Menu

Fotbal

Reprezentace U16

Česko – Rakousko

2:2

konec (1:1)

26.04.2022, 16:00 • Písek • Petr Šatalík

55

55. WURMBRAND - 2:2

55

Rakousko právě vstřelilo branku!
Rakušané během minuty srovnávají na 2:2! Vysoký balon na hranici pokutového území nedokázal Jindra odkopnout a NIKOLAUS WURMBRAND byl najednou proti Hložánkovi sám. Nohou se razantně opřel do míče a nad vyběhnuvším brankářem českého celku poslal merunu pod horní tyč! Máme tak znovu vyrovnaný stav.

54

54. BINAR - 2:1

54

Česko právě vstřelilo branku!
Češi se ale z protiútoku trefují a otáčí vývoj utkání! Na levém křídle se uvolnil Rus, který posunul míč do vápna Pitákovi, jenž ještě vylepšil pozici domácích, když předložil balon ADAMU BINAROVI, který přibližně z penalty zamířil nádhernou ranou k zadní tyči! Češi vedou po této akci hradeckých jmen 2:1! Asistence: Eliáš Piták.

36

36. Daniel RUS - 1:1

36

Česko právě vstřelilo branku!
Češi srovnávají na 1:1! Piták z levé strany nacentroval do vápna, kde se k hlavičce dostal Bouchner, jehož pokus skončil na tyči. K odraženému balonu se okamžitě prodral DANIEL RUS, jenž pohotově uklidil míč z bezprostřední blízkosti do svatyně Rakušanů. Máme tak znovu nerozhodný stav. Asistence: Daniel Bouchner.

24

24. Oliver LUKIC - 0:1

24

Rakousko právě vstřelilo branku!
Rakousko otevírá skóre zápasu! Lalic na pravém křídle vysunul OLIVERA LUKICE. Kapitán hostí parádní individuální akci přešel přes bránícího hráče a pak z ostrého úhlu na straně šestnáctky trefil přesně na přední tyč, Hložánek jeho ránu vytěsnit nedokázal a jižní sousedé Česka tak jdou do vedení 1:0! Asistence: Leon Lalic.

Česko – Rakousko

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 36. Rus, 54. Binar – 24. Lukic, 55. Wurmbrand

Karty:   65. Lalic (AUT)

Česko: Hložánek – Herák, Konečný, Jindra (63. Kubín), Piták – Saal, Kucharik (61. Zíka), Binar (83. Zelina), Honajzer – Rus "C", Bouchner (75. Riedl).
Náhradníci: Drobný – Michálik, Princ, Rek, Zelina, Kubín, Šetka, Zíka, Riedl.

Trenér: Petr Havlíček.

Rakousko: Überbacher – Schuster, Brunnhofer, Murauer (59. Canazlar) – Kerber (46. Brkic), Lukic "C" – Wurmbrand, Mankan (76. Hajdini), Lalic (76. Suka), Brandtner (46. Grgic) – Kavaz (46. Österreicher).
Náhradníci: Dietinger – Suka, Stöckl, Canazlar, Brkic, Hajdini, Grgic, Österreicher.

Trenér: Manfred Zsak.

Rozhodčí: Opočenský – Pečenka, Hrabovský.