Menu

Hokej

Tipsport Liga (SR) play-off

HK Nitra – HKM Zvolen

2:3

konec (0:1, 1:1, 1:1) Stav série: 2:2

14.04.2022, 18:00 • Zimný štadión Nitra • Semifinále • Matej Kubove (@Matej Kubove) sk

Tipsport: 2.39 4.25 2.56 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:34

O´Connor smeroval z bránky von, keď Nitra puk stratila. Strela z diaľky odkrytú svätyňu minula.

58:31

Zvolen dal gól!
Po zakázanom uvoľnení Nitry síce domáci vyhrali buly, ale Peter Krieger bol na zadnom mantineli pri puku ako prvý, natlačil sa k prihrávke pred bránku a NICK SARACINO nemohol nedať. Dosť možno rozhoduje zápas. Protesty Nitranov nepadli na úrodnú pôdu.

58:07

Najbližší gól môže rozhodnúť a mohol ho streliť Viedenský, ktorý dostal puk medzi kruhy. Strela z prvej išla od neho priamo do O´Connora.

53:24

Znova mal veľkú šancu Krivošík, bol úplne sám pri bránke, ale zakončil priamo do Rahma, ktorý si chránil bližšiu žrď.

52:11

Hneď po vhadzovaní sa dostal do veľkej šance Krivošík, ktorému sa puk zamotal pod nohami a nezakončil ideálne. Nakoniec v páde trafil puk hokejkou, to už bolo neskoro a navyše nepresné.

52:06

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká Ján Chlepčok.

47:36

Nitra dala gól!
Hraško prehral súboj na zadnom mantineli, navyše tam dostal úder do tváre. Hralo sa ďalej, puk zobral Rockwood, prihral ho cez bránkovisko a ideálne postavený ADAM SÝKORA vyrovnáva.

45:46

Vitáloš poslal tvrdý pokus od modrej čiary, puk spadol do bránkoviska, kde nastal chaos, Rahm ležal na ľade. Nakoniec to lepšie dopadlo pre Zvolen, neprišla gólová dorážka.

39:08

Začala sa posledná minúta a Holešinský bol sám pred Rahmom, švédsky gólman skvele zasiahol. Až teraz po vyhodení puku, nie na icing, môžu zvolenskí hráči striedať.

38:39

Hrnka dostal k bránkovisku prihrávku od Tvrdoňa, backhandom okolo Rahma nasmeroval puk do bočnej siete.

37:06

Samuel Buček z ľavého kruhu a aj Šimon Nemec z osi ihriska svojimi dobrými strelami iba o centimetre minuli bránku Rahma.

36:22

Rockwood si to nasmeroval pred bránkovisko, vo veľkej šanci proti jeho strele zasiahol Rahm a puk sa pomaličky kĺzal vedľa. Neskoro tam boli Nitrania na dorážku.

35:37

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Ján Chlepčok – 2 min.).

35:37

Gól platí aj po skúmaní cez challenge, ktorý si zobral Peter Oremus. Nitra navyše bude hrať presilovku, keďže výzva nebola úspešná.

35:37

Ešte nie je koniec celej situácie, Peter Oremus si berie challenge a tentoraz sa ide preverovať, či tam nebol faul na brankára Rahma.

35:37

Arbitri po porade s videorozhodcom gól uznali. Nitra znížila skóre!

35:37

Nitra dala gól!
Krátko po tom ako sa oba tímy sformovali do pätice domáci prešli do brejku. Osamotený sa pred bránkoviskom ocitol IVAN ŠVARNÝ a backhandom zakončil do Rahma. Ten sa však po ľade skĺzol za čiaru, takmer celý. Aj s prispením Bodáka. Nitrania sa tešia, znova sa to však ide riešiť cez videorozhodcu. Opäť náročná úloha na rozsúdenie, nakoľko puk ostal v chráničoch Rahma a nie je vidieť, či naozaj prešiel za čiaru. Nakoniec videorozhodca zásah uznal.

33:25

Vylúčenie v tíme HK Nitra (Filip Bajtek – 2 min., sekanie).

33:20

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Peter Krieger – 2 min., hrubosť).
Vylúčenie v tíme HK Nitra (Martin Bodák – 2 min., hrubosť).

33:20

Zvolen dal gól!
Gól naozaj platí a hostia vyhrávajú o dva presné zásahy. VILLE LESKINEN si zaslúži obrovskú pochvalu, pretože v čase, kedy sa všetci sústredili na strkanicu Kriegera s Bodákom, zobral puk a prekvapil nitriansky štadión.

33:20

Krieger spadol a stratil hokejku za bránkou, navyše sa tam do neho pustil Bodák. Všetko sa upriamilo na túto šarvátku, medzi čím sa hralo. Leskinen to chcel využiť, zobral puk a dostal ho do siete popri betóne O´Connora. Teraz je otázne, či vôbec rozhodcovia zaregistrovali, že sa okrem strkanice aj hrá. Málokto vie, kedy sa hra prerušila hvizdom. Ide sa aj telefonovať, rieši sa možný gól Zvolena.

31:22

Mezei poslal tvrdú strelu, ktorá sa odrazila ku Krivošíkovi a ten v dobrej pozícii nasmeroval puk do bočnej siete. Tlak Nitry sa začína stupňovať.

28:42

Šimon Nemec skvelou prihrávkou našiel pri bránkovisku voľného Róberta Vargu, ten mal odkrytú časť svätyne, avšak Robin Rahm predviedol fantastický zákrok a drží ďalej čisté konto.

22:49

Buncis krásnou zadovkou poslal puk na Bučeka, ktorý išiel sám na Rahma, avšak v poslednej chvíli mu puk ušiel a nezakončil podľa predstáv.

21:07

Raskob si nakorčuľoval pred bránkovisko, kde dostal presnú prihrávku. Z prvej mieril pod brvno, výborne sa stihol premiestniť Rahm.

19:36

Z ničoho-nič sa puk po súbojoch pri mantineli odrazil medzi kruhy, kde defenzíva Zvolena totálne zabudla na voľného Tomáša Hrnku, ktorý mal obrovskú možnosť. Rahm predviedol skvelú lapačku.

17:39

Meliško dostával prihrávku k bránke. Puk sa síce od neho odrazil, ale tak nebezpečne, že išiel pred prázdnu časť svätyni. Leskinen tam bol o chlp neskôr ako mal.

16:16

Meliško sa krásne dostal okolo dvoch hráčov súpera do ľavého kruhu, kde už v páde po kontakte nebezpečne strieľal na zadnú žrď. O´Connor to zvládol, lenže znova nebol najistejší.

13:20

Vylúčenie v tíme HK Nitra (Filip Bajtek – 2 min., nedovolené bránenie).

12:47

Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Kiriil Diakov – 2 min., podrazenie).

09:09

Kubka nahodil puk od modrej čiary, O´Connor ho vyrazil pred seba a osamotený Zuzin v obrovskej možnosti netrafil bránku, mieril trestuhodne vedľa.

08:32

Na strelu od modrej čiary O´Connor nevidel prakticky vôbec. Puk sa dostal za neho odrazom od Saracina, lenže nenasmeroval si to do bránky, iba tesne vedľa nej.

05:49

Domáci mohli okamžite odpovedať, pretože Rockwood sa dostal do samostatného nájazdu. Pokus o backhandový blafák lapačkou vystihol Rahm.

05:18

Zvolen dal gól!
Po vhadzovaní pred nitrianskou bránkou získal na mantineli od Pupáka puk Krieger, prihral ho k bránkovisku a voľný NICK SARACINO otvára skóre.

05:06

Nitrania spravili chybu v rozohrávke za vlastnou svätyňou, takže Chlepčok okamžite prihral pred bránku a obrovskú možnosť mal Marcinek. Trafil do pripraveného O´Connora.

HK Nitra – HKM Zvolen

2:3

konec (0:1, 1:1, 1:1) Stav série: 2:2

Zpět na online

Branky a nahrávky: 36. Švarný (Bodák, Bajtek), 48. A. Sýkora (Rockwood) – 6. Saracino (Krieger, Leskinen), 34. Leskinen, 59. Saracino (Krieger)

HK Nitra: O´Connor (Honzík) – Mezei, Š. Nemec, Švarný, Raskob, Vitáloš, Bodák, Mir. Pupák – Buček, Buncis, Krivošík – Holešinský, Rockwood, R. Varga – M. Tvrdoň, Hrnka, A. Sýkora – Bajtek, J. Baláž, Drábek – Múčka
Trenér: Antonín Stavjaňa

HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Meliško, Kotvan, Roy, Diakov, Kubka, Hraško, Brumerčík, Barcík – Puliš, Viedenský, Zuzin – Saracino, Krieger, Leskinen – Török, J. Mikúš, Stupka – Chlepčok, Marcinek, Csányi
Trenér: Peter Oremus

Rozhodčí: Baluška, Štefik – Synek, Kacej – Kontšek

Průběh zápasu
1. třetina
05:18 ZVO 0:1 Saracino (Krieger, Leskinen)
12:47 ZVO 2 Diakov, podrážení
13:20 NIT 2 Bajtek, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
33:20 ZVO 0:2 Leskinen
33:20 ZVO 2 Krieger, hrubost
NIT 2 Bodák, hrubost
33:25 NIT 2 Bajtek, sekání
35:37 NIT 1:2 Švarný (Bodák, Bajtek)
35:37 ZVO 2 Chlepčok
Po 2. třetině
3. třetina
47:36 NIT 2:2 A. Sýkora (Rockwood)
52:06 ZVO 2 příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Chlepčok
58:31 ZVO 2:3 Saracino (Krieger)
Konec