Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Wolverhampton Wanderers – Liverpool FC

0:1

konec (0:0)

04.12.2021, 16:00 • Molineux Stadium, Wolverhampton • 15. kolo • Petr Šatalík

Tipsport: 7.77 4.91 1.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+6

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Mohamed Salah, přichází James Milner.

90+4

90+4. Divock ORIGI - 0:1

90+4

Liverpool právě vstřelil branku!
Neskutečné se stává skutkem! Liverpool v poslední možné chvíli dává gól a jde do vedení, které nejspíš přetaví v klíčové tři body! Mohamed Salah šel rychle kupředu k vápnu soupeře po pravém křídle. Na straně šestnáctky krásně přihrál na malé vápno, kde se s míčem kolem své osy otočil DIVOCK ORIGI, jenž pak z otočky a bezprostřední blízkosti propálil Josého Sá přízemní ranou na přední tyč a nejspíš rozhodl o osudu tohoto utkání! Asistence: Mohamed Salah.

90+2

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Rayan Aït-Nouri, přichází Ki-Jana Hoever.

90

Krásná akce Mohameda Salaha! Ten se nyní obtočil kolem bránícího hráče, kterým byl Rúben Neves a z otočky poslal přízemní střelu na přední tyč, kde však byl včas natažený José Sá, který balon opět chytá!

88

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Adama Traoré, přichází Trincão.

88

Následný rohový kop z levé strany v podání Liverpoolu neznamenal pro klec Wolverhamptonu žádné nebezpečí. Na druhé straně je Raúl Jiménez potrestán žlutou kartou za zakopnutý balon.

87

The Reds zahrávají rohový kop z pravé strany proti desetičlenné obraně Wolves. Zpětný centr Salaha si obrana Wolves pohlídala, následně se však k míči dostal Sadio Mané a ranou z bezprostřední blízkosti na přední tyč nechal vyniknout Josého Sá, jenž teď předvedl zákrok odpoledne, když vyrazil jistý gól jen na rohový kop!

82

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Diogo Jota, přichází Alex Oxlade-Chamberlain.

79

Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Hwang Hi-čchan, přichází João Moutinho.

78

Sadio Mané se pěknou kličkou zbavil protivníka a přihrávkou doprava našel dnes velice aktivního Trenta Alexandera-Arnolda, který pálil asi pět metrů za velkým vápnem Wolves a jeho rána neletěla moc vysoko nad břevno svatyně Josého Sá!

68

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Jordan Henderson, přichází Divock Origi.

66

Andrew Robertson je dalším, kdo vidí z bezprostřední blízkosti žlutou kartu, protože jako mnoho jeho spoluhráčů před ním zezadu zkosil Adamu Traorého, jenž už musí být dneska opravdu hodně potlučený.

64

64.

64

S pěknými šancemi se najednou roztrhl pytel, Wolves skvěle zahráli standardní situaci na pravé straně, centr na malé vápno našel Romain Saïss, jenž z bezprostřední blízkosti jen těsně přestřelil klec Liverpooulu!

62

Fabinho je tím, kdo uvidí jako druhý kartonek žluté barvy, za který může být po svém nešetrném zákroku na Adamu Traorého ještě hodně rád.

61

Na druhé straně se pak ale stalo ještě něco mnohem šílenějšího! Za vysokým míčem šel kupředu po pravé lajně Diogo Jota, míč propadl za jednoho obránce i gólmana Sá, útočník Liverpoolu tak šel sám na bránu, ve které stáli jen dva obránci Wolves, Jota ale svou tvrdou ranou napálil kapitána domácích Coadyho, jenž si na brankové čáře připisuje životní zákrok!

60

Šílené situace na obou stranách, nejprve šel po pravé straně už skoro sám kupředu Hwang Hi-čchan, míč se mu ale zapletl pod nohy, nezvládl vystřelit, přesto alespoň posunul na Leandera Dendonckera, který tvrdou ranou z hranice šestnáctky protáhl skvělého Allisona, jenž si připisuje první – a skvělý, zákrok utkání.

51

Je tu první střela na bránu! Salah vracel míč po přetaženém centru na zadní tyč do šestnáctky a Thiago Alcântara pálil u pravé tyče z bezprostřední blízkosti. Balon se odrazil od Rayana Aït-Nouriho, pak opět od Alcântary a následně i od nohou brankáře Wolves Josého Sá, jenž nyní zasáhl, aniž by sám věděl pořádně jak!

45+1

Sudí nastavují v první půli tři minuty nad rámec základní hrací doby a byl tu první velký moment utkání! Rayan Aït-Nouri nacentroval od levé čáry a proti Adamua Traorému musel Alisson rychle na zem, aby ho soupeř z bezprostřední blízkosti neprostřelil!

39

Diogo Jota nyní poslal z levé strany přízemní centr, který však Mohamed Salah ani nikdo další z jeho spoluhráčů nedokázal usměrnit na bránu Wolves. Na zemi leží zraněný Conor Coady.

31

Trent Alexander-Arnold poslal z pravé strany od rohového praporku parádní centr a Diogo Jota na zadní tyči hlavičkoval jen těsně vedle brankové konstrukce Wolves!

28

28.

28

Sadio Mané dvakrát poslal míč do šestnáctky soupeře z levé strany, oba jeho centry byly sražené. Následně se míč odrazil k Thiagu Alcântarovi, jenž nakonec krásným obloukem na zadní tyči našel zašitého Trenta Alexandera-Arnolda, jenž z bezprostřední blízkosti přestřelil klec Wolves!

26

Leander Dendoncker nyní zezadu sejmul pronikajícího Dioga Jotu u pravé lajny, což sudí samozřejmě nemogl přehlédnout a už píská faul. Navíc Dendonckerovi ukazuje žlutou kartu!

14

Virgil van Dijk nyní nejprve dokázal odvrátit nakopnutý balon, jenže ten sebral v druhé vlně snad Leander Dendoncker a posunul jej na Raúla Jiméneze, jenž z hranice šestnáctky nebezpečně pálil do bližšího horního růžku! Bránu však těsně netrefil a navíc stál v ofsajdu.

Wolverhampton Wanderers – Liverpool FC

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+4. Origi (M. Salah)

Karty:   26. Dendoncker (WOS), 88. Jiménez (WOS) – 62. Fabinho (LIV), 66. Robertson (LIV)

Držení míče: 33 % : 67 %.
Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 2:8. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 4:7.

Wolverhampton Wanderers: J. Sá – Coady (C), Kilman, Saïss – Aït-Nouri (90+2. Hoever), Neves, Dendoncker, N. Semedo – Hwang Hi-čchan (79. Moutinho), Jiménez, Traoré (88. Trincão).
Náhradníci: Ruddy – Hoever, Bueno, Podence, Moutinho, Cundle, Trincão, F. Silva, Campbell.

Trenér: Bruno Lage.

Liverpool FC: Alisson – Robertson, V. van Dijk, Matip, Alexander-Arnold – Th. Alcântara, Fabinho, J. Henderson (C) (68. Origi) – Mané, Diogo Jota (82. Oxlade-Chamberlain), M. Salah (90+6. Milner).
Náhradníci: Kelleher – Konaté, Tsimikas, N. Phillips, N. Williams, Milner, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Origi.

Trenér: Jürgen Klopp.

Rozhodčí: Kavanagh – Cook, Robathan – Coote. VAR: Moss. AVAR: Wood.