Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Watford FC – Norwich City

0:3

konec (0:0)

21.01.2022, 21:00 • Vicarage Road, Watford • 23. kolo • Petr Šatalík

Tipsport: 2.06 3.56 3.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro dnešek už vše. Děkuji vám za pozornost a někdy příště se budu opět těšit, na počtenou. (23:19:17)
Muž zápasu

Mužem zápasu dnes vyhlašujeme útočníka Norwiche Joshe Sargenta.
Dnešní utkání sledovalo 20 782 diváků.
Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 4:2.
Střely mimo: 7:2.
Rohy: 5:1.
Ofsajdy: 1:1.
Fauly: 16:11.
Záchranářský duel Watfordu s Norwichem tak končí poměrně zřetelným vítězstvím Kanárků v poměru 3:0! O všem důležitém rozhodla druhá rádoby pětačtyřicítka, spíše hodinka hry. V jejím úvodu se po zdánlivě ztracené situaci poprvé prosadil muž utkání – Josh Sargent, jenž akrobatickou patičkou poslal po centru Pukkiho míč do sítě. V 61. minutě zhasla na Vicarage Road na deset minut světla. Když se znovu rozsvítila, byl tu opět Josh Sargent, jenž povedenou hlavičkou uklidil merunu po centru Rašicy za záda Bachmanna podruhé. V dlouhém nastaveném čase si pak ještě Juraj Kucka nešťastně srazil balon do vlastní sítě po pasu Idaha a tragédie Watfordu i výhra svěřenců Deana Smithe tak byla zpečetěna.

Watford tak klesá za svého dnešního soupeře na sestupové pozice! Aktuálně je na 18. místě a reportéři v Británii už diskutují o odchodu Claudia Ranieriho.

Norwich se naopak dostal z pásma sestupu na 17. flek tabulky Premier League a minimálně dnes bude v tomto týmu panovat velká spokojenost.

90+15

Konec zápasu.

90+15

Fotbalisté domácího celku sice ještě stihli rozehrát závěrečnou standardní situaci z půlící čáry, poté už však sudí Dean konečně píská konec duelu.

90+14

Sršni ještě drží míč u levé krajní lajny, vyváží ho do středu hřiště, kde Semu fauloval Sam Byram. Watford si tak rozehraje ještě jednu standardku.

90+14

Mizerně zahráli svěřenci Claudia Ranieriho rohový kop. V rychlém kontru však Przemysław Płacheta velice špatně nahrál Adamu Idahovi, jemuž balon zmizel před očima z hrací plochy.

90+13

Stále se ještě hraje a u míče je Ken Sema, jehož centr od levé krajní lajny však defenziva Kanárků sráží na rohový kop.

90+12

Cucho Hernández nyní našel krásným dlouhým křižným centrem na pravé straně velkého vápna Juraje Kucku, jenž v běhu dokázal z voleje vypálit na klec Norwiche, Angus Gunn však jeho střelu chytá!

90+11

Juraj Kucka je zatím hodně vidět, nyní zastavil rozehrávku Kanárků a znovu přihrává na na levou lajnu, kde je Cucho Hernández.

90+10

Brandon Williams hází aut u půlící čáry. Mičudu získal Juraj Kucka, který přihrál na Samira, jehož nákop do šestnáctky soupeře však sbírá gólman Angus Gunn bez potíží.

90+9

João Pedro táhl akci po levé straně, následně předal míč na Kena Semu, jehož centr však obrana Norwiche sráží na autové vhazování.

90+8

90+8. Cucho Hernández orazítkoval ranou z dálky břevno.

90+8

Tohle byla krásná bomba! Cucho Hernández dostal míč asi deset metrů před velké vápno Norwiche. Neváhal, vystřelil a jeho rána zaťukala na břevno svatyně Gunna. Horní tyč se trochu třese ještě teď po této pumelici!

90+7

Brankář Daniel Bachmann musí ve vlastním malém čtverci rozehrávat. Na něm i jeho spoluhráčích je vidět, že utkání už považují za ztracené. S kombinací nijak nespěchají.

90+7

Joshua King se dostal k ráně asi pět metrů před vápnem soupeře na ose hřiště, jeho tvrdý přízemní projektil k zadní tyči však brankovou konstrukci Kanárků minul o dobrý metr.

Watford FC – Norwich City

0:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 51. Sargent (Pukki), 74. Sargent (Rašica), 90+2. Kucka (vla.)

Karty:   36. Dennis (WAT) – 38. McLean (NRW)   78. Dennis (WAT)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:11.

Watford FC: D. Bachmann – Kamara (84. Sema), Samir, Kabasele, Femenía (89. Kucka) – Cleverley (59. Cucho Hernández), Kayembe, Moussa Sissoko (C) – João Pedro, J. King, Dennis.
Náhradníci: Elliot – Morris, Ngakia, Sierralta, Sema, Tufan, Kucka, A. Fletcher, Cucho Hernández.

Trenér: Claudio Ranieri.

Norwich City: Gunn – B. Williams, B. Gibson, G. Hanley (C), M. Aarons – Rašica (90+6. Płacheta), Lees-Melou, Sörensen (21. McLean), Sargent – Pukki (87. Byram), Idah.
Náhradníci: McGovern – Byram, Kabak, D. Giannoulis, Dowell, Płacheta, McLean, Tzolis, Rowe.

Trenér: Dean Smith.

Rozhodčí: Dean – Hussin, Scholes.

Diváci: 20 782