Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Celta de Vigo – Valencia CF

1:2

konec (1:1)

05.12.2021, 21:00 • Abanca-Balaídos (Vigo) • 16. kolo • Michal Sadlek

Tipsport: 1.95 3.6 4.27 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě z tohoto zápasu všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (23:05:27)
Další program:

Real Club Celta de Vigo
17. kolo – 10. 12. 2021, 21:00: Mallorca – Celta Vigo

Valencia CF
17. kolo – 11. 12. 2021, 18:30: Valencia – Elche
Statistiky zápasu:

Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 5:5.
Střely mimo: 3:2.
Rohy: 6:4.
Ofsajdy: 0:0.
Fauly: 9:21.
Obraz hry ve druhém poločase byl stejný jako v prvním dějství. Domácí měli územní převahu, jejich další chybu v obraně ale hosté opět potrestali gólem, tentokrát z kopačky Maxiho Gómeze. Celta se pak ještě více vrhla do útoku a měla šance na vyrovnání, Valencii ale několika skvělými zákroky podržel brankář Cillessen. Hosté se zaměřili hlavně na urputnou obranu, svými rychlými protiútoky ale domácím neustále hrozili a měli i příležitosti na vylepšení skóre. Branku jsme však už neviděli a Celta tak prohrála doma už pošesté v této ligové sezoně.

Celta prohrála po čtyřech ligových zápasech bez porážky a v tabulce jí patří 14. místo, ze kterého má před 18. Cádizem náskok 4 bodů. Valencia neprohrála pátý ligový souboj za sebou a posunula se už na průběžné 8. místo.

90+6

Konec zápasu.

90+6

Žlutou kartu za nesportovní chování dostává Nolito (Real Club Celta de Vigo).

90+5

Hosté dotlačili svým presinkem domácí za středovou čáru, kde míč získali a teď si ho přihrávají na pravé straně útočné poloviny. Svou kombinací už ale jen získávají čas.

90+4

Na další standardku Denise Suáreze si naběhl do šestnáctky Valencie už i brankář Dituro. Právě k němu se míč odrazil, jeho střelu ale obránci hostujícího týmu zblokovali.

90+3

Gayá hledal přihrávkou zleva za domácí obranou rozběhnutého Solera, spolu s ním se ale vrátil Vázquez, jenž míč tečoval tak, že se dokutálel těsně mimo domácí branku. Domácí brankář si teď asi zhluboka vydechl...

90+2

Centr Denise Suáreze odhlavičkoval hned první bránící hráč Valencie a hosté vyrážejí do protiútoku.

90+1

Méndez se prokličkoval po pravé straně až do blízkosti pokutového území Valencie, kde ho srazil na trávník nedovoleně Račić. Přímý kop pro Celtu Vigo.

90

Bude se hrát ještě pět minut.

89

Valencia pak vysunula svůj presink velmi vysoko a úspěšně. Hosté donutili domácí k chybě v rozehrávce a místo obrany tak teď kombinují na útočné polovině.

88

Obrana Valencie zvládla i tuto standardní situaci Celty a naopak hosté vyrazili do protiútoku. Na jeho konci se míč dostal na levé straně ke Gayovi, jehož tvrdá střela skončila v rukou brankáře Ditura.

87

Denis Suárez se dostal k míči, který se k němu odrazil po zblokovaném centru zleva. Jeho tvrdou střelu srazil blokující Soler na rohový kop.

86

Méndez se pokusil o sólovou akci na pravém křídle, průnik do šestnáctky se mu ale nepovedl a následný centr skončil za Cillessenovou brankou.

85

Hosté se po dlouhé době dostali k míči a mohli založit svůj postupný útok od obránců. Ti se ale nechali presujícími hráči Celty vytlačit až k vlastní šestnáctce a brankář Cillessen musel pod tlakem odkopnout míč do zámezí.

84

Galánův centr zleva odhlavičkoval Guillamón a v následném souboji střídajících hráčů o odražený míč fauloval Murillo Andrého.

83

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Hugo Duro, přichází Yunus Musah.

83

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Hélder Costa, přichází Gonçalo Guedes.

83

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Maxi Gómez, přichází Marcos André.

81

Disciplinovaně hrající hosté nadále drží obranné postavení. Domácí sice mají míč na kopačkách, do střeleckých pozic se ale ne a ne dostat.

80

Fotbalisté Valencie vytlačili domácí za středovou čáru, míč ale získali až po faulu střídajícího Solariho. Ten podkopl po ztrátě míče ve středu pole Dura.

79

Po obranném skluzu zůstal ležet na trávníku Račić. Také on musí být ošetřen a hra je znovu k nelibosti domácích fotbalistů i fanoušků přerušena.

78

Duro se vrátil po ošetření do hry a okamžitě se všem připomenul faulem na rozehrávajícího Tapiu. Hosté museli opět zacouvat do obranné formace.

77

Duro odkulhal za autovou čáru, okamžitě se ale snaží vrátit do hry. Mezitím probíhá další postupná kombinace Celty na útočné polovině.

76

Račić vystihl přihrávku Denise Suáreze a hned vyslal do náběhu za obranu Celty Dura. Ten se ale při svém běhu chytil zezadu za stehno a sedl si na trávník.

75

Obránci Valencie se už ani nezdržují se snahou rozehrát postupný útok. Hned, když se k nim dostane míč, ho odkopávají co nejdále od své branky.

74

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Néstor Araujo, přichází Jeison Murillo.

73

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Cristiano Piccini, přichází Toni Lato.

72

Tam se k hracímu předmětu po nedorozumění v domácí obraně dostal Costa, jenž se v souboji o míč před domácí šestnáctkou srazil s Aidoem. Hlavní rozhodčí odpískal faul proti Valencii.

71

Galánův centr zleva sklepával hlavou na Minu Méndez, Guillamón ale míč bez váhání odkopl na útočnou polovinu.

70

Držení míče: 64 % : 36 %

69

Valencii se po delší době povedlo vytlačit kombinující domácí za středovou čáru. Domácí si museli pomoct dokonce až přihrávkou dozadu na brankáře Ditura.

68

Obraz hry se vůbec nemění. Domácí se nastěhovali zpět na polovinu Valencie a dlouhou kombinací kolem pokutového území hostů se snaží najít mezeru v obranném postavení soupeře.

67

Mina sklepl centr zprava zřejmě ramenem na Méndeze, jenž si míč zpracoval zády k brance a krásnými „nůžkami“ ho poslal k levé tyči. Brankář Valencie Cillessen opět předvedl výborný zákrok.

66

Gómez sklepl hlavou Gayův nákop v šestnáctce Celty na volného Solera, jemuž se ale zakončení vůbec nepovedlo a míč poslal výrazně mimo domácí branku.

65

Dlouhé obléhání obrany Valencie končí. Hosté konečně získali hrací předmět pod svou kontrolu a už se snaží rozehrát svůj postupný útok.

64

Solariho centr zleva byl zblokován. Hosté vystartovali za míčem, ten ale skončil u Aidoa, jenž s ním zacouval na vlastní polovinu hrací plochy.

63

Celta postupně získala zpět územní převahu a poslední minuty se odehrávají výhradně na polovině Valencie. Hosté ale zatím zvládají řešit nebezpečné centry domácích fotbalistů.

62

Tapia nakopl míč z pravé strany útočné poloviny na zadní tyč, kde se tísněn obráncem dostal k zakončení hlavou Mina. Jeho pokus skončil mimo branku Valencie.

61

Nákop Miny na Nolita odhlavičkoval Guillamón. Míč se vrátil k domácím a ti postupně začínají stupňovat svůj tlak.

60

Až po více než minutě se Celta konečně dostala na polovinu Valencie. Hosté zacouvali k vlastní šestnáctce do obranného postavení.

59

Domácí inkasovaný gól zjevně pořádně vykolejil, rozehrávka se jim totiž nedaří ani zdaleka tak úspěšně, jak tomu bylo ještě na začátku tohoto poločasu.

58

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Franco Emanuel Cervi, přichází Augusto Solari.

57

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Fran Beltrán, přichází Nolito.

56

Méndez našel krásným centrem z levého křídla na zadní tyči volného Minu, jehož hlavičku ke vzdálenější tyči vyrazil zákrokem zápasu gólman Valencie Cillessen.

55

Hosté už mohli vést o dvě branky! Nepovedený odkop domácích se na hranici jejich pokutového území odrazil k Račićovi. Ten sice míč dobře netrefil, i tak se ale jeho pokus dokutálel těsně mimo pravou tyč Diturovy branky.

53

Valencia právě vstřelila branku!
Hosté se poprvé v utkání dostávají do vedení! Vázquezovi na levé straně vlastní poloviny míč odskočil a získal ho Gayá, jenž ho po zemi přihrál na hranici šestnáctky Celty na MAXIHO GÓMEZE. Ten využil to, že míč nedokázal zasáhnout Araujo, a dostal se až před brankáře Ditura, kterého překonal střelou kolem jeho levé nohy. Asistence: José Gayá.

52

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Koba Koindredi, přichází Uroš Račić.

52

Méndez vystřelil ze standardky tak, že se míč dokutálel po zemi pod zdí do rukou brankáře hostů Cillessena.

51

Žlutou kartu za držení rozběhnutého Denise Suáreze těsně před vlastní šestnáctkou dostává José Gayá (Valencia CF). Přímý kop pro Celtu ze skvělé střelecké pozice.

50

Až teď se poprvé ve druhém poločase dostala Valencia k útoku. Costa si navedl před šestnáctkou Celty míč na střelu, kterou ale namířil jen přímo do rukou brankáře Ditura.

49

Celta začala druhý poločas velmi aktivně. Domácí tlačí hosty do obrany a ti se nejsou schopni dostat k míči.

48

Mina dostal výbornou průnikovou přihrávku od Méndeze na levé křídlo, odkud si navedl míč před šestnáctkou Valencie na pravačku. Jeho technická střela skončila výrazně mimo Cillessenovu branku.

47

Domácí pořádně zariskovali při malé domů a nechybělo moc, aby se k míči dostal napadající Duro. Brankář Celty Dituro dokázal před ním rozehrát skutečně na poslední chvíli.

46

Výkop druhého poločasu měli hosté. Během přestávky nedošlo k žádnému střídání.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně ve 22:04.
První poločas nám žádnou velkolepou podívanou nenabídl. Celta sice byla aktivnější a měla územní převahu, přes disciplinovanou obranu Valencie se ale prosadila jen jednou, a to když jí svou chybou „pomohl“ obránce hostujícího týmu Alderete. Ten se v 11. minutě nechal připravit o míč Méndezem, jenž připravil gól Iagovi Aspasovi a ten už nezaváhal. Domácí si vedení dlouho neužili, sami totiž ve vlastní šestnáctce také udělali obrovskou chybu při rozehrávce a darovali vyrovnávací branku Hugovi Durovi. Domácí pak tlačili na obranu Valencie a nakopávali do šestnáctky hostů jeden míč za druhým, Celtě ale v těchto chvílích zřejmě pořádně chybí kapitán Iago Aspas, jenž musel krátce po svém gólu střídat. Ve druhém poločase tak snad uvidíme ofenzivnější fotbal.

Statistiky po 1. poločase:

Držení míče: 69 % : 31 %
Střely na branku: 2:2
Střely mimo: 1:0
Rohy: 5:3
Ofsajdy: 0:0
Fauly: 6:12

45+1

První poločas skončil.

45+1

Závěr prvního poločasu se odehrává tam, kde většina jeho času – na polovině Valencie. Domácí se snaží dostat útokem na krátké přihrávky ještě k jedné střele.

45

Bude se hrát ještě jednu minutu.

44

K rozehrávce rohu se tentokrát postavil Cervi, jeho nákop ale nebyl o moc lepší než ty, které vyprodukoval Denis Suárez. Obrana Valencie situaci opět vyřešila a rozehrála útok svého týmu.

43

Piccini pak odkopl nákop na levé křídlo na rozběhnutého Suáreze. Rychlá kombinace Celty skončila ziskem dalšího rohového kopu pro domácí.

42

Za půlící čárou ale narazili na seřazenou obranou Valencie. Denis Suárez se proto pokusil o individuální průnik na levém křídle, který k nebezpečí před brankou hostů nevedl.

41

Hosté odkopli míč na polovinu Celty, kde ho bez větších problémů získali domácí fotbalisté. Ti hned otáčejí hru na opačnou stranu.

40

Centr Denise Suáreze z rohu letěl na přední tyč, kde po souboji s Guillamónem spadl Mina. Hlavní rozhodčí nechává hru pokračovat dále.

39

Domácí jsou pod velkým tlakem napadajících hráčů Valencie, kteří je drží u jejich pokutového území. Míč se dokonce dostal malou domů i k brankáři Diturovi.

38

Hosté se pokusili rozehrát svůj útok, hned po přechode půlící čáry ale přišla ztráta míče a pak i faul Dura na Aidoa.

36

Žlutou kartu dostává za zásah rukou do obličeje Tapii Maxi Gómez (Valencia CF).

36

Útočná akce Celty skončila až nepřesným pasem Aidoa na rozběhnutého Minu. Míč doletěl až za brankovou čárou.

35

Domácí teď nakopávají míče do šestnáctky Valencie jako o život. Centry Galána i Arauja obrana Valencie odvrátila, míč se ale znovu vrátil k domácím.

34

Na centr Denise Suáreze z dalšího přímého kopu si v šestnáctce Valencie naběhl Méndez, zády k brance ale míč hlavou nadzvedl nad Cillessenovu branku.

33

Rozehrávka této standardky se hostům vůbec nepovedla a míč vysokým centrem proletěl až do zámezí na opačné straně hřiště.

32

Ti vyrazili do rychlého protiútoku do otevřené obrany Celty a na poslední chvíli musel pas na rozběhnutého Solera do šestnáctky odhlavičkovat na roh vracející se Vázquez.

31

Tvrdou střelu Denise Suáreze z cca 25 metrů zblokoval Piccini. Hrací předmět se pak konečně odrazil k fotbalistům Valencie.

30

Rohový kop nebezpečí před brankou Valencie nepřinesl, podobně ale dopadla i rozehrávka postupného útoku v podání hostů. Míč se vrátil na kopačky domácích.

29

Míč se pak po dalším nákopu do šestnáctky hostů odrazil na hranici pokutového území k Araujovi, jenž ho zasáhl ne úplně povedeným volejem. Míč i tak vysokým obloukem padal pod břevno a gólman Valencie Cillessen ho musel vyrazit nad svou branku.

28

Centr Denise Suáreze ze standardky z levé strany útočné poloviny odhlavičkovali obránci Valencie do bezpečí.

27

Tento útok Valencie skončil až tím, že se Galánovi povedlo Costu připravit o míč a pak se ním doslova nechal faulovat.

26

Po pravé straně se pak kombinací na krátké přihrávky dostali hosté k pokutovému území domácích, jejich dva centry ale dokázala domácí obrana vyřešit.

25

Centr domácích z rohového kopu odhlavičkoval z vlastní šestnáctky Costa a po krátké kombinaci vyrazil do úniku na pravé straně právě Costa. Jeho únik ukončil čistým skluzem střídající Tapia.

24

Držení míče: 58 % : 42 %

23

Další pokus Celty o založení útoku už uspěl a domácí se posunuli se svou postupnou kombinací na útočnou polovinu.

22

Cervi míč ve středu pole ztratil a směrem k domácí šestnáctce vyrazil Soler. Tomu před pokutovým územím Celty míč skluzem odpálil Tapia.

21

Domácí se snaží hru trochu uklidnit a přihrávají si míč na vlastní polovině hřiště. Hosté je v této chvíli příliš aktivně nepresují.

19

Valencia právě vstřelila branku!
Hosté rychle vyrovnávají po chybě domácího brankáře! Dituro dlouho váhal s rozehrávkou a když už rozehrál, tak dostal svou přihrávkou Tapiu do velkých problémů. HUGO DURO tak Tapiovi míč vzal a ten se odrazil přímo do volného prostoru v šestnáctce Celty, odkud Duro obstřelil vybíhajícího brankáře Ditura. Bez asistence.

18

Wass napřáhl ke střele z cca 25 metrů a i když jeho pokus nebyl nijak prudký, tak ho jeden z obránců Celty srazil do rukou svého brankáře Ditura.

17

Gólmanovi Celty se následně rozehrávka nepovedla a jeho mizerný výkop skončil až u jeho konkurenta na opačné straně. Od Cillessena tak začíná další pokus Valencie o útok.

16

Valencii se poprvé od inkasované branky povedlo rozehrát útok a získat i rohový kop. Po něm skončil míč v rukou domácího brankáře Ditura.

Iago Aspas se při své brance zřejmě zranil, protože hned po vystřídání odkulhal k lékařům na střídačce Celty Vigo.

16

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Iago Aspas, přichází Renato Tapia.

14

Obrana Valencie centr z rohu domácích vyřešila, míč se ale vrátil na kopačky fotbalistů Celty, kterou vstřelený gól zjevně povzbudil.

13

Mina vysunul krásnou kolmicí do šestnáctky Valencie rozběhnutého Méndeze, tomu ale na poslední chvíli odkopl míč na roh Gayá.

12

Žlutou kartu za svlečení dresu při gólové oslavě dostává Iago Aspas (Real Club Celta de Vigo).

11

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Domácí otevírají po velké chybě obránce Valencie skóre! Méndez vzal míč rozehrávajícímu Alderetemu a posunul ho na IAGA ASPASE. Kapitán Celty si míč potáhl na pravou stranu šestnáctky a přesnou střelou po zemi ke vzdálenější tyči překonal gólmana Valencie Cillessena. Asistence: Brais Méndez.

10

Valencia odpovídá na předchozí útok Celty svým postupným útokem, kterým se bez větších problémů nastěhovala na útočnou polovinu.

9

První žlutou kartu zápasu dostává za držení rozběhnutého Solera ve středu pole Fran Beltrán (Real Club Celta de Vigo).

8

Wass nakonec ošetření nepotřeboval a hra pokračuje postupným útokem Celty, která se poprvé v utkání dostala na delší dobu na útočnou polovinu.

7

Méndez velmi ostrým skluzem odkopl míč Wassovi, ten ale přes něj nepříjemně spadl. Dánský fotbalista zůstává ležet na trávníku před domácí šestnáctkou.

6

Domácí obránci se tentokrát dlouhou rozehrávkou nezdržovali a Araujo nakopl míč na útočnou polovinu. Rozběhnutý Mina ho na hrací ploše doběhnout nedokázal.

5

Tato aktivita se Valencii vyplatila a hosté získali rohový kop. Na přední tyči prodloužil hlavou míč za sebe Duro, domácí gólman Dituro ale míč před Guillamónem vyboxoval do bezpečí.

4

Hosté dělají rozehrávajícím domácím vysokým presinkem obrovské problémy při rozehrávce. Obránci Celty Vigo pořád nedokázali založit solidní útok.

3

Domácí odkopli míč k obráncům Valencie, ti se s ním ale rychle vrátili na útočnou polovinu. Útok hostů skončil až nepřesnou přihrávkou Picciniho na Costu na pravé křídlo.

2

Hostům se pak povedlo míč na útočné polovině vybojovat a postupnou kombinací se přibližují k šestnáctce domácího týmu. Ten se zatáhl do obranného postavení.

1

Výkop utkání měli domácí. Aidoův první nákop na útočnou polovinu obránci Valencie odkopli zpět na polovinu Celty Vigo.

1

Utkání právě začalo.
Celta bude hrát v belasých dresech, Valencia v bordových.
Oba týmy právě vycházejí na trávník, poslední dnešní zápas španělské LaLigy se tak o malou chvíli začne.
Úvodní sestavy:

Real Club Celta de Vigo: Dituro – K. Vázquez, Aidoo, N. Araujo, Galán – Beltrán – Méndez, Denis Suárez, Cervi – Aspas (C), S. Mina.

Náhradníci: R. Blanco – Yokuşlu, Nolito, Tapia, M. Baeza, Fontán, Solari, Murillo, Domínguez.

Trenér: Eduardo Coudet

Valencia CF: Cillessen – Piccini, Guillamón, Alderete, Gayá (C) – Costa, Wass, Koindredi, Soler, Duro – M. Gómez.

Náhradníci: Doménech, Mamardašvili – Lato, Musah, Guedes, Račić, Čeryšev, M. Vallejo, M. André, Jason, Tarrega, Iranzo.

Trenér: José Bordalás

Rozhodčí: Bengoetxea – Fernández, Escuderos.


Vzájemné zápasy

Od návratu Celty Vigo mezi španělskou fotbalovou elitu v sezoně 2012/2013 se tyto dva kluby v LaLize utkaly 18krát a vzájemná bilance mluví ve prospěch Valencie, která vyhrála nad Celtou v 9 případech, remizovala s ní 4 zápasy a prohrála 5krát. V posledních letech se v zápasech těchto dvou celků daří výrazně více domácím. Od března 2016, kdy vyhrála Celta na hřišti Valencie, se jen jeden vzájemný souboj Celty s Valencií ve španělské LaLize skončil výhrou týmu hrajícího venku. V minulém ročníku vyhráli vždy domácí – Celta v září 2020 2:1 a v únoru 2021 Valencia 2:0.

Posledních 5 vzájemných ligových zápasů:
19. 1. 2019: Celta Vigo – Valencia 1:2
24. 8. 2019: Celta Vigo – Valencia 1:0
1. 2. 2020: Valencia – Celta Vigo 1:0
19. 9. 2020: Celta Vigo – Valencia 2:1
20. 2. 2021: Valencia – Celta Vigo 2:0


Valencia CF

Valencia zatím předvádí výkony jako na houpačce. Úvod sezony byl v podaní Valencie skvělý, pak ale přišlo sedm ligových zápasů bez výhry. Tuto sérii Valencia zlomila domácí výhrou nad Villarrealem (2:0), poslední tři ligové zápasy Valencie ale skončily remízami. Před dneškem okupuje Valencia 11. místo tabulky a je o tři body před jejím dnešním soupeřem. Valencia má poměrně slušnou útočnou produktivitu (22 vstřelených gólů), v posledních kolech se jí ale povedlo vylepšit i obranu. Dnes bude také pracovat i na vylepšení bilance na cizích hřištích, protože ze sedmi předchozích ligových zápasů venku vyhrála jen jeden.

Posledních 5 ligových zápasů:
Betis – Valencia 4:1
Valencia – Villarreal 2:0
Valencia – Atlético Madrid 3:3
Real Sociedad – Valencia 0:0
Valencia – Vallecano 1:1


Real Club Celta de Vigo

Celtě se vstup do této sezony vůbec nepovedl a poprvé vyhrála až v šestém kole, postupně se ale její forma zlepšila a z posledních šesti zápasů prohrála jediný. Kvůli porážkám v úvodu ročníku jí ale před dneškem patří v tabulce až 14. místo, na kterém má čtyřbodový náskok před 18. Cádizem. Zlepšenou formu potvrdila Celta Vigo i v poháru, ve kterém bez problémů vyhrála 5:0 nad čtvrtoligovým Ebrem. Tahounem Celty je už tradičně kanonýr Iago Aspas. Tomu se vstup do sezony sice také nepovedl, v posledních třech ligových zápasech však vstřelil tři branky. Motivací pro Celtu je určitě i možné vylepšení dosavadní katastrofální domácí bilance, z osmi předchozích domácích zápasů totiž vytěžila jen 5 bodů a je tak v tomto ukazateli třetím nejhorším týmem španělské LaLigy.

Posledních 5 ligových zápasů:
Celta Vigo – Real Sociedad 0:2
Vallecano – Celta Vigo 0:0
Celta Vigo – Barcelona 3:3
Celta Vigo – Villarreal 1:1
Alavés – Celta Vigo 1:2
Vítejte u on-line přenosu ze zápasu Real Club Celta de Vigo – Valencia CF. Utkání 16. kola španělské LaLigy začíná ve 21:00.

Celta de Vigo – Valencia CF

1:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 11. Aspas (Méndez) – 19. Duro, 53. M. Gómez (Gayá)

Karty:   9. Beltrán (CVG), 12. Aspas (CVG), 90+6. Nolito (CVG) – 36. M. Gómez (VAL), 51. Gayá (VAL)

Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:2. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:21.

Celta de Vigo: Dituro – K. Vázquez, Aidoo, N. Araujo (74. Murillo), Galán – Beltrán (57. Nolito) – Méndez, Denis Suárez, Cervi (58. Solari) – Aspas (C) (16. Tapia), S. Mina.
Náhradníci: R. Blanco – Yokuşlu, Nolito, Tapia, M. Baeza, Fontán, Solari, Murillo, Domínguez.

Trenér: Eduardo Coudet

Valencia CF: Cillessen – Piccini (73. Lato), Guillamón, Alderete, Gayá (C) – Costa (83. Guedes), Wass, Koindredi (52. Račić), Soler, Duro (83. Musah) – M. Gómez (83. M. André).
Náhradníci: Doménech, Mamardašvili – Lato, Musah, Guedes, Račić, Čeryšev, M. Vallejo, M. André, Jason, Tarrega, Iranzo.

Trenér: José Bordalás

Rozhodčí: Bengoetxea – Fernández, Escuderos

Diváci: 11 361