Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

Bílí Tygři Liberec – HC Kometa Brno

3:1

konec (2:0, 0:1, 1:0)

10.02.2022, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • 37. kolo • Ondřej Belák

59:59

Liberec právě vstřelil branku!
Těsně před závěrečnou sirénou ještě přes protihráče dokázal trefit prázdnou bránu JAKUB ZAJÍČEK, domácí tedy vyhrají o dva góly. Asistence: Daniel Král.

58:28

Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Boltvan – 2 min., držení).

57:16

Matěj Leden mohl dost možná pojistit libereckou výhru, když na Schnattingera najížděl z levé strany. Brankář Komety přimáčkl betony k ledu včas.

47:01

Daniel Král vykopl střelu z levé strany a před brankou byl pak aktivní Viktor Nesvadba, který se snažil o dorážku. Král stále drží liberecký náskok!

41:20

Fantastický Král! Puk ze souboje za bránou z ničeho nic vyjel přímo do slotu, kde byl úplně osamocený Ivo Sedláček. Daniel Král ovšem předvedl parádní zákrok a ramenem zabránil jasnému gólu.

35:14

Přehlídka velkých šancí pokračuje, na tahu byli znovu hosté. Jakub Dvořák měl trošku smůlu na těžký odskok puku a Jan Holemý plácl do kotouče v předbrankovém prostoru. Daniel Král bleskově sklapl betony a udržel Tygry ve vedení!

34:37

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Měchura – 2 min., sekání).

34:07

Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Řehák – 2 min., vysoká hůl).

34:07

Lukáš Nezbeda zadovkou od mantinelu oslovil Adama Měchuru, který z mezikruží nepropálil Schnattingera! Zajíček byl ale mezitím faulovaný a domácí si zahrají aspoň přesilovku.

32:16

Bílí Tygři jsou aktuálně v defenzivě hodně rozhození. Po akci Iva Sedláčka se před brankou dostal k puku Adam Boltvan, jenže kotouč mu trošku ujel. Ležícího Daniela Krále se tak pokusil překonat alespoň zadovkou z těžkého úhlu, bránu nicméně netrefil.

31:20

Zajímavé šance na obou stranách. Šimon Pavlík nejprve dorážel na brněnském brankovišti a jen včasný zákrok obránců mu vzal gólovou radost. Na druhé straně se u Královy tyčky objevil Martin Pigl, liberecký gólman svůj tým podržel.

30:32

Adama Starého teď zradil hodně ošemetný odraz puku od mantinelu a Liberečtí nedokázali rozehrát. Byla z toho velká šance na vyrovnání. Nesimu Harmimovi dnes už poněkolikáté chyběl kousíček a z mezikruží minul klec.

27:52

Nesim Harmim nabral rychlost a po levém křídle se prohnal až do střelecké pozice. Následně vypálil těsně nad horní tyč.

27:22

Kometa právě vstřelila branku!
Brňané jsou za aktivitu ve druhé části odměněni snížením. Po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry Jan Holemý a na brankovišti dobře postavený SEBASTIAN BARTES usměrnil kotouč za Daniela Krále. Asistence: Jan Holemý, Jan Sedláček.

24:11

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Kovář – 2 min., nedovolené bránění).

20:30

Druhou třetinu zahájila obrovská šance Komety. Ivo Sedláček obdržel přihrávku v akci dvou na jednoho, zpracoval si puk a zblízka minul horní růžek Královy branky.

19:57

V závěrečných vteřinách střílel od modré Filip Kovář. Hosté jeho pokus zblokovali do rohu, ale puk se před jejich bránu rychle vrátil. Zblízka se do něj opřel Adam Měchura a trefil tyčku!

14:41

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jenčovský – 2 min., podrážení).

14:14

Liberec právě vstřelil branku!
Bílí Tygři bleskově přidávají druhý gól! Jakub Zajíček nakopl motory a prohnal se před bránu Komety. Michael Schnattinger jeho zakončení vyrazil, jenže pozorný ADAM MĚCHURA kotouč ze vzduchu doklepl za brankovou čáru. Asistence: Jakub Zajíček, Lukáš Nezbeda.

13:30

Liberec právě vstřelil branku!
Teď už se domácí prosazují a raduje se právě MIKULÁŠ JENČOVSKÝ, který před chvilkou ve velké šanci neuspěl. Jan Cikhart úspěšně vybojoval kotouč v rohu útočného pásma. Matěj Leden pak krásnou přihrávkou od mantinelu našel před brankou osamoceného Jenčovského, který si rozhýbal Schnattingera a uklidil mu puk mezi betony! Asistence: Matěj Leden, Jan Cikhart.

11:51

Bílí Tygři nevyužili další velkou příležitost. Filip Jansa v přečíslení dvou na jednoho přihrál Mikuláši Jenčovskému, který si puk zpracoval a mířil pod vyrážečku Schnattingera. Brankář Komety vytasil další kvalitní zákrok.

10:41

Filip Kříž hned dvakrát odebral kotouč váhavě rozehrávajícím obráncům Komety. Matěj Leden pak ze strany našel Lukáše Plose, který z mezikruží pálil do poloprázdné klece. Michael Schnattinger ovšem předvedl fantastický zákrok a bleskovým přesunem udržel kotouč před brankovou čárou!

09:11

Jan Hampl nabil do pravého kruhu Filipu Jansovi. Vypadalo to, že Kometě pomohla tyč!

07:35

Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Nesvadba – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě).

05:19

Hned po ubráněném oslabení měl gól na hokejce Jan Cikhart, jehož tutovku z prostoru mezi kruhy parádně vyrazil Michael Schnattinger!

04:21

Teď už ale přišla velká šance! Nesim Harmim obdržel od zadního mantinelu přihrávku do pravého kruhu, kde měl spoustu času. Liberec zachránilo břevno Královy branky.

03:09

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Kříž – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě).

01:24

Filip Jansa bleskovou přihrávkou od zadního mantinelu vybídl Lukáše Plose, který se objevil sám před brankou. Schnattingera zkusil přelstít forhendovou kličkou, na jejímž konci už však nestihl kotouč zasunout za beton.

Bílí Tygři Liberec – HC Kometa Brno

3:1

konec (2:0, 0:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. Jenčovský (Leden, Cikhart), 15. Měchura (Zajíček, Nezbeda), 60. Zajíček (Král) – 28. Bartes (Holemý, J.Sedláček)

Bílí Tygři Liberec: Král (Vopravil) – Hampl, Kollert, Starý, Kovář, Hladík, Dvořák (A) – Leden, Nezbeda (C), Cikhart, Jansa, Pavlík, Kříž, Měchura (A), Plos, Jenčovský, Zajíček, Gajda.

HC Kometa Brno: Schnattinger (Petržílka) – Řehák, Fajmon, Holemý (A), Ulbricht, J. Sedláček (C), Svoboda, Němec – Horký, Bartes (A), Hrnčíř, I. Sedláček, Pigl, Otava, Boltvan, Nesvadba, Harmim.

Průběh zápasu
1. třetina
03:09 LIB 2 Kříž, příliš mnoho hráčů na ledě
07:35 KOM 2 Nesvadba, příliš mnoho hráčů na ledě
13:30 LIB 1:0 Jenčovský (Leden, Cikhart)
14:14 LIB 2:0 Měchura (Zajíček, Nezbeda)
14:41 LIB 2 Jenčovský, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
24:11 LIB 2 Kovář, nedovolené bránění
27:22 KOM 2:1 Bartes (Holemý, J.Sedláček)
34:07 KOM 2 Řehák, vysoká hůl
34:37 LIB 2 Měchura, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
58:28 KOM 2 Boltvan, držení
59:59 LIB 3:1 Zajíček (Král)
Konec