Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

VfL Bochum – SpVgg Greuther Fürth

2:1

konec (1:0)

05.03.2022, 15:30 • Rewirpowerstadion, Bochum • 25. kolo • Petr Šatalík

Tipsport: 1.8 3.77 4.86 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

71

Bochum právě vstřelil branku!
Bochum si bere své vedení zpět! Centr od pravého rohového praporku srazila obrana Fürthu na penaltu, kde ANTHONY LOSILLA přechytračil a následně propálil čtveřici bránících hráčů, přičemž svou ránu o jednoho z nich lehce otřel a Andreas Linde neměl šanci na změnu směru letu míče zareagovat, balon mu zapadl do sítě u pravé tyče, Neodstranitelní vedou 2:1!

64

Fürth právě vstřelil branku!
Fürth v podstatě z ničeho srovnává na 1:1! Rohový kop z pravé strany se neujal. Následně ale přišel ještě jeden centr na zadní tyč, který před bránu Bochumi vracel Branimir Hrgota. ARMEL BELLA-KOTCHAP se špatně zorientoval, nechal se prudkou přihrávkou od Hrgoty trefit do stehna a srazil tak mičudu nechytatelně do vlastní sítě! Začínáme tedy od začátku.

35

Bochum právě vstřelil branku!
Bochum dává gól po standardní situaci a dostává se do vedení! Eduard Löwen vystřelil z hranice velkého vápna na levé straně nádherně. Andreas Linde s obrovskými potížemi jeho ránu vyrazil do tyče, od níž se míč odrazil před branku, kde byl nejdůraznější MAXIM LEITSCH, jenž svým prvním bundesligovým zásahem posílá Neodstranitelné do vedení 1:0!

VfL Bochum – SpVgg Greuther Fürth

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 35. Leitsch, 71. Losilla – 64. Bella-Kotchap (vla.)

Karty:   44. Gamboa (BOC), 83. Pantovič (BOC) – 34. Griesbeck (FRT), 38. Itter (FRT), 53. Hrgota (FRT), 72. Willems (FRT)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 16:14.

VfL Bochum: Riemann – Gamboa (74. Stafylidis), Bella-Kotchap, Leitsch, Soares – Löwen (65. Pantovič), Losilla, Rexhbecaj (90+2. Mašović) – Antwi-Adjei (74. Blum), Polter, Holtmann (65. Asano).
Náhradníci: Esser – Bockhorn, Stafylidis, Lampropoulos, Mašović, Osterhage, Blum, Asano, Pantovič.

Trenér: Thomas Reis.

SpVgg Greuther Fürth: Linde – Meyerhöfer, Griesbeck, Viergever, Itter (46. Willems) – Seguin, Christiansen (82. Pululu), Tillman (82. Green) – Dudziak (46. Nielsen) – Hrgota (C), Leweling (67. Abiama).
Náhradníci: Burchert – Bauer, Asta, Willems, Pululu, Green, Raschl, Abiama, Nielsen.

Trenér: Stefan Leitl.

Rozhodčí: Daniel Schlager.