Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Rayo Vallecano – Espanyol Barcelona

1:0

konec (0:0)

05.12.2021, 14:00 • 16. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 2.09 3.37 3.99 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Konečně jsme se dozvěděli, že sudí má v plánu nastavit celkem šest minut. Před námi by tedy měly být ještě dvě.

90+3

Nevyužitý hostující náhradník Fran Mérida dostal červenou kartu za to, že se do konfliktu zapojil z lavičky! Na počtu hráčů na trávníku to samozřejmě nic nemění.

90+2

Nervy pracují! Domácí Óscar Valentín dostává žlutou kartu. Následně se to před hostující střídačkou strkalo a sudí měl co uklidňovat!

90+1

Leandro Cabrera byl za zákrok na Falcaa oceněn žlutou kartou.

90

Randy Nteka si po pár desítkách sekund na hřišti vykoledoval žlutou kartu.

88

Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Óscar Trejo, přichází Randy Nteka.

87

Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Álvaro García, přichází Kévin Rodrígues.

85

Míč na levé straně prošel přes skluzujícího Baliua k Melamedovi. Hosté následný protiútok sehráli dobře. Míč se dostal přes de Tomáse až k Javimu Puadovi, který z pravé strany šestnáctky pálil vedle vzdálenější tyče! Dobrá šance Espanyolu.

76

Hosté mohli vyrovnat! Zpoza šestnáctky vypálil Javi Puado a míč před brankářem Dimitrievskim nepříjemně zaplaval. Gólman Vallecana tak byl rád, že ho vyrazil před sebe a zálusk na dorážku si už dělal Loren Moron. Před ním však v poslední chvíli zakročil obránce Alejandro Catena!

75

Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Sergi Guardiola, přichází Radamel Falcao.

74

Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Adrián Embarba, přichází Nico Melamed.
Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Sergi Darder, přichází Manu Morlanes.

70

Po zákroku hostujícího Aleixe Vidala na Álvara Garcíu se žlutí. Hráč Raya navíc potřebuje ošetření.

67

Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Unai López, přichází Pathé Ciss.

61

Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Sergi Gómez, přichází Fernando Calero.
Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Keidi Bare, přichází Loren.

60

Další šance Vallecana! Po rohovém kopu se odražený míč dostal k Álvarovi Garcíovi, jehož rána skončila těsně vedle vzdálenější tyče! Balón byl ještě tečován a tak přijde na řadu další roh.

55

Vallecano právě vstřelilo branku!
Domácí se ujímají vedení, k čemuž jim vydatně pomohl protihráč LEANDRO CABRERA! Po nejisté obranné hlavičce hostujícího stopera míč nejprve propadl na levé křídlo k Álvarovi Garcíovi. Ten pronikl až do pokutového území a nahrával před bránu. Tam si vybral vracející se Cabrera další porci smůly, když si balón srazil do vlastní sítě.

52

Catena našel parádním pasem za obranu Ivána Balliua. Toho může mrzet trochu horší zpracování míče. Zahnal se tak do hodně ostrého úhlu a už v podstatě neměl jinou možnost než nastřelit vybíhajícího brankáře Diega Lópeze. Bude z toho alespoň roh pro Vallecano.

45+2

Velká šance Vallecana! Centr Álvara Garcíi z levé strany si na pravé straně šestnáctky našel Isi Palazón. Ten si balón zpracoval na prsa a ve velmi výhodné pozici zamířil těsně vedle vzdálenější tyče!

39

Óscar Trejo zezadu sáhl rukou po unikajícím Darderovi. Navíc přímo před rozhodčím, který hned vytáhl žlutou kartu.

32

Další šance domácích! Hodně aktivní je Álvaro García. Po jeho zpětné přihrávce přestřelil z prostoru penalty Óscar Trejo. Tomu balón před střelou poskočil a tak ho netrefil ideálně.

30

Do útoku se stále častěji tlačí Rayo. Střílený centr z levé strany vyrazil Diego López jen před sebe. Dobíhající Sergi Guardiola dorážel vedle brány!

24

Zápas se začíná rozjíždět! Po centru Vidala z pravé strany se dostal k hlavičce Raúl de Tomás a brankář Dimitrievski se musel hodně činit, aby balón, který se ještě odrazil od země, u své levé tyče dokázal vyrazit! Do protiútoku se pak dostal Isi Palazón, který střílel zpoza šestnáctky nad bránu.

21

Teď už první příležitost hostí! Ti sehráli rychlou akci. Míč putoval na levou stranu k Pedrosovi, který našel zpětnou přihrávkou Javiho Puada. Ten z první zakončoval těsně vedle bližší tyče!

9

Javi Puado sáhl rukou do obličeje domácího kapitána Óscara Treja. Je z toho zasloužená žlutá karta.

Rayo Vallecano – Espanyol Barcelona

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 55. Cabrera (vla.)

Karty:   39. Trejo (VLL), 90. Nteka (VLL), 90+2. Valentín (VLL) – 9. Puado (ESB), 70. Aleix Vidal (ESB), 90+1. Cabrera (ESB)   90+3. Mérida (ESB)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 0:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 18:11.

Rayo Vallecano: Dimitrievski – Balliu, Saveljich, Catena, F. García – Unai López (67. Ciss), Valentín – Palazón, Trejo (C) (88. Nteka), Á. García (87. Kévin Rodrígues) – Guardiola (75. Falcao).
Náhradníci: I. Arboleda, L. Zidane – Hernández, Pozo, Bébé, Ciss, Martín, Kévin Rodrígues, Nteka, Falcao, Maraš, Mario Suárez.

Trenér: Iraola

Espanyol Barcelona: Diego López – Aleix Vidal (C), Sergi Gómez (61. F. Calero), Cabrera, Pedrosa – Y. Herrera, Bare (61. Loren) – Embarba (74. Melamed), Darder (74. Morlanes), Puado – de Tomás.
Náhradníci: Oier, J. García – Wu, Miguelón, Melendo, Melamed, F. Calero, Loren, Morlanes, Vilà, Mérida.

Trenér: Moreno

Rozhodčí: Munuera – Prieto, Martínez