Menu

Fotbal

FA Cup

Manchester City – Fulham FC

4:1

konec (2:1)

05.02.2022, 16:00 • Etihad Stadium, Manchester • 4. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 1.13 7.62 14.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (18:03:57)
Statistiky zápasu:

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 6:3.
Střely mimo: 6:3.
Rohy: 11:2.
Ofsajdy: 3:2.
Fauly: 9:6.
Druhý poločas přinesl úplně jiný obrázek hry než první dějství. Domácí měli od jeho začátku výraznou územní převahu a už v jeho úvodní čtvrthodině dvakrát navýšil skóre Mahrez. První branku vstřelil z penalty nařízené po faulu Bryana na Grealishe a druhou využil protiútok po chybné přihrávce Reeda na spoluhráče dozadu. Tempo hry pak upadlo, až na příležitost kapitána Fulhamu Reama v úplném závěru zápasu se ale hosté v tomto poločase často ani nedostali za půlící čáru. Manchester City tak potvrdil roli favorita a s přehledem postoupil do dalšího kola FA Cupu.

90+4

Konec zápasu.

90+3

90+3. Reamova hlavička po rohovém kopu skončila těsně mimo odkrytou branku Manchesteru City

90+3

Knockaert nacentroval z rohu na přední tyč, kde předskočil brankáře Steffena Ream. Kapitán Fulhamu hlavou tečoval míč tak, že se od rukou vybíhajícího gólmana City odrazil těsně mimo odkrytou branku.

90+2

Po špatné rozehrávce obránců Manchesteru City se dostali k míči hosté, kteří se přece jen ještě pokusili o útok. Nákop Williamse na Munize odkopl na roh Aké.

90+1

Zápas se už jen dohrává. Domácí si míč přihrávají ve středu pole a hosté je už ani příliš nepresují.

90

Bude se hrát ještě tři minuty.

90

90. Neuznaná branka Liama Delapa

90

Sterling našel centrem do šestnáctky volného Delapa, jenž míč hlavou usměrnil k levé tyči branky Fulhamu. Radost Delapovi ale vzal asistent rozhodčího a jeho ofsajdový verdikt.

88

Střídající Cavaleiro se na hrací ploše hned uvedl faulem. Hlavní rozhodčí mu už po několika vteřinách na trávníku musí domluvit.

88

Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Fabio Carvalho, přichází Ivan Cavaleiro.

86

Hosté se snaží rozehrát, presink domácích je ale drží u jejich šestnáctky. Ke středové čáře se hosté ještě v tomto útoku vůbec nedostali.

85

Bernardo Silva vysunul do náběhu za obránce na pravé straně Walkera, jenž se dostal i k centru. Ten zastavili fotbalisté Fulhamu.

84

Domácí zachytili rozehrávku Fulhamu a zacouvali s míčem na vlastní polovinu. Hosté teď vyrazili napadat obránce City, i tak se ale k míči ne a ne dostat.

83

Sterling dostal od Delapa přihrávku mezi obránce Fulhamu a z levé strany si před pokutovým územím navádél míč na střelu pravačkou. K té se nakonec dostal, tvrdou ránou ale trefil jen kapitána hostů Reama.

82

Ti naštěstí pro obranu Fulhamu také rozehráli nepřesně a hosté měli možnost alespoň odkopnout hrací předmět až k domácímu brankáři Steffenovi.

81

Centr Bernarda Silvy z rohového kopu chytil brankář Fulhamu Gazzaniga. Ten chtěl rychle rozehrát, výhozem do středu pole ale našel jen hráče v modrých dresech.

Manchester City – Fulham FC

4:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 6. Gündoğan, 13. Stones, 53. Mahrez (pen.), 57. Mahrez – 4. Carvalho

Karty:   45+3. Walker (MAC)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 9:6.

Manchester City: Steffen – Walker, Stones, Aké, Cancelo (67. Zinčenko) – De Bruyne (68. Sterling), Fernandinho (C), Gündoğan – Mahrez (78. McAtee), Grealish (77. Delap), Foden (78. Silva)
Náhradníci: Ederson – Dias, Sterling, Zinčenko, Laporte, Rodri, Silva, Delap, McAtee

Trenér: Pep Guardiola

Fulham FC: Gazzaniga – Williams, Adarabioyo, Ream (C), Bryan – Chalobah, Reed (67. Seri) – Wilson (75. Cairney), Carvalho (88. Cavaleiro), Kebano (67. Knockaert) – Mitrović (75. Muniz)
Náhradníci: Rodák – Hector, Cairney, Knockaert, Cavaleiro, Muniz, Seri, Onomah, Mawson

Trenér: Marco Silva

Rozhodčí: Gillett – Betts, West