Menu

Fotbal

FORTUNA:LIGA

Bohemians Praha 1905 – FK Jablonec

1:2

konec (0:2)

05.12.2021, 15:00 • Ďolíček, Praha-Vršovice • 17. kolo • Petr Šatalík

Tipsport: 2.34 3.54 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

71

Na polovině hřiště došlo k souboji Romana Květa s Davidem Houskou, kterého záložník Bohemians nevybíravě poslal k zemi. Vidí za to žlutou kartu.

68

Pražané obléhají polovinu soupeře, Daniel Köstl se probil po pravé straně kupředu a nakonec byl na straně vedle vápna faulován. Václav Pilař jej při běhu rukou zasáhl do obličeje a za to mu sudí Szikszay ukazuje žlutou a následně také červenou kartu! Následně se záložník Jablonce neubránil emočnímu výlevu na adresu sudího, který mu však vůbec nepomohl. Nakonec se Pilař lehce dotkl sudího Szikszaye a ačkoliv se chce ještě hádat, není mu to nic platné. Tomáš Hübschman se jej snaží uklidnit, ale moc se mu to nedaří.

64

Tomáš Malínský dostává druhou žlutou a následně také červenou kartu! Záložník Jablonce poněkud nešikovně odehrával míč před dotírajícím Bartkem, kterého zasáhl nohou do čela a sudí Szikszay mu ukazuje druhou žlutou a následně také červenou kartu.

58

Žlutou kartu nyní vidí jablonecký Václav Pilař, který se pravděpodobně neubránil nějakému peprnému výroku na adresu sudího.

40

Hodně daleko od své brány se nyní vydal gólman Patrik Le Giang, který u pravé čáry zahrál míč do zámezí a následně jej sebral do rukavic, aby Severočeši nemohli rychle vhazovat. Za toto zdržování vidí žlutou kartu.

34

Viděli jsme další tvrdší zákrok, Martin Nový ostrým skluzem zezadu podmetl Miloše Kratochvíla a Petr Rada opět naštvaně vystartoval z lavičky. Snad ho uspokojí žlutá karta pro beka Bohemians.

18

Stále jsou to hosté, kdo má balon ve své moci. Nyní svedli souboj Tomáš Malínský a Martin Nový ve středu hřiště. Záložník Jablonce vidí po vzájemném souboji žlutou kartu, když lehce nakopl svého protivníka do lýtka.

Bohemians Praha 1905 – FK Jablonec

1:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 84. Hronek (Nový) – 8. Čvančara (Malínský), 45+1. Houska (Kratochvíl)

Karty:   34. Nový (BOH), 40. P. Le Giang (BOH), 71. Květ (BOH) – 18. Malínský (JAB), 58. Pilař (JAB)   64. Malínský (JAB), 68. Pilař (JAB)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:2. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 14:20.

Bohemians Praha 1905: P. Le Giang – J. Kovařík (46. V. Novák), Jindřišek (C), Köstl, Nový – Květ, Ljovin (46. Bartek) – Keita (75. Necid), Hronek, Fulnek (82. Koubek) – Puškáč.
Náhradníci: Valeš – Bartek, Koubek, Necid, V. Novák, Ugwu, Vacek.

Trenér: Luděk Klusáček.

FK Jablonec: Hanuš – Libor Holík, Martinec, Zelený, Surzyn – Hübschman (C) – Malínský, Houska (85. Považanec), Kratochvíl (90+2. Štěpánek), Pilař – Čvančara (79. Doležal).
Náhradníci: V. Hrubý – Doležal, Krob, Nešpor, Považanec, Smejkal, Štěpánek.

Trenér: Petr Rada.

Rozhodčí: L. Szikszay – T. Mokrusch, Z. Arnošt – J. Krejsa. VAR: P. Franěk AVAR: K. Hrubeš.