Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Burnley FC – Manchester United

1:1

konec (0:1)

08.02.2022, 21:00 • Turf Moor • 24. kolo • Michal Raška

Tipsport: 5.83 4.21 1.62 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je dnes ode mě vše, děkuji Vám za pozornost. (22:59:17)
Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 5:5. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:10.
Je konec. Burnley ztratilo body a remizovalo s Manchesterem United 1:1.
Už ve 12. minutě šli rudí ďábli do vedení, když se prosadil Raphaël Varane, ale po zhlédnutí videa sudí neuznal gól pro ofsajd Harryho Maguirea. V 19. minutě se už ale svěřenci Ralfa Rangnicka dočkali a po přihrávce Shawa se prosadil Paul Pogba. O tři minuty později se Manchester dočkal branky, ale ta opět neplatila, neboť se faulu dopustil právě Pogba. Ve 33. minutě se Cavani ocitl ve velké šanci, ale Nick Pope jej vychytal. Burnley nedokázalo v první části zápasu ani vystřelit.
Druhá část zápasu byla jako den a noc, neboť se ve 48. minutě prosadil Jay Rodriguez a srovnal stav zápasu na 1:1. O čtyři minuty později mohli jít domácí do vedení, ale David de Gea fantasticky vychytal Weghorsta. Posléze toho k vidění moc nebylo. V 79. minutě se Varane dostal do zakončení, ale to bylo zblokováno. Manchester United po skvělé první půli nedokázal ve druhé části vystřelit na bránu.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Po centru z rohu se Harry Maguire dostal ke hlavičce, ale tu poslal samozřejmě jen vedle domácí brány a máme tady překvapení, protože si Manchester United odváží bod!

90+4

Luke Shaw si poradil s brejkem soupeře a po chvíli se Jesse Lingard dostal ke střele, ale ta byla zblokována a skončila v zámezí. Následuje roh.

90+3

Posléze se Bruno Fernandes dostal ke střele po přihrávce Pogby, ale jeho rána zpoza vápna byla zblokována.

90+3

Jesse Lingard centroval z pravé strany do vápna, ale Nick Pope míč odvrátil do zámezí a Manchester United bude zahrávat rohový kop.

90+2

Dokáže Burnley skórovat a rozhodnout utkání nebo se stane překvapení a Manchester United si odveze body? To uvidíme v následujících třech minutách.

90+1

Anthony Elanga si udělal na levé straně místo pro centr a hledal ve vápně Cristiana Ronalda, ale ten nedokázal hlavičku poslat přesně a Manchester United ve druhé půli nevystřelil mezi tři tyče.

90

Rozhodčí nastavuje 4 minuty navíc.

90

Luke Shaw centroval z levé strany, ale Erik Pieters si opět našel balón a odhlavičkoval jej. Následně se snažil dostat stříleným centrem míč před bránu Jadon Sancho, ale bez úspěchu.

89

Hra je opět přerušená, protože Jadon Sancho nyní zůstal ležet na hrací ploše po souboji se soupeřem u postranní čáry a Burnley tak dnes za skvělý výkon získává minimálně bod.

88

Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Jay Rodriguez, přichází Ashley Barnes.

88

Bruno Fernandes stál a čekal na míč, který ale k němu nedošel, protože domácí hráč byl daleko rychlejší a posléze Burnley získalo autové vhazování.

87

Tohle Manchesteru na výhru stačit nebude, protože hosté se nenabízejí a předvádějí otřesný výkon ve druhém poločase. Sanchův centr z pravé strany byl zblokován do zámezí.

86

Rudí ďábli nyní drželi míč a Anthony Elanga se snažila vydat po levém křídle, ovšem byl zdvojen a následuje autové vhazování pro hosty.

85

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Marcus Rashford, přichází Anthony Elanga.

Burnley FC – Manchester United

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 48. Jay Rodriguez (Weghorst) – 19. P. Pogba (Shaw)

Karty:   74. Pieters (BLY), 77. Brownhill (BLY) – 62. Maguire (MAN)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 5:5. Rohy: 2:10. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:10.

Burnley FC: Pope – C. Roberts, Tarkowski, Mee (C), Pieters – Cornet (69. Lennon), A. Westwood, Brownhill, McNeil – Jay Rodriguez (88. A. Barnes), Weghorst.
Náhradníci: Hennessey – Bardsley, A. Barnes, Collins, Cork, Lennon, K. Long, Lowton, D. Stephens.

Trenér: Sean Dyche

Manchester United: de Gea – Dalot, Varane, Maguire (C), Shaw – P. Pogba, McTominay (80. Lingard) – Rashford (85. Elanga), B. Fernandes, Sancho – Cavani (68. Ronaldo).
Náhradníci: D. Henderson – Elanga, P. Jones, Lindelöf, Lingard, Mata, N. Matić, Wan-Bissaka, Ronaldo.

Trenér: Ralf Rangnick

Rozhodčí: Dean – Hussin, Smart