Menu

Hokej

Extraliga dorostu - o účast v play-off

BK Havlíčkův Brod – HC Tábor

8:0

konec (2:0, 1:0, 5:0)

04.03.2022, 15:50 • Zimní stadion Kotlina • Skupina D • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

V Kotlině sledujeme závěrečnou oslavu domácích hráčů. Ode mě je to pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký víkend! Na shledanou! (18:00:53)
Je konec! Havlíčkův Brod dnes nedal svému soupeři a tabulkovému sousedovi z Tábora žádnou šanci a vyhrál přesvědčivě 8:0, což je jeho nejvyšší vítězství v sezoně! Ve třetí periodě se dvakrát trefil snajpr Ilarion Kuprijanov a po jedné brance vsítili Patrik Mrtka, Patrik Bakus a Artur Prchal.

Konec zápasu.

59:43

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Soubor z Kotliny přeci jen slaví ještě jednu branku a zřejmě uzavírá na konečných 8:0! Hezký průnik předvedl PATRIK MRTKA, který si sjel až do palebné pozice v levém kruhu a tvrdou střelou propálil brankáře Spálenku! Bez asistence.

59:10

P. Mrtka vypálil od modré čáry a jeho projektil se otřel o levou Spálenkovu tyčku!

58:57

Čelanského svěřenci vypálili po buly od modré čáry, brankář Spálenka si poradil a přerušil hru.

58:39

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Kupka – 2 min., nedovolené bránění).

58:11

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (R. Mrtka – 2 min., zásah do oblasti halvy a krku).

58:01

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Sabiniok – 2 min., podrážení).

57:34

Mladí Bruslaři vyhráli vhazování a od modré čáry zkusil štěstí obránce Chymo. Brankáře Spálenku však nepřekvapil. Maskovaná opora Tábora podržela puk ve výstroji.

57:21

Brankář Spálenka ránu od modré čáry dobře viděl a ukryl ji v náruči až do hvizdu rozhodčího. Buly proběhne v kruhu po jeho levé ruce.

57:01

Tábor opět ukořistil kus černé gumy do své moci, když Havlíčkovu Brodu nevyšla kombinace, a odpálil kotouč až za brodskou bránu.

56:40

Hosté vybojovali puk a vyhodili.

56:15

Havlíčkův Brod předvedl v útočném pásmu hezkou kombinaci, na jejímž konci pálil mezi kruhy Koubek. Jeho ránu však obětavě zblokoval táborský hráč.

55:43

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Seidl – 2 min., podrážení).

55:14

Jihočeši drží puk v útočném pásmu, kde se jim daří kombinovat. Bruslaři jsou schouleni do obranné ulity kolem svého gólmana Berana.

54:48

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Parta z Kotliny dál pokračuje v kanonádě a mnko Táboru hrozivě narůstá! Patrik Bakus vypálil z prostoru mezi kruhy do betonů brankáře Spálenky, ale kotouč se odrazil před bránu k volnému ILARIONU KUPRIJANOVI, jehož rychlá dorážka skončila přesně na místě určení, tedy v táborské bráně! Asistence: Patrik Bakus.

54:42

Havlíčkův Brod se ubránil a teď už sám tlačí Tábor v jeho pásmu.

53:50

Bruslaři jsou dál pod tlakem a nedaří se jim vyhodit.

53:10

Eremiáš vypálil od modré čáry, jeho střela byla za letu několikrát tečovaná a kotouč nakonec zazvonil na levou Beranovu tyčku! Teď měli domácí velké štěstí!

52:47

Tábor dál tlačí na pilu a mačká Bruslaře u jejich brány.

52:30

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (P. Mrtka – 2 min., vysoká hůl).

52:30

Bruslaři ustáli hodně těžké chvilky v obranném pásmu, když puky nebezpečně létaly po táborských střelách kolem brodské brány.

52:10

Hosté to zkoušejí v šesti bez brankáře, hraje se tak 6 na 4!

51:24

Hosté stále mačkají svého soupeře u jeho brány, ale Bruslaři velmi dobře hlídají předbrankový prostor. Kohouti sice hodně střílejí, ale hodně nepřesně.

51:00

Hosté už jsou zpět v útočném pásmu a vyměňují si puk v přesilovkovém postavení.

50:34

Bruslaři zvládli lépe situaci po vhazování, získali u hrazení kotouč a odpálili ho až do blízkosti gólmana Spálenky.

50:23

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Nový – 2 min., sekání).

49:34

Tábor už to má hodně těžké. Sice se snaží ještě s hodně nepříznivým stavem něco udělat, ale už je to spíš křeč. Bruslaři v pohodě hlídají komfortní náskok.

48:46

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tak tohle byla krásná akce jako z hokejové učebnice! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Jan Vaněček – Ilarion Kuprijanov – PATRIK BAKUS a posledně jmenovaný dotáhl nádherný ťukes pohodlnou trefou do zcela odkryté brány! Asistence: Ilarion Kuprijanov, Jan Vaněček.

48:17

Hosté získali puk po buly a okamžitě vyhodili.

47:54

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Sabiniok – 2 min., podrážení).

47:15

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Mladí Bruslaři jsou za svou aktivitu odměněni a slaví pátou branku! Dobrou orientaci prokázal před soupeřovým brankovištěm ARTUR PRCHAL, který svižnou střelou chladnokrevně propálil gólmana Spálenku! Bez asistence.

46:25

Havlíčkův Brod má teď výraznou územní převahu a tlačí na gólmana Spálenku, který náporu na svou osobu zatím odolává!

45:39

Hodně kuriózní situace! Marek Bouška při přečíslení našel před bránou volného Jana Seidla, který tvrdou ranou napálil břevno! Čárový rozhodčí však ukázal, že šlo o gól. Jihočeši se chvíli radovali, ale po dlouhých diskuzích nakonec hlavní rozhodčí rozpažil a pokračuje se za stavu 4:0! Podle reakce Bruslařů, kteří klepali holemi, to nakonec vypadá, že branku odvolal sám střelec Jan Seidl!

44:59

Jihočechům se rozhodně nedá upřít snaha, ale Havlíčkův Brod je dnes prostě o hodně efektivnější v zakončení.

44:32

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bojovníci z Kotliny vyhráli vhazování a přesilovku bleskově využili! Tadeáš Adam poslal puk od modré čáry do předbrankového prostoru a šikovnou tečí usměrnil kotouč mimo dosah gólmana Spálenky ILARION KUPRIJANOV! Asistence: Tadeáš Adam, Josef Teplý.

44:09

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Eremiáš – 2 min., hákování).

43:12

Další slibná šance Bruslařů! Teplý se šikovně proháčkoval až před bránu, ale v pádu už nedokázal procpat puk do brány. To se nepovedlo ani jeho spoluhráčům z dorážek, brankář Spálenka se vyznamenal!

42:49

Bakus tvrdě vypálil z prostoru levého kruhu. Brankář Spálenka měl dobrý výhled a letící puk vyrazil betony.

42:24

K vidění byl ostřejší zákrok v rohu táborského pásma a střídačka Tábora se zlobí. Rozhodčí však vylučovat nebude a pokračuje se dál ve hře.

41:34

Hra se rychle přelévá ze strany na stranu, oba týmy se snaží být aktivní, ale zatím z toho nevzešla větší šance.

40:54

Kupka vyslal dobrou ránu z levého kruhu, ale brankář Beran těžil ze svého dobrého postavení, jeho ránu vyrazil a Bruslaři odklidili kotouč do bezpečí.

40:28

Už se hraje 5 na 5. Tábor rozehrává ze zákrytu své brány.

40:07

Tábor byl úspěšnější na vhazování a vyhodil puk až k brodské bráně.

40:01

Začala třetí třetina.
Bruslaři budou mít k dispozici ještě 16 sekund přesilovky 5 na 4.
V prostřední části jsme viděli z obou stran svižný hokej, který přinesl jeden gól. Postaral se o něj Ilarion Kuprijanov, který hezkou střelou poslal domácí do vedení 3:0. Třetí třetina začne zhruba v 17:21.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:59

Obrovská šance Havlíčkova Brodu přišla těsně před sirénou! Dobrou nahrávku do levého kruhu dostal Josef Teplý, jehož dělovka zápěstím zazvonila na břevno Spálenkovy svatyně!

39:54

Domácí se usadili v útočném pásmu a stihli ještě jednou zahrozit. Dostatek času a prostoru na pravé straně měl Bakus, jehož rána z kruhu skončila ve Spálenkově náruči.

39:15

A znovu se hosté osvobodili dlouhým vyhozením.

38:39

Brankář Spálenka zlikvidoval střelu z blízkosti modré čáry a hosté po vyhraném vhazování následně vyhodili puk přes celou délku hřiště.

38:17

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (2 min. – nesportovní chování). Trest odpyká Křepelka.

38:17

Otřesený hráč Tábora už je zpět na nohách a vypadá to, že by měl být v pořádku.

38:17

V brodském pásmu zůstal ležet jeden z hráčů hostů, ke kterému musel přispěchat lékař Martin Pertl.

38:17

Nahozený puk raději přikryl před dojíždějícím protihráčem brankář Spálenka a počkal, až sudí zaduje do píšťalky a přeruší hru.

37:44

Tábor vyhrál vhazování ve svém pásmu a vydal se rychle směrem dopředu. Havlíčkův Brod vystavěl ve středním pásmu hradbu, přes kterou soupeře nepustil.

37:11

Jihočeši sice chvíli kombinací v útočném pásmu drželi svého soupeře z Kotliny pod tlakem, ale nedokázali se probít do koncovky.

36:48

Havlíčkobrodská družina se nastěhovala do útočného území, jenže neporadila si s důraznou obranou Tábora. Hrát mohou hosté.

36:14

Mezi kruhy si rychle najel Dušek a vypustil ze své hole prudkou střelu, jež však neměla dostatečnou přesnost a minula brodskou bránu.

36:00

Bruslaři hrají v pohodě a drží puk ve své moci.

35:32

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tak tohle byla hokejová paráda, po níž Bruslaři vedou už o tři branky! Patrik Bakus v útočném pásmu přihrál na okraj kruhů ILARIONU KUPRIJANOVI, který se krásnou stahovačkou zbavil protihráče a nádhernou skrytou střelou se trefil přesně k tyčce! Brankář Spálenka měl zakrytý výhled a nestihl zareagovat! Asistence: Patrik Bakus.

35:10

Tábor se na chvíli dostal do útočného pásma, jenže o puk přišel dříve, než stihl brankáře Berana ohrozit.

34:16

Havlíčkův Brod znovu vyslal několik projektilů z různých pozic útočného pásma, jenže těm chyběla větší přesnost.

33:35

Bruslaři mají stále více ze hry a drží se v útočném pásmu.

32:48

Domácí jsou teď o poznání aktivnější mají více ze hry a často se tlačí do koncovky. Brankář Spálenka však moc práce nemá, jedná se hlavně o nepřesné projektily, které kontroluje pohledem.

32:07

V obrovské šanci se ocitl Fiala, který ujížděl sám na bránu! Gólmana Spálenku se snažil překonal blafákem, ale maskovaná opora Jihočechů předvedla parádní zákrok!

31:14

Tábor si při přesilovce vytvořil několik střeleckých příležitostí, ale od modré čáry mířil nepřesně.

30:06

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Nový – 2 min., hrubost + 2 min., nesportovní chování).
Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Kupka – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Prchal – 2 min., hrubost).

30:06

Po přerušení hry se strhla u táborské brány pořádná bitka!

29:40

Kohouti teď byli hodně důrazní v prostoru mezi kruhy a tlačili se k puku. Havlíčkův Brod však silovou přetlačovanou nakonec vyhrál a nedopustil nebezpečí.

29:20

Byl to útočník Adam Kofroň, ale už je zpět na bruslích a míří na střídačku. To je dobře, měl by pokračovat dál v zápasu.

29:20

Jeden z hráčů Tábora zůstal ležet v rohu pásma. Hra je přerušena.

29:10

Hosté ještě vystřelili z blízkosti modré čáry, ale byl to hodně nepovedený pokus. Havlíčkův Brod získal puk a míří dopředu.

28:50

Až teď se dostal do zakončení Seidl. Brankář Beran jeho ránu z levého kruhu dobře viděl a přikryl kotouč ve výstroji až do přerušení hry.

28:18

Modrobílí stále diktují tempo hry, ale nedaří se jim vynutit si výraznější tlak nebo si vytvořit nějakou střeleckou příležitost.

27:50

Tábor aktivním napadáním rozehrávky dostal soupeře pod tlak, ten ale v těžké situaci stále drží puk a nedopustil se žádné zbytečné chyby, z níž by mohli Kohouti těžit.

27:14

Obrázek hry se nám v Kotlině nemění. Kotouč rychle mění svého majitele. Chvíli hrají domácí, jindy pro změnu hosté, ale nic nebezpečného se zatím nestalo.

26:35

Děj hry se teď odvíjí především ve středním pásmu, oba týmy se nemohou udržet na kotouči a dopouštějí se nepřesností.

26:08

Od modré čáry vypálil P. Mrtka, jeho rána však neměla potřebnou přesnost a kotouč prosvištěl daleko od levé Spálenkovy tyčky.

25:40

Hra se rychle přesunula na druhou stranu, teď už přihlížíme útočnému snažení mladých Bruslařů.

25:13

Hosté se nastěhovali do útočného území, jenže prohráli sérii soubojů u hrazení a o kotouč přišli dřív, než stihli vymyslet něco nebezpečného.

24:37

Koubek nabral rychlost a vypálil z dobré pozice mezi kruhy. Vypadá to, že Tábor vystřídal gólmany, protože mezi táborskými tyčemi je gólman Spálenka, který ránu brodského útočníka podržel v náruči.

23:25

Teplý se hezky uvolnil na pravé straně a z úhlu zkusil štěstí. Brankář Tesař jeho ránu vyrazil a domácí se tlačili k dorážkám, ale hosté odstřelili puk do bezpečí.

22:50

Akce pokračovala a vzápětí si oba hráči role otočili. Adam hledal od mantinelu před bránou dobře zaparkovaného Bakuse, který však netrefil prudký pas před odkrytou bránou.

22:34

Bakus hledal hezkou křížnou nahrávkou před bránou najíždějícího Adama, který na kotouč o kousek nedosáhl.

22:03

Po zmatcích před svým brankovištěm, kde se chvíli odrážel mezi hráči obou týmů puk, přerušil hru brankář Beran, který zalehl puk.

21:58

Kohouti se drží víc na puku, zatím však nemohou najít účinný recept na zodpovědnou obranu svého soupeře.

21:29

Tábor se probil do útočného pásma, ale musí svádět četné souboje v blízkosti hrazení.

21:10

Oba týmy už jsou kompletní. Havlíčkův Brod nedokázal ve zbytku přesilovky, který si do třetí periody přenesl ze druhé třetiny, vytvořit nic nebezpečného.

20:20

Od modré čáry vypálil P. Mrtka, ale jeho rána byla nepřesná a proletěla vysoko nad táborskou bránou. Hosté vzápětí vyhodili.

20:05

Bruslaři vyhráli vhazování a kvapí vpřed. Dohrávají zbytek přesilové hry.

20:01

Začala druhá třetina.
Úvodní dvacetiminutovka je už u konce. Úspěšnější v ní byli Bruslaři, kteří se dostali do dvoubrankového vedení. Nejdříve otevřel gólový účet zápasu z dorážky Josef Teplý a v 6. minutě z podobné situace uspěl i Patrik Bakus. Prostřední část začne zhruba v 16:36, stav je 2:0.

20:00

První třetina skončila.

19:54

Nádhernou individuální akci předvedl Vaněček, který se v rychlosti dostal až na okraj kruhů a vypustil ze své hole hezkou střelu, jež orazítkovala pravou Tesařovu tyčku!

19:40

Teplý dostal nabito hezkou přihrávkou do levého kruhu a vypálil z voleje. Brankář Tesař byl pozorný a vyrazil kotouč do bezpečí.

19:15

Havlíčkův Brod stále drží puk na dostřel táborské brány, ale Jihočeši si vedou v obraně teď velmi dobře.

18:56

Bruslaři vyhráli vhazování a kombinují v útočném pásmu.

18:50

Kapitán Tábora Cícha ještě protestuje u rozhodčího Skopala, ale nebude mu to zřejmě nic platné.

18:50

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Kofroň – 2 min., sekání).

18:30

Nic zajímavého si však v blízkosti gólmana Tesaře nevytvořili. Hra se rychle přesunula na druhou stranu hřiště, teď v Kotlině přihlížíme kombinaci Tábora kolem brodského obranného bloku.

18:10

Hráči dlouho bojovali o puk v rohu táborského pásma. O něco důraznější nakonec byli Bruslaři, kteří získali hrací předmět na své hole.

17:45

Hra je přerušena, buly proběhne u brodského brankáře Berana.

17:14

Havlíčkův Brod vyhrál vhazování a hledal si cestu do blízkosti brankáře Tesaře. Bez úspěchu, táborští hráči byli důraznější a ještě ve středním pásmu získali puk do své moci.

16:55

Kohouti se probíjeli do střelecké pozice na pravém křídle, jenže kotouč jim při kombinaci utekl a brankář Beran uklidnil hru, když kus černé gumy přikryl pod lapačku.

16:34

Tábor získal puk a míří vpřed.

16:05

Tohle byla tutovka Havlíčkova Brodu! Brankář Tesař vyrazil ránu od modré čáry před sebe k Fialovi, který si hezkým blafákem položil maskovanou oporu hostů, jenže už v pádu nedokázal prostrčit puk přes jeho betony!

15:37

Už se hraje 5 na 5. Jihočeši oslabení ubránili a rozehrávají od své brány.

15:02

Kohouti odvedli ve svém obranném pásmu dobrou práci. Rychlým přístupem k protihráčům dostali soupeře pod tlak a vyhodili.

14:49

Havlíčkův Brod teď sevřel svého soupeře do pevného objetí, vytěžit z toho střelu na bránu však zatím nedokázal.

14:19

Mladým Bruslařům se dlouho nedařilo překonat pevný obranný val Tábora. Nakonec se to povedlo až R. Mrtkovi, který nabral rychlost ve středním pásmu a z mezikruží prověřil pozornost gólmana Tesaře.

13:53

Domácí dvakrát v krátkém časovém sledu ztratili kotouč a hosté toho využili k tomu, aby vytlačili hru daleko od své brány.

13:22

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Bouška – 2 min., podrážení).

12:50

Domácí tým teď mohl uklidnit svou v posledních chvílích nejistou hru, ale nepodařilo se mu pod tlakem napadajících hráčů Tábora rozehrát. Hrát tak mohou dál Jihočeši.

12:07

Kohouti jsou v posledních chvílích jako polití živou vodou Hýří pohybem a daří se jim pořádně trápit soupeřovu obranu. Zatím však bez gólového efektu.

11:11

A další slibná šance Kohoutů! Po pravém křídle se rychle prohnal aktivní Seidl, který se chytře natlačil až před bránu a zakončil bekhendem. Brankář Beran se dobře přesunul ve svém území a betony parádně zamezil jisté pohromě!

10:30

Ve velmi dobré pozici před bránou se ocitl Seidl, který po přesné nahrávce chtěl okamžitě střílet. Obránci Havlíčkova Brodu však jeho ránu vytlačili nad Beranovu bránu!

10:25

Na ledě zůstal po tvrdém souboji u mantinelu ležet otřesený Ondřej, ale už je zpět na nohách a měl by pokračovat v utkání. Dobrá zpráva.

10:07

Jihočeši si vůbec neporozuměli při rozehrávce a vyhodili kotouč jen na zakázané uvolnění.

10:00

Tábor se zatím při přesilovce neskutečně trápí, nedaří se mu udržet puk na holích na delší časový úsek. Naopak Bruslaři hýří pohybem a slaví úspěch aktivním napadáním a rychlým přístupem.

09:18

Parádní práci odvedl z brodského pohledu Kuprijanov, který se krásně protáhl táborskou obranou a zblízka vyprášil Tesařovy betony, i když byl tísněný protihráčem!

08:58

Havlíčkův Brod okamžitě po vhazování získal puk a vyhodil ho až do útočného pásma.

08:50

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Nosek – 2 min., držení).

08:01

Zahanbit se nechtějí nechat ani domácí. Rychlý průnik do útočného pásma předvedl Vaněček, jeho ránu podržel na betonech gólman Tesař až do hvizdu sudího.

07:24

Po chvilce snažení se hosté z husitského města dostali do útočné zóny a zakončili. Z pravého kruhu vypálil Seidl, ale mířil jen do Beranových betonů.

06:40

Tábor se teď hodně trápí. Havlíčkův Brod je po dvou vstřelených brankách v o poznání větší pohodě a dál diktuje tempo hry. Jihočeši se do koncovky moc nedostávají.

06:04

Hokejisté od Jordánu se probili s pukem až do útočného pásma, ale daří se jim kombinovat jen v blízkosti hrazení. Havlíčkobrodská defenziva střeží ožehavý předbrankový prostor velmi zodpovědně.

05:19

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bojovníci z Kotliny nakonec přesilovku využívají a dostávají se do dvoubrankového trháku! Tvrdou ránu vyslal na táborskou bránu Jan Vaněček, brankář Tesař vyrazil puk jen před sebe a PATRIK BAKUS z pohotové dorážky, když střílel v mírném úhlu na pravé straně, dostal kotouč až do sítě! Asistence: Jan Vaněček, Josef Teplý.

05:08

Od modré čáry vypálil kapitán Vaněček. Brankář Tesař letící puk dobře viděl a zasáhl betony. Bruslaři však dál drží puk na jeho dostřel.

04:44

Mladí Bruslaři už se nastěhovali do útočného pásma a kombinují na dostřel gólmana Tesaře.

04:14

Kohouti chviličku po vhazování získali puk a osvobodili se vyhozením.

03:58

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Ondřej – 2 min., nedovolené bránění).

03:14

Jihočeši se snaží o rychlou odpověď. Sice se drží v útočném pásmu, ale havlíčkobrodská obrana je pevná jako skála.

02:22

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři si vynutili tlak a otevřeli gólový účet zápasu! Patrik Bakus ranou z mezikruží vyprášil jen Tesařovy betony, od nichž se však kotouč odrazil před brankoviště k JOSEFU TEPLÉMU, jenž z mírného úhlu na pravé straně z dorážky trefil volné místo u přední tyčky! Asistence: Patrik Bakus, Tadeáš Adam.

02:00

Nakonec se do útočného pásma skutečně dostali, ale jen za cenu postavení mimo hru.

01:40

Nyní už jsou na puku Bruslaři, kteří se snaží postupným útokem přejít neutrální zónu.

01:18

Tábor získal puk a hledá si cestu do útočného pásma.

00:54

Bernard ranou z levého kruhu vyprášil připravený Tesařův beton a od modré čáry vzápětí zahrozil i Patrik Mrtka, který rovněž trefil betony maskované opory Kohoutů.

00:24

Pospíchal nabral rychlost, najel si až mezi kruhy a zkusil štěstí zápěstní ranou. Brankář Beran byl však uprostřed své svatyně připravený a ukryl puk v náruči do hvizdu sudího.

00:05

Hosté získali kotouč po úvodním vhazování ve středovém kruhu a míří s pukem vpřed.

00:01

Utkání právě začalo.
Hráči i rozhodčí už jsou na ledové ploše, za chviličku začneme!
Začátek zápasu se kvůli problémům s rolbou o chvíli posune.
Úvodní sestavy:

BK Havlíčkův Brod: Beran (Ferdus) – Adam, J. Vaněček (C), P. Mrtka, Ondruš, R. Mrtka, Novotný, Chymo – Teplý (A), Kuprijanov, Bakus – Fiala, Koubek, Nosek – Prchal, Bernard, Nový – Smetánka
Trenér: Jiří Čelanský

Hockey Club Tábor: Tesař (Spálenka) – Bůžek, Shaklein, Bouška, Cícha (C), Ondřej, Šíma – Křepelka, Šindelář (A), Kofroň, Dušek, Kupka, Mohyla, Fábera, Seidl, Pospíchal, Eremiáš, Sabiniok (A)
Trenér: Tomáš Matušík

Rozhodčí: Přemysl Skopal – Ondřej Polák, Patrik Augusta.
Dobrý den! Srdečně vás vítám ze zimního stadionu v Kotlině, kde nás dnes čeká zápas Extraligy dorostu BK Havlíčkův Brod – HC Tábor. Utkání začíná v 15:50.

BK Havlíčkův Brod – HC Tábor

8:0

konec (2:0, 1:0, 5:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Teplý (Bakus, Adam), 6. Bakus (Vaněček, Teplý), 36. Kuprijanov (Bakus), 45. Kuprijanov (Adam, Teplý), 48. Prchal, 49. Bakus (Kuprijanov, Vaněček), 55. Kuprijanov (Bakus), 60. P. Mrtka

BK Havlíčkův Brod: Beran (Ferdus) – Adam, J. Vaněček (C), P. Mrtka, Ondruš, R. Mrtka, Novotný, Chymo – Teplý (A), Kuprijanov, Bakus – Fiala, Koubek, Nosek – Prchal, Bernard, Nový – Smetánka
Trenér: Jiří Čelanský

HC Tábor: Tesař (od 21. Spálenka) – Bůžek, Shaklein, Bouška, Cícha (C), Ondřej, Šíma – Křepelka, Šindelář (A), Kofroň, Dušek, Kupka, Mohyla, Fábera, Seidl, Pospíchal, Eremiáš, Sabiniok (A)
Trenér: Tomáš Matušík

Rozhodčí: Přemysl Skopal – Ondřej Polák, Patrik Augusta

Průběh zápasu
1. třetina
02:22 HBR 1:0 Teplý (Bakus, Adam)
03:58 TAB 2 Ondřej, nedovolené bránění
05:19 HBR 2:0 Bakus (Vaněček, Teplý)
08:50 HBR 2 Nosek, držení
13:22 TAB 2 Bouška, podrážení
18:50 TAB 2 Kofroň, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
30:06 HBR 2+2 Nový, hrubost+nesportovní chování
TAB 2 Kupka, hrubost
HBR 2 Prchal, hrubost
35:32 HBR 3:0 Kuprijanov (Bakus)
38:17 TAB 2 nesportovní chování, odpyká Křepelka
Po 2. třetině
3. třetina
44:09 TAB 2 Eremiáš, hákování
44:32 HBR 4:0 Kuprijanov (Adam, Teplý)
47:15 HBR 5:0 Prchal
47:54 TAB 2 Sabiniok, podrážení
48:46 HBR 6:0 Bakus (Kuprijanov, Vaněček)
50:23 HBR 2 Nový, sekání
52:30 HBR 2 Mrtka, vysoká hůl
54:48 HBR 7:0 Kuprijanov (Bakus)
55:43 TAB 2 Seidl, podrážení
58:01 TAB 2 Sabiniok, podrážení
58:11 HBR 2 Mrtka, nedovolený zásah do hlavy nebo krku
58:39 TAB 2 Kupka, nedovolené bránění
59:43 HBR 8:0 P. Mrtka
Konec