Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Chelsea FC – Brighton & Hove Albion

1:1

konec (1:0)

29.12.2021, 20:30 • Stamford Bridge, Londýn • 20. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 1.36 5.09 10.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:35:12)
Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 3:8. Rohy: 10:8. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:7.
Chelsea v rámci 20. kola anglické Premier League nepotvrdila roli velkého favorita a na domácí půdě pouze remizovala s Brightonem 1:1.

The Blues vstřelili důležitý vedoucí gól ve 28. minutě, kdy se hlavou trefil Romelu Lukaku. Od inkasované branky ovšem Brighton přidal a byl lepším týmem. Zaslouženého vyrovnání se dočkal až v první nastavené minutě základní hrací doby, historicky první gól Brightonu na Stamford Bridge vsítil rovněž hlavou Danny Welbeck.

Svěřenci kouče Tuchela se získaným bodem posunuli na druhou příčku před Liverpool, avšak jedná se bezesporu o ztrátu. Racci naopak i přes herní převahu určitě budou brát i bod, který je posunul před Crystal Palace do první poloviny tabulky.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Steven Alzate odtlačil od balónu Pulisice a posunul jej k Welbeckovi. Střelec vyrovnávací trefy se ovšem nezvládl po levé lajně prosadit přes Rüdigera.

90+3

Schyluje se k další nečekané ztrátě jednoho z horkých kandidátů na titul. Nutno ovšem podotknout, že Brighton je od inkasované branky lepším týmem a minimálně remízu si bezesporu zaslouží.

90+1

90+1. Danny WELBECK - 1:1

90+1

Brighton právě vstřelil branku!
Racci se dočkali zaslouženého vyrovnání v nastaveném čase! Jejich historicky první gól na Stamford Bridge vsítil DANNY WELBECK, jenž se ve vzduchu hlavou prosadil mezi Rüdigerem a Chalobahem, za míčem směřujícím k pravé tyči se Mendy jenom ohlédl.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.

89

Domácí kopali rohový kop. Rüdiger sklepl na šestnáctku ke Kovačićovi, tvrdou ránu tečoval César Azpilicueta jen nad břevno.

88

Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Jakub Moder, přichází Steven Alzate.

87

N'Golo Kanté a jeho další ofenzivní výlet. Od Lukakua obdržel přihrávku ideálně do nohy, avšak z první vypálil jen do blokujícího Burna.

86

Definitivní razítko na vítězství The Blues mohl dát Romelu Lukaku. Druhý gól ovšem nepřidal, v poslední chvíli ránu zblokoval Veltman.

85

Až netradičně vpředu se objevil N'Golo Kanté. Mateo Kovačić této ksutečnosti nevyužil, Francouzovi poslal nahrávku za paty.

84

Akci hostujícího celku zastavil ofsajd. Jakub Moder vystartoval za obranu příliš brzy, v době Maupayovi nahrávky již stál za posledním obráncem.

83

Domácím fotbalistům nyní pomohl o jeden z fanoušků, kterému dlouho trvalo, než balón vrátil na hrací plochu. Chvíli jej podržel ve vlastních rukách.

82

Kouskování hry hraje do karet Chelsea. Ta udržuje těsný náskok i v probíhající poslední desetiminutovce základní hrací doby, Brighton i přes velké úsilí stále nezvládl poslat míč za Mendyho záda.

81

Po vzájemné potyčce udělil arbitr Mike Dean žluté karty Masonu Mountovi a Yvesovi Bissoumovi, čímž dal jasně najevo, že podobné střety trpět nebude.

80

Střídání v týmu Brighton & Hove Albion FC: ze hřiště odchází Alexis Mac Alister, přichází Danny Welbeck.

Chelsea FC – Brighton & Hove Albion

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 28. R. Lukaku (Mount) – 90+1. Welbeck (Cucurella)

Karty:   41. Rüdiger (CHE), 58. Kovačić (CHE), 64. Hudson-Odoi (CHE), 81. Mount (CHE) – 81. Bissouma (BRN)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 3:8. Rohy: 10:8. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:7.

Chelsea FC: E. Mendy – Azpilicueta, Christensen (46. T. Chalobah), Rüdiger – R. James (27. M. Alonso), Kovačić, Jorginho, Hudson-Odoi (67. Kanté) – Mount, Pulisic – R. Lukaku.
Náhradníci: Arrizabalaga – Barkley, M. Sarr, Saúl, Havertz, Zíjáš, T. Chalobah, Kanté, M. Alonso.

Trenér: Thomas Tuchel

Brighton & Hove Albion: Sánchez – Lamptey (66. Mwepu), Veltman, Burn, Cucurella – Bissouma, Lallana – March (C), Moder (88. Alzate), Mac Alister (80. Welbeck) – Maupay.
Náhradníci: Steele – Welbeck, Richards, Duffy, Groß, Mwepu, Alzate, Ferguson, Webster.

Trenér: Graham Potter

Rozhodčí: Dean – Smart, Scholes