Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FC Zbrojovka Brno – MFK Chrudim

3:2

konec (2:0)

21.11.2021, 14:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • 15. kolo • Daniel Kinc

Tipsport: 1.25 6.08 10.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Brno právě vstřelilo branku!
Neuvěřitelné, domácí dávají gól a Srbská se otřásá v základech! Domácí rozjeli úplně poslední akci, před vápnem se opřel do střely Texl a parádním odstřelem trefil tyč. Míč se ale odrazil zpět do hry ve vápně k volnému OTU KOHOUTKOVI a osmnáctiletý záložník dává životní gól přesnou ranou k tyči prázdné branky – 3:2!

74

Chrudim právě vstřelila branku!
A hosté bleskově vyrovnávají! Centr z přímého kopu na zadní tyč domácí ve zmatcích odvrátili pouze k ADAMU TKADLECOVI, který poslal míč o levou tyč do sítě a Chrudim slaví vyrovnání – 2:2!

60

Chrudim právě vstřelila branku!
Hosté z ničeho nic snižují! Už to vypadalo, že si pro centr z pravé strany dojde brankář Berkovec, ale DAVID SURMAJ byl v souboji důraznější a dostal míč do sítě – 2:1!

45+6

Brno právě vstřelilo branku!
A přichází gól do šatny v poslední minutě nastavení. Po sérii odrazů ze sraženého centru z pravé strany se k míči dostal za vápnem stoper LUKÁŠ ENDL a neomylně jej napálil křížem na zadní tyč. Brněnský obránce dává svůj první soutěžní gól za Zbrojovku – 2:0.

6

Brno právě vstřelilo branku!
Teď už jdou domácí do vedení! Ševčíkovi vyšel tentokrát rohový kop náramně a míč posadil přesně na hlavu obránce JANA ŠTĚRBY, který hlavičkoval přesně k tyči. Celou akci ještě jistil na zadní tyči Řezníček, ten už však doklepával balón do sítě za brankovou čarou – 1:0.

FC Zbrojovka Brno – MFK Chrudim

3:2

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 6. Štěrba, 45+6. Endl, 90+4. Kohoutek – 60. Surmaj, 74. Tkadlec

Karty:   10. Bariš (BNO), 35. Endl (BNO), 46. Jakub Řezníček (BNO), 71. Jan Moravec (BNO) – 12. Drahoš (CHR), 62. Tkadlec (CHR), 89. Surmaj (CHR)   73. Endl (BNO) – 83. Tkadlec (CHR)

FC Zbrojovka Brno: Berkovec – Bariš, Štěrba (25. Hlavica), Endl, Hrabina – M. Ševčík (63. Jan Moravec), Zavadil (C) (80. Texl) – Přichystal, M. Sedlák (63. Kohoutek), Hladík (80. Štepanovský) – Jakub Řezníček.
Náhradníci: Floder – Hlavica, Jan Moravec, Štepanovský, Kohoutek, Prágr, Texl.

MFK Chrudim: Mikulec – D. Hašek, Drahoš, Tkadlec, Sokol (90. Fišl) – Průcha, V. Řezníček – Kesner (C) (88. Šípek), D. Breda (86. Šplíchal), Čáp (46. Jan Řezníček) – Juliš (46. Surmaj).
Náhradníci: Ordelt – Jan Řezníček, Fišl, Surmaj, Látal, Šplíchal, Šípek.