Menu

Hokej

Extraliga dorostu - o účast v play-off

Piráti Chomutov – HC Meteor Třemošná

7:2

konec (4:0, 1:1, 2:1)

24.02.2022, 17:45 • ROCKNET ARÉNA • Skupina C • Libor Kult (@@LiborKult)

58:52

Třemošná právě vstřelila branku!
ELIÁŠ KUBOVÝ dostal přesný pas do jízdy, dobruslil na spodní hranu levého kruhu pro vhazování, odkud našel skulinu mezi Perůtkovými betony. Asistence: Tomáš Holubec a Jakub Pluhař.

55:13

Piráti právě vstřelili branku!
Stejskal zavezl puk do útočného pásma, kde ho předal Pospíšilovi a jel před branku. Pospíšil posunul doleva Kloboučkovi, který přihrával před branku, kde byl SAMUEL STEJSKAL v souboji s obráncem a od brusle domácího útočníka se puk odrazil do branky Asistence: Šimon Klobouček a Jaroslav Pospíšil.

50:47

Oršulák vyrazil Svobodovo nahození od modré před sebe, kde byl připravený Pospíšil, který však minul.

46:53

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Daniel Badinka – 2 min., podrážení).

46:36

K trestnému střílení se rozjel sám faulovaný Daniel Badinka, který doklouzal při zákroku hostujícího obránce až do branky. Před Oršulákem zvolil zakončení s hokejkou mezi nohama, ale neuspěl.

46:36

Uvidíme trestné střílení! Daniel Badinka nakopl ve vlastním obranném pásmu vrtuli a uháněl na Oršuláka. Kousek za modrou ho nedovoleně zastavil Vojtěch Tolar a sudí zkřížil ruce nad hlavou.

45:20

Nejprve střílel z mezikruží domácí Stejskal jen do Oršuláka, na druhé straně měl z protiakce před Perůtkou prostor i čas Černý, jenže jeho bekhendové zakončení vůbec netrefilo branku.

43:47

Piráti právě vstřelili branku!
Do kombinace se zapojila kompletní útočná trojka Chomutov a puk nakonec doputoval před branku k DOMINIKU MIŠOVICOVI, jenž mířil přesně. Asistence: Vojtěch Čihař a Daniel Badinka.

39:37

Piráti ve středním pásmu rychle získali puk zpět, takže Mišovic a Hynek uháněli sami na brankáře. Druhý jmenovaný cpal puk mezi betony, kde Oršulák kotouč udržel, přestože se ohlížel za sebe, jestli mu nepropadl.

39:18

Svoboda posunul v přečíslení dva na jednoho Kokmanovi, který ale přesouvajícího se Oršuláka nepřekonal.

35:47

Třemošná právě vstřelila branku!
Nedůslednosti domácí obrany využil TOMÁŠ HOLUBEC, který si vybojoval puk a sám tváří v tvář Perůtkovi nezaváhal. Bez asistence.

29:38

Piráti právě vstřelili branku!
JAROSLAV POSPÍŠIL se v levém kruhu elegantně uvolnil přes obránce a mířil na vzdálenější tyč. Oršulák jeho střelu vyrazil před sebe, kde puk doklepl do sítě pohotový domácí útočník. Asistence: Martin Záhorec.

25:37

Po Vondráškově tyči se puk odrazil od zadního plexiskla před branku, odkud pálil jeden z domácích útočník do masky Oršuláka, který byl otřesený, takže sudí přerušil hru.

24:13

Na druhé straně mohl zvýšit Daniel Badinka, jenže podobně jako Pospíšil v první třetině při úniku nepřehodil Oršulákův beton a následně neuspěl ani se snahou odrazit puk od zadního mantinelu o gólmana do sítě.

22:36

Po vlastním icingu se Třemošná vydala před Perůtku, jehož se snažil překonat střelou z osy mezi betony Matějka. Domácí brankář sklapl chrániče včas a puk za sebe nepustil.

19:58

Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Jan Sochor – 2 min., podrážení).

17:12

Piráti právě vstřelili branku!
Daniel Badinka vlétl do pásma, ale jeho postup zastavil Uhlík. Domácí však zůstali na kotouči, který se dostal k VOJTĚCHU ČIHAŘOVI, jenž se povedenou kličkou uvolnil z osy lehce doleva a zavěsil pod horní tyčku. Asistence: Daniel Badinka.

15:19

Piráti právě vstřelili branku!
Chomutovští přesilovku přece jen využili a JAROSLAV POSPÍŠIL si napravil reputaci po předchozím samostatném úniku, když pálil přesně z předbrankového prostoru po přihrávce z pravé strany. Asistence: Šimon Klobouček a Dorčo Dautovský.

14:02

Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Jakub Hnát – 2 min., krosček).

13:34

Piráti právě vstřelili branku!
Do dvoubrankového vedení posílá Chomutov ROBIN VONDRÁŠEK, který dostal přihrávku zpoza branky a prostřelil Oršuláka. Asistence: Tomáš Kokman a Dorčo Dautovský.

12:52

Pospíšil ujel hostující obraně a uháněl sám na Oršuláka, jehož si položil, ale forhendem nepřehodil puk přes beton.

09:50

Piráti se v přesilovce drží v pásmu a teď měl velkou šanci přidat druhý gól Svoboda, který dorážel z hranice brankoviště do odkryté části branky, kam ale Oršulák stihl položit beton a puk zastavit.

09:18

Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Jan Sochor – 2 min., držení).

07:06

Domácí se však udrželi v útočném pásmu, takže Dautovský vyzval Kloboučka, který měl na ose na hraně levého kruhu dost času zamířit, ale druhý gól utkání nepřidal, neboť Oršulák si s jeho pokusem poradil.

03:57

Piráti právě vstřelili branku!
Domácí zůstali v útočném pásmu a z pobytu před Oršulákem nakonec vytěžili první gól. ŠIMON KLOBOUČEK se prosadil dorážkou ve skrumáži před hostující brankou. Asistence: Jaroslav Pospíšil a František Hynek.

Piráti Chomutov – HC Meteor Třemošná

7:2

konec (4:0, 1:1, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Klobouček (Pospíšil, F. Hynek), 14. Vondrášek (Kokman, Dautovský), 16. Pospíšil (Klobouček, Dautovský), 18. Čihař (Daniel Badinka), 30. Pospíšil (Záhorec), 44. Mišovic (Čihař, Daniel Badinka), 56. Stejskal (Klobouček, Pospíšil) – 36. Holubec, 59. Kubový (Holubec, Pluhař)

Piráti Chomutov: Perůtka – D. Svoboda, Záhorec, F. Hynek, Dominik Badinka, Žižka – Kokman, Dautovský, Klobouček, Vondrášek, Stejskal, Pospíšil, Mišovic, Daniel Badinka, Čihař.
Trenér: Kamil Koláček.

HC Meteor Třemošná: Oršulák – Tolar, Štulc, Sochor, Hnát, Tran, Holubec, Černý – Kubový, Pluhař, Hašek, Uhlík, Matějka, Buzinkay.
Trenér: Dušan Andrašovský.

Rozhodčí: Dyršmíd – Goltsch, Herles.

Průběh zápasu
1. třetina
03:57 CHM 1:0 Klobouček (Pospíšil, F. Hynek)
09:18 MTT 2 Sochor, držení
13:34 CHM 2:0 Vondrášek (Kokman, Dautovský)
14:02 MTT 2 Hnát, krosček
15:19 CHM 3:0 Pospíšil (Klobouček, Dautovský)
17:12 CHM 4:0 Čihař (Daniel Badinka)
19:58 MTT 2 Sochor, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
29:38 CHM 5:0 Pospíšil (Záhorec)
35:47 MTT 5:1 Holubec
Po 2. třetině
3. třetina
43:47 CHM 6:1 Mišovic (Čihař, Daniel Badinka)
46:36 MTT TS Tolar, podrážení
46:53 CHM 2 Daniel Badinka, podrážení
55:13 CHM 7:1 Stejskal (Klobouček, Pospíšil)
58:52 MTT 7:2 Kubový (Holubec, Pluhař)
Konec