Menu

Fotbal

Liga mistrů

Villarreal CF – BSC Young Boys

2:0

konec (1:0)

02.11.2021, 21:00 • Estadio de la Cerámica, El Madrigal (Villarreal) • Skupina F • Petr Šatalík

Tipsport: 1.41 5.17 8.01 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Meschak Elia ještě uvidí žlutou kartu, v osobním souboji dal loktem do brady kapitánovi Villarrealu Mariu Gasparovi a sudí Gözübüyük vše dobře viděl a odměňuje situaci žlutým potrestáním.

90+4

Tak ještě jedna zajímavá akce přišla, po centru z levé strany se k hlavičce dostal Theoson Jordan Siebatcheu, jehož zakončení ale těsně minulo přední tyč!

90+1

Nastavuje se ještě pět minut nad rámec základní hrací doby. Villarreal se rozhodl střídat. Odchází Dani Parejo, přichází Moisés Gómez.

89

89. Arnaut DANJUMA - 2:0

89

Villarreal právě vstřelil branku!
Máme zřejmě rozhodnuto! Obrovskou chybu vyrobil před svým vápnem Fabian Rieder, který strašně dlouho otálel s rozehrávkou. Étienne Capoue ho bleskově dostoupil a jediným lehkým dotekem obral o míč. Zároveň tak přihrál balon až do vápna, kam si seběhl ARNAUT DANJUMA, jenž tvrdým přízemním pokusem z bezprostření blízkosti prostřelil Guillaumea Faivrea na přední tyči – 2:0! Asistence: Étienne Capoue.

87

Z akce žluté ponorky nic nebylo. To Christian Fassnacht mohl po malé chvilce centrovat balon z pravé lajny. Na malém vápně se k hlavičce dostal Meschak Elia, ale jeho pokus byl opravdu hodně nepřesný.

85

Meschak Elia si nyní pěkně seběhl z levé strany na hranici šestnáctky a vyslal tvrdý projektil do bližšího horního rohu brány, který minul jen o malý kousek!

82

Střídání v týmu BSC Young Boys: ze hřiště odchází Moumi Ngamaleu, přichází Theoson Jordan Siebatcheu.

78

Dani Parejo nyní na středu hřiště chytil a zatáhl za ruku Michela Aebischera. Za tento zákrok vidí samozřejmě žlutou kartu, protože zastavil postup akce Bernu kupředu.

75

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Alfonso Pedraza, přichází Pervis Estupiñán.
Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Francis Coquelin, přichází Alberto Moreno.
Střídání v týmu BSC Young Boys: ze hřiště odchází Vincent Sierro, přichází Felix Mambimbi.
Střídání v týmu BSC Young Boys: ze hřiště odchází Ulisses García, přichází Jordan Lefort.
Střídání v týmu BSC Young Boys: ze hřiště odchází Silvan Hefti, přichází Quentin Maceiras.

75

75. Étienne Capoue (VLR)

75

Další rohový kop z pravé strany měl také zajímavé vyústění. Balon propadl na malé vápno a navíc přímo na nohu Étiennea Capouea, který trochu kaskadérsky zakončoval těsně vedle levé tyče svatyně Bernu! Guillaume Faivre si tentokrát mohl jen oddechnout, tady by už zakročit nestihl.

74

74. Manu Trigueros (VLR)

74

Manu Trigueros dostal po rohovém kopu z pravé strany míč na hlavu a z pozice před malým vápnem zakončoval pod horní tyč! Další skvělý zákrok předvedl Guillaume Faivre, který rukama vyrazil hrací předmět nad břevno své svatyně!

73

Arnaut Danjuma šel nyní po pravé straně odvážně kupředu, rychlým pohybem se dostal před soupeře a pálil na přední tyč! Guillaume Faivre ale zvládl vyrazit míč na roh!

64

64. Raúl Albiol (VLR), Fabian Rieder (YBB)

64

Raúl Albiol nyní zachránil svůj celek! Brankář Gerónimo Rulli vystartoval kupředu před vápno na centrovaný balon a hlavičkoval jej pryč. Naneštěstí však do míst, kam doběhl Fabian Rieder a obloučkem posílal míč pod břevno svatyně Villarrealu. Raúl Albiol ho na brankové čáře hlavou poslal do zámezí a pak si ublížil, když tvrdě narazil do tyče. Zachránil však svůj tým od inkasované branky.

62

Michel Aebischer nyní zezadu přišlápl patu Manua Triguerose a za to vidí od rozhodčího Gözübüyüka kartičku žluté barvy.

59

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Yeremi Pino, přichází Samuel Chukwueze.
Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Boulaye Dia, přichází Manu Trigueros.

57

57. Fabian Rieder (YBB)

57

Na levé straně se do šance dostával Fabian Rieder, jenž ale svou ránu z pokutového území na přední tyč nasměroval pouze do boční sítě. Sudí ještě zkoumal, zda nebyl v ofsajdové pozici, ale o postavení mimo hru se tentokrát určitě nejednalo.

55

55. Neuznaný gól hostů

55

Young Boys právě vstřelil branku!
Na El Madrigalu máme srovnáno! Christian Fassnacht se po centru z levé strany a hlavičce Nicolase Bürgyho dostal k dorážce hlavou a poslal míč do sítě! Jenže ve chvíli, kdy zakončoval Nicolas Bürgy, stál v ofsajdu, což si nyní sudí ověřil u videa a branka tak náhle neplatí! Skóre 1:0 pro Villarreal trvá i nadále!

54

A ještě jedna žlutá karta, se kterými se nyní roztrhl celý pytel. Mario Gaspar padl na levé straně pod nohy pronikajícího protivníka a také je karetně trestán. Navíc má Bern k dispozici zajímavou standardku.

53

Moumi Ngamaleu nyní na středu hřiště podkopl nohu Danimu Parejovi a za svůj faul vidí stejně jako před chvílí Vincent Sierro žlutou kartu.

52

Étienne Capoue si na půlícím kruhu dal balon trochu dál od nohy, čehož chtěl využít Vincent Sierro, který jej rychle dostoupil, ale soupeři zároveň přišlápl nohu, za což vidí žlutou kartu, zatímco si Capoue masíruje nárt nohy.

47

Christian Fassnacht se nyní dostal k hlavičce po centru na malé vápno z pravé strany a jeho zakončení musel Gerónimo Rulli vyrazit rukou nad břevno své svatyně!

45

Odstartovala poslední minuta základní hrací doby první půle. Villarreal šel rychle kupředu středem hřiště a přihrávka na levou stranu našla Arnauta Danjumu, jehož přízemní nepříliš důrazný projektil chytá Guillaume Faivre do rukavic.

38

Alfonso Pedraza je prvním karetně trestaným hráčem utkání. Na útočné polovině zbytečně stáhl zezadu k zemi Meschaka Eliu a vidí za to kartón žluté barvy.

36

36. Étienne CAPOUE - 1:0

36

Villarreal právě vstřelil branku!
Villarreal dává branku a jde do vedení! Rohový kop na levé straně byl rozehrán na krátko. Následně přišel centr na zadní tyč, kde hlavičkoval Mario Gaspar zpět na malé vápno. ÉTIENNE CAPOUE nejprve hlavičkoval a brankář Guillaume Faivre jeho pokus vyrazil. Ke smůle gólmana Bernu se balon odrazil zpět k záložníkovi Žluté ponorky, jenž ho u pravé tyče poslal přízemní ranou do sítě z bezprostřední blízkosti. Tentokrát už strážce svatyně Young Boys neměl šanci zasáhnout!

31

31. Alfonso Pedraza (VLR)

31

Nyní se po levé straně hnal bleskově kupředu Alfonso Pedraza a nikdo ho nemohl zastavit, sám pronikl až do šestnáctky Young Boys a pálil na zadní tyč, kterou jen o fous minul!

25

25. Christian Fassnacht (YBB)

25

Meschak Elia dostal nyní trochu místa na levé straně a centrem hledal na zadní tyčce Christiana Fassnachta, jenž se do míče opřel ze vzduchu. Jeho volej ale vzdálenější tyč o kus minul.

7

Pěkná akce také na straně Žluté ponorky! Francis Coquelin dostal merunu takřka od brankové čáry od Arnauta Danjumy do druhé vlny na hranici velkého vápna a tvrdou střelou na zadní tyč řádně protáhl Guillauma Faivra, jenž skvělým zákrokem vytlačil míč na rohový kop!

4

A tohle byla první zajímavá šance utkání. Defenziva Villarrealu zvládla centr odvrátit před své vápno, kde se do meruny opřel Vincent Sierro, jehož ránu musel Gerónimo Rulli s potížemi vyrážet! Svůj zákrok ale zvládl.

Villarreal CF – BSC Young Boys

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 36. Capoue, 89. Danjuma (Capoue)

Karty:   38. Pedraza (VLR), 54. M. Gaspar (VLR), 78. Parejo (VLR) – 52. Sierro (YBB), 53. Ngamaleu (YBB), 62. Aebischer (YBB), 90+4. Elia (YBB)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 7:18.

Villarreal CF: Rulli – Pedraza (75. Estupiñán), P. Torres, Albiol, M. Gaspar (C) – Coquelin (75. A. Moreno), Capoue, Parejo (90+1. Moisés Gómez) – Danjuma, Dia (59. Trigueros), Pino (59. Chukwueze).
Náhradníci: Asenjo – Alcácer, Iborra, Chukwueze, Estupiñán, Trigueros, Raba, A. Moreno, Peña, Mándí, Moisés Gómez.

BSC Young Boys: Faivre – U. García (75. Lefort), Lauper, Bürgy, Hefti (75. Maceiras) – Rieder, Sierro (75. Mambimbi), Aebischer – Ngamaleu (82. Siebatcheu), Elia, Fassnacht (C).
Náhradníci: Zbinden, Laidani – Spielmann, Sulejmani, Jankewitz, Siebatcheu, Mambimbi, Maceiras, Lefort, Martins, Maier, Y. Toure.

Rozhodčí: Gözübüyük – van Zuilen, Balder – Manschot. VAR: Kamphuis. AVAR: van Boekel (všichni NIZ)