Menu

Hokej

Extraliga dorostu - o účast v play-off

BK Havlíčkův Brod – HC Kobra Praha

4:0

konec (1:0, 0:0, 3:0)

27.01.2022, 18:30 • ZS Kotlina • Skupina D • Tomáš Sochor

59:25

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Nový – 2 min., napadení).

58:20

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí dávají další gól. Pro hosty začíná být výsledek až příliš krutý. Ilarion Kuprijanov vyslal skvělou nahrávkou do útoku Rostislava Noska, jenž si počkal na dojíždějícího JOSEFA TEPLÉHO, jenž přesnou střelou k levé tyči překonal gólmana hostů. Asistence: Rostislav Nosek, Ilarion Kuprijanov.

57:07

Hosté vytvořili závar před bránou, odkud se kotouč spíš jen odrazil směrem k bráně domácích. Puk jen o centimetry minul levou tyč brány.

55:52

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Fiala – 2 min., nedovolené bránění).

55:00

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí dávají gól jistoty. Ilarion Kuprijanov nahrál na pravý mantinel JOSEFU TEPLÉMU. Ten byl na své pozici nehlídaný, měl tak dostatek času přesně zamířit, což také udělal a prostřelil připraveného brankáře hostů. Asistence: Ilarion Kuprijanov, Patrik Mrtka.

53:52

Filip Seidler zpoza brány nahrával před bránu, odkud se kotouč odrazil ke z druhé vlny najíždějícímu Jakubu Štěpánkovi. Ten vyslal luxusní přízemní střelu k levé tyči, fantastickým zákrokem se však blýskl Marc Ferdus!

52:32

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři jdou do dvoubrankového vedení! Skvělou práci odvedl Ilarion Kuprijanov, který vybojoval kotouč a následně našel na levé tyči volného PATRIKA BAKUSE, jenž zasunul puk za Simonova záda. Asistence: Ilarion Kuprijanov.

46:16

Ferdus nyní vyrazil nadvakrát tečovaný kotouč, který se však dostal na hůl volného Jakuba Štěpánka! Ten měl před sebou jen rozhozeného brankáře, ve stoprocentní šanci však minul bránu!

39:38

Obrana hostů zažila velice perné chvíle, když Josef Teplý s Arturem Prchalem operovali s kotoučem těsně před jejich bránou! Havlíčkobrodským útočníkům se však nepodařilo dopravit puk do klece!

37:04

Josef Teplý vyslal pěknou dělovku od modré brány, která sice prošla za Josefa Simona, brankář Kobry jí však zpomalil a vychýlil mimo bránu!

36:12

Vyloučení v týmu Kobra Praha (Cibulka – 2 min., podrážení).

33:49

Domácí si vytvořili velice velký tlak v brankovišti, když ve třech doráželi volný puk. Josef Simon však s vypětím všech sil svojí svatyni před trojicí narušitelů ubránil!

31:27

Vyloučení v týmu Kobra Praha (Mráz – 2 min., faul kolenem).

22:57

Na druhé straně byl úplně sám před bránou Josef Teplý, jenž se pokusil lehkým lobem přehodit Josefa Simona! Havlíčkobrodský útočník však o trochu přestřelil.

22:29

Bruslaři se srazili pře přechodu do útočného pásma, čehož využil Samuel Uhlík, jenž uháněl sám na bránu. Byl však včas dojet a musel tedy z pravého kruhu vystřelit. Ferdus tuto ránu zlikvidoval.

21:46

Vyloučení v týmu Kobra Praha (Nácovský – 2 min., krosček).

17:52

Patrik Bakus dostal přihrávku na pravou tyč a bekhendem trefil tyč Simonovi brány!

12:56

Vyloučení v týmu Kobra Praha (Mack – 2 min., nedovolené bránění).

12:28

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí se dostávají do vedení! Patrik Bakus našel na levé straně ILARIONA KUPRIJANOVA, jenž se s kotoučem natlačil před bránu a prostřelil přesouvajícího se Josefa Simona. Asistence: Patrik Bakus, Tadeáš Adam.

10:12

Hosté nyní měli největší šanci zápasu! Richard Štípek mířil za bránu domácích, nečekaně ale zasekl a zakončil na přední tyč. Ferdus byl u tyče připravný, kotouč se však odrazil před bránu k Jakubu Štěpánkovi, jenž z ideálního prostoru trefil jen přesouvajícího se brankáře!

01:23

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Smetánka – 2 min., podrážení).

BK Havlíčkův Brod – HC Kobra Praha

4:0

konec (1:0, 0:0, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Kuprijanov (Bakus, Adam), 53. Bakus (Kuprijanov), 55. Teplý (Kuprijanov, P. Mrtka), 59. Teplý (Nosek, Kuprijanov)

BK Havlíčkův Brod: Ferdus (Beran) – Adam, Vaněček "C", P. Mrtka, Chymo, Ondruš, R. Mrtka – Bakus, Kupriianov, Teplý "A" – Fiala, Koubek, Nosek – Nový, Smetánka, Prchal Vedoucí mužstva: Dominik Adam
Trenér: Jiří Čelanský

HC Kobra Praha: Simon (Bašta) – Mack, Mráz, Cibulka, Nácovský, Morávek, Seidler, Stanko – Leinweber, Holec, Kovář, Palaščák, Smrž, Štípek, Příhoda, Uhlík, Jindrák, Štěpánek
Trenér: Jiří Doležal

Průběh zápasu
1. třetina
01:23 HBR 2 Smetánka, podrážení
12:28 HBR 1:0 Kuprijanov (Bakus, Adam)
12:56 KBB 2 Mack, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
21:46 KBB 2 Nácovský, krosček
31:27 KBB 2 Mráz, faul kolenem
36:12 KBB 2 Cibulka, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
52:32 HBR 2:0 Bakus (Kuprijanov)
55:00 HBR 3:0 Teplý (Kuprijanov, P. Mrtka)
55:52 HBR 2 Fiala, nedovolené bránění
58:20 HBR 4:0 Teplý (Nosek, Kuprijanov)
59:25 HBR 2 Nový, napadení
Konec