Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Manchester United – Liverpool FC

0:5

konec (0:4)

24.10.2021, 17:30 • Old Trafford, Manchester • 9. kolo • Daniel Ryl (@D_Ryl)

Tipsport: 2.94 3.75 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Aaron Wan-Bissaka (MAN) zajel do Dioga Joty a nemůže se divit žluté kartě.

83

83. McTominay nahrál před bránu Cevanimu, ten v tutovce napálil břevno

83

Obrovská šance pro domácí! Centrovaný míč vrátil na zadní tyči jeden z domácích borců, načež McTominay trefil jen břevno.

76

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází Sadio Mané.

71

71. Výborný zákrok de Gey proti povedené ráně Alexandera-Arnolda

71

Obléhání domácí šestnáctky zakončil Alexander-Arnold, který pronikl statickou obranou United a protáhl de Geu. Povedený zákrok a roh!

65

Už se hraje, Liverpool drží míč a hraje proti oslabenému soupeři, zatímco tribuny Old Trafford prořídly, protože řada domácích fanoušků po Pogbově vyloučení odešla pryč.

63

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Naby Keïta, přichází Alex Oxlade-Chamberlain.

62

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Bruno Fernandes, přichází Edinson Cavani.
Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Marcus Rashford, přichází Diogo Dalot.

Pokud se koukám správně, pět gólů v North-West Derby vstřelil jeden tým poprvé od 19. prosince 1953, kdy Manchester zvítězil na Old Trafford celkem 5:1. Připomeňme, že však zbývá ještě půl hodiny.

60

60. Pogba vyfasoval za zákrok na Keitu rovnou červenou kartu

60

Ano, je tomu tak! Paul Pogba (MAN) si zahrál čtvrthodinku a po svém nesmyslném zákroku vidí rovnou červenou.

59

Střídající Paul Pogba na rohu vápna nesmyslně a velmi tvrdě zajel do Nabyho Këity, při čemž trefil míč. Francouz dostal žlutou kartu, ale tohle byl určitě zákrok na černou – situaci zhlédne ještě VAR!

55

Žlutou kartu vidí Harry Maguire (MAN), celkově pátý potrestaný hráč domácího týmu.

52

52. Gól Ronalda neplatil pro ofsajd

52

Uf, to už je hodně kruté. Manchester dobře napadal rozehrávku Liverpoolu, načež přišel centr na Cristiana Ronalda, který prokázal svou extratřídu a pěknou trefou snížil, jenže portugalská hvězda vybíhala do zakončení v ofsajdu.

50

50. Mohamed SALAH - 0:5

50

Liverpool právě vstřelil branku!
Hattrick je dokonán! Naprosto tragickou kombinaci domácích ve středu hřiště hosté zachytili, načež Henderson krásnou šajtlí vyslal MOHAMEDA SALAHA, který přesnou trefou přes de Geu vsítil svůj třetí gól. Asistence: Jordan Henderson.

46

Druhý poločas začíná skoro stejně, jako skončil první. Bruno Fernandes (MAN) zastavuje průnik Jonese ostrým skluzem u postranní čáry – jasná žlutá karta.

46

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Mason Greenwood, přichází Paul Pogba.

Egyptský útočník Mohamed Salah svými góly sesadil Didiera Drogbu a stává se nejlepším střelcem Premier League ze všech afrických hráčů!

45+5

45+5. Mohamed SALAH - 0:4

45+5

Liverpool právě vstřelil branku!
Fantastická efektivita hostů pokračuje! Liverpool rozehrál nakrátko, načež se po levé straně dostal až do vápna, kde Jota pouze přiťukl míč MOHAMEDU SALAHOVI, který pohotově přidává čtvrtý gól. Asistence: Diogo Jota.

45+3

Do míče šli Naby Keïta a také Fred (MAN), jenž měl nohu příliš vysoko a dostává žlutou kartu. Ošetření hostujícího záložníka.

45+1

Rozhodčí přerušil hru po faulu Cristiana Ronalda (MAN) proti Jonesovi. Portugalský útočník následně ještě kopl do ležícího soupeře a dostává žlutou kartu.

45+1

Brejk hostů nevyšel, naopak zaútočili domácí a z pravé strany vápna zakončující Ronaldo už měl Alissona příliš blízko.

41

Rozhodčí sahá do kapsičky, aby potrestal faul Lukew Shawa (MAN). Žlutá karta pro domácího borce.

38

38. Mohamed SALAH - 0:3

38

Liverpool právě vstřelil branku!
Neuvěřitelná fazóna MOHAMEDA SALAHA pokračuje! Liverpoolský kanonýr nejprve neuspěl se střelou z vápna, ale míč se odrazil k dobíhajícímu Keïtovi, jehož střílený centr dokázal Egypťan usměrnit do sítě. Asistence: Naby Keïta.

36

Kombinace Manchesteru po levé straně nabídla nebezpečí, které Fernandes korunoval pěkným obloučkem na Rashforda, ale jeho střela z první neměla potřebnou razanci ani přesnost.

32

Rashford nešťastnou zpětnou přihrávkou vysunul Salaha, který utíkal po pravé straně, ale jeho střelu z velkého úhlu dokázal de Gea pokrýt.

29

Z hranice vápna vypálil Greenwood, jehož nepříjemnou a velmi pěknou ránu Alisson vytahuje na roh!

27

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází James Milner, přichází Curtis Jones.

22

K zakončení se nakonec dostal Shaw, jehož prudká střela levačkou letí jen kousíček vedle levé tyče!

13

13. Diogo JOTA - 0:2

13

Liverpool právě vstřelil branku!
Zadařilo se! Robertsonův parádní centr hledal na vápně Keitu, před nímž se nepohodli Maguire se Shawem, načež míč propadl k Alexanderu-Arnoldovi, jehož střílený centr usměrnil skluzem DIOGO JOTA a Liverpool odskakuje na rozdíl dvou gólů! Asistence: Trent Alexander-Arnold.

10

10. Rashford těsně minul pravou tyč

10

Atraktivní zápas pokračuje zajímavou střelou Rashforda, jenž si zatáhl míč z levé strany do středu a prudkou střelu poslal jen těsně vedle pravé tyče!

7

7. de Gea si poradil se zakončením Firmina

7

Liverpool navíc skvělým napadáním dělá domácí obraně problémy! Vydařený nátlak mohl střelou z levé strany vápna zakončit Firmino, kterého vychytal pohotový de Gea.

5

5. Naby KEÏTA - 0:1

5

Liverpool právě vstřelil branku!
Reds reagují mnohem lépe, protože jdou do vedení! Pěknou akci po levé straně vytáhl Firmino přihrávkou na Salaha, který jen posunul míč na volného NABYHO KEÏTU, jenž tváří v tvář brankáři otevírá skóre. Asistence: Mohamed Salah.

4

4. Fernandes ve slibné pozici přestřelil

4

Zajímavá šance United! Manchester dobře zakombinoval na levé straně, kde defenzivu hostů rozhodil Rashford, načež se míč dostal ke zcela volnému Fernandesovi, jenž z vápna pálí vysoko nad!

Manchester United – Liverpool FC

0:5

konec (0:4)

Zpět na online

Branky: 5. Keïta (M. Salah), 13. Diogo Jota (Alexander-Arnold), 38. M. Salah (Keïta), 45+5. M. Salah (Diogo Jota), 50. M. Salah (J. Henderson)

Karty:   41. Shaw (MAN), 45+1. Ronaldo (MAN), 45+3. Fred (MAN), 46. B. Fernandes (MAN), 55. Maguire (MAN), 86. Wan-Bissaka (MAN)   60. P. Pogba (MAN)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 10:8.

Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire (C), Shaw – McTominay, Fred – M. Greenwood (46. P. Pogba), B. Fernandes (62. Cavani), Rashford (62. Dalot) – Ronaldo.
Náhradníci: D. Henderson – E. Bailly, Cavani, Dalot, Lingard, N. Matić, P. Pogba, Sancho, van de Beek.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, V. van Dijk, Robertson – Keïta (63. Oxlade-Chamberlain), J. Henderson (C), Milner (27. Jones) – M. Salah, Firmino (76. Mané), Diogo Jota.
Náhradníci: Adrián – Joe Gomez, Jones, Mané, Matip, Minamino, Origi, Oxlade-Chamberlain, Tsimikas.

Rozhodčí: A. Taylor – G. Beswick, L. Betts

Diváci: 73 088