Menu

Hokej

NHL

Los Angeles Kings – Arizona Coyotes

1:2

po prodl. (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)

22.11.2021, 04:00 • Staples Center, Los Angeles • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 1.63 4.63 4.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

63:26

63:26 Kyle CAPOBIANCO - 1:2

63:26

Arizona právě vstřelila branku!
Tak tohle byla hodně kuriózní situace! KYLE CAPOBIANCO střílel z pravého kruhu. Trefil tyčku, od níž se kotouč odrazil do brankové síťky a rychle zamířil ven. Rozhodčí tak gól nepostřehli, byť se hráči Arizony radovali a hra ještě pokračovala. Anže Kopitar tak mohl na druhé straně najíždět sám na Vejmelku, který ho vychytal. Pak už se ale ozvala siréna, která sudím signalizovala, že Kojoti opravdu skórovali. Je tedy konec! Asistence: Clayton Keller a Travis Boyd.

61:50

Na druhé straně jeli dva domácí hráči sami na Vejmelku, ale gólem to neskončilo! Český brankář chytá skvěle!

61:37

Nádhernou akci předvedl hostující obránce Shayne Gostisbehere. Ten si prohodil protihráče mezi bruslemi a směřoval sám na Quicka. Domácí brankář však vyšel ze souboje vítězně!

60:56

Alex Iafallo nabral rychlost na levé straně, přebruslil protihráče, ovšem jeho ránu vyrazil Vejmelka!

56:50

Vyloučení na obou stranách. Na trestné lavici sedí hostující Loui Eriksson a domácí Rasmus Kupari.

54:37

Shayne Gostisbehere pálil velmi nebezpečně z osy kluziště! Quick předvedl výtečný zákrok špičkou levého betonu.

54:15

Po reklamní přestávce si zahrají Kojoti přesilovku. Brendan Lemieux poslal ve snaze dostat se k puku k ledu Chychruna a je potrestán za nedovolené bránění.

50:41

Šance na obou stranách! Nejprve zahrozili hosté, když Antoine Roussel střílel z levé strany na vzdálenější tyčku a Quick vyrážel kotouč lapačkou. K dorážce už poté přes snahu Kojotů nedošlo. Pak se hra otočila a Kings vyrazili do přečíslení 2 na 1. Alex Iafallo se snažil najít Andrease Athanasioua, ovšem ten před brankou obráncem tečovanou nahrávku netrefil.

44:44

44:44 Travis BOYD - 1:1

44:44

Arizona právě vstřelila branku!
Domácí byli potrestáni za neschopnost pojistit svůj hubený náskok dalšími góly! Clayton Keller přenesl krásnou žabičkou hru na levou stranu útočného pásma, kde byl Shayne Gostisbehere. Ten pak nahrál před branku TRAVISOVI BOYDOVI, který kotouč usměrnil mezi betony Jonathana Quicka. Gólman Kings se snažil v brankovišti roztáhnout, aby pokryl co největší prostor, ovšem mezi jeho nohama tak vznikla mezírka – 1:1. Asistence: Shayne Gostisbehere a Clayton Keller.

41:46

Adrian Kempe se prokličkoval až před Vejmelku, který jeho výpadu odolal! Následně v brance neskončila ani dorážka Kaliyeva!

40:16

Hostující Phil Kessel je sice naštvaný, dvouminutovému trestu se ale nevyhne. Podle rozhodčích zahákoval Alexandera Edlera.

36:02

Anže Kopitar ukázal hokejovou chytrost. V rychlosti obkroužil branku a bekhendem se snažil zasunout puk za přesouvajícího se Vejmelku. Tomu však uvízl hrací předmět někde mezi betony!

33:10

33:10 Lemieux v pádu zakončoval do tyčky.

33:10

Anže Kopitar poslal do úniku Brendana Lemieuxe. Ten šel do bekhendové kličky a byť byl potažen Chychrunem, dokázal ještě v pádu zakončit do tyčky! Vylučovat za Chychrunův zákrok se ale nebude.

30:29

Mohlo být srovnáno! Ránu Jakoba Chychruna vyrazil Quick k Philovi Kesselovi, který poslal skákavý puk vedle téměř odkryté klece Kings!

30:05

Blake Lizotte dostal dvě minuty za podrážení. Přesilovou hru si vyzkoušejí také Yotes.

27:23

Právě Jakob Chychrun dostal dvě minuty za přidržení Kempeho. Přesilovka pro domácí.

25:38

25:38 Brendan LEMIEUX - 1:0

25:38

Los Angeles právě vstřelilo branku!
Teď už se domácí ujímají vedení! Hráči Kings získali puk v útočném pásmu u pravého mantinelu. Blake Lizotte si ním vyjel na osu a nabil na pravý kruh BRENDANOVI LEMIEUXOVI, který z první pálil nad levé rameno přesouvajícího se Vejmelky. Asistence: Blake Lizotte.

24:50

Tentokrát výtečný zákrok Vejmelky, který vychytal Anžeho Kopitara. Ten zakončoval z bezprostřední blízkosti!

23:50

Skóre mohl otevřít domácí Phillip Danault. Ten byl ke gólu blízko, Vejmelku však zachránila tyčka!

19:58

V samotném závěru první části měl ještě velkou příležitost hostující Phil Kessel. Ten nejprve zakončoval z mezikruží a Quick zakročil levým betonem. Následně ještě přišla dorážka stejného hráče z úhlu, proti které se brankář Kings dokázal přemístit!

15:52

Opět Vejmelka! Ten vykopl další pokus Athanasioua, tentokrát z levé strany, poradit si dokázal také s dorážkou Brendana Lemieuxe!

15:38

Andreas Athanasiou ukázal svou rychlost a dostal se do samostatného úniku. Se zakončením mezi betony však nepochodil, Karel Vejmelka zatím Arizonu drží!

14:20

Viktor Arvidsson sebral hostům kotouč a z pravé strany se hnal na Vejmelku, který jeho střelu pokryl! Dorážející Adrian Kempe pak netrefil puk dobře.

09:18

Dustin Brown si z rohu kluziště šikovně vybruslil až před Vejmelku, v čemž mu obrana hostí nekladla velký odpor. Český gólman Arizony svůj tým podržel!

07:34

Pokus Alexandera Edlera pokryl Vejmelka. Bude se ale vylučovat. Za držení jde na trestnou lavici hostující Travis Boyd.

06:12

Tak přeci jen se bude vylučovat. Antoine Roussel s Adrianem Kempem dostali tresty za nesportovní chování. Hrát se bude na obou stranách ve čtyřech.

Los Angeles Kings – Arizona Coyotes

1:2

po prodl. (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 26. B. Lemieux (B. Lizotte) – 45. T. Boyd (Gostisbehere, Keller), 64. Capobianco (Keller, T. Boyd)

Los Angeles Kings: Quick (C. Petersen) – M. Roy, Edler, Clague, O. Määttä, M. Anderson, Björnfot – A. Kempe, Kopitar (C), Arvidsson – Athanasiou, Danault, Iafallo (A) – D. Brown (A), Kupari, T. Moore – Kaliyev, B. Lizotte, B. Lemieux.

Arizona Coyotes: K. Vejmelka (Wedgewood) – Mayo, Gostisbehere, Ljubuškin, Chychrun (A), Dineen, Capobianco – Keller, T. Boyd, Crouse – Kessel, Hayton, Galchenyuk – L. Eriksson, Beagle (A), Roussel – L. O'Brien, Dzingel, Fasching.

Rozhodčí: Skilliter, Pollock – O’Quinn, Gibbons

Diváci: 13 474

Průběh zápasu
1. třetina
06:12 LAK 2 A. Kempe, nesportovní chování
ARI 2 Roussel, hrubost
07:34 ARI 2 T. Boyd, držení
Po 1. třetině
2. třetina
25:38 LAK 1:0 B. Lemieux (B. Lizotte)
27:23 ARI 2 Chychrun, držení
30:05 LAK 2 B. Lizotte, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
40:16 ARI 2 Kessel, hákování
44:44 ARI 1:1 T. Boyd (Gostisbehere, Keller)
54:15 LAK 2 B. Lemieux, nedovolené bránění
56:50 ARI 2 L. Eriksson, nedovolené bránění
LAK 2 Kupari, nafilmovaný pád nebo přihrávání
Po 3. třetině
Prodloužení
63:26 ARI 1:2 Capobianco (Keller, T. Boyd)
po prodl.