Menu

Fotbal

Liga mistrů

Club Brugge KV – RB Lipsko

0:5

konec (0:4)

24.11.2021, 21:00 • Jan Breydel stadion, Bruggy • Skupina A • Petr Šatalík

Tipsport: 3.63 4.16 1.96 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Christopher NKUNKU - 0:5

90+3

Lipsko právě vstřelilo branku!
Lipsko přidává pátý gól a naděluje Bruggám potupného bůra! Branku vstřelil CHRISTOPHER NKUNKU, který má dnes čich na postavení ve vápně, Hugo Novoa dostal míč na pravou stranu šestnáctky, včas vyběhnuvšího Mignoleta sice nepropálil, odražený míč ale našel právě zmíněný Nkunku, jenž zvyšuje na 5:0 svou druhou trefou v duelu!

86

Frustrace hráčů Brugg je znatelná, Wesley vidí za řeči také žlutou kartu, nejspíš asi zaslechl něco, co řekl Moriba a nebál se oplatit stejnou mincí.

86

Žlutou kartu si nejspíš za nějaké to ostřejší slůvko zblízka prohlédl také Ilaix Moriba, kterého si sudí Massa určitě také poznamenal do svého notýsku.

85

A nyní se zvedají obě střídačky a běží na hřiště po zákroku u krajní čáry! Christopher Nkunku byl poslán na zem Éderem Balantou, který vidí pouze žlutou kartu! Přitom Balanta nejprve trefil loktem Nkunkua do hlavy a pak ho ještě kolenem kopl do břicha! Tohle je podle mě jasná červená karta!

82

Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Kamal Sowah, přichází José Izquierdo.
Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Charles De Ketelaere, přichází Wesley.

80

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Joško Gvardiol, přichází Solomon Bonnah.

75

A na druhé straně to také mohl být gól, Noa Lang šel po levé straně sám na bránu Lipska, ranou na zadní tyč však nechal vyniknout Josepa Martíneze, jenž proti jeho ráně vytáhl skvělý zákrok a merunu vyrazil!

74

Další obrovská šance Andrého Silvy, kterému posunul míč na levou stranu Hugo Novoa. Fotbalista Lipska stál znovu tváří v tvář Mignoletovi, který rychle vyběhl a znovu hráče německého celku vychytal! Fantastické zákroky gólmana Brugg!

74

André Silva dostal přihrávku z levé strany a na penaltě stál sám před brankářem Brugg, tohle byla stoprocentní šance! Tvrdou přízemní ránu do středu brány však vykopl Simon Mignolet!

66

Osmnáctiletý Hugo Novoa také dostane šanci v tomto utkání, místo mu uvolnil Brobbey. Hned po střídání se Lipsko dostalo do šance, rána Benjamina Henrichse zpoza šestnáctky šla jen těsně nad břevno svatyně Mignoleta!

66

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Brian Brobbey, přichází Hugo Novoa.

63

Noa Lang je prvním karetně trestaným hráčem tohoto utkání, u pravé lajny dojel tvrdým skluzem zezadu Jošku Gvardiola a poslal jej s bolestivou grimasou k zemi. Žlutou kartu přijmout musí, Gvardiol vypadá, že bude v pořádku.

62

Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Konrad Laimer, přichází Ilaix Moriba.
Střídání v týmu RB Lipsko: ze hřiště odchází Lukas Klostermann, přichází Benjamin Henrichs.

60

Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Ignace Van der Brempt, přichází Brandon Mechele.

55

Simon Mignolet rozehrává z vlastního vápna. Rychlá akce Brugg vyzněla až do střely Matse Ritse z hranice velkého vápna Lipska. Josep Martínez šel ale rychle na zem a ránu na zadní tyč chytá!

54

Na druhé straně se po levé lajně prohnal Christopher Nkunku a ranou z ostrého úhlu prověřil pozornost Mignoleta, který byl ale připraven a míč vyrazil!

50

Do zajímavé pozice se nyní dostal Joško Gvardiol, který z hranice velkého vápna na pravé straně tvrdě vypálil. Jeho pokus však chytá Simon Mignolet do rukavic.

46

Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Stanley Nsoki, přichází Federico Ricca.
Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Bas Dost, přichází Mats Rits.

45+1

45+1. Emil FORSBERG - 0:4

45+1

Lipsko právě vstřelilo branku!
Tak to je studená sprcha pro Bruggy, které po tragickém prvním poločase dostávají na jeho sklonku ještě pozdrav do šaten! EMIL FORSBERG si navedl míč z levé strany trochu víc k ose hřiště a z hranice velkého vápna poslal merunu tvrdou přízemní ranou k přední tyči, kam Simon Mignolet skákal pozdě! Lipsko završuje parádní výkon v první půli brankou na 4:0 a utkání je takřka rozhodnuté! Asistence: Christopher Nkunku.

45

Bruggy si přece jen na konci půle vytvořili šanci, Ignace Van der Brempt protáhl míč po pravé lajně, Dost jej narážečkou vrátil do druhé lajny, sražená rána Sowaha však končí jen rohovým kopem.

26

26. André SILVA - 0:3

26

Lipsko právě vstřelilo branku!
Následně ale udeřilo na druhé straně! Lipsko přidává třetí hřebík do rakve Brugg! ANDRÉ SILVA dostal z levé strany nádherný centr od Angeliña na hranici malého vápna a nádhernou hlavičkou uklidil míč k zadní tyči! Rudí Býci vedou na stadionu Jana Breydela již 3:0! Asistence: Angeliño.

26

Kamal Sowah se nyní prohnal po levé straně a centroval na přední tyč, kde zakončoval Bas Dost, jenž z bezprostřední blízkosti nepropálil včas vyběhnutého Martineze!

19

Tlak Lipska pokračuje! Angeliño se na levé straně vápna dostával do obrovské šance, ze které by nejspíš byl další gól, kdyby mu na poslední chvíli nepřistál pod nohama Clinton Mata.

17

17. Emil FORSBERG - 0:2

17

Lipsko právě vstřelilo branku!
Lipsko vede 2:0! EMIL FORSBERG si postavil míč na značku pokutového kopu a tvrdou přízemní ranou k levé tyči nedal Mignoletovi šanci zasáhnout! Brankář Brugg trefil stranu, ale střela byla i dokonale umístěná, Rudí Býci zdvojnásobují svůj náskok!

16

16. Penalta pro Lipsko.

16

Je to penalta pro Lipsko! Kamal Sowah špatně zpracoval ve vlastní šestnáctce míč a nakopl přitom Briana Brobbeyho, jenž před ním prolétl, Rudí Býci mají obrovskou šanci zvýšit své vedení!

12

12. Christopher NKUNKU - 0:1

12

Lipsko právě vstřelilo branku!
Lipsko jde na začátku utkání do vedení! Rychlou průnikovou přihrávku na pravou stranu dostal Silva, který ranou z vápna ještě neuspěl, když Mignolet zvládl jeho pokus vyrazit. Odražený balon však přistál na kopačce CHRISTOPHERA NKUNKUA, jenž ho už pohodlně vrátil do sítě Brugg.

7

První zajímavější situace zápasu, Nordi Mukiele dostal trochu prostoru na pravé straně u hranice šestnáctky Brugg a tvrdou ranou donutil Mignoleta k úvodnímu vážnějšímu zákroku v utkání!

Club Brugge KV – RB Lipsko

0:5

konec (0:4)

Zpět na online

Branky: 12. Nkunku (André Silva), 17. Forsberg (pen.), 26. André Silva (Angeliño), 45+1. Forsberg (Nkunku), 90+3. Nkunku

Karty:   63. Lang (BGY), 85. É. Balanta (BGY), 86. Wesley (BGY) – 86. Moriba (RBL)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 3:13. Střely mimo: 3:7. Rohy: 13:5. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 12:10.

Club Brugge KV: Mignolet – Mata, Nsoki (46. Ricca), Hendry, Van der Brempt (60. Mechele) – É. Balanta, Vanaken (C) – De Ketelaere (82. Wesley) – Sowah (82. Izquierdo), Dost (46. Rits), Lang.
Náhradníci: Lammens – Wesley, Maouassa, Ricca, Izquierdo, Vormer, Rits, Mechele, Mbamba.

Trenér: Philippe Clement.

RB Lipsko: Martínez – Angeliño, Gvardiol (80. Bonnah), Klostermann (62. Henrichs), Mukiele – Forsberg, Kampl (C), Laimer (62. Moriba), Nkunku – Brobbey (66. Novoa), André Silva.
Náhradníci: Eutinger – Bonnah, Henrichs, Moriba, Wosz, Novoa.

Trenér: Jesse Marsch.

Rozhodčí: Massa – Bindoni, Peretti – Chiffi. VAR: Valeri, Irrati. (všichni ITA)