Menu

Hokej

NHL

Minnesota Wild – Columbus Blue Jackets

3:2

po prodl. (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)

27.03.2022, 01:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • Petr Šatalík

Tipsport: 1.57 4.94 4.59 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

61:23

61:23 Jared SPURGEON - 3:2

61:23

Minnesota právě vstřelila branku!
Minnesota vítězí v prodloužení! Kevin Fiala poslal touš šikovnou přihrávkou do mezikruží na JAREDA SPURGEONA, jenž udělal Merzilikinsovi parádní bekhendovou kličku a procpal kotouč u levé tyče do sítě Blue Jackets! Wild tak nakonec poráží Columbus 3:2 v prodloužení! Asistence: Kevin Fiala, Frédérick Gaudreau.

58:57

58:57 Kirill KAPRIZOV - 2:2

58:57

Minnesota právě vstřelila branku!
63 sekund před třetí sirénou je srovnáno! KIRIIL KAPRIZOV dostal přihrávku na levé hrazení, Elvis Merzlikins přes clonu před sebou neviděl vůbec nic, uvolnil trochu místa na přední tyči a útočník Wild svou ranou trefil právě tento prostor, čímž srovnává na 2:2 a nás čeká s největší pravděpodobností prodloužení! Asistence: Jonas Brodin, Kevin Fiala.

57:40

Minnesota odvolává brankáře Marca-Andre Fleuryho a zkouší to se šesti bruslaři v útočném pásmu s odkrytou klecí!

52:15

Alex Goligoski trefil za vlastní svatyní vysokou holí do obličeje Jakuba Voráčka a komplikuje tak svému týmu snahu o srovnání skóre v závěru duelu.

50:16

Matthew Boldy střílel z bezprostřední blízkosti a poté, co Merzilikns ránu vyrazil, přispěchal s dorážku Kevin Fiala, jenž ale také selhal na brankáři Columbusu!

46:28

Obrovská trma vrma v brankovišti Columbusu po zakončení Fialy! Defenziva Blue Jackets však zvládla vše ustát.

44:04

Ryan Hartman nyní vypálil od modré čáry a Elvis Merzlikins se musel pořádně natáhnout, aby jeho pokus vykopl betonem.

39:55

Jenže Marc-Andre Fleury vyrazil ránu Laineho přímo na hůl Jakea Beana, jenž v předbrankovém prostoru dvakrát dorážel, puk však za brankáře Minnesoty nedotlačil!

38:54

38:54 Jakub VORÁČEK - 1:2

38:54

Columbus právě vstřelil branku!
Blue Jackets krátce před přestávkou otáčí zápas na svou stranu a to při hře ve čtyřech na obou stranách! Vladislav Gavrikov svedl na levém hrazení souboj, při němž zvládl puk nasměrovat na osu hřiště. JAKUB VORÁČEK pak z levého kruhu vyslal parádní bombu do bližšího horního rohu klece Wild! Marc-Andre Fleury si lehce na střelu sáhl, vyrazit ji však nedokázal, kotouč skončil v levém horním rohu jeho brány! Columbus vede 2:1! Asistence: Vladislav Gavrikov, Patrik Laine.

37:42

A znovu se bude hrát ve čtyřech. Na trestnou lavici míří Kirill Kaprizov a Gabriel Carlsson. Oba fasují dvě minuty za sekání.

32:01

Tady se bude vylučovat. Vše odstartoval náraz Olivera Bjorkstranda zezadu do Foligna u hrazení. Útočník Columbusu za něj dostane dvě minuty. Jenže Jordan Greenway následně přijel akci pomstít a vyfasuje také dvě minuty za hrubost. Opět uvidíme hru ve čtyřech.

31:16

Tyson Jost dostal od zadního hrazení přihrávku do předbrankovéého prostoru, Elvis Merzlikins se však položil na led a jeho bekhendový pokus zastavil betonem!

29:16

Na ledě se hodně přiostřuje, zásluhu na tom má i doslova urvaný vyrovnávací gól Modrých kabátů. Nyní se po zákroku Merzilikinse strhla mela, ze které rezonují tresty pro Hartmana a Peeka na dvě minuty za hrubost. Uvidíme hru ve čtyřech.

28:16

28:16 Jake BEAN - 1:1

28:16

Columbus právě vstřelil branku!
Vypadá to, že máme srovnáno, Blue Jackets dávají gól na 1:1! Jack Roslovic vystřelil z levého kruhu a v brankovišti Wild se strhla obrovská mela. V ní nějakým způsobem dotlačil kotouč do sítě JAKE BEAN, jemuž je poněkud nepřehledný gól přisouzen! Na každý pád začínáme zase od začátku, stav je vyrovnaný! Asistence: Jack Roslovic, Dean Kukan.

25:01

Na druhé straně šel po rychlém průnikovém pasu kupředu Kirill Kaprizov, který mohl zapsat druhý gól večera. Střelou z pravého kruhu na zadní tyč nechal vyniknout Merzilikinse.

23:05

Matt Dumba se dostal k další střele po dobré křižné přihrávce na pravý kruh. Elvis Merzlikins se s pukem však stihl přesunout a předvádí parádní zákrok ramenem.

20:00

Současně s první sirénou dojel Vladislav Gavrikov v rohu kluziště Kevina Fialu, kterému zezadu podkopl nohu, takže Minnesota bude hrát na startu druhé třetiny další přesilovku.

19:40

Frédérick Gaudreau mohl po pěkném průniku pálit z bezprostřední blízkosti na klec Columbusu. Elvis Merzlikins však zlikvidoval jeho pokus i dorážku Alexe Goligoskiho!

16:01

Frédérick Gaudreau se na levém kruhu dostal ke střele přes beka, jenže Elvis Merzlikins byl s betony na ledě včas a ránu krotí ve své náruči.

11:18

Justin Danforth se hnal sám na klec Minnesoty, ale bekhendová klička mu vůbec nevyšla a jeho zakončení šlo jen do zadního hrazení.

08:34

08:34 Kirill KAPRIZOV - 1:0

08:34

Minnesota právě vstřelila branku!
Minnesota využívá přesilovou hru a otevírá skóre utkání! Kotouč se po střele od modré dostal za svatyni Columbusu. Odtamtud ho Mats Zuccarello křižně přihrál zpoza brány na pravou stranu, kde se z ostrého úhlu prosadil KIRILL KAPRIZOV, který svou chytrou ranou o kalhoty brankáře Merzilikinse poslal touš do sítě! Wilds vedou 1:0! Asistence: Mats Zuccarello, Joel Eriksson Ek.

07:26

Přesilovku si nyní zahraje Minnesota. Cole Sillinger zatáhl v rohu kluziště za dres Matthewa Boldyho a dostává trest na dvě minuty za držení.

06:39

Obrovskou šanci měl nyní Dmitrij Kulikov! Obránce Minnesoty si sjel mezi kruhy, dostal kotouč od zadního mantinelu, jenže svůj projektil namířil jen do Merzilikinse!

03:03

Obrovská šance Minnesoty. Nicolas Deslauriers přihrál před bránu na Brandona Duhaimea, který byl sám před klecí Columbusu, jenže trefil jen Merzilikinse!

00:27

Jenže nyní Mats Zuccarello dojel u hrazení zezadu Gustava Nyquista, kterému zezadu podrazil kolenem nohu a Blue Jackets se tak lacino dostanou k přesilovce.

Minnesota Wild – Columbus Blue Jackets

3:2

po prodl. (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 9. Kaprizov (Zuccarello, J. Eriksson Ek), 59. Kaprizov (J. Brodin, K. Fiala), 62. Spurgeon (K. Fiala, F. Gaudreau) – 29. Bean (Roslovic, Kukan), 39. J. Voráček (Gavrikov, Laine)

Minnesota Wild: M.-A. Fleury (C. Talbot) – Spurgeon (C), J. Middleton, Dumba (A), J. Brodin, D. Kulikov, Goligoski – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Boldy, F. Gaudreau, K. Fiala – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek, Greenway – Deslauriers, Jost, Duhaime.
Trenér: Dean Evason.

Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Bérubé) – Peeke, Werenski (A), Bean, Gavrikov, Kukan, G. Carlsson – Laine, Roslovic, Nyquist (A) – O. Bjorkstrand, Sillinger, J. Voráček – Danforth, Kuraly, E. Robinson – Činachov, B. Gaunce, Bemström.
Trenér: Brad Larsen.

Rozhodčí: L´Ecuyer, Markovic – Kovachik, Murchison.

Diváci: 19 089

Průběh zápasu
1. třetina
00:27 MNS 2 Zuccarello, podrážení
07:26 CBJ 2 Sillinger, držení
08:34 MNS 1:0 Kaprizov (Zuccarello, J. Eriksson Ek)
20:00 CBJ 2 Gavrikov, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
28:16 CBJ 1:1 Bean (Roslovic, Kukan)
29:16 MNS 2 Hartman, hrubost
CBJ 2 Peeke, hrubost
32:01 CBJ 2 O. Bjorkstrand, naražení zezadu
MNS 2 Greenway, hrubost
37:42 CBJ 2 G. Carlsson, sekání
MNS 2 Kaprizov, sekání
38:54 CBJ 1:2 J. Voráček (Gavrikov, Laine)
Po 2. třetině
3. třetina
52:15 MNS 2 Goligoski, vysoká hůl
58:57 MNS 2:2 Kaprizov (J. Brodin, K. Fiala)
Po 3. třetině
Prodloužení
61:23 MNS 3:2 Spurgeon (K. Fiala, F. Gaudreau)
po prodl.