Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Sevilla FC – Real Madrid

2:3

konec (2:0)

17.04.2022, 21:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • 32. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 2.94 3.47 2.53 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Real Madrid právě vstřelil branku!
Dlouho se střelecky trápil, leč nakonec je znovu hlavním hrdinou! Řeč je samozřejmě o KARIMU BENZEMOVI. Nejlepší střelec soutěže si na malém vápně našel mezi třemi protihráči prostor ke střele a balón procedil za záda Bunúa. Pochvalu zaslouží i asistující Rodrygo, křídelník se krásně uvolnil kolem Augustinssona a přihrávce pod sebe taktéž těžko něco vytknout.

82

Real Madrid právě vstřelil branku!
Tenhle gól už bude platit, o tom není pochyb! Z rohu ještě nezapršelo, nicméně útok bílého baletu pokračoval a Carvajal zprava vymyslel dokonalou střílenou nahrávku na NACHA FERNÁNDEZE, který po pár vteřinách na hrací ploše rozvlnil síť přízemní ránou k levé tyči.

50

Real Madrid právě vstřelil branku!
Další příležitost Realu končí gólem, zápas se pěkně dramatizuje! Carvajal si na levé straně šestnáctky vyměnil míč s Viníciusem Júniorem, aby následně stříleným pasem oslovil na malém vápně číhajícího RODRYGA, Brazilec zvedl míč nad klečícího Bunúa. Kouč Ancelotti měl při střídání šťastnou ruku.

25

Sevilla právě vstřelila branku!
Znovu nejistý Militao, Sevilla opět trestala! Brazilský stoper nezachytil pohyb Corony, a protože nechtěl faulovat, tak jej pustil do tutovky. Domácí křídelník před vyběhnuvším Courtoisem zvládl píchnout balón k ÉRIKU LAMELOVI, na nějž již čekal snadný úkol, a sice poslat kulatý nesmysl do odkryté poloviny brány.

21

Sevilla právě vstřelila branku!
Je to gól! K exekuci volného přímého kopu se postavil IVAN RAKITIĆ, jenž balón netrefil ideálně, ale využil obrovské chyby madridské zdi, v níž nepochopitelně uhnul do levé strany Militao. A právě mezerou po Brazilcově zkratu míč proletěl až do sítě, překvapený Courtois jen bezmocně rozhodil rukama.

Sevilla FC – Real Madrid

2:3

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 21. Rakitić, 25. Lamela (J. M. Corona) – 50. Rodrygo (Carvajal), 82. Nacho Fernández (Carvajal), 90+2. Benzema (Rodrygo)

Karty:   39. Martial (SEV), 80. Diego Carlos (SEV), 83. Ó. Torres (SEV) – 31. Camavinga (REA), 78. Nacho Fernández (REA), 90+6. Kroos (REA), 90+9. M. Díaz (REA)

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 4:5. Rohy: 0:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 11:9.

Sevilla FC: Búnú – Navas (C), Koundé, Diego Carlos, Acuňa (62. Gudelj) – Jordán, Rakitić, A. Gómez (46. Ó. Torres) – Lamela (72. Ocampos), Martial (41. Mir), J. M. Corona (62. Augustinsson).
Náhradníci: Díaz, Dmitrović – Augustinsson, Delaney, Munír, Nasírí, Gudelj, Mir, G. Montiel, Ocampos, Salas, Ó. Torres.

Trenér: Julen Lopetegui

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, L. Vázquez (81. Nacho Fernández) – Kroos, Camavinga (46. Rodrygo), Modrić (81. Asensio) – Valverde, Benzema (C) (90+5. M. Díaz), Vinícius Júnior.
Náhradníci: Lunin, Piňeiro – Asensio, Bale, M. Díaz, Nacho Fernández, Isco, Marín, Rodrygo.

Trenér: Carlo Ancelotti

Rozhodčí: Cuadra – De Francisco, López