Menu

Fotbal

Liga mistrů

Benfica Lisabon – Liverpool FC

1:3

konec (0:2)

05.04.2022, 21:00 • Estádio do Sport Lisboa e Benfica • Čtvrtfinále • Petr Šatalík

Tipsport: 7.83 4.97 1.43 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

87. Luis DÍAZ - 1:3

87

Liverpool právě vstřelil branku!
Reds dávají v závěru utkání gól na 3:1! A obrovskou zásluhu na tom má Naby Keïta, jenž krásnou individuální akcí prošel středem hřiště a pak ještě stihl přes padajícího Otamendiho poslat průnikový pas na LUISE DÍAZE. Ten dostal míč za obranu Lisabonu, kličkou obešel i brankáře Vlachodimose a pak z levé strany poslal míč do prázdné klece Orlů! Liverpool vede opět o dvě branky! Asistence: Naby Keïta.

49

49. Darwin NÚÑEZ - 1:2

49

Benfica právě vstřelila branku!
Na startu druhé půle přichází šok, Orli dávají gól! Rafa Silva navedl míč na pravé křídlo a poslal centr na malé vápno, kde předvedl minelu Ibrahima Konaté, jenž nedokázal balon odkopnout a ten se tak na zadní tyči dostal k DARWINU NÚŇEZOVI, jenž ho obstřelem poslal k vzdálenější tyčce svatyně Alissona a snižuje na 1:2! Asistence: Rafa Silva.

34

34. Sadio MANÉ - 0:2

34

Liverpool právě vstřelil branku!
Liverpool vede už o dvě branky! Nyní hráči Reds předvedli, jak je fotbal jednoduchý. Luis Díaz dostal vysoký balon na levou stranu do šestnáctky Lisabonu. Rychlým pohybem se dostal za beky Benficy a míč pak krásně sklepl doprava na SADIA MANÉHO, jenž už uklidil míč z bezprostřední blízkosti k pravé tyčce svatyně Orlů. Odisseas Vlachodimos byl bez šance, Reds vedou 2:0! Asistence: Luis Díaz.

17

17. Ibrahima KONATÉ - 0:1

17

Liverpool právě vstřelil branku!
Liverpool jde na startu utkání do zaslouženého vedení! Reds zahrávali rohový kop od levého praporku. Andrew Robertson poslal balon vysokou přihrávkou na malé vápno k zadní tyči, Jan Vertonghen na balon nedoskočil a ten tak přistál na hlavě IBRAHIMY KONATÉHO, jenž ho pohodlně z bezprostřední blízkosti uklidil k pravé tyčce svatyně Vlachodimose! Anglický celek vede 1:0! Asistence: Andrew Robertson.

Benfica Lisabon – Liverpool FC

1:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 49. Núñez (R. Silva) – 17. Konaté (Robertson), 34. Mané (L. Díaz), 87. L. Díaz (Keïta)

Karty:   63. Taarabt (BNF) – 58. Th. Alcântara (LIV)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 5:5. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 7:15.

Benfica Lisabon: Vlachodimos – Gilberto, Otamendi (C), Vertonghen, Grimaldo – R. Silva, Weigl, Taarabt (70. Meïté), Everton (82. Jaremčuk) – Ramos (86. Mário) – Núñez.
Náhradníci: Leite – Meïté, Seferović, Jaremčuk, D. Gonçalves, Mário, Lazaro, Radonjić, Bastiao Dias, A. Almeida, Bernardo, Morato.

Trenér: Nélson Verissimo.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold (88. Joe Gomez), Konaté, V. van Dijk (C), Robertson – Keïta (88. Milner), Fabinho, Th. Alcântara (61. Firmino) – M. Salah (61. J. Henderson), Mané (61. Diogo Jota), L. Díaz.
Náhradníci: Kelleher – Milner, Firmino, Joe Gomez, J. Henderson, Oxlade-Chamberlain, Jones, Minamino, Diogo Jota, Tsimikas, Matip, Elliott.

Trenér: Jürgen Klopp.

Rozhodčí: Jesús Gil Manzano – Diego Barbero, Ángel Nevado (všichni Španělsko)

Diváci: 59 657

Odveta: Liverpool - Benfica 3:3