Menu

Fotbal

Chance Národní Liga

FK VIAGEM Ústí nad Labem – MFK Chrudim

0:3

konec (0:0)

07.05.2022, 17:00 • Městský stadion, Ústí nad Labem • 28. kolo • Jakub Ticha

Tipsport: 3.09 2.85 2.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Chrudim právě vstřelila branku! Vzápětí je ovšem PETR JULIŠ hrdinou a do statistik se zapisuje v daleko pozitivnějším duchu. Tentokrát už bylo s průnikovou přihrávkou do riskující ústecké obrany vše v pořádku a chrudimský teenager postupoval od půlící čáry zcela sám na ústeckou branku. Jeho první střelu ještě bravurně zneškodnil Plachý, jenže na dorážku už neměl nárok. Chrudim tak vede 3:0 a definitivně míří k záchraně.

63

Chrudim právě vstřelila branku! Otevřená hra nahoru dolu se domácím nevyplácí. Z levé strany předvedl parádní akci FILIP FIRBACHER, který obešel Bohumila Hudce. Ten ho sice napoprvé dokázal zablokovat, jenže na tuto střelu reagoval i Plachý. Míč se odrazil zpět na kopačky chrudimského hráče, který do odkryté klece pohodlně zdvojnásobil chrudimské vedení.

53

Chrudim právě vstřelila branku! Hosté se v záchranářské bitvě dostávají do vedení. Přetažený centr z pravé strany, propadl k úplně nehlídanému hráči, no a MARTIN ŠPLÍHAL měl na zadní tyči čas si míč ještě zpracovat, i přes maximální snahu vybíhajícího Plachého ho pak pohodlně poslal do sítě. Domácí ještě reklamovali ofsajd, ale branka platí.

FK VIAGEM Ústí nad Labem – MFK Chrudim

0:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 53. M. Šplíchal, 63. Firbacher, 87. P. Juliš

Karty:   29. Švanda (UNL), 75. Strada (UNL) – 85. P. Juliš (CHR)

FK VIAGEM Ústí nad Labem: J. Plachý – Hudec, Jiránek, D. Černý, Strada – Ogiomade, Emmer, Kurka, Čičovský (77. Miskovič) – Tymošenko (70. Uličný), Švanda (54. Krobot).
Náhradníci: Němec – A. Černý, Pražák, Gedeon.

Trenér: Hašek

MFK Chrudim: Floder – Šejvl (88. Drahoš), Kesner (80. Průcha), Jan Řezníček, Voj. Řezníček (46. Záviška) – M. Šplíchal (67. Vrána), Sokol, Firbacher (67. P. Juliš), Míka – Koželuh, Donát.
Náhradníci: Ordelt – Kejř.

Trenér: Kronďák

Rozhodčí: Batík – Kotalík, Dohnálek

Diváci: 875