Menu

Fotbal

Liga mistrů

Inter Milán – FK Šachtar Doněck

2:0

konec (0:0)

24.11.2021, 18:45 • Stadio San Siro, Milán • Skupina D • Radim Polák

Tipsport: 1.3 5.95 11.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Ivan Perišić, přichází Federico Dimarco.
Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Hakan Çalhanoğlu, přichází Stefano Sensi.

83

Šachtar se mohl dočkat vstřelené branky, ale Michajlo Mudryk orazítkoval míč. Míč se po odrazu prolétnul po brankové čáře a skončil v zámezí. To byla obrovská šance pro tohoto mladíka.

81

Střídání v týmu FK Šachtar Doněck: ze hřiště odchází Tetê, přichází Marlos.
Střídání v týmu FK Šachtar Doněck: ze hřiště odchází Fernando, přichází Michajlo Mudryk.

79

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Matteo Darmian, přichází Danilo D'Ambrosio.

78

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Nicoló Barella, přichází Arturo Vidal.

73

Střídání v týmu FK Šachtar Doněck: ze hřiště odchází Pedrinho, přichází Arťom Bondarenko.

68

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Lautaro Martínez, přichází Joaquín Correa.

67

67. Edin DŽEKO - 2:0

67

Inter Milán právě vstřelil branku!
To co všichni očekávali, tak přišlo. Parádní centr z levé strany od Ivana Perišiče dopadnul na zadní tyči na hlavu EDINA DŽEKA, který se v těchto situacích jednoduše nemýlí. Inter vede o dvě branky a je blízko zisku třech bodů – 2:0. Asistence: Ivan Perišić.

62

62. Edin DŽEKO - 1:0

62

Inter Milán právě vstřelil branku!
Domácí tým se konečně dočkal a jejich stadion málem spadnul. Výborná akce na jeden dotek na levé straně , centr Ivana Perišiće, který dokázala obrana Šachtaru odrazit před sebe. Jenže tam si nabíhal pohotový EDIN DŽEKO, který svou dělovku poslal do sítě. Sám se divím, že jeho střela neudělala v brance díru – 1:0. Bez asistence.

57

Lautaro Martínez se konečně dočkal a vstřelil úvodní branku v tomto utkání. Jenže tomuto okamžiku předcházel útočný faul Edina Džeka. Úvodní branka domácího týmu tedy neplatí.

56

Dodô si opět vyšlápnul na domácího Lautara, kterého dokonce v pokutovém územím poslal k zemi. Rozhodčí ani v tomto případě neodpískal pokutový kop. Sám sudí se nejde podívat ani na video.

49

Žlutou kartu dostává Vitão (FK Šachtar Doněck).

46

Střídání v týmu FK Šachtar Doněck: ze hřiště odchází Taras Stěpaněnko, přichází Marcos Antônio.

37

Nádherná akce Interu! Nicoló Barella si skvěle zpracoval a ještě lépe vysunul Lautara, který si ale míč předkopnul a dal tak příležitost brankáři, aby vyběhnul a míč vyrazil.

27

Edin Džeko opět v hlavní roli a tentokrát ale na druhé straně. Ivan Perišić ho našel krásným centrem, jenže jeho hlavička byla vytěsněna mimo prostor branky.

25

Konečně se na hřišti něco děje. Chyba v rozehrávce hostujícího týmu málem potrestal samotný Lautaro, ale do jeho střely se později vložili pohotoví obránci.

24

Ivan Perišić poprvé v utkání překonal brankáře, ale jeho branka nebude platit. Matteo Darmian, který mu na jeho gól přihrával, tak byl v ofsajdu. Pokračujeme i nadále bez branek.

22

Šance byla i na druhé straně. Nicoló Barella utekl svému obránci, výborně přihrával do prostoru. Lautaro ještě pouštěl míč na Džeka, který ale nadvakrát nedokázal prostřelit obranný val soupeře. Inter má aspoň roh.

21

Fernando se ocitnul v první velké příležitosti v tomto utkání pro hosty z Doněcku. Jenže tento hráč nechal vyniknout domácího brankáře. Navíc pokud by to byl gól, tak by neplatil kvůli ofsajdu.

12

Nicoló Barella se dostal do obrovské příležitosti jako slepý k houslím, ale stejně nedokázal hostující branku trefit. Míč skončil těsně nad břevnem branky, kterou dnes hájí Anatolij Trubin.

Inter Milán – FK Šachtar Doněck

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 62. Džeko, 67. Džeko (Perišić)

Karty:   49. Vitão (SAC)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 10:12.

Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, Ranocchia, Bastoni – Darmian (79. D'Ambrosio), Barella (78. Arturo Vidal), Brozović, Çalhanoğlu (86. Sensi), Perišić (86. Dimarco) – Lautaro Martínez (68. Correa), Džeko.
Náhradníci: Cordaz, I. Radu – Dumfries, Gagliardini, Kolarov, Vecino, Sensi, Correa, Arturo Vidal, Dimarco, D'Ambrosio.

Trenér: Simone Inzaghi

FK Šachtar Doněck: Trubin – Dodô, Vitão, Marlon, Matvijenko – Tetê (81. Marlos), Stěpaněnko (C) (46. Antônio), Maycon – Pedrinho (73. Bondarenko), Solomon – Fernando (81. Mudryk).
Náhradníci: O. Ševčenko, Pjatov – Kryvcov, Antônio, Marlos, Bondarenko, Mudryk, Konoplja, Kornijenko, Sikan, Konopljanka, Bondar.

Trenér: Roberto De Zerbi

Rozhodčí: Haţegan – Grigoriu, Gheorghe (všichni Rumunsko)