Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 McDonald’s

Lille OSC – AS Saint-Étienne

0:0

konec (0:0)

11.03.2022, 21:00 • Stade Pierre-Mauroy, Lille • 28. kolo • Petr Šatalík

Tipsport: 1.69 3.8 5.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro dnešek již vše, děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek noci. Někdy příště se budu opět těšit, na počtenou. (23:05:30)
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 14:12.
Není třeba si nic namlouvat, ve druhém poločase souboje Lille se Saint-Etienne jsme zrovna reklamu na fotbal nesledovali. Spíš už šlo o klasický bezbrankový zápas, kdy jeden celek začal se snahou rozhodnout hodně pozdě a druhý byl s remízou docela spokojený. Příliš mnoho interesantních situací jsme neviděli. Lze tak hodnotit aspoň to, že remíza 0:0 je po vývoji utkání pro oba celky spravedlivá.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Lille soupeři balon sportovně vrátilo a zastavilo akci za cenu autu Saint-Etienne, který vhod Vahbí Chazrí, který už je v pořádku. Tak už nevhodí, píská se konec.

90+3

Vahbí Chazrí je ústřední postavou posledních minut, nyní na něj byl spáchán faul a Saint-Etienne posílá balon do zámezí, aby mohlo dojít k jeho ošetření.

90+2

Centr z pravé strany od rohového praporku obraně Lille problémy nenadělal. K odraženému míči se dostal opět Vahbí Chazrí, jenž ho snad ze třiceti metrů posílal na klec soupeře. Tedy... spíš nad ni... asi tak o pět metrů.

90+1

Vahbí Chazrí se dostal k nepříliš razantnímu zakončení z velké dálky, které však bylo sraženo na rohový kop, což je pro Saint-Etienne skvělá zpráva.

90+1

Sudí Batta přidává k řádné hrací době další tři minuty, Sada Thioub zatím drží balon ve středu hrací plochy a přihrává doleva na Vahbího Chazrího.

90

Celek z departementu Nord se znovu vysouvá kupředu po pravém křídle, kde pracuje na míči Edon Žegrova, jenž posílal centr na malé vápno, kam sbíhal Burak Yılmaz. Paul Bernardoni však byl ve vzduchu včas, aby odtud stáhl míč do rukavic.

89

Burak Yılmaz hezky srazil vysoký balon pod sebe, kam se z druhé vlny přiřítil Edon Žegrova, jenž pálil z hranice velkého vápna. Jeho přízemní pokus je však pro Paula Bernardoniho jen sladkou laskominou, protože mířil přímo na gólmana Saint-Etienne.

89

Tak žádný drtivý tlak se zatím Lille nedaří vytvořit a do konce základní hrací doby už moc času nezbývá, Zeki Çelik vysouvá po pravé straně Buraka Yılmaze.

88

Vahbí Chazrí se snažil vyvézt balon od klece Saint-Etienne po levém křídle, jenže zde byl přidržen Zekim Çelikem a sudí Batta píská faul.

87

Psi rozehrávají od vlastního pokutového území. Xeka drží společně se Svenem Botmanem merunu na půlícím kruhu a čekají, protože se jim žádný volný spoluhráč nenabízí.

86

Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Denis Bouanga, přichází Adil Aouchiche.
Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Lucas Douath, přichází Aimen Moueffek.

86

Centr z levé strany poslali hráči Lille na penaltu, kde byl Burak Yılmaz, jenž naznačuje, že byl faulován, sudí ale správně nechává hru plynout.

85

Edon Žegrova dostal balon do pravého křídla, kde se však proti němu vytvořil dvojblok, který chtěl útočník Lille projít středem. Úspěšný ale nebyl.

84

Paul Bernardoni bude rozehrávat od své klece. Posílá výkop na střed hrací plochy, kde byl faulován Denis Bouanga Tiagem Djalém, jenž ho v hlavičkovém souboji podebral a útočník AS pak tvrdě dopadl na trávník.

Lille OSC – AS Saint-Étienne

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   65. Botman (LIL) – 81. Moukoudi (SET)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 14:12.

Lille OSC: Jardim – Çelik, J. Fonte (C), Botman, Djaló – Bamba, Sanches (25. A. Onana), Xeka, G. Gudmundsson (78. Weah) – David (61. Burak Yılmaz), Ben Arfa (61. Žegrova).
Náhradníci: Grbić – D. Bradarić, Pied, Gomes, A. Onana, Žegrova, Lihadji, Weah, Burak Yılmaz.

Trenér: Jocelyn Gourvennec.

AS Saint-Étienne: Bernardoni – Moukoudi, Nade, Kolodziejczak (C) – Sacko, Boudebouz (71. Sako), Douath (86. Moueffek), Nordin (60. Chazrí) – M. Camara – Thioub, Bouanga (86. Aouchiche).
Náhradníci: Green – Gabriel Silva, Trauco, Youssouf, Aouchiche, Dioussé, Moueffek, Chazrí, Sako.

Trenér: Pascal Dupraz.

Rozhodčí: F. Batta – P. Jeanne, N. Rainville – P. Lhermite.