Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Madrid – Levante UD

6:0

konec (4:0)

12.05.2022, 21:30 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • 36. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 1.4 5.55 7.52 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

Real Madrid právě vstřelil branku!
VINÍCIUS JÚNIOR završuje hattrick a také pomyslného tenisového kanára! Peter González vybojoval pro domácí míč na útočné polovině. K němu se dostal Luka Jović, jenž ho přiťukl doběhu Viníciusovi. Ten postupoval na bránu z levé strany a zakončením k bližší tyči překonal Cárdenase – 6:0.

68

Real Madrid právě vstřelil branku!
Tak tohle byla vyloženě exhibiční akce domácích! Luka Modrić poslal do úniku Karima Benzemu. Ten si místo zakončení pohrál s brankářem Cárdenasem, kterého si kličkami položil, obešel ho a naservíroval míč na malé vápno VINÍCIUSOVI JÚNIOROVI, jenž už to měl opravdu hodně snadné – 5:0.

45

Real Madrid právě vstřelil branku!
Tohle začíná být pořádná poprava! VINÍCIUS JÚNIOR si narazil míč s dnes vynikajícím Lukou Modrićem a z levé strany postupoval na Cárdenase. Už byl v poměrně ostrém úhlu, přesto dokázal skórovat střelou ke vzdálenější tyči – 4:0.

34

Real Madrid právě vstřelil branku!
Domácí přidávají třetí gól! Po rohovém kopu zůstali u míče díky dobré práci Camavingy. Po něm se dostal k balónu Rodrygo, který ho pak předal doprava Modrićovi a vydal se před bránu. Zkušený záložník tam poslal ideálně načasovaný pas, který RODRYGO zblízka uklidil do sítě.

19

Real Madrid právě vstřelil branku!
Domácí jsou při chuti a přidávají druhý gól! Ferland Mendy nahrál na levé křídlo Viníciusovi. Ten pravačkou odcentroval před bránu a našel přesně KARIMA BENZEMU, který hlavou rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana Levante – 2:0.

13

Real Madrid právě vstřelil branku!
Hostující sen o zázraku dostává první velkou trhlinu! Luka Modrić poslal ještě z vlastní poloviny hřiště parádní kolmici za obranu, na kterou si na levém křídle naběhl FERLAND MENDY. Ten se dostal až do pokutového území a ranou k bližší tyči překonal Cárdenase.

Real Madrid – Levante UD

6:0

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 13. Mendy (Modrić), 19. Benzema (Vinícius Júnior), 34. Rodrygo (Modrić), 45. Vinícius Júnior (Modrić), 68. Vinícius Júnior (Benzema), 83. Vinícius Júnior (Jović)

Karty:   43. Camavinga (REA) – 65. Martí (LVN)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 16:1. Střely mimo: 9:7. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 8:6.

Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Nacho Fernández (82. Gila), J. Vallejo, Mendy – Valverde (75. Kroos), Camavinga, Modrić (75. P. González) – Rodrygo (62. M. Díaz), Benzema (C) (75. Jović), Vinícius Júnior.
Náhradníci: Lunin, Fuidias – Casemiro, Militao.

Trenér: Ancelotti

Levante UD: Cárdenas – Miramón, Pier (77. Vezo), Cáceres (39. Campaña), Postigo, Son – Radoja (39. Bardhi), Pepelu, Melero (57. Cantero) – Goméz (57. Martí), Morales (C).
Náhradníci: Ai. Fernández – Coke, Ó. Duarte, Malsa, Pubill, Saracchi, Vukčević.

Trenér: Lisci

Rozhodčí: Cordero – Villate, Cerezo

Diváci: 38 421