Menu

Hokej

Liga juniorů

BK Havlíčkův Brod – HC Kobra Praha

3:2

konec (1:0, 0:2, 2:0)

23.01.2022, 13:30 • 32. kolo • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

Je konec! Havlíčkův Brod splnil ošemetnou roli papírového favorita a zvítězil nad Kobrou Praha těsně 3:2. Ve třetí třetině Bruslaři sice o gól prohrávali, ale díky dorážce Filipa Pártla a vítězné trefě Dominika Mlejnka dokonali obrat. Sluší se však podotknout, že Pražané byli hodně vyrovnaným a nepříjemným soupeřem. Ode mě je to pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu! Na shledanou! (15:36:17)

Konec zápasu.

59:24

Hosté už jsou v šesti a zahrozili. Ribarovski zkusil zakončit ze strany, Pulda měl však beton u tyčky dobře nachystaný.

59:10

Už nám běží poslední minuta třetí třetiny.

58:43

Kobra se stále neodhodlala ke hře v šesti, domácí totiž dobře drží puk.

58:30

Havlíčkův Brod opět zavezl kotouč až do pásma Kobry.

58:09

Kobra bojuje o puk v rohu útočného pásma. Čas se jí však mílovými kroky krátí.

57:52

Bruslaři už jsou v plném počtu a těžkou situaci úplně v pohodě ustáli.

57:29

Novák nahazoval ze strany kotouč před bránu, ale nenašel nikoho ze svých spoluhráčů a domácí opět vyhodili.

57:06

Bruslaři už jsou na ledě ve čtyřech a drží puk daleko od své brány. Kobra si zatím nevytvořila zhola nic.

56:16

Ani další útok Kobry nedopadl na úrodnou půdu. Havlíčkův Brod získal kotouč a osvobodil se vyhozením až k brankáři Ilievovi.

56:10

Prášek odvedl pořádný kus dobré práce v obranném pásmu a díky důrazu dostal puk ven z brodského pásma.

55:51

Vítaná možnost pro hosty. Po faulu Filipa Pártla budou mít k dispozici 36 sekund přesilovky 5 na 3. Berou si oddechový čas.

55:51

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Pártl – 2 min., faul kolenem).

55:20

Štípek měl možnost ohrozit brankáře Puldu po přesné nahrávce, kterou přebral v kruhu a jeho ránu musel likvidovat betony pozorný brankář Pulda.

55:05

Brzy však o kotouč přišla a musí začínat znovu až od své brány.

54:54

Kobra už přesunula děj hry do útočného pásma.

54:33

Bruslaři získali puk a Fiala ho odpálil až do blízkosti gólmana Ilieva.

54:27

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kuchta – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).

53:08

Kobra teď přesunula děj hry do blízkosti gólmana Puldy, ale je to už obehraná písnička. S brodskou obranou, jež si vede zodpovědně a důrazně, si neví stále rady.

52:46

Sledujeme méně záživnou pasáž hry. Bruslaři se sice drží na dostřel brány Kobry, ale chybí mu na holích víc přesnosti, aby z převahy vytěžil nějakou střelu.

52:14

Havlíčkův Brod hraje přesně to, co za tohoto stavu potřebuje. Drží hru daleko od své brány a naopak se sám neustále tlačí do zakončení.

51:44

Krásnou nahrávku před bránu dostal David Krejčí, který z mírného úhlu na levé straně tvrdě vypálil a jeho bomba zazvonila na tyčku!

51:24

Kobra by si potřebovala vynutit tlak nebo nějakou šanci. Vůbec se jí nedaří ale překonat dobře pracující defenzivu domácích.

50:54

Havlíčkův Brod zvládl situaci na vhazování ve svém pásmu a vyvezl kotouč ven z pásma.

50:15

Parta z Kotliny opět tlačí na pilu a Kobra moc neví, kam dřív skočit. Bruslaři hýří pohybem a chutí.

49:48

Bruslaři odrazili další útok Kobry, rychle přenesli v tempu hru na druhou stranu hrací plochy a opět si hledají cestu bránící protihráče ke střele.

49:05

Bruslaři teď kontrolují kotouč a hledají si prostor ke střele.

48:18

Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu, ale prohrál souboj u hrazení a Kobra založila rychlý kontr. Chyběla jí však přesnost při kombinaci a ke střele se neprotlačila.

47:55

Obrovská chyba Bruslařů v obranném pásmu, když se dva hráči srazili a byla z toho tutovka Kobry! Čermák přihrál úplně volnému Novákovi, který měl dost času a prostoru na zakončení, ale jeho ránu parádně shrábl do lapačky brankář Pulda!

47:27

Domácí uspěli i na dalším vhazování v útočném pásmu a i nadále se tlačí do zakončení.

47:18

Mladí Bruslaři nepolevují v tlaku a i nadále vydatně buší na zadní vrátka svého soupeře z hlavního města.

46:26

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Adamova družina je po vyrovnání na koni a rychle dokonala obrat! Pavel Sedláček narýsoval zpoza brány parádní pas na hůl DOMINIKA MLEJNKA, který u tyčky zachoval chladnou hlavu a z první zasunul kotouč za Ilievova záda, jenž nemohl dělat zhola nic! Asistence: Pavel Sedláček.

45:50

Obrovský tlak si teď vynutili domácí Bruslaři! Gólmana Ilieva zasypali vydatnou sprškou střel, ale maskovaná opora Kobry si poradila a udržela šance svého týmu.

44:58

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři nakonec svůj velký tlak při přesilovce využili a slaví vyrovnání! Od modré čáry vyslal ze své hole tvrdou ránu Jan Kuchta, brankář Iliev jen vyrazil puk před sebe a pohotový FILIP PÁRTL nadvakrát procedil kotouč přes Ilievovy betony! Asistence: Jan Kuchta, Jaroslav Prášek.

44:30

Pártl zavezl puk do útočného pásma a Bruslaři se postavili do přesilovkového vzorce.

44:27

Domácí hráči si musejí i při přesilovce dávat pozor na zadní vrátka. Do útočného pásma se dobře probil Svach, který zkusil zasunout ze strany puk k bližší tyčce, ale brankář Pulda si situaci pohlídal a přerušil hru.

44:05

Mladí Bruslaři s dostali do útočného pásma a byla z toho svižná rána Zycha od modré čáry. Brankář Iliev měl však dobrý výhled a zvládl včas zasáhnout.

43:40

Kobra byla důraznější ve svém pásmu u hrazení a dokázala dostat kotouč ze svého pásma.

43:15

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Menzel – 2 min., podrážení).

43:00

Zych vypálil od modré čáry a jeho clonící spoluhráči se snažili tečovat, kotouč však nezasáhli a střela proletěla vedle pravé Ilievovy tyčky.

42:09

Na ledě se sice při hře 4 na 4 objevilo více volného prostoru, jenže ani jeden z týmů toho zatím nedokázal využít.

41:35

Havlíčkův Brod získal kotouč, ale nedokázal se s ním na delší dobu dostat do útočného území, navíc potřeboval vystřídat a pustit na led čerstvé síly.

41:05

Kobra se drží v útočném pásmu, ale zatím se jí nedaří dostat puk pevně pod kontrolu a probít se do koncovky.

40:20

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Bareš – 2 min., podrážení).
Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Pártl – 2 min., nedovolené bránění).

40:01

Začala třetí třetina.
Prostřední část nabídla v Kotlině divákům zajímavou podívanou. Oba týmy si vytvořily slušné šance, ale proměňovat je dokázali jen hosté z Prahy. O vyrovnání se postaral z dorážky Viktor Štípek a obrat dokonal přesnou ranou od modré čáry Jakub Cichoň. Třetí perioda začne zhruba v 15:03, Kobra vede v Havlíčkově Brodě těsně 2:1.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:44

Kapitán Kobry Ribarovski se ještě dostal k nebezpečné střele před brankovištěm, brankář Pulda však velmi dobrým zákrokem zamezil pohromě a podržel v důležité chvíli svůj tým.

39:15

Vaněček číhal na nahrávku mezi kruhy a dobře vypálil z první, brankář Iliev měl na letící kotouč dobrý výhled a přikryl ho v náruči.

39:00

Bulík stál na konci brodské kombinace a vypálil z okraje kruhů, ale brankář Iliev pokračuje velmi koncentrovaném výkonu a připsal si další úspěšný zákrok.

38:21

Čermák se dobře tlačil před brankoviště k puku, jenže havlíčkobrodská obrana ho nepustila důraznou hrou ke střele.

38:00

Kobra nahodila kotouč do útočného pásma a žene se za ním.

37:35

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kuchta – 2 min., hákování).

37:23

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Červenka – 2 min., faul loktem).

37:23

Janko při ponechané výhodě pálil z okraje kruhů, ale trefil jen padajícího protihráče před sebou. Domácí mají přesilovku.

36:41

Havlíčkův Brod má teď problémy s aktivním napadáním Pražanů. Nemůže se vymanit ze sevření a dostat se ven z pásma.

36:14

Svoboda přebral nahrávku na modré čáře a okamžitě práskl do kotouče. Brankář Pulda kotouč neudržel ve výstroji, ale jeho spoluhráči byli u puku první.

35:48

Kobra teď má více ze hry a častěji se drží na kotouči.

35:21

Kobra založila po zisku kotouče ve svém pásmu rychlý protiútok, při němž však nedokázala dostat puk na dobře postaveného hráče před bránou. Hrát mohou Bruslaři.

34:48

Děj hry se rychle přesouvá od jedné branky ke druhé, ale šancí teď vidíme jako šafránu.

34:20

Krejčí pláchl do přečíslení 2 na 1 s Mlejnkem, ale svému parťákovi nedokázal dát přesný pas a kotouč šel brodskému útočníkovi na paty.

33:50

Celek z hlavního města byl úspěšnější na vhazování a snaží se rychlými nahrávkami rozhýbat obranný val Havlíčkova Brodu. Zatím bez úspěchu.

33:32

Tlak domácích značně otupil a teď jsou to hosté, kdo se snaží něco nebezpečného vymyslet pro strážce havlíčkobrodské svatyně.

33:17

Ze skrumáže mezi kruhy, v níž nebyl vidět kotouč, nakonec vyletěla na brankář Puldu střela, kterou opora Havlíčkova Brodu vyrazila betony do bezpečí ke svým spoluhráčům.

32:39

Hráči teď svádějí urputné souboje v brodském pásmu u hrazení.

32:14

Hráči v modrožlutých dresech se na chvilku usadili na dostřel gólmana Puldy, ale k zakončení je Havlíčkův Brod nepustil.

31:40

Pražané po chvíli snažení získali kotouč a vyvezli ho do pro sebe bezpečnějších míst kluziště.

31:04

Adamova družina má více ze hry a mačká soupeře u jeho brány. Zatím však bez střeleckého efektu, obranný blok Kobry pracuje teď spolehlivě.

30:34

Bruslaři sehráli hezkou akci a hledali mezi kruhy volného Sedláčka, který však dostal kotouč moc na brusle a nemohl tak zakončit.

29:55

Kobra pod tlakem získala ve svém pásmu puk, ale nezmohla se pod náporem napadajících hráčů na nic jiného, než aby vyhodila na zakázané uvolnění.

29:32

Bulík si zaklepal holí o přihrávku a dostal puk do pravého kruhu, kde byl chvíli úplně sám. Do puku se opřel z první, ale gólman Iliev vyrazil kotouč betonem vedle své brány.

29:15

Pártl nabral rychlost na levém křídle a vyslal ze své hole prudkou ránu, jež však neměla dostatečnou přesnost a skončila kousek vedle pravé Ilievovy tyčky.

28:55

Havlíčkův Brod teď trochu vypadl z role a Kobra má o něco více ze hry. Do šancí ji však mladí Bruslaři zatím nepouštějí a brankář Pulda má minimum práce.

28:40

Havlíčkův Brod sice na chvíli otupil tlak Kobry, který začal narůstat, ale vyhodil jen na icing.

28:18

Hosté z hlavního města teď přitvrdili a tlačí se na dostřel gólmana Ilieva. Mladí Bruslaři mají spoustu starostí s tím, aby soupeřovy střelce udrželi na uzdě.

27:55

Hosté jsou kompletní, domácím se přesilovka moc nepovedla.

27:14

Mlejnek našel před bránou dobře postaveného Kravce, jenž chtěl z mezikruží střílet z první, ale napálil jen chrániče protihráče před sebou.

26:48

Hosté znovu získali puk a vyhodili.

26:32

Havlíčkův Brod postupným útokem zavezl kotouč zpět do blízkosti gólmana Ilieva, ale musí o něj urputně bojovat u mantinelu.

26:08

Kobra byla úspěšnější na situaci po vhazování a vyhodila kotouč do útočného pásma.

25:55

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Kulinič – 2 min., faul kolenem).

24:39

Obrázek hry se nemění, domácí dál diktují tempo hry a chtějí docílit kýženého vyrovnání.

24:15

Tak tohle byly tutovky Bruslařů! Pártl se po nahrávce spoluhráče objevil úplně sám před bránou, ale zblízka napálil tyčku, od níž se kotouč odrazil brankáři Ilievovi do zad, ale maskovaná opora Kobry ho nedokázala udržet pod svým tělem! Domácí se tlačili k dorážkám, jenže hrací předmět do odkryté brány ani na několik pokusů nedostrkali!

23:35

Kobra právě vstřelila branku!
Ledová sprcha pro domácí mladíky, kteří najednou prohrávají, když Kobra využila přesilovku! Jáchym Čermák nabil na modrou čáru JAKUBU CIHOŇOVI, který práskl do puku a jeho prudká rána skončila až za zády brankáře Puldy, jenž toho nejspíš moc neviděl! Asistence: Jáchym Čermák.

23:23

Přesilovka Pražanů už se rychle chýlí ke svému konci, domácí se dobře brání.

22:44

Ani další útok Kobře nevyšel zdaleka podle představ. Bruslaři byli o něco důraznější v prostoru u hrazení svého pásma a vyhodili kotouč na druhou stranu hřiště.

22:15

Bruslaři po chvilce snažení obrali soupeře o puk a vyhodili až k brankáři Ilievovi.

21:45

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Sedláček – 2 min., podrážení).

21:33

Kobra právě vstřelila branku!
Tak to je nepříjemnost pro Bruslaře, když hosté vyrovnávají na 1:1! Po vhazování vypálil Mark Jefferson Rejna, brankář Pulda ránu vyrazil před sebe, po čemž zmařil i dorážku Jakuba Svobody, ale na další dorážku VIKTORA ŠTÍPKA už neměl žádnou šanci! Asistence: Jakub Svoboda, Mark Jefferson Rejna.

21:19

Janko s Mlejnkem pláchl obraně Kobry do přečíslení 2 na 1! Prvně jmenovaný vzal zodpovědnost na sebe a tvrdě vypálil z levého kruhu. Jeho bomba proletěla kousek nad břevnem!

21:06

Kobra se nakonec protlačila ke střele, ale nejednalo se o nic nebezpečnějšího a kotouč v pohodě sebral brankář Pulda.

20:40

Děj hry se odvíjí u obou branek, ale zatím z toho nic nebezpečného nevzešlo.

20:01

Začala druhá třetina.
Hráči už se vracejí zpět na hrací plochu.
Úvodní dvacetiminutovka je v Kotlině u konce. Mladí Bruslaři měli více ze hry a vytvořili si více šancí. Nakonec se dočkali zaslouženého vedení v 15. minutě, kdy krásnou souhru dotáhl do úspěšného konce brodský kapitán Filip Pártl. Prostřední část začne zhruba ve 14:19, stav je 1:0.

20:00

První třetina skončila.

19:30

Cichoň vypálil od modré čáry a jeho projektil byl nejspíš za letu ještě tečovaný. Brankář Pulda měl však dobrý výhled a kotouč udržel ve své náruči až do hvizdu rozhodčího.

19:18

Prášek je dnes hodně vidět a znovu mohl ohrozit brankáře Ilieva. Důrazně se natlačil před bránu, jenže nakonec byl odzbrojen protihráči.

19:05

Skvělou obrannou práci odvedl Besmák, který uzmul hostům puk u hrazení a přesně rozehrál.

18:53

Hosté se tlačili do útočného pásma, ale zastavil je hvizd sudího kvůli ofsajdu.

18:26

Mlejnek při přečíslení 2 na 1 hledal před bránou volného Janka, jenže ten nedokázal v dobré pozici před bránou zkrotit skákavý kotouč. Škoda pro domácí.

17:44

Pražané se snaží přesunout děj hry do blízkosti brankáře Puldy, ale zatím bez efektu. Na pozornou obranu soupeře stále ne a ne vyzrát.

17:18

Bruslaři vyhráli vhazování a byla z toho střela z blízkosti modré čáry, ale gólman Iliev vyrazil puk betony ke svým spoluhráčům.

16:44

Na ledě se teď toho moc zajímavého neděje. Havlíčkův Brod buší na zadní vrátka Kobry. Brankář Iliev dobře viděl střelu z dálky a přerušil hru. Čas však opět zapomněla obsluha zastavit a běží dál.

16:09

Adamovi svěřenci teď hýří aktivitou a snaží se něco v útočném území vymyslet. Hostující hráči zatím dobře brání.

15:44

Kobra se snaží na inkasovanou branku odpovědět, ale zatím se jí nedaří najít cestu přes zformovaný obranný val bojovníků z Kotliny.

14:06

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Mladí Bruslaři se nakonec dočkali zasloužené odměny a vedou! Martin Zych nahrál do středního pásma Jaroslavu Práškovi, který si několikrát přiťukl kotouč s FILIP PÁRTLEM, jenž zblízka dokázal procpat puk za Ilievova záda! Asistence: Jaroslav Prášek, Martin Zych.

12:58

Sedláček nahrál dobře před bránu Kravcovi, jenž si srovnal puk na hůl, ale byl už ve velkém úhlu a nedokázal z těžké pozice trefit zařízení.

12:24

Domácí hráči si vytvořili mohutný tlak a kotouče létají kolem brány Kobry, jen to sviští. Havlíčkův Brod však trápí přesnost střelby.

11:59

Hosté zahrozili i při vlastním oslabení. Rejna nabral rychlost na pravém křídle a vypustil ze své hole svižnou zápěstní střelu. Brankář Pulda zasáhl pozorně betony.

11:40

Kuchta dostal nabito na modrou čáru a jeho dělovku zpacifikoval ve své náruči pozorný brankář Iliev. Hra je přerušena.

11:36

Hosté se několikrát osvobodili dlouhým vyhozením, ale Bruslaři už jsou zpět v útočném území.

10:10

Problémy s časem se nakonec nijak neřešily a pokračuje se ve hře, domácí mají přesilovku.

08:38

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Mlejnek – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Janko – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Svoboda – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Štípek – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Kulinič – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl)

08:05

Dnešní zápas sleduje v ochozech Kotliny 72 diváků.

08:05

Úsměvná situace. Na časomíře se u Kobry objevil dokonce sedmiminutový trest.

08:05

Pártl je ošetřován na střídačce domácích, vypadá to na nějaký krvavý šrám. Řeší se i problémy s časomírou, protože funkcionáři v boxu zapomněli po hvizdu sudího zastavit čas.

08:05

Teď se strhla po zákroku brankáře Ilieva pořádná mela! Brodský kapitán Pártl byl zcela nepochopitelně trefen protihráčem hokejkou do obličeje po přerušení hry, což si Bruslaři samozřejmě nenechali líbit. Uvidíme, jak rozhodčí rozdá tresty.

07:46

Domácí uspěli na vhazování v obranném pásmu a tlačili se znovu do koncovky, ale prudká rána byla sražena jen do ochranné sítě.

07:29

Čermák stál na konci rychlé kombinace Kobry v útočném pásmu a vypálil z prostoru mezi kruhy. Brankář Pulda měl dobrý výhled a pohotově střelu vykopl svým betonem do bezpečí.

07:00

Pražané drží kotouč na svých holích a kombinují v útočném pásmu.

06:34

Další obrovská šance Bruslařů! Kotouč dostal do jízdy Bulík, jenž si najel v úniku až před bránu a zblízka vyprášil připravené Ilievovy betony!

06:01

Sledujeme méně přesnou část utkání. Oba týmy se sice tlačí kupředu, ale chybí jim větší přesnost v kombinaci.

05:35

Havlíčkův Brod se usadil v útočném území a znovu se probil ke střele. Mlejnek zkusil štěstí zápěstím z pravé strany, gólman Iliev u první tyčky místo nenechal.

05:17

Havlíčkobrodská družina už znovu drží puk ve své moci a hledá si cestu k ohrožení brankář Ilieva.

05:00

Na modrou čáru dostal nabito Menzel, jenž vůbec na nic nečekal a práskl z voleje po nápřahu do puku. Brankář Pulda byl u levé tyčky dobře postavený a kotouč podržel v klíně.

04:44

Hráči Kobry získali puk ve svém pásmu a rozehrávají.

04:15

Znovu se dostal do koncovky brodský útočník Prášek, který měl dostatek času a prostoru v levém kruhu. Brankář Iliev měl dobrý výhled a kotouč ukryl v náruči.

03:35

Kobra se dvakrát zkusila přejít do útočného pásma, ale pokaždé se její útok rozbil o připravený obranný val mladých Bruslařů.

03:07

Soubor z Kotliny teď tahá za delší konec pomyslného provazu. Hosté jsou pod tlakem a musejí se bránit u svého gólmana Ilieva.

02:38

Tak tohle byla obrovská šance! Brankář Iliev vyrazil prudkou bránu před sebe a následovaly nepříjemné dorážky! Do odkryté brány dorážel kapitán Pártl, ale napálil jen maskovanou oporu Kobry!

02:14

Hosté si teď dvakrát neporozuměli při rozehrávce a vyhodili jen na zakázaná uvolnění. Buly znovu proběhne před gólmanem Ilievem.

01:39

Štípek měl před sebou dost volného prostoru a hledal před bránou svého spoluhráče, který byl volný. Domácí hráči však jeho pas dokázali srazit.

01:07

Havlíčkův Brod si vynutil herní převahu a sevřel Pražany do pevného objetí. Z tlaku vzešlo několik střel z blízkosti modré čáry, ale gólman Iliev byl pozorný.

00:44

Prášek zahrozil na druhé straně hrací plochy, když dostal dobrý pas před brankoviště. V tísni však zblízka vyprášil jen Ilievovy betony, hra je přerušena.

00:25

Kobra vyhrála vhazování a dokázala okamžitě zakončit. Od modré čáry vypálil Ribarovski, ale jeho rána byla nepřesná a minula bránu.

00:10

Kobra vyhrála vhazování a mířila vpřed. Bruslaři však odrazili její útok. Potom ale nahodili kotouč jen na zakázané uvolnění.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

BK Havlíčkův Brod: Pulda (Kukeně) – Besmák, Kuchta, Kutlvašr, Zych, Hrbek, Vaněček – Pártl (C), Prášek, Fiala (A) – Kravec, Bulík, Sedláček – Janko, Krejčí, Mlejnek (A)
Trenér: Václav Adam

HC Kobra Praha: Iliev (Kadlec) – Svach, Bečvařík, Kulinič, Menzel, Šesták, Cichoň, Červenka, Skorčík – Čermák, Štípek, Novák, Svoboda, Čečetka, Rejna, Borodenko, Bareš, Ribarovski (C)
Trenér: Milan Vrzal

Rozhodčí: Martin Matoušek – Dominik Kalina, Jan Kopecký.
Hezké sobotní odpoledne! Srdečně vás vítám ze zimního stadionu v Kotlině, kde nás čeká zápas 32. kola Ligy juniorů BK Havlíčkův Brod – HC Kobra Praha. Utkání začíná ve 13:30.

BK Havlíčkův Brod – HC Kobra Praha

3:2

konec (1:0, 0:2, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. Pártl (Prášek, Zych), 45. Pártl (Kuchta, Prášek), 47. Mlejnek (Sedláček) – 22. Štípek (Svoboda, Rejna), 24. Cichoň (Čermák)

BK Havlíčkův Brod: Pulda (Kukeně) – Besmák, Kuchta, Kutlvašr, Zych, Hrbek, Vaněček – Pártl (C), Prášek, Fiala (A) – Kravec, Bulík, Sedláček – Janko, Krejčí, Mlejnek (A)
Trenér: Václav Adam

HC Kobra Praha: Iliev (Kadlec) – Svach, Bečvařík, Kulinič, Menzel, Šesták, Cichoň, Červenka, Skorčík – Čermák, Štípek, Novák, Svoboda, Čečetka, Rejna, Borodenko, Bareš, Ribarovski (C)
Trenér: Milan Vrzal

Rozhodčí: Martin Matoušek – Dominik Kalina, Jan Kopecký

Diváci: 72

Průběh zápasu
1. třetina
08:38 HBR 2 Mlejnek, hrubost
HBR 2 Janko, hrubost
KOB 2 Svoboda, hrubost
KOB 2 Štípek, hrubost
KOB 2+2 Kulinič, vysoká hůl+vysoká hůl
14:06 HBR 1:0 Pártl (Prášek, Zych)
Po 1. třetině
2. třetina
21:33 KOB 1:1 Štípek (Svoboda, Rejna)
21:45 HBR 2 Sedláček, podrážení
23:35 KOB 1:2 Cichoň (Čermák)
25:55 KOB 2 Kulinič, faul kolenem
37:23 KOB 2 Červenka, faul loktem
37:35 HBR 2 Kuchta, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
40:20 KOB 2 Bareš, podrážení
HBR 2 Pártl, nedovolené bránění
43:15 KOB 2 Menzel, podrážení
44:58 HBR 2:2 Pártl (Kuchta, Prášek)
46:26 HBR 3:2 Mlejnek (Sedláček)
54:27 HBR 2 Kuchta, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu
55:51 HBR 2 Pártl, faul kolenem
Konec