Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Newcastle United – Manchester United

1:1

konec (1:0)

27.12.2021, 21:00 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • 19. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 22.5 9.79 1.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Příliš dlouho otálel s vhozením míče do hry Javier Manquillo. Pawsonův pohárek trpělivosti přetekl, španělský bek je dalším hráčem se žlutou kartou na kontě.

70

Arbitr Craig Pawson se v posledních minutách nenudí. Žlutý trest nadělil Joelintonovi, a to za přílišné protesty po Brazilcově útočném prohřešku.

68

Třetí žlutá karta v rozmezí tří minut. Do statistik se negativním způsobem zapsal Harry Maguire, u lajny ve skluzu tvrdě dohrál Frasera.

66

A žlutý trest okamžitě i na druhé straně. Taktéž Emil Krafth měl za cíl zastavit protiútok, a to se povedlo, Sancha poslal na trávník nedovoleným způsobem.

66

Po dohrání akce dostal kartu žluté barvy Bruno Fernandes. Zatažením za Joelintonův dres chtěl zabránit protiútoku, což nevyšlo.

57

Kartónek žluté barvy si vysloužil Cristiano Ronaldo. Chtěl odkopnout balón, ale jako by vůbec neviděl přítomného protihráče Longstaffa, jehož málem nakopl, naštěstí jej však minul. I proto dostal jen žlutou, ne červenou.

Newcastle United – Manchester United

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 7. Saint-Maximin (S. Longstaff) – 71. Cavani

Karty:   66. Krafth (NEW), 70. Joelinton (NEW), 90+5. Manquillo (NEW) – 57. Ronaldo (MAN), 66. B. Fernandes (MAN), 68. Maguire (MAN)

Držení míče: 30 % : 70 %.
Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:8.

Newcastle United: Dúbravka – Manquillo, Schär, Lascelles (C), Krafth – Fraser (75. M. Almirón), Shelvey, S. Longstaff, Saint-Maximin (83. Gayle) – C. Wilson (45+6. Jacob Murphy), Joelinton.
Náhradníci: Gillespie, Woodman – M. Almirón, E. Anderson, Gayle, Hendrick, Jacob Murphy, White.

Trenér: Eddie Howe

Manchester United: de Gea – Dalot, Varane, Maguire (C), Telles – McTominay (78. N. Matić), Fred (46. Sancho) – M. Greenwood (46. Cavani), B. Fernandes – Ronaldo, Rashford.
Náhradníci: D. Henderson – Cavani, Elanga, P. Jones, N. Matić, Sancho, Shaw, van de Beek, Wan-Bissaka.

Trenér: Ralf Rangnick

Rozhodčí: Pawson – Hussin, Cann