Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Betis – CA Osasuna

4:1

konec (2:0)

03.04.2022, 16:15 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • 30 • 30. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.03 3.41 4.18 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 10:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 11:5. (18:11:47)
Je konec! Domácí Real Betis zvládl duel s Osasunou a vítězí jednoznačně 4:1. Ten byl dlouho aktivnější, ale do vedení se dostal až deset minut před přestávkou brankou Juanmiho. Stejný hráč navíc přidal druhý zásah v nastaveném čase. Po změně stran hosté dokonce snížili brankou Budimira. V závěru ale přidali domácí pojistky Carvalho a Moreno.

90+4

Konec zápasu.

90+2

Nastavují se čtyři minuty!

90+1

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Alex Moreno, přichází Andrés Guardado.

90

Žlutou kartu dostává Ezequiel Ávila (CA Osasuna).

89

Real Betis právě vstřelil branku!
S góly se nám roztrhl pytel! Domácí Real Betis totiž v samotném závěru přidává i čtvrtou branku! Po rychlém brejku dostal přihrávku do vápna ÁLEX MORENO a špičkou kopačky napálil míč do sítě!

88

Žlutou kartu dostává David García (CA Osasuna).

87

William Carvalho krásným pasem přenesl hru na levou stranu, jenže tam neměl nikoho v zelenobílém dresu domácího Realu Betis.

86

Osasuna nyní kombinuje v zadních řadách a nikam se nežene. Naopak hráči domácího Realu Betis jsou aktivní a pokračují v napadání.

85

Domácí stopeři si dali pozor na výpad rozběhnutého rivala v červeném dresu a pomohli si nákopem na levé křídlo.

83

Real Betis právě vstřelil branku!
Domácí celek přidává třetí branku a pár minut před koncem utkání si prakticky zajišťuje dnešní triumf! WILLIAM CARVALHO se prosmýkl do pokutového území a bezpečně zakončil kolem vyběhnutého brankáře!

83

Jeden z hostů upadl po souboji v pokutovém území, ale podle hlavního rozhodčího se o nedovolený zákrok nejednalo.

82

Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Rubén García, přichází Roberto Torres.

81

Manu Sánchez střílel zpoza velkého vápna z voleje, jenže jeho dělovka skončila v rukavicích brankáře. Domácí gólman míč zalepil.

80

Osasuna zahrávala přímý kop v blízkosti velkého vápna. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde ve vzdušném prostoru kraloval Marc Bartra.

79

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Aitor Ruibal, přichází Rodri.

78

Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Darko Brašanac, přichází Kike García.

77

Guido Rodríguez se v pokutovém území dostal do zakončení, ale jeho projektil nártem skončil v rukavicích dobře postaveného brankáře.

76

Osasuna zahrávala rohový kop. Nadýchaný centr se snesl na malé vápno, kde bez problémů zakročila obrana domácího Realu Betis.

75

Marc Bartra hraje po změně stran opravdu skvěle. Stoper Betisu vystoupil proti rozběhnutému soupeři a čistým skluzem mu míč vypíchl do autu.

74

Betis se dostal k odcentrování do velkého vápna, ale vysoké centry zatím nedělají Osasuně velké problémy. Hosté brání trpělivě a pozorně.

73

Marc Bartra skvěle vystoupil proti rozběhnutému Budimirovi a bez váhání před ním zakopl míč daleko do autu. Vhazovat bude hostující Osasuna.

72

Budimir se dostal do zakončení hlavou, kterou dokonce vstřelil branku, ale asistent rozhodčího ihned odmával ofsajd.

71

Budimir si dal pozor na přihrávku za obranu domácího celku, ale přesto si nepotykal se zpracováním. Osasuna se tak obrala o solidní možnost.

70

Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Nacho Vidal, přichází Javier Martínez.

69

Betis se usadil na polovině soupeře, nicméně centr z levé strany přiletěl jen do míst, kde v defenzivě kraloval obránce García.

68

Ani další akce domácího Betisu neskončila nebezpečným centrem. Obrana Osasuny krátkou pobídku odehrála do bezpečí bez větších starostí.

66

Osasuna právě vstřelila branku!
Osasuna snižuje překvapivou brankou! Hosté udeřili jako blesk z čistého nebe. Domácí obránce přizvedl míč jen do vzduchu a důrazný ANTE BUDIMIR z otočky rozvlnil síť!

65

Celek ze Sevilly zahrával další rohový kop. Nadýchaný centr přiletěl na malé vápno, ale nikdo v zelenobílém nezakončil.

64

Héctor Bellerín kouzlil s míčem na pravé straně, přenesl míč na levé křídlo, nicméně následný centr už skončil v rukavicích brankáře.

63

Domácí celek zahrával přímý kop. Jeho exekuce se ujal Víctor Ruiz, který zvolil zakončení pravačkou, nicméně jeho rána nemohla branku Osasuny ohrozit.

62

Alex Moreno si pro změnu v blízkosti velkého vápna přehodil míč z levé nohy na pravou a vystřelil. Jeho projektil se vznesl vysoko nad břevno.

61

William Carvalho se dostal do zakončení z hranice velkého vápna. Jeho dělovka levou nohou skončila vedle levé tyčky.

60

Je za námi hodina hry a zatím sledujeme jasnou záležitost ve prospěch domácího Realu Betis. Osasuna se prakticky nedostává do zakončení.

59

Defenziva domácího mužstva si dala pozor na střílený centr z pravé strany hrací plochy a dobře postavený stoper Marc Bartra balón odkopl.

58

Betis kombinuje s míčem na vlastní polovině a nikam se nežene. Obrana Osasuny naopak žene své spoluhráče k vyšší aktivitě při presinku.

56

Juanmi dostal přihrávku na pravou stranu, odkud poslal centr na malé vápno, nicméně jeho pobídka skončila v moci obránců Osasuny.

55

Willian José střílel zpoza hranice velkého vápna. Jeho dělovka přímým nártem se ale vznesla příliš vysoko a skončila na tribuně za brankou.

53

Osasuna zahrávala rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, nicméně defenziva soupeře míč z první odehrála do bezpečí.

52

William Carvalho dostoupil soupeře ve středovém kruhu a dopustil se nedovoleného zákroku. Rozehrávat tak budou fotbalisté Osasuny.

51

Héctor Bellerín si pohlídal průnik soupeře po levé straně a včasným skluzem mu zamezil v odcentrování do pokutového území.

50

David García se po levé straně snažil prosmýknout do pozice pro odcentrování, jenže jeho nadýchaný centr skončil u obránce.

49

Nacho Vidal dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže si nepotykal se zpracováním a míč mu utekl do autu. Vhazovat bude Betis.

48

Betis se usadil kolem velkého vápna soupeře, nicméně kombinace domácího celku je zatím plná nepřesností. Obrana Osasuny si ale rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek práce.

47

Domácí Juanmi si brousil zuby na vysoký nákop, ale nedokázal si potykat se zpracováním a ještě se podle rozhodčího dopustil faulu.

46

Utkání sleduje 49 103 diváků.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce může být jasně spokojenější domácí Betis. Ten byl dlouho aktivnější, ale do vedení se dostal až deset minut před přestávkou brankou Juanmiho. Stejný hráč navíc přidal druhý zásah v nastaveném čase.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Real Betis právě vstřelil branku!
Domácí celek v nastavení přidává druhou branku! Na nákop na levou stranu si naběhl Alex Moreno, který poslal přihrávku pod sebe a JUANMI střelou bez přípravy přidal svou druhou branku!

45+1

Nastavuje se jedna minuta!

45

Domácí brankář si dal pozor na centr z rohového kopu, vyrazil mezi hlavičkáře a bez problémů schoval míč do rukavic.

44

Domácí Real Betis zahrával další přímý kop. Nadýchaný centr tentokrát přiletěl na zadní tyč, nicméně dobíhající Marc Bartra tentokrát nebyl dostatečně důrazný.

43

Real Betis zahrával rohový kop. Přízemní centr přiletěl na přední tyč, kde bez problémů zasáhla defenziva hostující Osasuny.

42

Víctor Ruiz dostal přihrávku na levou stranu, ale příliš dlouho si připravoval míč k odcentrování do velkého vápna.

41

Héctor Bellerín se dostal do pokutového území, ale na poslední chvíli k němu stačil přistoupit obránce, který jej čistým zákrokem odstavil od míče.

40

Hosté po sporném souboji v pokutovém území reklamovali pokutový kop. Sudí měl ale celou situaci jasně před očima a nechal pokračovat ve hře.

39

Žlutou kartu dostává William Carvalho (Real Betis).

38

Hra je přerušena! Na trávníku zůstali po souboji ležet hned dva hráči Realu Betis. Sudí ale ukazuje, že se nejednalo o nedovolený zákrok.

37

Na stadionu po úvodní brance domácího celku panuje parádní atmosféra. Domácí fanoušci jsou zatím s výkonem Betisu spokojení a ženou své oblíbence vpřed.

35

Real Betis právě vstřelil branku!
Domácí Real Betis se deset minut před přestávkou dostává do vedení! Celek ze Sevilly dostal míč do vápna po Bellerínově centru. Po nedůrazu obránců nakonec zakončil JUANMI a jeho pokus se došoural do sítě!

33

Héctor Bellerín pohybem na pravé straně podpořil ofenzivu domácího Realu Betis. Rychlonohý hráč ale nedokázal dobře odcentrovat.

32

Víctor Ruiz dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, přehodil si míč na levou nohu a přihrál pod sebe. Na jeho pobídku ale nikdo v zelenobílém nedosáhl.

31

Jon Moncayola se dostal do zakončení z velké vzdálenosti. Jeho přízemní projektil prolétl kolem pravé tyčky domácí branky.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím stále čekáme na úvodní branku. O něco aktivnější je domácí Real Betis, ale Osasuna zatím brání výborně.

29

Marc Bartra narýsoval přihrávku na levou stranu hrací plochy, nicméně jeho pobídka skončila na hrudi dobře postaveného obránce.

28

Héctor Bellerín se dostal z levé strany do pokutového území, kde si míč přehodil na pravačku a zakončil. Jeho přízemní pokus ale prolétl kolem bližší tyčky.

27

Marc Bartra si dal pozor na odražený míč a hlavou jej sklepl do rukavic připraveného brankáře. Betis už pomaličku opět přebírá aktivitu.

26

Po dalším rohovém kopu Osasuny podcenil domácí brankář výběh ven z branky a nedokázal míč vyboxovat do bezpečí. Za jeho zády ale jistil situaci stoper Marc Bartra.

25

Osasuna měla k dispozici rozehrávku rohového kopu. Jeho exekuce se chopil Moncayola, ale nadýchaný centr si nikdo v červeném dresu ve vápně nenašel. Bude z toho jen další roh.

24

Hostující brankář nakopl míč na polovinu domácího Realu Betis. Nikdo v červeném dresu si jeho vysoký nákop nedokázal zpracovat.

23

Další akce hostujícího celku skončila zdviženým praporkem asistenta rozhodčího. Své postavení si tentokrát nepohlídal Jon Moncayola.

22

Hostující Osasuna podnikla další rychlý výpad po levé straně hrací plochy. Zakončení z levé strany ale skončilo na bloku prvního obránce v zelenobílém.

21

Real Betis se dostal vpřed díky nákopu na pravé křídlo, jenže Víctor Ruiz si pod tlakem bránícího obránce nepotykal s prvním dotykem.

20

Alex Moreno se musel stáhnout do vlastní šestnáctky, kde si dal pozor na centr z levé strany hrací plochy a srazil míč mimo nebezpečné území.

18

Hostující Osasuna je nyní o něco aktivnější a postupně se tlačí do ofenzivy. Další přízemní centr z levé strany si ale domácí obrana pohlídala.

17

Ezequiel Ávila se na opačné straně kličkou do hřiště zbavil soupeře a odcentroval levou nohou. Na jeho dloubáček nikdo v červeném dresu nedosáhl.

16

Domácí brankář nakopl míč na pravou stranu, jenže jeho pobídka směřovala do míst, kde nebyl nikdo v zelenobílém dresu.

15

Nakonec z toho byl jen rohový kop pro Real Betis. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, odkud jej do bezpečí poslal hned první hráč v červeném.

14

Domácí po kontaktu hostujícího brankáře s rozběhnutým útočníkem reklamovali penaltu. Sudí vše řeší s kolegou u videa.

13

Domácí Betis zahodil stoprocentní příležitost! Na přetažený centr z pravé strany si počkal Alex Moreno, ale jeho hlavička skončila na břevně a dorážející hráč poslal míč nad břevno!

12

Nacho Vidal vhazoval na pravé straně hrací plochy. Na jeho pobídku si naběhl Ezequiel Ávila, ale pod tlakem nesklepl míč na někoho ze spoluhráčů.

11

Jon Moncayola na hranici velkého vápna sice dohnal průnikovou přihrávku, jenže jeho zpracování bylo na úrovni okresního přeboru. Za technický nedostatek sklidil posměch fanoušků Betisu.

10

Marc Bartra nakopl míč na pravou stranu hrací plochy, nicméně jeho vysoká pobídka se snesla přímo do míst, kde kralovala defenziva soupeře.

9

Víctor Ruiz se po pravém křídle tlačil do pokutového území, ale obránce proti němu včas vystoupil a srazil míč špičkou kopačky na rohový kop.

8

Domácí útočník Willian José se hnal za průnikovou přihrávkou na hranici velkého vápna, ale pod tlakem napadajícího soupeře si míč nedokázal zpracovat.

7

Hosté se po rychlém výpadu vedeném po pravé straně dostali k prvnímu zakončení. Ve sprintu hlavičkoval z dobré pozice Budimir, ale Bartra jeho pokus srazil na roh.

6

Domácím fanouškům se nyní vůbec nelíbily verdikty hlavního rozhodčího. Svou nevoli dali ihned najevo hlasitým pískotem. Od úvodních minut se hraje před skvělou kulisou.

5

Juanmi hlavou prodloužil míč za obranu Osasuny, jenže obránce García se bleskově stačil vrátit a pod tlakem si pomohl malou domů.

4

Obrana domácího Betisu si dala pozor na nákop z levého křídla. Dobře postavený obránce v zelenobílém dresu míč bez problémů odhlavičkoval.

3

Betis se dostal na polovinu soupeře, nicméně přihrávka na hranici velkého vápna našla jen dobře postaveného stopera v dresu Osasuny.

2

Poprvé v utkání se do ofenzivy vydala také hostující Osasuna. Vysoký nákop směřoval na rozběhnutého Avillu, ale ten se nedostal za obránce.

1

Domácí Real Betis obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Celek ze Sevilly je v něm velkým favoritem na vítězství.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Real Betis: C. Bravo – Bellerín, Bartra, V. Ruiz, Moreno – G. Rodríguez, W. Carvalho – Ruibal, Joaquín, Juanmi – José.
Náhradníci: Robles, Rui Silva – Akouokou, González, Guardado, D. Lainez, Rodri, Sabaly, Tello.

CA Osasuna: Herrera – N. Vidal, D. García, Cruz, M. Sánchez – Moncayola, Torró, Brašanac – E. Ávila, Budimir, R. García.
Náhradníci: J. Pérez – Barbero, Kike García, U. García, J. Martínez, I. Pérez, Oier, R. Torres, Ramalho..
Real Betis

Domácí Real Betis je na tom mnohem lépe a v závěru ligy bude chtít zabojovat o umístění znamenající postup do Ligy mistrů. Aktuálně je celek ze Sevilly na páté pozice. Na čtvrtou Barcelonu zatím ztrácí čtyři body. Ze zadních pozic na něj ale dotírá silný Real Sociedad a hrozící Villarreal. Naposledy Betis remizoval bez branek na půdě Celta Vigo.
CA Osasuna

Hostující Osasuna letos zatím hraje v klidném středu ligové tabulky. Občas dokáže potrápit i velké favority jako jsou Real Madrid, Barcelona nebo Atlético Madrid. Na svém kontě má Osasuna třicet osm bodů a je desátá. Na záchranu už má dostatečný náskok. Na pohárovou Evropu už je to naopak příliš velká ztráta. Naposledy Osasuna zvítězila 3:1 nad Levante.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.

Real Betis – CA Osasuna

4:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 35. Juanmi, 45+1. Juanmi (Moreno), 83. W. Carvalho, 89. Moreno (Juanmi) – 66. Budimir

Karty:   39. W. Carvalho (RBE) – 88. D. García (OSS), 90. E. Ávila (OSS)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 10:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 11:5.

Real Betis: C. Bravo – Bellerín, Bartra, V. Ruiz, Moreno (90+1. Guardado) – G. Rodríguez, W. Carvalho – Ruibal (79. Rodri), Joaquín, Juanmi – José.
Náhradníci: Robles, Rui Silva – Akouokou, González, Guardado, D. Lainez, Rodri, Sabaly, Tello.

CA Osasuna: Herrera – N. Vidal (70. J. Martínez), D. García, Cruz, M. Sánchez – Moncayola, Torró, Brašanac (78. Kike García) – E. Ávila, Budimir, R. García (82. R. Torres).
Náhradníci: J. Pérez – Barbero, Kike García, U. García, J. Martínez, I. Pérez, Oier, R. Torres, Ramalho.