Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FC Zbrojovka Brno – FK Třinec

4:2

konec (2:1)

27.04.2022, 19:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • 26 • 26. kolo • Tadeáš Mima (@arsenalfanda)

Tipsport: 1.23 5.75 13.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

77

Brno právě vstřelilo branku!
Třinecká ztráta nedaleko autu se ukázala jako klíčová pro to, aby se zrodila čtvrtá trefa domácích. Zbrojovka rychle otočila hru a FILIP BLECHA si našel ideální místečko v šestnáctce. Střelec se potom rychle obtočil s míčem a klinicky přesně uklidil k tyčce. Hasalík ani nestihl udělat zákrok a je to 4:2.

67

Brno právě vstřelilo branku!
Vedení se přelévá zpět na stranu brněnského celku! Po přihrávce do volného prostoru se hnal v samostatném úniku Filip Blecha, byl však dobře zastaven obranou. Mezitím se ale úplně uvolnil JAKUB PŘICHYSTAL, jehož si Třinec už nemohl pohlídat, a jeden na jednoho proti brankáři vyřešil přízemním gólem.

55

Třinec právě vstřelil branku!
Z poměrně nenápadné akce přichází vyrovnávací gól hostujícího mančaftu! JAKUB HABUSTA si nabíhal z levé strany proti brance a nabízel se mu k nahrávce Juřena. Třinecký kapitán se ovšem rozhodl k samostatné akci, když o vzdálenější tyč dopravil míč mimo dosah Šimana.

43

Třinec právě vstřelil branku!
Hosté si připravili poměrně rychlou reakci na dvougólové vedení Brna. MICHAL PETRÁŇ se dostal k zakončení potom, co Zbrojovka zaspala ve vápně, a svižně prostřelil hlavou brankáře. Ten se stačil pouze ohlédnout za tvrdým pokusem a opět platí kontaktní rozdíl.

38

Brno právě vstřelilo branku!
Možná trochu nečekaná situace, která ale končí gólem. Jakub Nečas zakončoval z pravé strany a zdálo se, že míč neprojde přes chumel hráčů. Střela se ovšem dostala po zemi dále, škrtl ji bránící IMRICH BEDECS a šla přesně ke vzdálenější tyči, kde ji Hasalík objevil už příliš pozdě.

16

Brno právě vstřelilo branku!
Trpělivost nakonec přináší domácím fotbalistům růže. Třinec se dlouho nedokázal osvobodit z područí Zbrojovky, jež nakonec získala klíčovou převahu na pravé straně. Tam se naskytl moment k centru na JAKUBA ŘEZNÍČKA, který neváhal a okamžitě dával z voleje za záda Hasalíka.

FC Zbrojovka Brno – FK Třinec

4:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 16. Jak. Řezníček, 38. Bedecs (vla.), 67. Přichystal, 77. Blecha – 43. Petráň, 55. Habusta

Karty:   33. M. Ševčík (BNO), 80. Texl (BNO) – 58. Bedecs (TRI)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 4:4. Rohy: 2:3.

FC Zbrojovka Brno: Šiman – Hrabina (72. A. Čermák), Endl (61. Hlavica), Šural, Bariš – Texl – Fousek (61. J. Hladík), M. Ševčík (61. Dav. Jambor) – Nečas (61. Blecha), Jak. Řezníček (C), Přichystal.
Náhradníci: Berkovec – Kohoutek.

Trenér: Richard Dostálek

FK Třinec: Hasalík – Szewieczek, Foltyn, Bedecs, Hýbl – Omasta (81. Klusák), Habusta (C) (81. Buneš), Machuča (89. Weber), Kania (74. Nešický) – Petráň, Juřena (89. Zogata).
Náhradníci: Paleček – Samiec.

Trenér: Martin Zbončák

Rozhodčí: Kotala – Podaný, Žurovec

Diváci: 4 522