce Akapo a s vypětím všech sil míč odkopl do autu.

38

Rico poněkolikáté podpořil ofenzivu domácího celku náběhem po levé straně, jenže jeho přízemní pobídka nikoho v modrobílém nenašla.

37

David Silva zakončoval zpoza velkého vápna, nicméně jeho dělovka levou nohou skončila nad břevnem.

35

David Silva tentokrát nádherně přenesl hru na pravou stranu, odkud pálil Gorosabel, jehož ránu srazil obránce na rohový kop.

34

Stopeři Cádizu kombinují s míčem na vlastní polovině. Nikdo v modrobílém dresu Realu Sociedad aktuálně kombinaci soupeře neatakuje.

33

Fantasticky hrající záložník David Silva vyslal další parádní centr na malé vápno. Tentokrát hlavičkoval Martín Zubimendi, jehož pokus skončil nad břevnem.

32

Domácí Real Sociedad už se znovu nastěhoval na polovinu soupeře. K odraženému míči se skvěle probil Rico, kterého fauloval Sobrino.

31

Alexander Sörloth spěchal vpřed po levém křídle, jenže si vnějším nártem posunul míč daleko před sebe.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme dramatické utkání. Domácí Real Sociedad je aktivnějším týmem, ale nedostává se do zakončení.

29

David Silva dostal přihrávku na polovinu hřiště, dobře se otočil a přenesl hru na křídlo. Obrana soupeře si dala dobrý pozor.

28

Rico nádherným centrem z levé strany poslal míč na malé vápno, kde byl Merino, jenže jeho hlavička skončila v rukavicích brankáře!

27

Do pokutového území se z pravé strany tlačil Sobrino, jenže jeho okatou kličku na střed hrací plochy si zadáci Realu Sociedad pohlídali.

26

Diego Rico měl na levé straně moře volného prostoru, chytře míč procedil na Silvu, který hledal spoluhráče ve vápně, ale Merino z ostrého úhlu nechal vyniknout Ledesmu!

25

Diego Rico se znovu uvolnil na levé straně hrací plochy, nicméně jeho pobídka skončila v rukavicích připraveného brankáře.

24

Rico narýsoval pěknou kolmici do pokutového území, kam opět sprintoval Alexander Sörloth, ale urostlý útočník tentokrát nezakončil.

23

Domácí celek předvedl další rychlý přechod do útoku. Z pravé strany centroval do pokutového území Adnan Januzaj, ale jeho pobídka skončila mimo branku.

22

Hra je přerušena! Na trávníku zůstává po souboji ležet hostující Lucas Pérez, který schytal nepříjemný úder do zátylku.

21

Hostující celek se ihned vydal vpřed se snahou o bleskovou odpověď. Na stadionu ale nyní panuje parádní atmosféra.

19

Real Sociedad právě vstřelil branku! Domácí celek se hned z první šance v dnešním utkání dostává do vedení! Na průnikovou přihrávku z kopačky Davida Silvy si naběhl ALEXANDER SORLOTH a z úhlu nasadil brankáři jesličky!

18

Na trávníku nyní zůstává ležet jeden z fotbalistů Cádizu, který se po střetu s Davidem Silvou drží za levé koleno.

17

Tomás Alarcón se šikovnou kličkou ve středovém kruhu zbavil napadajícího soupeře a pohotově přenesl hru na levou stranu trávníku.

16

Lucas Pérez si po rohovém kopu Cádizu naskočil na povedený centr, jenže jeho zakončení hlavou skončilo vysoko nad břevnem.

15

José Mari dlouhým nákopem na polovinu Realu Sociedad hledal rozběhnutého Péreze, jenže ten se k míči přes skluz obránce nedostal.

14

Merino sice dostal přihrávku na pravou stranu, jenže si nepotykal se zpracováním a sám se vyhnal mimo hrací plochu.

13

Adnan Januzaj se po levé straně dostal do pokutového území, kde se snažil odcentrovat pod sebe, ale nenašel nikoho ze spoluhráčů.

12

Diego Rico poslal přihrávku do pokutového území, kam sprintoval Alexander Sörloth, jenže tomu k zakončení scházely snad dva kroky.

11

Sociedad se znovu tlačil vpřed, nicméně Merinova pobídka neoslovila nikoho z domácích fotbalistů. Přechod baskického celku do útoku je zatím hodně kostrbatý.

10

Luis Hernández poslal nákop na polovinu soupeře, kde našel Sobrina. Jeden z domácích hráčů jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.

9

Aritz Elustondo poslal nákop na pravou stranu, jenže zadáci Cádizu si na náběh soupeře dali dobrý pozor a odehráli míč do bezpečí.

8

Diego Rico poslal přihrávku na hranici šestnáctky, ale jeden z obránců Cádizu ve skluzu odehrál míč mimo nebezpečné území.

7

Rafinha Alcântara dostal přihrávku do běhu na pravou stranu, jenže si v klíčové chvíli předkopl míč daleko před sebe a už jej nedohnal.

6

David Silva poslal přihrávku do pokutového území, nicméně jeden z hráčů ve žlutém dresu se v pravou chvíli stačil přemístit a balón zablokoval.

5

Žlutá karta pro tým Cádiz CF (José Mari).

4

Cádiz zahrával úvodní rohový kop dnešního souboje. Centr přiletěl na malé vápno, kde bez problémů zasáhl Elustondo.

3

Espino dostal přihrávku na levou stranu, odkud poslal do pokutového území přízemní centr, ale trefil jen prvního obránce v modrobílém dresu.

2

Stopeři Cádizu se dostali z tlaku napadajícího soupeře a jednoduše přenesli míč na levou stranu. Hosté vstoupili do důležitého zápasu aktivně.

1

Domácí Real Sociedad obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Po ztrátě se ale k zakončení dostali hosté, ale Idrissi mířil nepřesně.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel, Elustondo, Zubeldia, D. Rico – D. Silva, Zubimendi, Merino, Rafinha Alcântara – Januzaj, Sörloth.
Náhradníci: Ryan – Djouahra, Guevara, Guridi, Karrikaburu, Lobete, Martín IV, J. Pacheco, Muñoz, Turrientes, Portu, Zaldúa.

Cádiz CF: Ledesma – Akapo, L. Hernández, Chust, Espino – Sobrino, Alarcón, Ál. Fernández, Mari, Idrissi – Lucas Pérez.
Náhradníci: D. Gil – Alcaraz, Alejo, Andone, Arzamendia, Cala, Carcelén, Fali, Negredo, A. Lozano, Jönsson, Salvi.
Real Sociedad San Sebastian

Baskický celek je na tom v letošním ročníku nejvyšší španělské soutěže mnohem lépe. Po třiceti pěti odehraných kolech má na kontě padesát šest bodů a patří mu šestá pozice ligové tabulky. Na sedmý Villarreal má přitom k dobru tříboový náskok. V případě vítězství se navíc může poprat o pátou pozici s Realem Betis. V posledním kole ale padl 1:2 na hřišti Levante.
Cádiz CF

Hostující Cádiz čeká v závěru letošního ročníku nejvyšší španělské soutěže těžká práce. Cádiz má po třiceti pěti odehraných kolech na kontě třicet pět bodů a drží sedmnáctou pozici ligové tabulky. Na záchranu má k dobru pouhé dva body. V posledních dvou kolech přitom hostí Real Madrid a zajíždí na půdu Deportiva Alavés, které také ještě živí naděje na udržení mezi španělskou elitou. Naposledy Cádiz doma přehrál 3:0 Elche.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

Real Sociedad San Sebastian – Cádiz CF

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 19. Sörloth (D. Silva), 54. Januzaj (pen.), 90+8. Portu (pen.)

Karty:   61. Rafinha Alcântara (RSC), 64. D. Silva (RSC), 66. Zubeldia (RSC) – 5. Mari (CAD)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 4:9. Rohy: 2:12. Ofsajdy: 1:7. Fauly: 13:11.

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel, Elustondo, Zubeldia (84. J. Pacheco), D. Rico (84. Muñoz) – D. Silva, Zubimendi, Merino, Rafinha Alcântara (65. Guridi) – Januzaj (78. Portu), Sörloth.
Náhradníci: Ryan – Djouahra, Guevara, Karrikaburu, Lobete, Martín IV, Turrientes, Zaldúa.

Cádiz CF: Ledesma – Akapo, L. Hernández, Chust, Espino – Sobrino (76. Negredo), Alarcón (61. Alejo, 72. Carcelén), Ál. Fernández, Mari (61. Alcaraz), Idrissi (61. A. Lozano) – Lucas Pérez.
Náhradníci: D. Gil – Andone, Arzamendia, Cala, Fali, Jönsson, Salvi.