Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – HK 32 Liptovský Mikuláš

2:3

konec (1:1, 0:1, 1:1)

10.02.2022, 18:00 • Hockey aréna Poprad • 50. kolo • Ivan Harčár sk

Tipsport: 1.25 7.35 8.09 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Popradčania tretíkrát v rade odchádzajú z ľadu bez bodov. Liptovský Mikuláš urobil významný krok k splneniu cieľa. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (20:23:44)

Koniec zápasu.

58:42

Poprad hrá power-play!

58:37

Lukáš Handlovský prenikol do nájazdu! Pribrzdil ho Dalhuisen, ale dôležitý bol zásah Todykova!

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.

57:32

Samuel Mlynarovič spálil obrovskú tutovku! Elegantne si spracoval strieľanú nahrávku Adama Drgoňa! Kozel bol na ľade, ale nedostal to do siete!

56:30

Poprad dal gól!
Poprad sa vracia. Aj tak môžeme definovať tento gól. JAMIE ARNIEL uzavrel gólovou strelou biliardovú akciu domácich. Asistencie: Adam Drgoň a Patrik Svitana.

56:20

Poprad oddychový čas!

56:20

Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Elo – 2 min., podrazenie).

55:51

Kamzíci majú solídny herný úsek a dusia Liptákov. Z ich strany je to však o absencii striel.

53:36

Liptovský Mikuláš oddychový čas!

53:36

Kozel sa roztiahol pred bránkou a zabránil vicemajstrovi skórovať!

52:09

Poprad hrá s piatimi hráčmi.

Dnešné podtatranské derby sleduje 528 divákov.

50:55

Patrik Kozel sa vyznamenal pri vyriešení popradského útoku. Dvojica Mlynarovič – Dávid Bondra nevyviedla kamzíkov zo zlej situácie strelením kontaktného gólu.

50:09

Vylúčenie v tíme HK Poprad (Arniel – 2 min., podrazenie).

50:00

Liptovský Mikuláš je vo vedení 3:1 v Poprade. V prípade úspechu to budú nesmierne cenné body v boji o vyhnutí sa baráži a dotiahnutia sa na predposledné Nové Zámky. Popradská frustrácia narastá.

49:53

Poprad hrá s piatimi hráčmi.

49:11

Hra Liptovského Mikuláša núti fanúšikov na tribúnach pískať. Presilovku majú Liptáci dobre rozrobenú, ale nevedia sa dostať k strelám.

47:53

Vylúčenie v tíme HK Poprad (Kundrik – 2 min., nešportové správanie).

47:03

Vylúčenie v tíme HK Poprad (Rymsha – 5 min., hrubosť + osobný trest do konca zápasu, hrubosť).
Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Walega – 5 min., hrubosť + osobný trest do konca zápasu, hrubosť).

47:03

Ale, ale! Zaujímavý úkaz ako vystrihnutý zo zámorskej NHL! Rymsha aj Walega zhodili rukavice takmer hneď po vyskočení z trestnej lavice! Poliak tvrdými ranami pokoril Američana! A máme o dvoch hráčov menej v zápase, keďže idú do kabíny!

46:50

Poprad aj Liptovský Mikuláš hrajú s piatimi hráčmi.

46:48

Mezovský si stiahol puk k sebe a v pokoji ho za svojím brankárom Kozelom rozohral po ľade na Mária Kuraliho.

46:05

Peter Novajovský sa nechcel spoliehať na prítomných hráčov na ľade. Ale urobil z toho iba ofsajd.

45:15

Uvidíme, ktorému mužstvu bude viac vyhovovať hra štyroch proti štyrom.

44:50

Vylúčenie v tíme HK Poprad (Rymsha – 2 min., hrubosť).
Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Walega – 2 min., hrubosť).

44:50

Anton Todykov mal plné ruky práce so zakončením útočníka Walegu. Poliak následne korčuľoval do rohu klziska, kde sa pochytil s Rymshom a otvárajú sa dvierka na trestnej lavici.

44:04

Hosťujúce góly poriadne zviazali ruky kamzíkom. Arniel spoza útočnej modrej čiary chcel nahodiť puk hlboko do pásma, ale stroskotal.

43:06

Kamil Walega zdolal v súboji Filipa Mešára, ale hra sa musela zastaviť. Nedočkavejší bol Lukáš Handlovský, ktorý sa ocitol v postavení mimo hry.

41:40

Liptovský Mikuláš dal gól!
VIKTOR ĎURINA po príchode z Martina zaznamenáva premiérový gól za Liptákov. Dôležitú rolu zohral Filip Mezovský, keď posielal na bránku strieľanú prihrávku. Asistencie: Filip Mezovský a Sameli Ventelä.

40:36

Popradčania zamkli Liptákov na ich polovici. Svitana svojim zakončením zlomil hokejku Ventelämu. Následnú domácu prevahu nevyužil Daniel Brejčák, keď bol strojcom ofsajdu.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Tretia tretina sa začne o 19:46.
Liptovský Mikuláš vedie na ľade Popradu, pretože Kasper Elo vedel nájsť recept na brankára Todykova počas presilovky.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:56

Poprad si vyprodukoval veľký útočný tlak! Nebezpečne to obletovalo okolo mikulášskej bránky! Pred bránkou do seba skočili Svitana a Salija! Bude to bez trestov!

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

38:51

Filip Mešár sa nepresadil z úniku na Kozela! Nádejný slovenský hokejista nedokázal nadvihnúť puk ponad betón ležiaceho muža v maske!

36:54

Liptovský Mikuláš dal gól!
Liptáci znova vyhrávajú. Koncovku Matúša Paločka vytlačil Todykov iba pred seba a puk do bránky dostal KASPER ELO. Asistencie: Matúš Paločko a Petr Obdržálek.

35:42

Poprad hrá s piatimi hráčmi.

35:28

Vylúčenie v tíme HK Poprad (Bjalončík – 2 min., hákovanie).

34:53

Sameli Ventelä s tvrdou ranou. Todykov sa puku nedotkol.

33:42

Vylúčenie v tíme HK Poprad (Novajovský – 2 min., sekanie).

33:15

Liptovský Mikuláš hrá s piatimi hráčmi.

32:50

Svitana zapríčinil ťažkú situáciu, do ktorej dostal aj Drgoňa. Hostia sa rôznym spôsobom pokúšali vyhnať Poprad ďaleko. Mezovský to ale nedokázal.

31:15

Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Pavúk – 2 min., faul kolenom).

31:11

Zápas má slušné tempo. Tímy sa však dokonale vzájomne bránia, a preto nevidíme dostatočný počet gólov, ktoré sú základným korením hokeja.

29:53

Petráš nastavil hokejku do letiaceho puku od Dalhuisena. Liptovský Mikuláš na čele s Patrikom Kozelom odoláva takýmto náznakom kamzíkov.

28:58

Jamie Arniel sa vyrútil na hosťujúceho brankára Kozela. Nemal to však ľahké, pretože už bol z uhla, mal na sebe protihráča a navyše ešte musel krotiť puk.

26:51

Rymsha okrem defenzívnych úloh sa dokáže zhostiť aj útočných. Kozela ale nepokoril po individuálnej akcii.

26:05

Ventelä stredom plochy adresoval prihrávku Danielovi Babkovi. Na počudovanie až veľmi ľahko prešiel do streleckej pozície, z ktorej sa našťastie pre vicemajstra mýlil.

24:57

Vyrovnaný priebeh medzi susednými mestami vidíme stále. Boli už nejaké príležitosti, no ku gólom to bolo ďaleko. V niektorých chvíľach si však svoje miesto vedia zastať obaja gólmani.

21:50

Ruský domáci brankár Todykov kryl jednoduchú strelu Matúša Paločka.

21:23

Michalík predkladal dobrú prihrávku Fínovi Elovi a ponúkal mu zápis do streleckej listiny prakticky do poloprázdnej brány. Bolo to tesné.

20:40

Peter Novajovský fantasticky napriahol a vyslal dobrý projektil, ktorý ešte jemne lízol hokejku Arniela. Brankár Kozel tejto akcii Popradu odolal.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Druhá tretina sa začne o 18:56.
Zdĺhavá úvodná tretina nám ponúkla dva góly. Po jednom na oboch stranách. Liptovský Mikuláš robí všetko pre úspech a vyhrával. O pár sekúnd už bolo vyrovnané, keď presne mieril Adam Drgoň.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

18:21

Domáci si dali s hosťami šprintérsky súboj o puk. Zakázané uvoľnenie. Anton Todykov je pripravený na vhadzovanie.

17:14

Dávid Bondra solídne strieľal z osi ľadovej plochy. Patrik Kozel bol na správnom mieste.

16:18

Pekná akcia Popradu! Matej Paločko i Bjalončík vybojovali puk v pásme! Rymsha namiesto nastrelenia volil krížnu nahrávku na Mlynaroviča, ktorý zakončoval! Kozel pri zásahu posunul bránu!

14:38

Poprad dal gól!
Mikuláš sa pod Tatrami dlho neradoval. ADAM DRGOŇ peknou delovkou rozvlnil sieť, až poskočila fľaša na bránke. Asistencie: Jamie Arniel a Patrik Svitana.

13:44

Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Obdržálek – 2 min., podrazenie).

13:31

Liptovský Mikuláš dal gól!
LUKÁŠ HANDLOVSKÝ prestrelil trojicu Popradčanov aj Antona Todykova. Asistencie: Sameli Ventelä a Martin Kriška.

Reklamná prestávka.

12:42

Vylúčenie v tíme HK Poprad (D. Brejčák – 2 min., hákovanie).

12:07

Arturs Salija chce byť aktívny na všetkých častiach klziska. Podarilo sa mu robiť komplikácie Popradčanom, ktoré ich ustáli. A majú priestor presunúť sa dopredu.

10:50

Svižný prechod všetkými tretinami predviedli zverenci kouča Petra Mikulu. Páliacim hokejistom bol Obdržálek. Todykov dostal pokus na vyrážačku.

10:02

Arniel od prestupu z Bratislavy je veľmi platným hokejistom Popradu. Skvelú prácu hokejkou uplatnil v útočnom pásme. Prebíjal sa popri Kuralim, ale gólovo z toho neprofitoval.

09:22

Poprad hrá s piatimi hráčmi.

09:21

Todykov nemal problém vidieť pred seba. Časovanú nahrávku krížom cez pásmo zachytil Petr Obdržálek. Ukázal silu svojich rúk, ale nemieril presne.

08:30

Zaujímavá akcia Mikuláša. Martin Kriška si našiel voľné miesto na pravom kruhu. Prihrávku po ľade od Saliju pretavil na tvrdý strelecký pokus, ktorý sa stal úlovkom domáceho gólmana.

07:55

Drgoň si splnil povinnosti skúseného obrancu. Včas zablokoval hokejku Walegu, ktorému sa nepodarilo vypáliť podľa očakávaní na Todykova.

07:22

Vylúčenie v tíme HK Poprad (F. Mešár – 2 min., hákovanie).

06:54

Popradská kontra zmenu výsledku neprináša. Chvíľkové prečíslenie troch proti dvom zobral na seba Filip Mešár a viac-menej priamou koncovkou chcel ohroziť Kozela. Nicholasovi Bondrovi chýbali milimetre, aby sa pokúsil upratať puk do brány súpera.

05:57

Vznikla lotyšsko-poľská participácia na strane Liptákov. Walega sa nasťahoval pred Todykova s úmyslom tečovať strelu Saliju.

04:55

Livingston dokorčuľoval takmer stratený puk. Vystrelil švihom zvnútra pravého kruhu na vhadzovanie. Kozel sa iba naprázdno zahnal lapačkou.

04:21

Matúš Paločko si vylepšoval pozíciu v útočnej tretine. Bývalí spoluhráči ho telom vyhnali za čiaru.

04:01

Michalík sa nebál súboja s Dalhuisenom a podržal ho pri mantineli. Tým chcel vytvoriť miesto pre Obdržálka, no skúsený český krídelník si neporadil s Rymshom.

03:17

Dalhuisen naviazal na seba Handlovského a zároveň pripojil do diania Patrika Svitanu. Domáci vyštartovali dopredu, ale hostia odvracajú hru.

02:28

Samuel Petráš po jednozápasovom výpadku je späť v súkolí kamzíkov. Zobral hru zo stredného pásma smerom dozadu a Popradčania chceli založiť nový útok. Je z toho zakázané uvoľnenie.

01:24

Hostia neponechávajú nič na náhodu a chcú sa vicemajstrovi ukázať v pozitívnom svetle. Priestor na strelu sa naskytol Pavúkovi, no puk mieril do ochrannej siete.

00:54

Po vyhratom vhadzovaní ostali Liptáci na pobyte pred popradskou bránkou. Lotyšský obranca Salija skúšal šťastie, keď pálil do húštiny tiel. Todykov nezasahoval.

00:34

Kriška potiahol akciu Liptovského Mikuláša bližšie k útočnej modrej čiare. Poliak Walega sa dostal k puku a vyslal ho na Todykova, ktorý si pripísal úvodný zásah.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HK Poprad: Todykov – D. Brejčák, Drgoň, Dalhuisen, Novajovský, M. Hudec, Rymsha, Sokoli, M. Mešár – Ully, Arniel, Svitana – D. Bondra, F. Mešár, Livingston – Matej Paločko, Mlynarovič, Bjalončík – N. Bondra, Kundrik, S. Petráš.
Trenér: Corey Neilson.

HK 32 Liptovský Mikuláš: Ivannikov – Varttinen, Ventelä, Kurali, Salija, Mezovský, Pavúk, S. Droppa – Handlovský, Walega, Kriška – Obdržálek, Elo, M. Michalík – Matúš Paločko, Uhrík, Ďurina – J. Jurík, D. Babka, Haluška – Dunčko.
Trenér: Peter Mikula.

Rozhodca: M. Korba, Žák – Šoltés, Ordzovenský..
Vážení hokejoví fanúšikovia, Vítam vás pri sledovaní zápasu dohrávky regionálneho 50. kola Tipos extraligy medzi Popradom a Liptovským Mikulášom.

Poprad
dobieha zápasy, ktoré mu nedovolila v riadnom termíne odohrať povinná karanténa. S Liptákmi sa v krátkom slede stretáva opäť. Pred dvomi dňami vicemajster nezvládol finálové repete vo Zvolene. Nechal tam body po zaváhaní 3:5.

Liptovský Mikuláš po druhý raz aj s trénerom Petrom Mikulom naberie smer Tatry. Tentoraz aj so snahou odčiniť nedávnu prehru 0:4. Na Liptove ešte veria v zázrak, že sa podarí tímu vyhnúť poslednému miestu, čo znamená baráž. K dispozícii je ešte dostatok stretnutí.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

HK Poprad – HK 32 Liptovský Mikuláš

2:3

konec (1:1, 0:1, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. Drgoň (Arniel, Svitana), 57. Arniel (Drgoň, Svitana) – 14. Handlovský (Ventelä, Kriška), 37. Elo (Matúš Paločko, Obdržálek), 42. Ďurina (Mezovský, Ventelä)

HK Poprad: Todykov – D. Brejčák, Drgoň, Dalhuisen, Novajovský, M. Hudec, Rymsha, Sokoli, M. Mešár – Ully, Arniel, Svitana – D. Bondra, F. Mešár, Livingston – Matej Paločko, Mlynarovič, Bjalončík – N. Bondra, Kundrik, S. Petráš.
Trenér: Corey Neilson.

HK 32 Liptovský Mikuláš: Kozel – Varttinen, Ventelä, Kurali, Salija, Mezovský, Pavúk, S. Droppa – Handlovský, Walega, Kriška – Obdržálek, Elo, M. Michalík – Matúš Paločko, Uhrík, Ďurina – J. Jurík, D. Babka, Haluška – Dunčko.
Trenér: Peter Mikula.

Rozhodčí: M. Korba, Žák – Šoltés, Ordzovenský.

Diváci: 528.

Průběh zápasu
1. třetina
07:22 POP 2 F. Mešár, hákování
12:42 POP 2 D. Brejčák, hákování
13:31 LMI 0:1 Handlovský (Ventelä, Kriška)
13:44 LMI 2 Obdržálek, podrážení
14:38 POP 1:1 Drgoň (Arniel, Svitana)
Po 1. třetině
2. třetina
31:15 LMI 2 Pavúk, faul kolenem
33:42 POP 2 Novajovský, sekání
35:28 POP 2 Bjalončík, hákování
36:54 LMI 1:2 Elo (Matúš Paločko, Obdržálek)
Po 2. třetině
3. třetina
41:40 LMI 1:3 Ďurina (Mezovský, Ventelä)
44:50 POP 2 Rymsha, hrubost
LMI 2 Walega, hrubost
47:03 POP 5+20 DKZ Rymsha, hrubost+hrubost
LMI 5+20 DKZ Walega, hrubost+hrubost
47:53 POP 2 Kundrik, nesportovní chování
50:09 POP 2 Arniel, podrážení
56:20 LMI 2 Elo, podrážení
56:30 POP 2:3 Arniel (Drgoň, Svitana)
Konec