Menu

Hokej

Extraliga dorostu - o účast v play-off

Piráti Chomutov – HC Litvínov

5:1

konec (2:1, 0:0, 3:0)

27.01.2022, 16:30 • ROCKNET ARÉNA • Skupina C • Libor Kult (@@LiborKult)

59:50

Piráti právě vstřelili branku!
Domácí přece jen přidali ještě jeden gól poté, co zpacifikovali útočné rejdění Litvínova. SAMUEL STEJSKAL si vzal puk ve vlasntímj pásmu, projel na vrchol pravého kruhu pro vhazování, odkud mířil přesně do protější šibenice. Asistence: Daniel Badinka a Martin Záhorec.

58:28

Daniel Badinka se znovu dostal za litvínovskou obranu a tváří v tvář Tuhému zakončoval bekhendem jednoruč. Už sice zvedal ruku na znamení gólu, ale jeho radost byla předčasná. Tuhý si jeho pokus pohlídal.

54:52

Vyloučení v týmu HC Litvínov (Jan Peroutka – 2 min., podrážení).

49:15

Litvínov ze snadno získaného pásma střelu nevytěžil málem inkasoval popáté. Pospíšil se prokličkoval až před Tuhého, jehož i překonal, ale za bruslí gólmana do sítě nezasunul, neboť ho poslal brankoviště k levému mantinelu.

48:01

Hosté se po buly dostali do pásma, ale dlouho v něm nepobyli. Navíc jim ujel Daniel Badinka, který mohl skórovat počtvrté v utkání, ale tentokrát zvolil střelu, jež úspěšná nebyla.

45:16

Čihař dobrým pohybem zrušil signalizovaný icing a perfektně našel zpoza branky úplně volného Kloboučka, který však z vrcholu brankoviště na Tuhého nevyzrál.

44:16

Piráti právě vstřelili branku!
Tohle je zatím zápas chomutovských dvojčat. DOMINIK BADINKA se po návratu z trestné lavice dostal do samostatného úniku, který úspěšně zakončil forhendovým blafákem za brusli Tuhého. Asistence: Jaroslav Pospíšil.

42:59

Piráti právě vstřelili branku!
A máme tu hattrick zkompletovaný ve vlastním oslabení. Po litvínovské bombě od modré se nikdo v černých dresech nedostal dorážce, takže domácí vyhodili až za hostující branku, kde Vondrášek vybojoval puk a předložil mezi kruhy DANIELU BADINKOVI, který nezaváhal. Asistence: Robin Vondrášek a Václav Pašek.

42:06

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Badinka – 2 min., faul kolenem).

39:21

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Badinka – 2 min., podrážení).

31:17

Litvínovští podruhé v oslabení dostali puk ze svého obranného pásma a tentokrát byli blízko gólu. Šprynar dostal z levé strany přihrávku na osu, odkud pálil přes obránce do tyče.

30:11

Vyloučení v týmu HC Litvínov (Jan Dufek – 2 min., podrážení).

27:36

Domácí vybojovali puk na zadním mantinelu a Stejskal dostal parádní přihrávku na vrchol brankoviště, kde byl sám. Z první však Tuhého nepřekonal, jelikož hostující brankář se na čáře roztáhl a zastavil puk.

23:04

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Robin Vondrášek – 2 min., nedovolené bránění).

20:18

Perůtka si vyjel pro puk za svou branku, jenže se nedohodl s beky, takže nerozehrál a puku se zmocnil Čech, který se pokusil vyrovnat vyjetím kolem pravé tyčky domácí branky. Gólman ale drobné zaváhání napravil dobrým zákrokem.

16:57

Piráti právě vstřelili branku!
Chomutovští otočili skóre poté, co se DANIEL BADINKA nejlépe zorientoval v ponechané výhodě ve skrumáži před Tuhým a poslal puk do horní poloviny branky. Asistence: Šimon Klobouček a Jaroslav Pospíšil.

13:56

Pospíšil se na chvíli zjevil sám před Tuhým, jehož neprostřelil.

11:43

Piráti právě vstřelili branku!
Z nenápadné akce domácí vyrovnali. DANIEL BADINKA se na útočné modré zbavil Síče, uvolnil se na osu, odkud měl volnou cestu k brance, do jejíž horní poloviny poslal puk po bekhendové kličce. Asistence: František Hynek.

08:37

Klobouček na útočné modré přebruslil Prokeše, jemuž ale neujel, takže hostující obránce mu přece jen ztížil zakončení tváří v tvář Tuhému, který nekapituloval.

07:17

Na druhé straně nadělal Perůtkovi starosti Koky, který objel branku a chtěl o beka skórovat. Puk se naštěstí pro domácí zastavil v brankovišti, kde ho přikryl přesouvající se Perůtka.

02:19

Litvínov právě vstřelil branku!
První přímá střela na branku hned skončila gólem. Tůma přihrál z levé strany přes brankoviště na druhou stranu, kde z první pálil JAN ŠPRYNAR, jenž v prvním utkání za dorost v tomto kalendářním roce, kdy doposud nastupoval za juniorku, prostřelil Perůtku. Asistence: Lukáš Tůma.

Piráti Chomutov – HC Litvínov

5:1

konec (2:1, 0:0, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Daniel Badinka (F. Hynek), 17. Daniel Badinka (Klobouček, Pospíšil), 43. Daniel Badinka (Vondrášek, Pašek), 45. Dominik Badinka (Pospíšil), 60. Stejskal (Daniel Badinka, Záhorec) – 3. Šprynar (Tůma)

Piráti Chomutov: Perůtka (Hrůza) – Pašek, Záhorec, F. Hynek, Ibl, Dominik Badinka, Žižka – Klobouček, Vondrášek, Stejskal, Pospíšil, Mišovic, Daniel Badinka, F. Novák, Čihař.
Trenér: Kamil Koláček.

HC Litvínov: Tuhý (Balík) – Mrázek, Síč, Vyhlídal, Bystřický, Prokeš, Dudáček, Nikolov, Kladivo – Ščislák, Horský, Dufek, Šprynar, Peroutka, Tůma, Koky, Čech.
Trenér: Martin Tvrzník.

Rozhodčí: Vyštejn – Lauko, Tichý

Průběh zápasu
1. třetina
02:19 LIM 0:1 Šprynar (Tůma)
11:43 CHM 1:1 Daniel Badinka (F. Hynek)
16:57 CHM 2:1 Daniel Badinka (Klobouček, Pospíšil)
Po 1. třetině
2. třetina
23:04 CHM 2 Vondrášek, nedovolené bránění
30:11 LIM 2 Dufek, podrážení
39:21 CHM 2 Dominik Badinka, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
42:06 CHM 2 Badinka, faul kolenem
42:59 CHM 3:1 Daniel Badinka (Vondrášek, Pašek)
44:16 CHM 4:1 Dominik Badinka (Pospíšil)
54:52 LIM 2 Peroutka, podrážení
59:50 CHM 5:1 Stejskal (Daniel Badinka, Záhorec)
Konec