Menu

Fotbal

Africký pohár národů

Gambie – Tunisko

1:0

konec (0:0)

20.01.2022, 20:00 • Limbe Stadium (Limbe) • Skupina F • Milan Huppert

Tipsport: 5.05 3.23 1.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:06:52)
Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 3:4. Rohy: 0:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 6:7.
Fotbalisté Gambie potvrdili, že se na Pohár afrických národů připravili skvěle. Proti Tunisku sice po většinu času tahali za kratší konec provazu, ale nakonec sami jako jediní udeřili, ve třetí nastavené minutě rozhodl o hubeném vítězství 1:0 střídající Ablie Jallow.

Tunisko hrálo od prvních minut aktivněji a vypracovalo si i několik zajímavých příležitostí, štěstí v koncovce ovšem chybělo. Dvakrát Gayeho zachránila boční síť, na konci úvodního dějství pak gambijský gólman lapil penaltu Džazírímu. Druhý poločas už tak jednoznačný nebyl a i Gambie si vytvořila pár zajímavých šancí. V 74. minutě Musa Barrow ještě neskóroval, z přímého kopu vystřelil do břevna. Ve třetí nastavené minutě ovšem právě Musa Barrow odcentroval z levé strany a byl to Ablie Jallow, kdo po solidním zpracování dělovkou k levé tyči rozjásal spoluhráče a většinu fanoušků v ochozech.

Do další fáze turnaje postupují oba celky. Gambie se ziskem sedmi bodů vybojovala ve skupině F druhou příčku, za Mali zaostala o skóre. Tunisku stačil k postupu zisk pouhých tří bodů, v tabulce třetích míst obsadilo třetí příčku.

90+5

Konec zápasu.

90+3

90+3. Ablie JALLOW - 1:0

90+3

Gambie právě vstřelila branku!
Tak to je šok, Gambie z posledního útoku dává vítězný gól a stvrzuje druhé místo ve skupině! Propadnuvší centr Musy Barrowa si na prsa zpracoval nikým neatakovaný ABDIE JALLOW, načež vypálil dělovku nártem neomylně k bližší, levé tyčce.

90+2

Mexický rozhodčí Guerrero způsobil zmatky, když za faul udělil Mohamedu Drägerovi žlutou kartu a pak k překvapení všech vytáhl i červenou. Nejspíše si ovšem jen popletl čísla, neboť Dräger s č. 20 ještě trestán nebyl, zatímco hráč s č. 21 Hamza Mathlúthí ano, ten už je ovšem dávno vystřídaný. Sudí uznal omyl a červenou kartu zrušil, žlutou Medžbrímu za hlasité protesty však ponechal.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.

90

Ne, skóre zůstává bezbrankové. Iljás Schirí podle očekávání zkusil přímou střelu na bránu, avšak balón zastavil jeden z hráčů stojící ve zdi.

89

Výborná příležitost pohnout bezbrankovým stavem se naskýtá Tunisku. Těsně za pokutovým územím totiž James Gomez stáhl k zemi Msákního, což pozornosti arbitra Guerrera neuniklo, faulujícímu hráči od cesty udělil i kartu žluté barvy.

88

Dvacet metrů od brány vypálil Jusúf Msákní. Těsné bránění Gomeze se na kvalitě projevilo, míč sotva doletěl ke Gayemu.

87

Narážečka mezi Abliem Jallowem a Omarem Colleym nevyšla podle představ. První jmenovaný se zpětným pasem nepočítal a balón jen prodloužil k nohám protihráče Medžbrího.

86

Dvojice tuniských stoperů udržela před sebou Musu Barrowa. Bilál Ifa jej tělem lehce zpomalil, Montassar Tálbí odkopl míč do bezpečí.

85

Střídání v týmu Gambie: ze hřiště odchází Modou Barrow, přichází Bubacarr Jobe.

84

U pravé lajny dlouho váhal s míčem Mohamed Dräger. Zvolil nahrávku po čáře, kterou přečetl Omar Colley, kulatý nesmysl uzmul pro sebe.

83

Rohový kop Tuniska ohrožení gambijské svatyně neznamenal. Přetažený centr sice Bilál Ifa vracel do ohně, jenže pouze nohám protihráče Jallowa.

82

Za ostrým nákopem Modou Barrowa sprintoval Pa Modou Jagne. Ve vzduchu na hrací předmět nedosáhl a ani u lajny už ho nezastihl ve hře.

81

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Střetnutí mezi Gambií a Tuniskem směřuje k bezbrankové remíze, tento výsledek by prvnímu zmíněnému celku stačil na konečné druhé místo v tabulce.

80

Pochvalu tentokráte zaslouží jiný obránce z Gambie, a sice James Gomez. Ten odvrátil pro změnu pas zleva, ve vzduchu nedal šanci Msáknímu.

79

Na druhé straně zahrozil Sajfeddín Džazírí. Centr mířil do brány, čímž lehce vyděsil Gayeho, za gólmana ve finále vyřešil nebezpečí hlavičkující Yusupha Bobb.

78

Už to vypadalo, že dvojice stejného příjemní Barrow bude postupovat proti jedinému obránci, jenže Musa nezvládl zpracování a ze slibné šance nebylo nic.

77

Za přílišné protesty vyfasoval kartu žluté barvy jeden z členů realizačního týmu Tuniska. Další protahování, lze očekávat poměrně velkou porci nastaveného času.

76

Utkání se začíná hodně kouskovat. Vsedě zůstal Musa Barrow, jehož nebezpečným skluzem poslal na trávník Montassar Tálbí.

75

Odpískání pokutového kopu se dožadoval Pa Modou Jagne. ke kontaktu mezi ním a Msákním skutečně došlo, ale ne k tak velkému, aby z toho byla penalta.

74

74. Střelu Musy Barrowa z přímého kopu přizvedl jeden z obránců do břevna

74

Gambii dělily od vedoucího gólu centimetry! Musa Barrow poslal míč nad zeď a s přispěním vedle ní stojícího protihráče balón skončil na břevně a odrazil se zpátky do hry.

73

Další faul tuniského hráče, a to o poznání blíže bráně. Mohamed Dräger ve snaze získat míč pro sebe nakopl na zemi ležícího Jallowa do lýtka, naštěstí ne nijak zvlášť prudce.

72

Proti pravidlům hrál Hannibal Medžbrí. Nejprve to vypadalo, že Colleyho obere čistým způsobem, ale nakonec si lehce pomohl rukama.

71

Vyběhnuvšího gólmana Gayeho chtěl obloučkem překvapit Jusúf Msákní. Míči ovšem nedal skoro žádnou razanci, brankář bez problémů stihl zacouvat.

70

Gambie vystartovala do protiútoku pěti proti třem. Celou akci zhatil Musa Barrow, který přihrál Bobbovi na paty, následný centr přeletěl Modou Barrowa.

69

Slabou střelu vyprodukoval Modou Barrow. Bašír ben Saíd se včas zkoncentroval a připsal si zákrok z kategorie jednoduchých.

68

Střídání v týmu Tunisko: ze hřiště odchází Hamza Rafia, přichází Hannibal Medžbrí.

67

Ofsajd odmáván a následně i odpískán Iljási Schirímu. Montassar Tálbí sice výborně zapracoval na zemi, leč míč posunul na špatného kolegu.

66

Ukázkový skluz předvedl na polovině hřiště Bilál Ifa. Muhammed Badamosi běžel dál, ale ke svému překvapení už bez míče u kopaček.

65

Více volného prostoru využil k centru do pokutového území Mohamed Dräger. Hamzu Rafiu zradilo zpracování, jinak by zakončoval tváří v tvář brankáři.

64

Musa Barrow pochopil úmysl spoluhráče Colleyho příliš pozdě. I přes velkou snahu kulatý nesmysl dostihl až za brankovou čárou.

63

Sám proti dvěma Sajfeddín Džazírí neměl moc šancí na úspěch. Zkusil míč propasírovat mezi protihráči k Msáknímu, pas vystihl Ablie Jallow.

62

Střídání v týmu Gambie: ze hřiště odchází Saidy Janko, přichází Muhammed Badamosi.

61

Střídání v týmu Gambie: ze hřiště odchází Noah Sonko Sundberg, přichází Ibou Touray.

60

Centr do malého vápna Musu Barrowovi vůbec nevyšel. Snadno si pro něj vyběhl gólman, s nímž Ebou Adams vzdušný souboj předem vzdal.

59

Druhý nově příchozí Tunisan Mohamed Dräger se uvedl faulem. U levé lajny tak dlouho popotahoval za dres Modou Barrowa, až rozhodčího přiměl k přerušení hry.

58

Nově příchozí Jusúf Msákní okamžitě podnikl výpad po pravé lajně. S touto volbou počítal i Saidy Janko, který ve skluzu soupeři odpálil míč do autu.

57

Střídání v týmu Tunisko: ze hřiště odchází Sajfeddín Cháwí, přichází Jusúf Msákní.
Střídání v týmu Tunisko: ze hřiště odchází Hamza Mathlúthí, přichází Mohamed Dräger.

56

Montassar Tálbí si zahrával s ohněm, a to doslova. Zbavil se míče až v momentě, kdy ně něj pořádně dotíral Modou Barrow, volil malou domů brankáři.

55

Nedovolený zákrok vyprodukoval na polovině hřiště Noah Sonko Sundberg. Abdímu nastavil stoličku a pravý bek Tuniska měl štěstí, že šel k zemi kontrolovaně.

54

Rána Iljáse Schirího moc nadějí na úspěch. Gaye mohl zůstat v tomto případě ledově klidným, hrací předmět proletěl o kus vedle levé tyče.

53

Středopolař Ajsa Lajdúní měl jasný úkol, a sice prodloužit dlouhý aut Ify za sebe. Neuspěl, balón totiž lízl jen lehce a do bezpečí ho vzápětí odkopl Yusupha Bobb.

52

Baboucarr Gaye poslal dlouhý odkop až na útočnou polovinu. Pa Modou Jagne neodhadl správně trajektorii balónu a skočil naprázdno.

51

Zodpovědnost vzal na svá bedra Anís Slímán. Prosprintoval s balónem dobrých dvacet metrů, aby ve finále vystřelil Jallowem těsně bráněný vedle pravé tyčky.

50

Modou Barrow bojoval, avšak vysunutý presink mu nepřinesl žádný účinek. Sám proti třem neměl nárok na úspěch a žádný ze spoluhráčů jej nepodpořil.

49

Sajfeddín Cháwí si z poměrně velkého úhlu troufl na zakončení. Trojčlennou zeď sice přestřelil, leč kulatý nesmysl nasměroval vedle pravé tyče.

48

Už ani Gambie nemá čistý trestní rejstřík. Ebou Adams není na hřišti ani pět minut, přesto právě jemu Guerrero ukázal kartónek žluté barvy za faul na Tálbího.

48

Přímý kop získal Sajfeddín Cháwí. Tělem si kousek od velkého pokutového území soupeře výborně pokryl balón, načež jej Colley neobratně podrazil.

47

Zatímco tuniský kouč Kebaier žádnou změnu neudělal, tak trenér Gambie Saintfliet sáhl hned ke dvojnásobnému střídání, čímž da jasně najevo, že není s hrou svých svěřenců spokojen.

46

Střídání v týmu Gambie: ze hřiště odchází Mohammed Mbye, přichází Ablie Jallow.
Střídání v týmu Gambie: ze hřiště odchází Ebrima Sohna, přichází Ebou Adams.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 21:03.
V prvním poločase zápasu mezi Gambií a Tuniskem gól nepadl. Podle očekávání mají výrazně více ze hry Tunisané, avšak velké územní převahy zatím využít nedokázali. Dvakrát fotbalisté z jejich řad rozvlnili boční síť, načež měl velkou příležitost vstřelit vedoucí gól Sajfeddín Džazírí, avšak nařízenou penaltu neproměnil, vychytal jej Gaye. Oba celky už mají jistotu postupu, avšak za současného stavu by favorizované Tunisko postupovalo až ze třetího místa a s takovou situací se určitě nechce smířit.

45+3

První poločas skončil.

45+3

Náhradní gólman Tunisanů Bašír ben Saíd vyfasoval těsně před odchodem do šaten červenou kartu! Kamery inkriminovaný záběr nezachytily, takže nelze říct, zda se jednalo o slovní výlev nebo o nějaký atak ať už protihráče či organizátora.

45+3

Musa Barrow zkusil překvapivé zakončení z velkého úhlu. Balón ovšem nasměroval přímo do středu brány, Bašír ben Saíd si připsal snadný zákrok.

45+2

Naopak to je Gambie, jež má v závěru úvodního dějství možnost strhnout vedení na svou stranu. Hamza Mathlúthí podrazil po levé lajně rozběhnutého Modou Barrowa, za což si navíc vysloužil i kartu žluté barvy.

45+1

45+1. Džazírí pokutový kop neproměnil

45+1

Není to gól! Sajfeddín Džazírí byl předem rozhodnutý, že vypálí po své levici. Balón ovšem neumístil vůbec dobře, Baboucarr Gaye vystihl směr střely a míč udržel před brankovou čárou!

45

Obránci Gambie ještě protestují, ale není jim to nic platné. Výrok byl potvrzen, na bílý bod si míč staví Sajfeddín Džazírí.

44

Pro jistotu si ještě mexický rozhodčí nechal celou situaci prověřit u videorozhodčího, který pouze potvrdil správnost verdiktu.

43

43. Jagne ve vápně fauloval Džazírího a arbitr Guerrero nařídil pokutový kop

43

Bude se kopat penalta! Sajfeddín Džazírí zakmital nohama, aby si následně z pravé strany šestnáctky hodil míč dále od brány. Udělal to šikovně, protože vzápětí ucítil kontakt s Jagnem a šel okamžitě k zemi, arbitr Guerrero správně odpískal "desítku".

42

Ukázkový nákop Abdího na Cháwího, který zvládl zpracování ukázkově a centroval do malého vápna, kde Omar Colley udržel na uzdě Džázírího.

41

Modou Barrow spěchal za balónem zbytečně. V momentě, kdy pomezní rozhodčí usoudil, že by útočník míč ještě dostihl, tak zvedl praporek na znamení ofsajdu.

40

Hra může pokračovat. Ajsa Lajdúní oslovil příliš dlouhým balónem Sajfeddína Cháwího, ten balón hlavou jen prodloužil do autu.

39

V pokutovém území Gambie došlo k nepříjemnému střetu kopaček Jamese Gomeze a Hamzoa Rafii. V péči lékařů je pouze Tunisan.

38

Jak je to jednoduché. Ebrima Sohna prodloužil odkop Gayeho na Modou Barrowa, jenž si nechal balón skočit a pálil z halfvoleje. Zajímavá rána skončila těsně nad horní tyčkou.

37

Do pokutového území dostal ideální nahrávku do nohy Anís Slímán. Vyzkoušel zakončení z velkého úhlu, Gaye dnes podruhé lovil balón z boční sítě.

36

Malá domů Alímu Abdímu nevyšla ani zdaleka tak, jak zamýšlel. Montassar Tálbí však tělem udržel na zádech Musu Barrowa a přepustil míč brankáři.

35

Hráčům v bílém nelze upřít snaha, ale jestli něco vázne, tak je to právě koncovka. Sajfeddín Džazírí měl dobrou pozici, přesto pálil výrazně vedle levé tyče.

34

Gambie má obrovské problémy v momentě, kdy má diktovat hru. Většinou druhá, v lepším případě až třetí přihrávka končí u nohou protihráčů.

33

Ne, tohle nevyšlo. Hamza Rafia viděl rozběhnutého Džazírího, jenže oblouček za obranu mu nevyšel, útočník neměl šanci balón stihnout.

32

Se zpracováním i následnou rozehrávkou měl problémy Omar Colley, protože na něj nepříjemně dotíral Džazírí. V posledním okamžiku zvládl špičkou pravé kopačky posunout míč k lajně, kde měl volného kolegu Janka.

31

Na druhé straně budeme svědky rohového kopu. Velkému nebezpečí zamezil Noah Sonko Sundberg, když ve skluzu zastavil střílený centr na Džazírího.

30

S dlouhým nákopem si věděl rady brankář Bašír ben Saíd. Vystartoval proti balónu a ve vzduchu neměl konkurenci v žádném hráči z pole.

29

Navíc budou mít fotbalisté v červených dresech standardku poté, co Sajfeddín Cháwí u levé lajny úplně zbytečně zatahal za dres pod tlakem hrajícího Sohnu.

28

Tunisko zatím průběh zápasu kontroluje. Pokračuje ve vytrvalé kombinaci na útočné polovině, ovšem obrana Gambie zatím pracuje velmi slušně.

27

Obranný odkop brankáře Gayeho bez větších problémů stáhl pro sebe Hamza Mathlúthí. S vědomím velkého množství volného času pak s rozvahou nahrál lajně Abdímu.

26

Do defenzivy příkladně zabojoval Noah Sonko Sundberg. Nerozhodil ho sprintující Sajfeddín Cháwí, stoper zahrál tělem a u míče byl jako první.

25

Po zisku míče James Gomez zkusil vyslat do protiútoku Ebrimu Sohnu. Přecenil ovšem rychlostní schopnosti kolegy, balón doskákal mimo hrací plochu.

24

Ajsa Lajdúní naznačil centr, aby následně z poměrně velkého úhlu vypálil pod břevno. Baboucarr Gaye byl v pozoru a míč směřující do středu brány zachytil.

23

Volný přímý kop vybojoval Hamza Mathlúthí. Odvážně šel do kličky proti Musu Barrowovi, tentýž hráč jej vzápětí podrazil.

22

Hamza Rafia vyzval Janka k souboji jeden na jednoho. Hodil si balón po levé lajně, nicméně tělo před konkurenta natlačit nezvládl.

21

Zdánlivě lehké zpracování zradilo Aníse Slímána. U levé lajny si mohl dovolit hrací předmět zastavit, jenže mu komicky projel pod levou nohou.

20

Montassar Tálbí si mohl vybrat mezi dvěma kolega, aby nakonec poslal kulatý nesmysl přesně mezi ně, v tomto prostoru stál naopak protihráč James Gomez.

19

Výbornou práci odvedl Bašír ben Saíd. Včas vystartoval proti Modou Barrowovi, který by nejspíše postupoval sám na bránu, z první nekompromisně odpálil míč na útočnou polovinu.

18

Rychle na druhou stranu. Sajfeddín Džazírí si narazil s Rafiou a centroval na Džazírího, hrotového útočníka přeskočil Colley.

17

Také Gambie umí zaútočit. Ukázal to Mohammed Mbye, jenž využil volnějšího středu pole, načež střílel z dvaceti metrů nad bránu.

16

Tlak Tunisanů pokračoval, ale jen chvíli. Došlo totiž k nedorozumění mezi Cháwím a Abdím, této skutečnosti využil Yusupha Bobb.

15

15. Tečovaná střela Rafii skončila v boční síti

15

Mezi dvěma protihráči si krásně píchl balón Hamza Rafia. Už ve vápně odstavil tělem i třetího a v lehce krkolomné pozici vystřelil, čtvrtý konkurent míč zvládl zblokovat do ochranné sítě.

14

Mali v souběžně hraném utkání plní roli favorita a nad Mauritánií už vede 1:0 a virtuálně se tento celek posunul do čela skupiny. Je jisté, že spolu s Mali postoupí i Gambie a Tunisko, otázkou však zůstává, kdo z jaké pozice.

13

Útočný faul předvedl Musa Barrow. Při presinku byl příliš důrazný proti stoperovi Tálbímu, jemuž bolestivě přišlápl pravý kotník.

12

Hráči v bílém přitápí pod kotlem. Střelecké štěstí pokusil z hranice šestnáctky Sajfeddín Cháwí, leč ani on obranný val neprostřelil.

11

Středopolař Iljás Schirí zvedl hlavu, aby následně zleva centroval do vnitra pokutového území. Adresáta Rafiu míč přeletěl, Bobb pak sklepl míč stehny pro brankáře.

10

Po nepříliš povedené obranné hlavičce Omara Colleyho střílel z prvního doteku levačkou Sajfeddín Džazírí. Dvojici obránců nepropálil.

9

Rozehrávka na krátkou vzdálenost nebyla příliš dobrým řešením. Schirí zapojil do hry Rafiu, ten svým centrem napálil prvního clonícího protihráče.

8

Odvážným skluzem Pa Modou Jagne jel proti Cháwímu. Spoluhráč stihl nadskočit a pro Tunisko získal druhý rohový kop v utkání.

7

Sám proti třem si Modou Barrow netroufl, proto vypálil z dvaceti metrů. Křižná rána z levé strany prosvištěla vysoko nad břevnem.

6

Sajfeddín Cháwí viděl uličku na Džazírího. Útočník ovšem zabral příliš pozdě, balón dostihl až za brankovou čárou.

5

Svěřenci kouče Kebaiera nechtějí nechat nic náhodě, sami moc dobře ví, že mají situaci ve svých rukou. Trpělivě kombinují na polovině soupeře.

4

Tunisko darovanou standardku v podobě rohového kopu nevyužilo. Iljás Schirí centroval na přední tyč, kde kraloval bránící James Gomez.

3

Gólman Baboucarr Gaye způsobil spoluhráčům chvilku hrůzy. Po malé domů od Colleyho před ním nepříjemně míč skočil a měl velké štěstí, že doputoval vedle pravé tyče.

2

Důležitá bitva mezi Gambií a Tuniskem právě odstartovala! Gambie nastoupila do klíčového zápasu v červených dresech, Tunisané navlékli dresy barvy bílé.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Gambie: Gaye – Janko, Sonko Sundberg, Gomez, O. Colley, Jagne (C) – Musa Barrow, Bobb, Mbye, Sohna – Modou Barrow.
Náhradníci: Sibi – Adams, Badamosi, Ceesay, E. Darboe, A. Jallow, L. Jallow, B. Jobe, Ngum, Njie, Sanneh, Touray.
Trenér: Tom Saintfiet

Tunisko: ben Saíd – Abdí, Tálbí, Ifa, Mathlúthí – Schirí (C), Lajdúní, Slímán – Cháwí, Džazírí, Rafia.
Náhradníci: bin Mustafá, Džemal – Dräger, Haddadí, Medžbrí, Msákní, Reqíq.
Trenér: Mondher Kebaier

Rozhodčí: Guerrero (MEX) – Amaldine (COM), Ahmed (DJI).
Tunisko

Tunisané nejsou v dobré pozici, nicméně postup mají stále ve svých rukou. Momentálně okupují třetí příčku tabulky se ziskem tří bodů a i jim by nejspíše remíza k postupu stačila, a to minimálně z tabulky třetích týmů. V prvním utkání turnaje padli po bojovném výkonu 0:1 s Mali, načež vysoko 4:0 rozstříleli Mauritánii. Kvalifikaci zvládla Kebaierova na výbornou, v šesti zápasech ztratila pouhé dva body. Navíc nadále zůstává v boji i o světový šampionát, když ve 2. kvalifikační fázi urvala jediné postupové místo ze skupiny, rozdílem dvěma bodů za zády nechala Rovníkovou Guineu.
Gambie

Gambie směřuje za senzačním postupem. Po dvou zápasech má na kontě čtyři body a celé skupině vévodí, k jistotě proniknutí do další fáze tedy stačí vybojovat i remízu. Nejprve potvrdila roli favorita proti outsiderovi skupiny Mauritánii, kterou porazila 1:0. Následně předvedla velmi dobrý výkon proti Mali, s nímž uhrála remízu 1:1 gólem z 90. minuty. Kvalifikací přitom svěřenci kouče Saintfieta prošli tak tak, když sice ovládli skupinu, avšak před druhým Gabonem a třetí Demokratickou republikou Kongo skončili o jediný bod. Zcela jistě se už Gambie nepředstaví na mistrovství světa, v první fázi nezvládla dvojzápas s Angolou (0:1, 1:2).
Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný čtvrteční večer. Vítám vás při sledování Afrického poháru národů, u zápasu skupiny F mezi Gambií a Tuniskem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

Gambie – Tunisko

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+3. A. Jallow

Karty:   48. Adams (GMB), 89. Gomez (GMB) – 45+2. Mathlúthí (TUN), 90+2. Dräger (TUN), 90+2. Medžbrí (TUN)   45+3. bin Mustafá (TUN)

Neproměněná penalta: 45+1. Džazírí (TUN), brankář Gaye zneškodnil

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 3:4. Rohy: 0:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 6:7.

Gambie: Gaye – Janko (62. Badamosi), Sonko Sundberg (61. Touray), Gomez, O. Colley, Jagne (C) – Musa Barrow, Bobb, Mbye (46. A. Jallow), Sohna (46. Adams) – Modou Barrow (85. B. Jobe).
Náhradníci: Sibi – Adams, Badamosi, Ceesay, E. Darboe, A. Jallow, L. Jallow, B. Jobe, Ngum, Njie, Sanneh, Touray.

Trenér: Tom Saintfiet

Tunisko: ben Saíd – Abdí, Tálbí, Ifa, Mathlúthí (57. Dräger) – Schirí (C), Lajdúní, Slímán – Cháwí (57. Msákní), Džazírí, Rafia (68. Medžbrí).
Náhradníci: bin Mustafá, Džemal – Dräger, Haddadí, Medžbrí, Msákní, Reqíq.

Trenér: Mondher Kebaier

Rozhodčí: Guerrero (MEX) – Amaldine (COM), Ahmed (DJI)