Menu

Fotbal

3. Česká fotbalová liga (B)

TJ Sokol Živanice – FK Pardubice B

5:0

konec (3:0)

26.03.2022, 15:00 • Živanice • 18. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 1.6 4.2 3.49 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

76

76. Tomáš KAKRDA - 5:0

76

Živanice právě vstřelily branku!
Tak to byla fotbalová paráda. Jeden hráč míč přeběhl, aby jej vzápětí TOMÁŠ KAKRDA nártem poslal přes zeď nechytatelně k levé tyčce. Jiří Letáček zabojoval, přesto za prudkou ránou natahoval ruce marně.

49

49. David PETRUS - 4:0

49

Živanice právě vstřelily branku!
Hattrick je na světě! DAVID PETRUS si v pokutovém území protivníka opět našel prostor ke střele a i potřetí vyšel z minisouboje proti Letáčkovi jako vítěz.

27

27. David PETRUS - 3:0

27

Živanice právě vstřelily branku!
A už je to o tři góly. Znovu se o slovo přihlásil DAVID PETRUS. Do vnitra šestnáctky obdržel parádní centr, po němž zakončoval z voleje do tyčky. Balón se k němu šťastně vrátil, na tvrdou ránu z bezprostřední blízkosti neměl Letáček žádnou šanci zareagovat.

21

21. Lukáš KOPECKÝ - 2:0

21

Živanice právě vstřelily branku!
Svěřenci kouče Olivy odskakují na rozdíl dvou branek! Exekuce „desítky“ se chopil LUKÁŠ KOPECKÝ, který penaltu nezahrál vůbec dobře, přesto vsítil gól. Volil zakončení k pravé tyči, což Letáček trefil, ale míč přeletěl. Mohl ještě zasáhnout nohama, do nichž balón sice narazil, ale pak pokračoval dále za brankovou čáru.

7

7. David PETRUS - 1:0

7

Živanice právě vstřelily branku!
Domácí fotbalisté jsou za aktivitu v úvodu střetnutí odměněni vedoucím gólem! Po centru z pravé strany se k míči dostal DAVID PETRUS, jenž na malém prostoru skvěle provedl Letáčkovi kličku na levou stranu, aby vzápětí s velkým přehledem poslal míč do odkryté části brány.

TJ Sokol Živanice – FK Pardubice B

5:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 7. Petrus, 21. Kopecký (pen.), 27. Petrus, 49. Petrus, 76. Kakrda

Karty:   63. Polák (ZIV) – 20. Kubart (PCB)

TJ Sokol Živanice: Frydrych – Spěvák, Vobejda, Kakrda, Buriánek, Nikodem (68. Knespl), Petrus (52. Štěpánek), Polák (81. F. Pánek), Václavek, Langr (C), Kopecký (68. D. Pánek).
Náhradníci: Vaníček – F. Pánek, Štěpánek, D. Pánek, Knespl.

Trenér: Roman Oliva

FK Pardubice B: Letáček (C) – Lupač, Halász, Mareš (89. Stýblo), Jarkovský, Kubart (62. Řehák), Rayan (62. Řezníček), Dostál, Červ (46. Vítek), Akosah-Bempah, Vít.
Náhradníci: Hrnčíř – Hajník, Řehák, Vítek, Stýblo, Řezníček.

Trenér: Kamil Řezníček

Rozhodčí: Nejedlo – Fišer, Doubrava

Diváci: 210