Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FK Třinec – MFK Chrudim

2:1

konec (0:1)

15.03.2022, 14:30 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • 17. kolo • Igor Mainka (@igor_mainka)

Z dnešního utkání je to vše. Děkuji vám za pozornost a třeba se zde sejdeme v sobotu dopoledne, kdy místní fotbalisté hostí na stadionu Rudolfa Labaje Prostějov. (16:36:12)
Třinečtí fotbalisté zvládli těžkou situaci a v přímém souboji o záchranu dokázali otočit nepříznivý výsledek. Gólový účet odstartoval už v prvním poločase proměněným pokutovým kopem Záviška. Po změně stran dostali výhodu pokutového kopu také domácí, ale Javůrek minul branku. Nakonec Slezané využili až druhou nabídku. V přesilové hře využil pokutový kop Petráň a vyrovnal na 1:1. O třech bodech nakonec rozhodl nastavený čas a střídající René Dedič, který dotlačil míč za brankovou čáru.

Třinečtí získali důležité tři body a odskočili svému soupeři v tabulce. Lepší vzájemný zápas zůstává na straně Chrudimi, která bude muset v dalších zápasech nahnat tři body na Slezany.

90+6

Konec zápasu.

90+5

Ani jedna lavička se po gólovém momentu neudržela a vypustila své emoce. Realizační tým vyběhl na trávník. Žluté karty dostali domácí trenér Martin Zbončák, masér René Raszka a chrudimský trenér Radek Kronďák.

90+5

Třinec právě vstřelil branku!
Slezané otáčejí zápas na svou stranu! Závar před třineckou brankou nakonec využil vystřídavší RENÉ DEDIČ, který protlačil míč přes brankáře Flodra až do brány!

90+4

Velká šance na druhé straně, po zpětné přihrávce Závišky střílel od levé tyče Surmaj, ale brankář Hasalík fantasticky zasáhl.

90+3

Juřena vypustil zajímavý centr z pravé strany, ale před Dedičem zasáhl míč Šejvl. Následného centru Machuči se zmocnil brankář Floder.

90+2

Kania s Javůrkem si nepohlídali ofsajdovou hranici a přerušili slibnou akci Třince u soupeřovy brány.

90+1

Dnešní utkání sleduje 420 diváků.

90+1

Hlavní rozhodčí prodlouží druhou půli minimálně o pět minut.

90

Kania fauloval v souboji s Kesnerem chrudimského hráče a inkasoval žlutou kartu.

89

Juřena strčil v přerušené hře do Kesnera, ten s velkou ochotou upadl na zem. Rozhodčí celou situaci vyřešil domluvou.

88

Chrudimští už se brání za cenu odkopů daleko ze hřiště.

86

Chrudim střídá, Průchu nahradil Juliš.

86

Machuča nacentroval z pravé strany před bránu, kam si nabíhala dvojice domácích hráčů a moc nechybělo, aby míč do brány dostali Dedič s Petráněm.

85

Krásný centr Kanii z levé strany zamířil přesně před malé vápno, kam si naběhl Petráň. Brankář Floder předvedl fantastický zákrok proti třineckému útočníkovi, který hlavičkoval pod břevno.

83

Omasta chtěl zastavit slibnou akci soupeře, a tak fauloval Surmaje. Rozhodčí ocenil jeho počin žlutou kartou.

82

Třinečtí jsou v laufu, centr Kanii z levé strany zamířil na zadní tyč, kde číhal Juřena, ale v souboji s obráncem si počínal nedovoleně.

FK Třinec – MFK Chrudim

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 80. Petráň (pen.), 90+5. Dedič – 17. Záviška (pen.)

Karty:   32. Habusta (TRI), 77. Juřena (TRI), 83. Omasta (TRI), 90. Kania (TRI), 90+5. Zbončák (TRI), 90+5. Raszka (TRI) – 45+1. Vrána (CHR), 90+5. Kronďák (CHR)   68. Vrána (CHR)

Neproměněná penalta: 50. Javůrek (TRI), mimo

FK Třinec: Adamuška (38. Hasalík) – Javůrek, T. Ba (74. Petráň), Bedecs, Hýbl (67. Dedič) – Habusta (C) – Omasta, Nešický, Machuča, Kania – Juřena.
Náhradníci: Hasalík – Buneš, Weber, Petráň, Szewieczek, Dedič, Klusák.

Trenér: Zbončák.

MFK Chrudim: Floder – Kesner (C), Donát, Šejvl, Koželuh – Kejř (75. Míka), Záviška, Jan Řezníček, Průcha (86. Juliš), Vrána – Firbacher (75. Surmaj).
Náhradníci: Ordelt – Surmaj, Látal, Drahoš, Juliš, Sokol, Míka.

Trenér: Kronďák.

Rozhodčí: Krejsa – Novák, Žurovec.

Diváci: 420