Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Elche CF – Granada CF

0:0

konec (0:0)

02.01.2022, 16:15 • Estadio Manuel Martínez Valero (Elche) • 19 • 19. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 2.47 3.23 3.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (18:30:26)
Další program:

Elche CF

Španělský pohár (3. kolo) – 6. 1. 2022, 20:00: Almería – Elche

LaLiga (20. kolo) – 10. 1. 2022, 21:00: Espanyol – Elche

Granada CF

LaLiga (20. kolo) – 8. 1. 2022, 18:30: Granada – Barcelona
Statistiky zápasu:

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 2:5.
Střely mimo: 11:3.
Rohy: 6:3.
Ofsajdy: 1:2.
Fauly: 18:15.
Pokud se domácí snažili po kontroverzích v prvním poločase uklidnit, tak se jim to vůbec nepovedlo, protože hned na úvod druhého dějství byl vyloučen Diego González. Navzdory vyloučení to na trávníku dlouho vypadalo tak, jako kdyby hrály oba týmy ve stejném počtu a domácí byli dokonce o něco aktivnější. Granada se do velkých gólových příležitostí dostala až v závěru zápasu, Suárezovu obrovskou příležitost ale dokázal Badía zákrokem zápasu zlikvidovat. Zápas, který tak přinesl minimum zajímavých gólových možností, tak končí víceméně logickou bezbrankovou remízou.

Elche zůstane po této remíze na průběžné 17. příčce, všechny tři týmy za ním ale ještě budou v tomto kole své zápasy teprve hrát. Granada neprohrála šestý ligový zápas za sebou a je na 12. místě.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Hráči Granady ale kulatý nesmysl nezískali a naopak, museli se zatáhnout až před vlastní šestnáctku. Míč se jim povedlo získat až po nepřesném centru Mojicy z levého křídla.

90+3

Domácí drží míč pod svou kontrolou a zjevně se už jen snaží natahovat čas. Hosté za nimi běhají po celé ploše útočné poloviny.

90+2

Suárez mohl rozhodnout! Tečovaný odkop ze středu pole se mezi obránci Elche odrazil k neobsazenému Suárezovi. Ten se dostal i k zakončení, které ale dokázal vybíhající domácí gólman Badía nohou srazit těsně mimo svou branku.

90+1

Machís se prokličkoval přes trojici protihráčů, jeho akci ale zastavil čistým obranným skluzem Palacios.

90

Bude se hrát ještě pět minut.

89

Po delší době se domácím povedlo rozehrát postupný útok, kterým se dostali na polovinu Granady. Jejich akce ale dlouho netrvala a hosté míč rychle získali zpět pod svou kontrolu.

88

Granada převzala v závěru utkání iniciativu a hra se teď odehrává výhradně na polovině Elche. Útok hostů ale v této chvíli zastavil ofsajd střídajícího Sora.

87

Suárezovi se individuální průnik do domácího pokutového území nepovedl a v souboji o odražený míč fauloval protihráče. Míč vrátí do hry domácí gólman Badía.

85

Suárezův sražený centr se odrazil do výšky před brankářem Badíou, před kterým míč zády k brance zasáhl Díaz. Jeho hlavička spadla vysokým obloukem na horní síť domácí branky.

84

Suárez se rozběhl za přihrávkou do šestnáctky Elche, spolu s ním se ale vrátila hned dvojice obránců. Bigas mu nakonec míč odkopl na roh.

83

Do šestnáctky domácích proto poslali několik nákopů, všechny ale dokázala domácí obrana odvrátit. Machís si na konec tohoto útoku navedl míč přes šestnáctkou Elche na střelu, kterou poslal hrací předmět nad Badíovu branku.

82

Hosté se postupnou kombinací dostali na útočnou polovinu, zatím ale kombinují jen v uctivé vzdálenosti od pokutového území Elche.

81

Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Maxime Gonalons, přichází Isma Ruiz.

81

Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Antonio Puertas, přichází Alberto Soro.

80

Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Guido Carrillo, přichází Pablo Piatti.

80

Carrillo zůstal sedět na trávníku ve středovém kruhu a musí být ošetřen. Domácí už připravují střídání.

79

Pere Milla vystihl přihrávku Gonalonse ve středu pole a rozběhl se směrem do šestnáctky Granady. Tam se prokličkoval dokonce až do zakončení, jeho střelu ale dokázal nohou vyrazit brankář Maximiano.

78

Gumbau nakonec nakopl míč za obranu hostů, obránci Granady si ale dali pozor a míč odkopli až do středu pole.

77

Pere Milla byl podražen při zpracovávání míče. Domácí s rozehrávkou standardní situace na útočné polovině nepospíchají.

75

Hosté přidali na agresivitě směrem dopředu, jejich centry ale moc nebezpečí pro domácí branku nepřinesly. Další nákop Machíse opět bez větších problémů vyřešila obrana Elche.

74

Kapitán Granady pak odvrátil centr, který do šestnáctky poslal zleva Mojica. Odražený míč následně znovu získali domácí fotbalisté.

73

Germán Sánchez nezachytil náběh Carrilla na nákop ze středu pole, domácí útočník si ale naštěstí pro hosty posunul míč až příliš do strany. Z levého křídla ho pak přihrál na spoluhráče dozadu.

72

Machís vysunul kolmicí na levou stranu šestnáctky Granady do náběhu Suáreze, jehož střílenou přihrávku na přední tyč chytil domácí brankář Badía.

71

Domácí i v oslabení úplně vyrovnali hru, dokonce se zdá, že mají větší snahu útočit. I v oslabení teď vysoko napadají rozehrávku Granady.

70

Střídající Pere Milla se hned zapojil do hry a po průniku k šestnáctce po levé straně musel jeho centr odhlavičkovat Germán Sánchez.

69

Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Fidel, přichází Pere Milla.

69

Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Tete Morente, přichází Josan.

67

Držení míče: 51 % : 49 %

66

V posledních minutách se hra vyrovnala, i když mají domácí o hráče méně. Hosté se ani v přesilovce zatím nedostali do vyložené gólové příležitosti.

65

Fidel se dostal k šestnáctce Granady po levé straně a jeho centr byl odhlavičkován za pokutové území k volnému Mascarellovi. Ten střelou po zemi minul Maximianovu branku.

64

Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Quini, přichází Víctor Díaz.

63

Suárez se prokličkoval až k šestnáctce Elche a přihrávkou doleva našel na její hranici úplně volného Puertase. Ten ale z výborné pozice namířil přímo na připraveného domácího brankáře Badíu.

62

Palacios hned po zisku míče vyrazil do otevřené obrany hostů a dostal se i k centru do šestnáctky Granady. Ten vyřešil kapitán hostů Germán Sánchez.

61

Hosté se po autovém vhazování vrátili ke kombinaci na útočné polovině. Domácí jsou disciplinovaně seřazeni před vlastní šestnáctkou.

60

Hosté se postupnou rozehrávkou dostali na polovinu Elche, ze své aktivity ale vytěžili jen jeden centr Quiniho, který odhlavičkoval do bezpečí Mascarell.

59

Gumbau nakopl míč na zadní tyč, kde do souboje doslova vletěl střídající Verdú. V pádu však usměrnil míč výrazně mimo Maximianovu branku.

58

Žlutou kartu dostává za úder do hrudi Mojicy Quini (Granada CF). Přímý kop pro domácí z levé strany útočné poloviny.

57

Mojica centrem téměř z brankové čáry nakopl míč na zadní tyč, kde se snažil o akrobatické zakončení Morente. „Nůžky“ se mu ale vůbec nepovedly a míč jen jemně tečoval.

56

Poprvé od vyloučení Gonzáleze se domácí dokázali nastěhovat na útočnou polovinu a i v oslabení dokázali zatlačit hosty hluboko do obrany.

55

Neva se hezky uvolnil na levém křídle a centrem do šestnáctky hledal Molinu. Ten míč sice tečoval, prakticky ho ale jen prodloužil při jeho letu do rukou brankáře Badíi.

Gonzalo Verdú si hned převzal od Fidela kapitánskou pásku a zatáhl se na místo vyloučeného Gonzáleze. Domácí přešli k rozestavení 4-4-1.

54

Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Javier Pastore, přichází Gonzalo Verdú.

53

Granada nadále hledá mezeru v obranném postavení domácího týmu, zatím se jí to ale nedaří a hosté si míč přihrávají jen ze strany na stranu.

52

Obraz hry se po červené kartě Gonzáleze hned otočil a teď jsou to hosté, kdo drží míč na útočné polovině.

50

Machís se rozběhl za kolmicí do šestnáctky Elche a na poslední chvíli před ním dokázal trochu nečekaně ve skluzu odkopnout míč domácí brankář Badía.

49

Nevův vysoký centr si v šestnáctce Elche zpracoval Suárez, který si zasekl obránce a slabou střelou po zemi k bližší tyči jen rozcvičil domácího brankáře Badíu.

48

Hosté hned získali míč pod svou kontrolu a zatáhli se s ním na vlastní polovinu. Domácí je už nepresují.

47

Katastrofální vstup domácích do druhého dějství! Diego González (Elche CF) začal zbytečně kličkovat jako poslední obránce a míč mu odskočil přímo k rozběhnutému Suárezovi. Gonzálezovi pak už nezbylo nic jiného, než Suáreze srazit na trávník a za tento zákrok tak dostává zaslouženou červenou kartu.

46

Výkop druhého poločasu měli hosté. Během přestávky nedošlo k žádnému střídání.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 17:25.
Divoký první poločas je konečně za námi. Zajímavých fotbalových momentů jsme viděli velmi málo a i když měli domácí územní převahu, tak se nedostali před brankou hostů prakticky k ničemu. Místo toho jsme ale viděli dva momenty, které se budou kvůli verdiktům hlavního rozhodčího Adriána Cordera Vegy zřejmě rozebírat hodně dlouho. Prvním byla gólová dorážka Carrilla, při které zasáhl brankáře Granady do ruky, kvůli čemu pak nebyl gól po konzultaci s videoasistentem uznán. Druhým byl souboj vybíhajícího brankáře Maximiana s Carrillem, po kterém se domácí dožadovali penalty. Obě situace ale skončily verdikty ve prospěch Granady, což se odzrcadlilo na chování domácích v závěru poločasu. V průběhu zhruba minuty dostali hned tři hráči Elche žluté karty a domácí trenér Francisco dostal dokonce už druhou žlutou kartu. Uvidíme tedy, v jakém psychickém rozpoložení domácí nastoupí do druhého poločasu.

Statistiky po 1. poločase:

Držení míče: 57 % : 43 %
Střely na branku: 1:1
Střely mimo: 7:0
Rohy: 5:0
Ofsajdy: 1:0
Fauly: 9:7
Domácí ještě vyrazili za hlavním rozhodčím Adriánem Corderem Vegou, aby s ním probrali některé jeho verdikty. Nejaktivnější hráče tahají do šatny členové domácího realizačního týmu.

45+8

První poločas skončil.

45+8

Žlutou kartu za zdržování hry dostává Luis Javier Suárez (Granada CF). Ten ale pokračuje v protestech a jako důkazní materiál ukazuje rozvázané tkaničky.

45+7

Rozehrávka přímého kopu se domácím vůbec nepovedla a Gumbau poslal míč až mimo hrací plochu.

45+6

Žlutou kartu za podražení pronikajícího Palaciose dostává Darwin Machís (Granada CF). Standardka pro domácí.

45+5

Žlutou kartu za zakopnutí míče dostává Tete Morente (Elche CF). Na trávníku to teď pořádně vře...

45+5

Žlutou kartu za protesty dostává i Javier Pastore (Elche CF).

45+4

Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává trenér Francisco (Elche CF), jenž při svých protestech dokonce vběhl na hřiště.

45+4

Žlutou kartu za podražení rozběhnutého protihráče ve středu pole dostává kapitán Fidel (Elche CF).

45+2

Carrillo odešel za autovou čáru a hra bude pokračovat odkopem brankáře Maximiana od jeho svatyně.

45+1

Bude se hrát ještě pět minut.

45

Carrillo zůstává ležet na trávníku a domácí reklamují, že brankář Maximiano zasáhl domácího útočníka při svém zákroku do hlavy. Navzdory tomu se hlavní rozhodčí ani neradí s videoasistentem.

44

Mojica nakopl míč za obranu Granady, kde byl Carrillo. Brankář Maximiano vyrazil ze své branky, aby míč vyrazil, hrací předmět ale nezasáhl a Carrillo ho usměrnil mimo odkrytou branku Granady.

43

Palacios pak vystihl rozehrávku obránců Granady, spolu s ním se ale vrátil Neva, jenž mu nakonec dokázal kulatý nesmysl odkopnout.

42

Do vysokého presinku tentokrát vyrazili hosté a Palacios musel pod tlakem odkopnout míč co nejdále od své branky. Hrací předmět skončil až u brankáře Granady.

41

Puertas dostal konečně míč do běhu na útočné polovině, místo solidní útočné akce se ale zamotal v kličkách a míč doslova daroval domácímu brankáři Badíovi.

40

Pastore nakopl míč na pravé křídlo na volného Morenteho, ten ale vybíhal na tuto přihrávku z ofsajdové pozice.

39

Mojica se dokázal uvolnit na levém křídle a přesným centrem našel v šestnáctce Granady nabíhajícího Pastoreho, jenž poslal míč hlavou nad Maximianovu branku.

38

Odkop brankáře Granady však znovu skončil na kopačkách domácích hráčů. Jejich rozehrávku zbrzdil alespoň faulem na Fidela Luis Milla.

37

Gumbau se pokusil zaskočit obranu Granady nákopem na rozběhnutého Mojicu, ten si ale míč zpracovat nedokázal.

36

Elche postupně opět přebírá iniciativu a hra se opět odehrává převážně na polovině Granady.

35

Gumbau nejdřív rozehrál roh dříve, než mu to povolil hlavní rozhodčí, a pak poslal míč katastrofálním centrem úplně mimo šestnáctku hostů.

34

Po této krátké přestávce se Elche vrátilo na polovinu soupeře. Pastore vysunul do náběhu na pravé straně Palaciose, tomu ale odkopl Neva míč na další roh Elche.

32

A to se Granadě dnes zatím vůbec nedaří, což potvrdila i teď. Nepřesný nákop Germána Sáncheze na pravé křídlo skončil daleko za brankovou čárou.

31

Gonalons zavezl hrací předmět na útočnou polovinu, domácí se ale bleskurychle seřadili do obranného postavení. Hosté tak musí útočit „do plných“.

30

Vysoký presink Elche ale opět přinesl úspěch a útok domácích ukončil až gólman Granady Maximiano, jenž chytil tečovaný centr Palaciose z pravé strany.

29

Mojica se na levé straně snažil uvolnit kolem Quiniho, jenž ho zasáhl zezadu do nohy. Navzdory protestům domácích hráčů bude hra pokračovat autovým vhazováním Granady.

28

Držení míče: 55 % : 45 %

27

Tam si ale neporozuměli Suárez s Molinou a první jmenovaný poslal svému kolegovi tak prudkou přihrávku mezi obránce Elche, že míč skončil až u domácího brankáře Badíi.

26

Až po více než dvou minutách domácí kombinace se hosté dostali k hracímu předmětu a hned se jim povedlo přenést hru na útočnou polovinu.

24

Hosté však prakticky okamžitě míč znovu ztratili a znovu se musí zatáhnout do obrany. Domácí mají i po neuznané brance výraznou územní převahu.

23

Ani tento roh domácích ale nebezpečí před branku hostů nepřinesl. Fidel pak navíc fauloval v souboji o odražený míč.

22

Fidel se pak na opačné straně prokličkoval z křídla až téměř do šestnáctky a jeho centr musel srazit Torrente na další rohový kop Elche.

21

Po jednom z nich získali hosté přímý kop. Centr Luise Milly do šestnáctky Elche dokázala domácí obrana vyřešit.

20

Emoce na trávníku jsou pořádně vyostřené a v krátkém časovém sledu jsme viděli několik tvrdších soubojů o míč ve středu pole.

19

Carrillova dorážka byla nakonec vyhodnocena jako faul na brankáře Maximiana, protože ho podle zpomaleného videozáznamu zasáhl do ruky. Gól tedy neplatí!

19

Žlutou kartu za protesty dostává trenér Francisco (Elche CF).

18

Hlavní rozhodčí Adrián Cordero Vega se jde podívat na videozáznam sám.

17

Hlavní rozhodčí ještě konzultuje souboj Carrilla s brankářem Maximianem s videoasistentem.

16

Elche právě vstřelilo branku!
Domácí otevírají skóre! Na centr Gumbaua ze standardky si v šestnáctce Granady nejvýše vyskočil GUIDO CARRILLO a hlavou míč nasměroval do břevna branky Granady. Od něj se míč odrazil do země a jako první se k němu dostal znovu Carrillo, jenž ho vysokou nohou doslova přes ruce brankáře Maximiana poslal do sítě. Bez asistence.

15

Gumbau byl faulován při svém průniku na levé straně útočné poloviny. Přímý kop pro domácí.

14

Mascarell hledal nečekaným nákopem za obranu Granady rozběhnutého Pastoreho, ten ale tuto přihrávku na hrací ploše zpracovat nedokázal.

13

Domácí už mají územní převahu a hosté mají velký problém se dostat k míči. Hráči Granady se proto seřadili do obranného postavení před vlastní pokutové území.

12

Domácí pokračují v útočné aktivitě a získali rohový kop. Ten chtěli rozehrát nacvičeným signálem, Pastoreho nepřesný centr se ale zakroutil za brankovou čáru.

11

Elche se proto bez problémů dostalo na útočnou polovinu, jeho akci ale zakončil střelou vysoko nad Maximianovu branku Mascarell.

10

Hosté okamžitě zacouvali na vlastní polovinu a na rozdíl od domácích nechali protihráčům prostor na rozehrávku postupného útoku.

9

Gonalons proto nakopl míč na Puertase, jenž si vyměnil na pravé straně šestnáctky míč s Molinou a zasekl si obránce Elche. Puertasovu střelu k bližší tyči pak vyrazil domácí gólman Badía.

8

Hosté sice drží míč pod kontrolou, presink Elche je ale natolik kvalitní, že se hráči Granady ještě nedostali ani za půlící čáru.

7

Hosté tak museli přejít k postupné rozehrávce, kterou jim domácí opět komplikují velmi aktivním napadáním.

6

Palacios našel přihrávkou z pravého křídla na hranici šestnáctky hostů Pastoreho, jeho střela z voleje ale byla zblokovaná. Morente pak taktickým faulem ve středu pole zastavil rychlý protiútok Granady.

5

Domácí pak vysokým presinkem vyhnali hosty až před jejich šestnáctku a nakonec je donutili k nepřesné rozehrávce. Morente se pak uvolnil na pravém křídle přes Nevu, jeho centr ale zastavil Germán Sánchez.

4

Hosté se poprvé v zápase dostali na útočnou polovinu. Puertasovi se na pravé straně otevřel prostor na centr, velmi nepovedeným nákopem ale poslal míč až do autu na opačné straně hřiště.

3

Míč se za šestnáctkou Granady odrazil zpět k fotbalistům Elche a tento útok zakončil velmi zbrklou střelou nad Maximianovu branku z velké dálky Bigas.

2

Elche se usadilo na útočné polovině a ze své aktivity vytěžilo svůj první rohový kop v zápase. Gumbauův centr z něj na přední tyč vyřešila obrana Granady.

1

Výkop utkání měli domácí. Obránci Elche hned nakopli míč na útočnou polovinu, kde ho Neva odhlavičkoval do zámezí.

1

Utkání právě začalo.
Elche bude hrát v bílých dresech, Granada v červeno-bílých.
Oba týmy právě vybíhají na hrací plochu, první zápas těchto dvou celků v kalendářním roce 2022 se tak o malou chvíli začne.
Úvodní sestavy:

Elche CF: E. Badía – Palacios, González, Bigas, Mojica – Gumbau, Mascarell – Morente, Pastore, Fidel (C) – Carrillo.

Náhradníci: Werner, L. Andreu – Verdú, P. Milla, Josan, Barragán, Piatti, Josema, Donald, Jony Álamo, Friaza.

Trenér: Francisco

Granada CF: Maximiano – Quini, G. Sánchez (C), Torrente, Neva – Puertas, L. Milla, Gonalons – Suárez, J. Molina, Machís.

Náhradníci: Sarr – Soro, Eteki, Monchu, Díaz, Abram, D. Duarte, Ruiz, P. Sánchez, Butzke, Zaragoza.

Trenér: Robert Moreno

Rozhodčí: Vega – Jiménez, Gómez.


Vzájemné zápasy

Jelikož se tyto dva týmy v nejvyšší španělské soutěži často míjely, tak spolu za poslední desetiletí odehrály v LaLize jen šest zápasů. Vzájemná bilance v nich mluví jasně ve prospěch Granady, která vyhrála pětkrát a jen jednou s Elche remizovala. V minulé sezoně vyhrála Granada nad Elche v prosinci 2020 venku 1:0 a na konci února 2021 doma 2:1.


Granada CF

Ani Granadě se pozitivní testy na covid úplně nevyhly, na rozdíl od Elche ale má kvůli nim mimo sestavu jen tři hráče. Granada se navíc v posledních týdnech výrazně zvedla a díky sérii pěti zápasů bez prohry se vzdálila sestupovým příčkám a posunula se už na 12. místo. Dařit se začalo hlavně veteránovi Jorgemu Molinovi, jenž v těchto pěti ligových utkáních vstřelil šest branek a hned se díky nim posunul mezi deset nejlepších střelců španělské LaLigy. Jedinou skrvnou na skvělém období Granady je vyřazení čtvrtoligovou Manchou ve Španělském poháru, se kterou navzdory obrovské převaze prohrála 0:1.

Posledních 5 ligových zápasů:
Athletic Bilbao – Granada 2:2
Granada – Alavés 2:1
Cádiz – Granada 1:1
Granada – Mallorca 4:1
Granada – Atlético Madrid 2:1


Elche CF

Elche vstupuje do roku 2022 jako tým plně namočený do bojů o záchranu a ve velmi složité situaci. Před dneškem se v tabulce nacházelo na poslední nesestupové 17. příčce a před 18. Alavésem bylo jen o skóre. Jeho forma navíc vůbec dobrá. Z posledních 10 ligových zápasů vyhrálo Elche jediný, ovšem proti Cádizu, který tím dostalo pod sebe do sestupové zóny. Nejdůležitějším faktorem pro tento i následující zápasy Elche je ale skutečnost, že až šest hráčů (včetně fotbalistů obvyklé základní sestavy) mělo pozitivní testy na covid. Pro toto utkání se tak dá od Elche očekávat „experimentální“ základní sestava...

Posledních 5 ligových zápasů:
Elche – Betis 0:3
Osasuna – Elche 1:1
Elche – Cádiz 3:1
Valencia – Elche 2:1
Barcelona – Elche 3:2
Vítejte u on-line přenosu ze zápasu Elche CF – Granada CF. Utkání 19. kola španělské LaLigy začíná v 16:15.

Elche CF – Granada CF

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   19. trenér Francisco (ELC), 45+4. Fidel (ELC), 45+5. Pastore (ELC), 45+5. Morente (ELC) – 45+6. Machís (GRN), 45+8. Suárez (GRN), 58. Quini (GRN)   45+4. trenér Francisco (ELC)   47. González (ELC)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 11:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 18:15.

Elche CF: E. Badía – Palacios, González, Bigas, Mojica – Gumbau, Mascarell – Morente (69. Josan), Pastore (54. Verdú), Fidel (C) (69. P. Milla) – Carrillo (80. Piatti).
Náhradníci: Werner, L. Andreu – Verdú, P. Milla, Josan, Barragán, Piatti, Josema, Donald, Jony Álamo, Friaza.

Trenér: Francisco

Granada CF: Maximiano – Quini (64. Díaz), G. Sánchez (C), Torrente, Neva – Puertas (81. Soro), L. Milla, Gonalons (81. Ruiz) – Suárez, J. Molina, Machís.
Náhradníci: Sarr – Soro, Eteki, Monchu, Díaz, Abram, D. Duarte, Ruiz, P. Sánchez, Butzke, Zaragoza.

Trenér: Robert Moreno

Rozhodčí: Vega – Jiménez, Gómez