Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Betis – FC Barcelona

1:2

konec (0:0)

07.05.2022, 21:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • 35. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 3.09 3.67 2.34 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Barcelona právě vstřelila branku!
Hosté skórují v poslední minutě avizovaného nastavení! Barceloně pravděpodobně přinese tři body spolupráce dvou zkušených krajních obránců. Pravý bek Dani Alves převzal míč od Traorého a odcentroval. Balón letěl na kolegu JORDIHO ALBU, jenž na nic nečekal a z levé strany šestnáctky zamířil halfvolejem pod břevno.

83

Příležitost domácích! Na centr Fékira od rohového praporku si naběhl Germán Pezzella. Jeho hlavička směřovala vedle pravé tyče. Moc ale nescházelo, aby balón ještě tečoval Iglesias.

80

Střídání v týmu FC Barcelona:
ze hřiště odchází Gavi, přichází Ricard Puig.

79

Střídání v týmu Real Betis:
ze hřiště odchází Andrés Guardado, přichází William Carvalho.

79

Real Betis právě vstřelil branku!
Domácí rychle vyrovnávají! Po Alvesově žlutém faulu následovala standardní situace z levé strany. Tu zahrával Nabil Fékir, na jehož centr si naběhl MARC BARTRA, jenž prudkou hlavičkou k pravé tyči překonal brankáře Neta. Ten si na balón sáhl, vytěsnit ho ale nedokázal – 1:1.

79

Střídání v týmu Real Betis:
ze hřiště odchází Juanmi, přichází Rodri.

78

Žlutá karta pro hostujícího Daniho Alvese.

76

Barcelona právě vstřelila branku!
Xavimu skvěle vyšlo střídání! Po Albově přízemním centru z levé strany si na hranici šestnáctky zpracoval míč ANSU FATI. Ten si ho srovnal na levačku a přízemní střelou, která prošla mezi Guardadem a Bartrou překonal Ruie Silvu. Ten zřejmě viděl balón příliš pozdě a vůbec nestačil reagovat. Fati byl na hřišti zhruba minutu.

75

Střídání v týmu FC Barcelona:
ze hřiště odchází Ferrán Torres, přichází Ansu Fati.

74

Střídání v týmu FC Barcelona:
ze hřiště odchází Ousmane Dembèlé, přichází Adama Traoré.

73

Velká příležitost Katalánců! Aubameyang posunul v šestnáctce míč na Ferrána Torrese. Ten se zbavil Sabalyho a už byl sám před Ruiem Silvou, který proti němu stačil vyběhnout a útočník soupeře ho neprostřelil!

72

Domácí Marc Bartra zatáhl za záchranou brzdu v souboji s Frenkiem de Jongem. Vysloužil si žlutou kartu.

66

Střídání v týmu FC Barcelona:
ze hřiště odchází Memphis Depay, přichází Pierre-Emerick Aubameyang.

64

Velká šance domácích! Krásnou přihrávku na levé křídlo dostal Alex Moreno, který pak poslal před bránu neméně dobrý míč. Našel Juanmiho, jehož zakončení z bezprostřední blízkosti reflexivně vyrazil Neto!

54

Ousmane Dembèlé už v dobré příležitosti. Na pravém křídle měl před sebou volný prostor. Vběhl do pokutového území a vypálil do boční sítě!

33

Právě Depay si z levé straně navedl míč k šestnáctce a pravačkou to zkoušel na vzdálenější tyč. Rui Silva se vrhl k zemi a vyrazil pokus nizozemského útočníka na roh!

29

Sabaly udělal dobře! Domácí dostali míč do pokutového území a po sklepnutí Iglesiase střílel z jeho hranice Guido Rodríguez do pravé tyče Netovy brány!

20

Dva rohové kopy Barcelony v krátkém sledu. Po tom druhém hlavičkoval Ronald Araújo a Rui Silva musel vytáhnout hodně složitý zahřívací zákrok. Balón vytlačil na břevno!

17

A Claudio Bravo musí střídat. Na vině je zřejmě stehenní sval. Nahrazuje ho Rui Silva.

12

První velká šance Barcelony! Danil Alves na pravé straně rozběhl Dembèlého, který posílal před bránu přízemní centr. Brankář Claudio Bravo balón vyrazil jen do spoluhráče Pezzelly, který měl co dělat, aby z toho nebyl vlastní gól. Balón odklidil ještě před brankovou čarou!

Real Betis – FC Barcelona

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 79. Bartra (Fékir) – 76. Fati (Alba), 90+4. Alba (Alves)

Karty:   72. Bartra (RBE) – 78. Alves (BAR)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 16:18.

Real Betis: C. Bravo (17. R. Silva) – Sabaly, Pezzella, Bartra, Moreno III – G. Rodríguez, Guardado (C) (79. Carvalho) – Canales, Fékir, Juanmi (79. Rodri) – B. Iglesias.
Náhradníci: Joaquín, V. Ruiz, Ju. Miranda, Ruibal, Tello, José, E. González, Akouokou.

Trenér: Pellegrini

FC Barcelona: Neto – Alves, Araújo, García XIII, Alba – F. de Jong, Busquets (C), Gavi (80. Puig) – Dembèlé (74. Traoré), F. Torres (75. Fati), Depay (66. Aubameyang).
Náhradníci: Tenas – Mingueza, Braithwaite, L. de Jong, Umtiti, Lenglet.

Trenér: Xavi

Rozhodčí: Mateu – Cebrián, Porras

Diváci: 46 132